2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hayırlııs olsun canım... Bir çok işini halletmişsin.Benim 2 eylül düğün,bende inanılmaz heyecanlı ve gerginim :)

bende sırf bu yüzden erken yaptırdım nikahımı. aslında pek inanmam öle şeylere ama yıllardırr söleniyosa boşa değildir dedim. bide düğünde düğün bölünüo gibi hissediorum.

ayyyy inşallahh yaa 4 gözle bekliorum düğünümü yalnız ben balayına gidemice( okadar iznimiz yok kış tatili düşünüorum seneye gideriz artık nasipse:)

canım hayırlı olsun öncelikle biz de yüzük maduruyuz ben tektaşımı nişanlım da alyansını denizde düşürdük sil baştan başlıyoruz sıkışıyoruz yine çok pahalılar yaaaa

canım hayırlı olsun öncelikle biz de yüzük maduruyuz ben tektaşımı nişanlım da alyansını denizde düşürdük sil baştan başlıyoruz sıkışıyoruz yine çok pahalılar yaaaa

Eylül gelinleriiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!
Düğünümüz bittikten sonra buraya birer tane fotomuzu koyalım mı? Herkes birbirini merak ediyo. Bide ewlerinin fotolarını ben albüm yapıcam ama arkadaş olmadığım çooook kişi var herkesinkini merak ediorum:)))

slm kızlar çokkkk mutluyum:) nişanlım aradı doğalgaza başvurmuş yarın bağlanır demişler..hemen beyaz eşyacıyı aradım onlarda cuma gelecek perdeciyle de konuşmuş oda cuma gelecekmiş..artııı herşeyi ağardan nişanlım dolap takılacaktı onun için de gereklialetleri hazırlası için annesini aramış:) galiba hızlanmaya başladı :)

hadi gözün aydın cnm çoook mutlu oldum adına. inşallah herşein hallolur hemen

cnm ya üzülme sakın biz annemle ikimiz temizliği 1,5 günde yaptık,ki ev acayip pisti,eşyaları zaten mobilyacıalr yerleştiriyo,çeyizede kalabalık gittik,mutfal flntüm ev 3 saatte bitti,sen işe yarar kişilerle git mutlaka,hemen biter

ilk dans müziğinde hala kararsızım,ama pasta müziğimi füsun önal-senden başka istiyorum,hem neşeli hem espirili

slm kızlar..

size güzel haberler getirdim..sonunda doğru düzgün bi ev bulabildik..ev yeni değil ama,içi yapılı..dolaplı falan..içime sindi yani..nişanlımın işyerine de çok yakın..daha tutmadık ama,inş Allah kısmet ederse o evi tutucaz..

hayırlı olsn güzelim allah içinize sindirsin inş,dekorasyona başla bi an önce :)

smillia inşaAllah canım,
ilk baş çok korktum ama herkes rahatlattı çok şükür

süper
o zaman sana da kolay gelsin tatlım

canım benim yaa ne zor bir duygudur anlıyabiliyorum , ama sırf balayı için soğuk olur diye erteliyorsanız tekrar düşünün derim canım ya hazirandansa kasımda evlenmek daha iyi değilmidir daha az beklemiş olursunuz, sonuçta ille de denize veya sıcak bir yerlere gitmek zorunda değilsiniz ki , ne bileyim hakkınızda hayırlısı olsun , hazirana kalırsa da çabucak geçer inşallah Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin
hayırlısı böyleymiş diyorum artık, ekim gelini olmak varmış nasipte
şuan için hazırlıklarımız durdu lemlemcim ya , gelinliğim dikiliyor , mobilyalar yapılıyor, onun haricinde başka bişey yok, hıı bir de balayı için otel bakıyorum biliyosun zaten onu
kızlar çok moraim bozuk ya
kiracı 22 sinde ancak çıkabilicez demiş
ev almışlar, işlemlerinde problem çıkmış
acayip moralim bozuk
nasıl yetştiricez bilmiyorum
çok kötüyüm

tatlım yetişir merak etmee, düğününe 2 hafta kalmış olacak, bütün evini yerleştirebileceğin bir süre olacak önünde

düğün yada vs fotografları,forumun çeşitli konularına koyucağımı sanmıyorum,büyük bi ihtimalle yine özel albümümde yer alır benim,sadece siz görürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…