2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

herkese günaydın arkadaşalrrr geçmişi okudum geldim
erkekler hep aynı yaa bizimkide öyle miskenler bunlar ben hepsine birden garfield ismini taktımm benimki tam bir garfield birazda toplu zaten
özdn canım geçmiş olsun sakın düşme bencede feci olurrr
ben bu sinevizyonu halledemicem sanırım fotolar bende nişanlımın çocukluk fotolarıda onda,ben zaten beceremiyrumda nasıl olacak bilmiyorum param olsa bastırır fotoğrafçıya veriridim anammm benim çocukluk fotolarda çeyizle gitti ayyyyyyyyyyyy şimdi aklıma geldi yaaaaaaaaaaaa

kızlar kına gecemde misafirlere hatıra kalması için hediyelik dağıtıcam bu aynalardan sonunda bir toptancıdan çok uygun fiyata alabildim bu hafta süsliycem artık yarın gelirse...

sizce nasıl ?

kızlar kına gecemde misafirlere hatıra kalması için hediyelik dağıtıcam bu aynalardan sonunda bir toptancıdan çok uygun fiyata alabildim bu hafta süsliycem artık yarın gelirse...

sizce nasıl ?

Bende bu gece rüyamda sabah uyanıyorum aynaya bi bakıyorum saçlarımın önü bembeyaz. ağlıyorum ağlıyorum. Düğün stresi 1 gecede saçlarımı beyazlattı diye. Hepimiz alnımızın akıyla düğünümüzü atlatalım işallah ya psikolojimiz mahvoldu valla.

tüylerim diken diken oldu tamamem stresten ayda hayra yor hayra yordur canım

Hayır diyelim hayır olsun canım... Rüyalar tersine çıkarmış... İnşallah hepimizin düğün günü herşey yolunda gitcek :)

Evet hayra yoruyorum kızlar ben de...
Stresım tavan yapmıs dun gece...

İnsallah hayırlısı ıle atlatırız su sıkıntılı donemleri...

Allah ın ıznıyle sızler yuvanızı kurdugunuzda ben hazırlıklara baslıyor olacagım...
Eylulde yapıcaz herseyı...

Kızlar bırsey sormak ıstıyorum sızlere...
Dugunum 23 ekımde...
Kıs donemınde ıdeal kılomun ustune cıktım ve suan vermeye calısıyorum fakat ramazan dolayısyla sporumu 1 saat degıl de yarım saat anca yapıyorum eylulun sonuna doğru en zayıf halıme anca gelırım o zaman gec kalmıs olurmuyum gelınlık ıcın, azcık takıntılıyım kılo konusunda eskı 36 beden halıme donmem lazım... Gec kalmıs olurmuyum kı?

Canım su an kaç bedensin. Kaç kilo vermen gerekiyor bilmiyorum ama.38 bedensen verme ya boşver :) Bence eylül ortası gibi gelinlik bakmaya basla canım.Ekim ilk haftası gelinliğimi alcam dersin.1 hafta sarksa 2. hafta eline geçmiş olur,strese girmzsin.

sizce nasıl ?

hera bunların sapları var demi çok şıklar anlamlı olmuş tam bayan hediyesi:)

aydacım ben sözde nişanda 34 bedendim şimdi 38 bedenim :) benimde düğünüme bir ay var ben bile umutluyum 36 beden olmaya sende olursun merak etme

evet sapları var şekerim... sapının olduğu yere tül geçirmişler bunun süslemesinde...

bir deeeee size müthiş bir dans şarkısı benden :) ilk dans olmasa bile ikinci şarkı kesin bu olucak bizim düğünümüzde inşallah :) mehmet günsur söylüyor aşk tesadfüleri sever de... Eylül Akşamı :) süperrrr....

Buan suan ustum 38 altım 40 beden, hıc tahammul edemıyorum bu halıme
Vermem gereken 5 kılom var...
Dedıgın mantıklı provası şusu busu derken ekımın ılk haftasını bulur o da bana yeter...
Cok sağol canım...
Sen de ızmırdesın demı...
Kemeraltında gonlune gore gelınlık varmıydı?

sizce nasıl ?

Çok ınca dusunmussun...
Emınım bu hedıyeyı alanlar cok mutlu olur...

Öyle mi dersın, ıns özdencım...
Sen de cok zayıfmıssın be kuzum...
Sımdı tam kıvamına gelmıssın demek kı...

merabalar güzel gelinler
lemlemcim dilek balonlarını kaça aldın ben netten baktım çok pahalıydı dışarda nerelerden alınabilir

Canım harika bir fikir ama onlara nasıl gelinlik giydircen? ZOr olmaz mı süslemek?

tülleri kesicem sekerim bellerinide kırmızı siyah pembe renkli kurdeleler bağlayacağım bazıları el değmemeiş gonca gül bazıları evlenmeden hamile kalmış olucak ojelerimin

Son düzenleme:
bekarlıgavedapartisi yazıp aratınca çıkan siteye bir bakın,süper şeyler var ama pahalı,tisortlara bayılıyrm ama,keşke kendim yapabilsem,kumaş boyama bilen varmı:26::26:

günaydın cnm bizde doğal gaz işini hallettik senin gibi beyaz eşyalarımın gelmesi için. geldiler ama mutfağım bitmedi:)))) beklioruz yarında yatak odası takımım kurulcak çoook heycanlıyım çok güzel duygular dimi:)

süper yaa böyle heycanlara bayılıorum hemen ewime kocamın yanına gitmek istiyorum:) sabah uynıp kahvaltı hazırlamak istiorum beraber alışverişe gidelim yemek yapıyım tv. izleyelim gezelim falan istiyorum çoooook heycanlıyım çooook:) şu yazdıklarını okudukça bayıldım inşlallah hep böle mutlu olursunuz.

selam kızlar hepinizin artık son haftaları inşallah en güzel şekilde geçer bu günlerinizde şimdi gerçi geçmez size
ama ben kendime bakınca çok hızlı geçiyor 2 aylık evliyiz hatta geçti bile 2 ay 5 gün

gerçekten güzel duygular cnm ya..beyaz eşyalar gelirse mutfagımda hiç bir işim kalmamış olacak herşeyim yıkanıp yerleşti..bi salonum koltugu gelecek bu hafta perdeler takılacak .. halımız yok amabide balayı otelimiz...ayy geri sayım başladı ya artık daha güzel geçiyo günler...ne güzel demişsin evimde uyanıyım kahvaltı hazırlayım bende istiyorumm..kocacımla uyanmayı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…