2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar sizi görünce geriliyorum hızlı başladık ama çabuk tıkandık herşey duruyo gelinliğim hazırmış 10 gün önce aradılar son kez gidip bakıcam ama hala gidemedik meraktan ölüyorum küçük değişiklikler yapmıştık askısında falan umarım olmuştur artık çeyizlerimi yıkayıp ütülesek iyi olur yoksa geç kalıcam
ama boya temizlik bitmeden de zaten yerleşmez o zaman evde perişan olurlar

kızlar düğümle kınam arasında 1 gün var ya o gün arkadaşımızın düğününe gidicez hemde dügün bizimkiyle aynı salonda olacak:) çok heyacanlarım galiba onların düğündede:)...

Son düzenleme:

düğün nezaman cnm herşeyini yerleştirmişsin süperr benm daha mutfağım bitmedi düğünüm 9 eylülde bakalım yetişcek mi? perdelerim yapılıo halılarım alındı yarın da yatak odam gelicek oturma gurubum falanda hazır gerçi ama daha yerleşecek falan ohoooo çeyiz seriyomusunz cnm?

kızlar dünümle kınam arasında 1 gün var ya o gün arkadaşımızın düğününe gidicez hemde dügün bizimkiyle aynı salonda olacak:) çok heyacanlarım galiba onların düğündede:)...

arkadaşınızın düğünü için mi 1 gün ara koydunuz??? ayyy arkadaşını izliceksin diceksinki yarın da ben onun yerinde olcam :)) çoook heycanlııııııııııııııııı

ben önce istemiodum ama şimdi heyecandan heralde çeyiz sermeye karar verdim

9 eylül kına 11 eylül düğün cnm benimde:) çeyiz serilmiycek istemedim ya zaten sayılı izin günlerim bide çeyiz gösterilince bi sürü iş çıkıyo kafalarına göre koyuyolar kim uğraşacak dedim..onun yerine eve yerleşince oturmaya çağırıcam görürler evimi yeter oda:)

özellikle yapılan bişey değildi cnm ama denk geldi işte.. kına salonda olucak sonra gece ablamlarda devam edicez eglenceye ertesi gün dinlenelim dedik..hem de gelin alma kendi evimden olucak gel git daha yoruluruz diye düşündük...

Selam kızlar bayadır yazamıyordum...
Annem de bir ara çeyiz serelim mi filan demişti ama sonunda ikna ettim vazgeçirdim Kim uğraşıcak onunla yahu şuan durduğumuz eve sersek evin içi bi dolu insan olur, alt katlarımzda boş daireler var oraya sersek başında nöbetçi gibi işimiz gücümüz yok sanki çeyiz bekleyecez... Ta bir memleketten öbür memlekete gidicez zaten o yüzden çeyizliklerikleri yıkayıp ütüleyip hepsini toplayayıp öyle götürecez... Çeyiz serme işi filan olmayacak bizde
Kızlar ben de dün ankastre setimi aldımm... Böylece beyaz eşya işim de tamamlanmış oldu...

merhaba eylül gelinleri sizlere birşey sormak istiyorum nikahınızı düğünde mi yoksa başka tarihte mi yapacaksınız.ben hep düğünde istemiştim ama iki bayram arası nikah olmaz diyorlar şu anda çok kararsızım.

bizimki salonda olacak cnm...bişey olmaz bence..hem her halükarda iki bayram arası biri uzun ara digeri kısa ara:)

Amin hep beraber mutlu olalım,zaten ev eşya yerleştirme nikah düğün hazırlıkları bir bitsin balayından başlıycaz tadını çıkarmaya
Sonra evlerimize evliliğin keyfini sürmeye başlıycaz inşallah hepimiz için kolay olur bunlar

hiçç heyecanım kalmadııı,ne komik iş ararken bir kişi bile dönmez ,işi bırakıp bingöle gidecem iş kapıları açılıyorr....

