tüylerim diken diken oldutamamem stresten ayda hayra yor hayra yordur canım
Hayır diyelim hayır olsun canım... Rüyalar tersine çıkarmış... İnşallah hepimizin düğün günü herşey yolunda gitcek :)
Evet hayra yoruyorum kızlar ben de...
Stresım tavan yapmıs dun gece...
İnsallah hayırlısı ıle atlatırız su sıkıntılı donemleri...
Allah ın ıznıyle sızler yuvanızı kurdugunuzda ben hazırlıklara baslıyor olacagım...
Eylulde yapıcaz herseyı...
Kızlar bırsey sormak ıstıyorum sızlere...
Dugunum 23 ekımde...
Kıs donemınde ıdeal kılomun ustune cıktım ve suan vermeye calısıyorum fakat ramazan dolayısyla sporumu 1 saat degıl de yarım saat anca yapıyorum eylulun sonuna doğru en zayıf halıme anca gelırım o zaman gec kalmıs olurmuyum gelınlık ıcın, azcık takıntılıyım kılo konusunda eskı 36 beden halıme donmem lazım... Gec kalmıs olurmuyum kı?
kızlar kına gecemde misafirlere hatıra kalması için hediyelik dağıtıcam bu aynalardan sonunda bir toptancıdan çok uygun fiyata alabildim bu hafta süsliycem artık yarın gelirse...
sizce nasıl ?
hera bunların sapları var demi çok şıklar anlamlı olmuş tam bayan hediyesi:)
aydacım ben sözde nişanda 34 bedendim şimdi 38 bedenim :) benimde düğünüme bir ay var ben bile umutluyum 36 beden olmaya sende olursun merak etme
evet sapları var şekerim... sapının olduğu yere tül geçirmişler bunun süslemesinde...
Canım su an kaç bedensin. Kaç kilo vermen gerekiyor bilmiyorum ama.38 bedensen verme ya boşver :) Bence eylül ortası gibi gelinlik bakmaya basla canım.Ekim ilk haftası gelinliğimi alcam dersin.1 hafta sarksa 2. hafta eline geçmiş olur,strese girmzsin.
kızlar kına gecemde misafirlere hatıra kalması için hediyelik dağıtıcam bu aynalardan sonunda bir toptancıdan çok uygun fiyata alabildim bu hafta süsliycem artık yarın gelirse...
sizce nasıl ?
hera bunların sapları var demi çok şıklar anlamlı olmuş tam bayan hediyesi:)
aydacım ben sözde nişanda 34 bedendim şimdi 38 bedenim :) benimde düğünüme bir ay var ben bile umutluyum 36 beden olmaya sende olursun merak etme
çok güzel olur benim nişanlım kozmetikçi bende ojelere gelinlik giydirmeyi düşünüyorum tam bize göre bir hediye olur:)
Canım harika bir fikir ama onlara nasıl gelinlik giydircen? ZOr olmaz mı süslemek?
günaydın gelinler geçmişi okuyup anca gelebildim ya..dün akşam bizde damatlık işini hallettik şükür:) 600 aldım damatlık kol düğmesi yelek gömlek falan ayakkabıyı almıycaz nişanda almıştı zaten bide sevmiyo öyle giymeyi..rahatladım ama biraz bugun dogalgazı halletmeye çalışacak 350 tl de onun için istemişler kaç günde olur bilmiyorum ama eger cumaya yetişirse beyazeşyalarımda gelecek yoksa haftaya kalacak malesef...şimdi de gidip bi ütüyüm yan komşumuzdan çalışıyo olunca anca yakın yerlere bakıp halletmeye çalışıyo insan:) öpüldünüz kızlar...
Günaydın kızlar inşallah bugün bazı sıkıntılar stresler atlatılmış her işiniz kolaylaşmaya başlamıştırdün gittim buzdolabımın içini sildim parçalarını çıkarıp geri takamadım ne çok parçası var yahu nişanlım taktı dışınıda sildim tertemiz oldu fişini taktık çalıştırdık hatta cola falan koyduk soğutup içtik bile ay ne güzel oluyo insanın kendi dolabının olması,mutfak yerlerini bir daha sildim ıslak zemin olduğu için en ufak saç düşse görünüyor devamlı temizlemek gerek biraz toparladım evimi,bugünde buharlı süpürge ile salonun duvarlarını ve parkesini temizliycem,sonra yatak odasının aynı şekilde temizliycem çünkü cumartesi mobilyalar geliyor temizliyim kapılarını kapatıyım mobilya gelince kurulsun tekrar temizlik işi çıkıcak ama olsun haftasonu full ev ve mobilya temizliğindeyim vaktim kalırsa yatak odasını yerleştiricem
gerçekten güzel duygular cnm ya..beyaz eşyalar gelirse mutfagımda hiç bir işim kalmamış olacak herşeyim yıkanıp yerleşti..bi salonum koltugu gelecek bu hafta perdeler takılacak .. halımız yok amagünaydın cnm bizde doğal gaz işini hallettik senin gibi beyaz eşyalarımın gelmesi için. geldiler ama mutfağım bitmedi:)))) beklioruz yarında yatak odası takımım kurulcak çoook heycanlıyım çok güzel duygular dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?