Ahsencim herşey hazır ew temiz niye yetişmeyesin canım. Sadece mobilyacıları,beyaz eşyacıları iyi organize et vaktinde gelsinler. Kalabalıksanız 1 günde temizlik biter. 3 günde ew yerleşir yetişir işte.. panik yapma tatlımm
lemlem gelmiş
lemleemm bana bişey söyleee
22 sinden sonra yetiştirebilir miyiz herşeyi
Allaha şükür arkadaşlar kuzenler çok
ama aksilik olcak diye ödüm kopuyo
lemleeeeeemmmmmm bana bişey söyle:18:
Ahsencim herşey hazır ew temiz niye yetişmeyesin canım. Sadece mobilyacıları,beyaz eşyacıları iyi organize et vaktinde gelsinler. Kalabalıksanız 1 günde temizlik biter. 3 günde ew yerleşir yetişir işte.. panik yapma tatlımm
Ben de aynen boyle dusunuyorum...
Gelecek olanları ıyı organıze edersen cok rahat yetısır...
canım eğer kuzenlerin falan varsa yetişir.. ben mutfağı annemle bir günde yerleştirdim, bütün tabak çanak ne varsa yıkadık kuruladık, raflara örtü kestik yerleştirdik ve dolaplara dizdik. bikaç kutu kalmıştı sadece onlarda daha gitmemişti eve sonradan geldi, onlarıda iş çıkışı gidip yıkadım ertesi gün gidip yerleştirdim.. biz mutfağı yerleştirirkende yatak odası takımının montajı yapılıyodu mesela. evin temizliği 1 buçuk gün sürdü, mobilyacıları şimdiden arayıp 23'ü teslim tarihi de, o tarihe getirmeseler bile depolarında hazır bulundururlar.. sonra olmazsa bikaç gün sonra getirin dersin.. yetişir canım yetişir, sen canını sıkma, kiracılarınızdan rica edersin eve gidip perde ölçüsü alırsınız, mutfak dolaplarının raflarının falan ölçüsünü alırsınız onları önceden hazır edersin.. perdelerinin siparişinide verirsin önceden.. ev belli olduktan sonra gerisi kolay.. birde sanırım sen zaten çalışmıyorsun, ben çalışıyorum ve tek başıma yapıyorum o yüzden bu kadar stresliyim, çalışmıyor olsam bir haftada herşey çoktaaaaan bitmiştii.
ay yok öyle şeyler canım takılma.. benim ablamada iki bayram arası evlendi bende inş.. bi uğursuzluğı yok yani :)merhaba eylül gelinleri sizlere birşey sormak istiyorum nikahınızı düğünde mi yoksa başka tarihte mi yapacaksınız.ben hep düğünde istemiştim ama iki bayram arası nikah olmaz diyorlar şu anda çok kararsızım.
kızlar çok moraim bozuk ya
kiracı 22 sinde ancak çıkabilicez demiş
ev almışlar, işlemlerinde problem çıkmış
acayip moralim bozuk
nasıl yetştiricez bilmiyorum
çok kötüyüm
iyi etmişsin tatlım alttan almıycan. Sessiz kaldıkça eziyolar. Alırken merak etmeyin 1 haftaya gelir siz ne zaman isterseniz gelir diyolar.Sonra ya çalışanları hasta oluyo ya yakınları hasta oluyo. Saçma sapan bahaneler. Bizimde salon,oturma odası 15nde gelicek onları bekliyorz.Yani kiracılar ewi bugün bile boşaltsa herşey eşyalarının gelmesine bağlı. Sen onları sıkı tut tatlım. ayın 17'nde filan ara tekrar bakın problem yok dimi zaten geç kaldım filan diye. Sonra kötü sürpriz olmasın. Gerisi olur. Kalabalıksınız ne güzel.
şuan itibariyle çeyizlerim gelmiş hatta yukarı taşınıyomuşş... nişanlım aradı. ay ben burdan çok müdehale ettim aman dikkatli taşıyın, ayy ondaa kırılacak eşya var diyee. telde onada tembihliyorum:) napim onlar benim kıymetlilerimbi oda sırf çeyiz dolcak galiba.. çeyizler evin temizlenmesinde sıkıntı olacak ama napalımm artık hepsini bi odaya yığıp dier heryeri temizledikten sonra yavaş yavaş açarız artık...bi hafta çabuk geçsin yaaa evimi yerleştirmek istiyorum artııkkkk.
bende eylülde evleneceğim ama hiç heyecan istek yok içimdeneden böyle bilmiyorum ((
Eki Görüntüle 238552
kızlar salon halımı değiştirdim diğeri kullanışlı olmaz diye bunu aldım. Nasıl sizce? Yakından görmedim ama nişanlım görmüş. Albümümde koltuklarım var. Uyumlu olur dimi?
herkes benle küs heralde kimse konuşmuyor benle bende küstüm sizegelinlik provama gidiyorum
herkes benle küs heralde kimse konuşmuyor benle bende küstüm sizegelinlik provama gidiyorum
bende eylülde evleneceğim ama hiç heyecan istek yok içimdeneden böyle bilmiyorum ((
şuan itibariyle çeyizlerim gelmiş hatta yukarı taşınıyomuşş... nişanlım aradı. ay ben burdan çok müdehale ettim aman dikkatli taşıyın, ayy ondaa kırılacak eşya var diyee. telde onada tembihliyorum:) napim onlar benim kıymetlilerimbi oda sırf çeyiz dolcak galiba.. çeyizler evin temizlenmesinde sıkıntı olacak ama napalımm artık hepsini bi odaya yığıp dier heryeri temizledikten sonra yavaş yavaş açarız artık...bi hafta çabuk geçsin yaaa evimi yerleştirmek istiyorum artııkkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?