kızlar çok moraim bozuk ya
kiracı 22 sinde ancak çıkabilicez demiş
ev almışlar, işlemlerinde problem çıkmış
acayip moralim bozuk
nasıl yetştiricez bilmiyorum
çok kötüyüm

çok geçmiş olsun canım, kızların dediği gibi bitki çayları ve vitaminli meyveler ye bol bol, inşallah daha kötü olmadan atlatırsın..

evet yaa bende o parçalı kanvas tabloları seviyorum.. ama baaya pahalı yaaa.. ben mutfağa almıştım daha önce. bu kelebeklilerde güzel olur canım..

evet bu şarkıyı çok dinledim, dans şarkısı olarak düşünmedim ama, o filmi izlediğimizde nişanlımla benim hayatımıza benziyor, çünkü biizde birbirimizi çocukluktan tanıyorduk ama 3 yıl öncesine kadar bir daha hiç görmemiştik, o fotoğraf sahnesi bile benziyor, aynı stüdyoda aynı gün çektirdiğimiz resimlerimiz var.. Amaaa sonumuz benzemesin inşallah..

merabalar güzel gelinler
lemlemcim dilek balonlarını kaça aldın ben netten baktım çok pahalıydı dışarda nerelerden alınabilir

canım ben tanesini 5tl ye almıştım, 3 tane aldım, biraz daha alacam.. ben havai fişek falan satan bi dükkandan almıştım, kına mekanı süslemesi içinde kırmızı kalpli balonlar almıştım 50li pakette..

bizim nikahımızda düğünde yapılacak, iki bayram arası düğün yapılmaz tabiriii çok eskilerden aslında tamamen farklı bir nedenden dolayı söylenmiş bir laftır.. ben araştırdım, şimdi eskiden nişanlı kıza kurban bayramında koç gidermiş, ramazan bayramıyla kurban bayramının da arası çok yakın olduğu için, bu iki bayram arası düğün yapanlara yaani kız tarafının ailesine derlermiş ki, iki bayram arası düğün mü yapılır, şurda kurban bayramına ne kaldı, bekleyin kurban bayramında koçunuzda gelsinde bayramdan sonra yapın düğünü.. işte bu laf döne dolana olmuş iki bayram arası düğün olmaza... ama nedeni bu yüzdenmiş..

eğer kurban bayramında koç istiyorsan bekle bayramdan sonra yapın sizde ama ben nişanlı olarak kurban bayramı geçirdim ne koç geldiiii ne kuzuuu

kızlar çok moraim bozuk ya
kiracı 22 sinde ancak çıkabilicez demiş
ev almışlar, işlemlerinde problem çıkmış
acayip moralim bozuk
nasıl yetştiricez bilmiyorum
çok kötüyüm

Tatlım sen neden bozuyon kı moralını...
22 sınde cıksınlar tama sız 23unde baslarsınız hemen ay sonuna kadar 7-8 gunde halledersınız 10 una kadar haylı haylı hazır olur hıs sıkma canını...

lemlem gelmiş
lemleemm bana bişey söyleee
22 sinden sonra yetiştirebilir miyiz herşeyi
Allaha şükür arkadaşlar kuzenler çok
ama aksilik olcak diye ödüm kopuyo
lemleeeeeemmmmmm bana bişey söyle:18:

Tatlım sen neden bozuyon kı moralını...
22 sınde cıksınlar tama sız 23unde baslarsınız hemen ay sonuna kadar 7-8 gunde halledersınız 10 una kadar haylı haylı hazır olur hıs sıkma canını...

mobilyalar gelcek, beyaz eşyalar gelcek
hem de hepsi farklı farklı yerlerde

Ahsencim herşey hazır ew temiz niye yetişmeyesin canım. Sadece mobilyacıları,beyaz eşyacıları iyi organize et vaktinde gelsinler. Kalabalıksanız 1 günde temizlik biter. 3 günde ew yerleşir yetişir işte.. panik yapma tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…