2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ben de aynen boyle dusunuyorum...
Gelecek olanları ıyı organıze edersen cok rahat yetısır...

kızlar salon halımı değiştirdim diğeri kullanışlı olmaz diye bunu aldım. Nasıl sizce? Yakından görmedim ama nişanlım görmüş. Albümümde koltuklarım var. Uyumlu olur dimi?

lemlem gelmiş
lemleemm bana bişey söyleee
22 sinden sonra yetiştirebilir miyiz herşeyi
Allaha şükür arkadaşlar kuzenler çok
ama aksilik olcak diye ödüm kopuyo
lemleeeeeemmmmmm bana bişey söyle:18:

canım eğer kuzenlerin falan varsa yetişir.. ben mutfağı annemle bir günde yerleştirdim, bütün tabak çanak ne varsa yıkadık kuruladık, raflara örtü kestik yerleştirdik ve dolaplara dizdik. bikaç kutu kalmıştı sadece onlarda daha gitmemişti eve sonradan geldi, onlarıda iş çıkışı gidip yıkadım ertesi gün gidip yerleştirdim.. biz mutfağı yerleştirirkende yatak odası takımının montajı yapılıyodu mesela. evin temizliği 1 buçuk gün sürdü, mobilyacıları şimdiden arayıp 23'ü teslim tarihi de, o tarihe getirmeseler bile depolarında hazır bulundururlar.. sonra olmazsa bikaç gün sonra getirin dersin.. yetişir canım yetişir, sen canını sıkma, kiracılarınızdan rica edersin eve gidip perde ölçüsü alırsınız, mutfak dolaplarının raflarının falan ölçüsünü alırsınız onları önceden hazır edersin.. perdelerinin siparişinide verirsin önceden.. ev belli olduktan sonra gerisi kolay.. birde sanırım sen zaten çalışmıyorsun, ben çalışıyorum ve tek başıma yapıyorum o yüzden bu kadar stresliyim, çalışmıyor olsam bir haftada herşey çoktaaaaan bitmiştii.

Ben de aynen boyle dusunuyorum...
Gelecek olanları ıyı organıze edersen cok rahat yetısır...

şimdi yatakodasını aldığımz mobilycıyla görüştüm
biçok şeyi unutmuş, ben detaycıyımdır, bazı değişiklikler istemiştim
neyse 22 sinde hazır olur siz dşüşnmeyin dedi
diğer kırmızı köşe koltuklarımızı aldığımz yer de dün aradı, depomuzda yer yok ne zaman teslm edelim dedi
orası da getirir heralde hemen

beyaz eşyacı çok çok uyuz bi adam
bilmiyoruz bakarız falan dedi
buzdolabını aldığımz yer de "burda çok durdu, kira bedeli isteyebilirz" dedi
ben de "biz size peşin para verdik, herşey elimizde belgeli
öyle bişey talep ederseniz ya paramızı iade edersinz ya da dolabımızı gönderirsinz
hiçbirisini yapmazsanız mahkemeye kadar yolu var, beni düğün üzeri streste sokmayın lütfen" dedim
adam da "kem küm ee ööö ooo" yaptı
ben de "yok öyle ee oo, müşterinizim ben sizin. Ayıp etmeyin. iyi günler" dedim
kapattım sonra

Selam Kızlar :) Ewet gün gelip çatıyor eylül ayına ne kaldı ki :)) Ben inanılmaz heyecanlıyım bütün büyük işlerimi halletim ama küçük işler çok kafamı yoruyor.. Mesela kına kıyafetim yok, davetiyelerimizi daha almadık, nikah şekerlerimiz beklemede, Buarada benim nişanlım denize girerken yüzüğünü düşürdü altın fiyatlarıda uçtu gitti şimdi aynı yüzüğü çıkartıcaz ekstra maliyet yetişir mi bilmiyorum eylül 11inde düğünüm :) yatak döşeği almadım daha ve perdelerimle birlikte halımda daha gelmedi düğün pastamızı seçmedik, müziklerimizi seçmedik, tabii daha aile ile çıkıp kıyafet bakacağız :44: walla nolcak bilmiyorum artık akışına bıraktım çünkü çalıştığım için o kadar yoruldum ki bu ew dizme olayında sanırım artık bişi hissetmicek vücut yapısına oluştum o nedenle suan tadını çıkaramıorum düğün günümün bütün işlerimi bitirmiş olarak ağustos ayını kapatmak istiyorum :)):78: buarada sormak istediğiniz sorularınız olursa yardmcı olurum :)) uygun bütçeyle düğün yapıoruz sanırım :))

