gerçekten güzel duygular cnm ya..beyaz eşyalar gelirse mutfagımda hiç bir işim kalmamış olacak herşeyim yıkanıp yerleşti..bi salonum koltugu gelecek bu hafta perdeler takılacak .. halımız yok amabide balayı otelimiz ...ayy geri sayım başladı ya artık daha güzel geçiyo günler...ne güzel demişsin evimde uyanıyım kahvaltı hazırlayım bende istiyorumm..kocacımla uyanmayı:)
kızlar dünümle kınam arasında 1 gün var ya o gün arkadaşımızın düğününe gidicez hemde dügün bizimkiyle aynı salonda olacak:) çok heyacanlarım galiba onların düğündede:)...
ben önce istemiodum ama şimdi heyecandan heralde çeyiz sermeye karar verdim
düğün nezaman cnm herşeyini yerleştirmişsin süperr benm daha mutfağım bitmedi düğünüm 9 eylülde bakalım yetişcek mi? perdelerim yapılıo halılarım alındı yarın da yatak odam gelicek oturma gurubum falanda hazır gerçi ama daha yerleşecek falan ohoooo çeyiz seriyomusunz cnm?
arkadaşınızın düğünü için mi 1 gün ara koydunuz??? ayyy arkadaşını izliceksin diceksinki yarın da ben onun yerinde olcam :)) çoook heycanlııııııııııııııııı
merhaba eylül gelinleri sizlere birşey sormak istiyorum nikahınızı düğünde mi yoksa başka tarihte mi yapacaksınız.ben hep düğünde istemiştim ama iki bayram arası nikah olmaz diyorlar şu anda çok kararsızım.
merhaba eylül gelinleri sizlere birşey sormak istiyorum nikahınızı düğünde mi yoksa başka tarihte mi yapacaksınız.ben hep düğünde istemiştim ama iki bayram arası nikah olmaz diyorlar şu anda çok kararsızım.
süper yaa böyle heycanlara bayılıorum hemen ewime kocamın yanına gitmek istiyorum:) sabah uynıp kahvaltı hazırlamak istiorum beraber alışverişe gidelim yemek yapıyım tv. izleyelim gezelim falan istiyorum çoooook heycanlıyım çooook:) şu yazdıklarını okudukça bayıldım inşlallah hep böle mutlu olursunuz.
günaydın kızlar ben sanırım hasta oluyorum o kadar üşüyorumki kışlık hırka var üzerimde ama hala çok soğuk bana göredüğün öncesi hiç iyi olmadı bu düşünücek bile halim yok kafamı koydum masaya konu okuyorum
lemlem,birde dediğin tablolardan bi tanıdığımız aldı,3 parça halinde,salonalarında harika duruyo,bende çok istedim ama,salona yakıştıramadık,belki evlendikten sonra alırım,netten bulmuşlardı onlarda,aramışlar,yer ist daymış,onlarda ist daydı,dükkana gitti,daha ucuza aldı,saatli olanlar güzel,bende mutfağa düşünüyrm,bunun kırmızısınıEki Görüntüle 238437
bir deeeee size müthiş bir dans şarkısı benden :) ilk dans olmasa bile ikinci şarkı kesin bu olucak bizim düğünümüzde inşallah :) mehmet günsur söylüyor aşk tesadfüleri sever de... Eylül Akşamı :) süperrrr....
merabalar güzel gelinler
lemlemcim dilek balonlarını kaça aldın ben netten baktım çok pahalıydı dışarda nerelerden alınabilir
kızlar çok moraim bozuk ya
kiracı 22 sinde ancak çıkabilicez demiş
ev almışlar, işlemlerinde problem çıkmış
acayip moralim bozuk
nasıl yetştiricez bilmiyorum
çok kötüyüm
Tatlım sen neden bozuyon kı moralını...
22 sınde cıksınlar tama sız 23unde baslarsınız hemen ay sonuna kadar 7-8 gunde halledersınız 10 una kadar haylı haylı hazır olur hıs sıkma canını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?