iyi etmişsin tatlım alttan almıycan. Sessiz kaldıkça eziyolar. Alırken merak etmeyin 1 haftaya gelir siz ne zaman isterseniz gelir diyolar.Sonra ya çalışanları hasta oluyo ya yakınları hasta oluyo. Saçma sapan bahaneler. Bizimde salon,oturma odası 15nde gelicek onları bekliyorz.Yani kiracılar ewi bugün bile boşaltsa herşey eşyalarının gelmesine bağlı. Sen onları sıkı tut tatlım. ayın 17'nde filan ara tekrar bakın problem yok dimi zaten geç kaldım filan diye. Sonra kötü sürpriz olmasın. Gerisi olur. Kalabalıksınız ne güzel.

Son düzenleme:
ay yok öyle şeyler canım takılma.. benim ablamada iki bayram arası evlendi bende inş.. bi uğursuzluğı yok yani :)
kızlar çok moraim bozuk ya
kiracı 22 sinde ancak çıkabilicez demiş
ev almışlar, işlemlerinde problem çıkmış
acayip moralim bozuk
nasıl yetştiricez bilmiyorum
çok kötüyüm

şekerim yaa çok da güzel yetiştirirsinnn hiç merak etme. zaten yardım edenin varmış evi dizmek 2- 3 gününü alır o da en fazla.. bi eşyaları getircek olan adamlar sorun çıkarabilir onuda halledersin sennn iki telefonla sıkma canını yetişir rahat rahat..

ewt ya çok şükür temizliği hiç düşünmüyorum
yarım günde bile biter Allahın izniyle
sağolsun arkadaşlarım da kuzenlerim de bir tek lafıma bakıyolar
çantalarını alıp gelicekler hemen

ayy buzdolabını aldığımz adam bayagı uyuz olmuştur ama napiim
koskoca samsung bayisi hem de avm de
nasıl olur da kira bedeli almaya kalkar
pışıııkkk

ay kira da ne demekmiş ne saçma. Bi enayi bulsakta yolsak diye yol arıyolar valla. AMa yanlış yere çatmışlar bu sefer. Biz yermiyiz bunları dimi ahsencim :)

şuan itibariyle çeyizlerim gelmiş hatta yukarı taşınıyomuşş... nişanlım aradı. ay ben burdan çok müdehale ettim aman dikkatli taşıyın, ayy ondaa kırılacak eşya var diyee. telde onada tembihliyorum:) napim onlar benim kıymetlilerim bi oda sırf çeyiz dolcak galiba.. çeyizler evin temizlenmesinde sıkıntı olacak ama napalımm artık hepsini bi odaya yığıp dier heryeri temizledikten sonra yavaş yavaş açarız artık...bi hafta çabuk geçsin yaaa evimi yerleştirmek istiyorum artııkkkk.

hayırlı olsun canım. Ne heyecanla bekliosundur şimdi gidip görmeyi. Rabbim ağız tadı wersin işallah.

herkes benle küs heralde kimse konuşmuyor benle bende küstüm size gelinlik provama gidiyorum

Son düzenleme:
bizimde beyaz eşyalarımızdan bulaşık makinemiz gelmiş bugün, her hafta sadece bir ürünü gönderiyor beyaz eşyacı.. haftayada artık buzdolabımız gelir sanırım, ama bu gelenlerin kurulumu için yarın mutlaka gelsinler dedim nişanlıma, inşallah aramıştır. aramamışsa akşama artık patlayacam

bende eylülde evleneceğim ama hiç heyecan istek yok içimde neden böyle bilmiyorum((

içinde çözemediğin bir sorundan kaynaklanıyor olabilir canım.Büyük olasılık, ya istediğin bişi olmadı, ya da birilerinin yaptıgına kırıldın.
Anlatınca rahatlayabilirsin canım.Her neyse sorun boşverrrr gitsinnn...

Hayırlı olsun sofistikecim eve girdiler desene,en zoru bu inanki sonrası kolay bir odaya alırsın çeyizlerini orda ayırırsın mutfak yatak odası diye yavaş yavaş yerleşirsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…