2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

evlenmek güzelde içimin bi yanı hep buruk,evimden ailemden ayrılmak fikri bile zor geliyo bana
çeyiz giderken davul zurna geldi,annemin yüzü değişti,baktım gizli gizli ağlıyo,hatta sonlarına doğru kıpkırmızı olmuştu ağlamaktan,çeyiz yükleme işi bitti,sıra benim oynamama geldi,baktım babamda ağlıyo,bende koptum artık,çeyizde bile böle olduysak düğünde düşünemiyorum,bide ben evin tek çocuğuyum.herşey daha zor....

kızlar bugün başıma gelenleri anlatsam kimse inanmaz eşyalarımızı biz bellonadan taa nisanda almıştık 1 haftadır gelmesini bekliyorduk sonunda bugün geldi ama ne gelme!hiç biri istediğim gibi değil yatak odası hep çizik taşları düşmüş kavlamış bazı yerleri artık bildiğin teşhir ürünü toplamış gelmişler ztn hiçbiri kutulu fln gelmemişti salonun koltukları rengi saçma sapan bisi geldi o da istediğim gibi değil mutfak masamı krem istemiştim siyah getirmişler salon takımı geldi tv ünitesi aynalık yemek masası var gümüşlükleri yok oturma odasına 2 kanepe gelecekti ayın 20 sini anca gelirmiş mağaza tutdugumuz eve çok yakın bütün sorumlular müdürler benim evdeydi babamlarla fln tartıştılar şimdi cumaya kadar halletmeye çalışacaklar hepsini geri yolladım bide marka dedik yaşadığımıza bak koca bellona sinirimden çıldırmak üzereyim artık

ben önce istemiodum ama şimdi heyecandan heralde çeyiz sermeye karar verdim

aynen bende öyle oldum canım. bir odam boştaydı biz annemle orayı serdik kapattık. artık toplamasınıda kocacımla yaparız.

esraaydın canım bende bellonadan aldım inan bana üzerine düşmen gerekiyor. sadece bellona için değil. her marka düğün sıkışıklığında kimse anlamaz diye teşhir ürününü alıp geliyor. fabrika yetiştiremiyor çünkü ben 1,5 yıl önce aldım mobilyamı. mayısta gönderin diye haber verdim.ağustosu yarıladık hala büfem yok. sandelyelerimin ikisi yanlış iki tanesi hiç gelmedi. sürekli sıkıştırmak gerekiyor.inşallah yetişir sizin eşyalar.

bizimde ev iyice yerleşti şükür ama düğün için okadar eksik varki. ya ben düğünde istdiğim müzikleri cd yapıp listeyi vereyiim dedim. nerde ne çalacaklar diye. kocam yok diyor. sadece dans parçasını söyle onlar bilir diyor. ya deli edecek bu adam beni. daha fotografçı belli değil. güya arkadaşı çekecek. ama çocuğun haberi yok. araba kiralıyorduk oda belirsiz. kına için yerim hala yok. ve bu vakitte bile kışa giriyoruz iş yok diyorlar ama fiyatları şişirmeye devam ediyorlar. bu gidişle sokakta kına yaparız artık bütün mahalle

ayyyyy kötü bi durum ama sakın canını sıkıp bu mutlu günlerini mahvetme cnm olur hallolur nasıl bi sorumluluk bu bendde başka yerden yatak odası istedim beni 25 gün beklettiler istediğimden başka yatak odası gelmiş sinirimden ağladım bugün bağırdım çağırdım almadım onlardan gittim başka yerden beğendim hemen götürdüler 1 günde hemde. eğer içine sinmezse hepsini iade et başka yerden al.

canım benmde senin eksik olanların hepsi tam. senin tam olanların bende eksik.:))) araba yerine ben fayton tuttum hem içimde vardı. daha doğrusu gelin almada araba olcak düğünüm açık havada olcak akşam oraya giderken faytonla gitcem bembeyaz süsletcem harika ama görsen tavsiye ederim:)

hadi esya gelirken bir iki cizigi anlarım da seninki abartı olmus.Düğün yakın mı bari?

Hayırlı olsun sofistikecim eve girdiler desene,en zoru bu inanki sonrası kolay bir odaya alırsın çeyizlerini orda ayırırsın mutfak yatak odası diye yavaş yavaş yerleşirsin artık

artık öyle yapıcam mecbur umarım karmankarışık olmaz.. öylede yorgunum ki nasıl işlerin altından kalkıcam bilemiyom...

Günayyyyydıııııııın mutlu sabahlar arkadaşlaaaar...

oohh iyi olmuş iyi olmuş canım hazır hızlanmaya başlamışsa bu hızla gidin, bitirebildiğiniz kadar şeyi bitirin hızınız tükenmeden.. sonra tıkanıp kalmayın, ne güzel bak nişanlın ayarlıyormuş herşeyi.. bizimkide bugünlerde bi hızlandı zaten, o kadar laf söyledim şimdi utandırmaya başladı beni, yarında halılara bakalım hatta hemen alalım cmtde onlar gelsin falan dedi... vay beee dedim..

çok sevindim canım hayırlı olsun, beğendiysen içine sindiyse aman kaçırmayın bu sıralar evler çok hızlı tutuluyor, o kadar çok ev arayan varki, aman diyim kaçırmayın o evi. en azından ev sahibinden söz alın ciddi olduğunuzu belirtinde başkasına vermesin..

aaaaaa , bu nasıl terbiyesizliktir yaaa, dükkanın camlarını başlarına yıksan haklısın yani.. ayy sanki benim belllonacı yapmış gibi gerildim, numarasını ver de arayıp bir iki lafta ben saydıriiim.. bizde bellonadan aldık, gerçi bellonanın sahibinin yan mağazasından aldık, ama aynı elemanlar çalışıyor ikisindede mağazayı ikiye bölmüş bi tarafta bellona ürünleri bi tarafta inegölden getirttiği ürünler var.. bizim bütün eşyalar kat kat sarılı bir şekilde geldi, koltuklarım açık griydi en ufak bir leke yok, hatta adamlar kurarken seyrettim, adam koltuğun paketini açıyor, paketlerde tozlu ya, yazık birde elini üstüne sürüp iyice temizledikten sonra dokunuyordu koltuklara.. yemek odasını falan kurarken ayakkabılarını çıkarttılar benden süpürge istediler, bir ellerinde süpürge hemen dökülen tozları mozları süpürüyorlardı, izlerken vaayyy beee dedim hatta..

yatak odasıda aynı şekilde hepsi kat kat paketli geldi..

canım kesinlikle adamlar ne kadar ikna etmeye çalışırlarsa çalışsınlar hiçbirini kabul etme, teşhir ürünlerini alma.. paramı istiyorum sizden almayacam, yine aynı modelleri alsam bile başka bellona mı yok de. gerçekten git başka bellona mağazasıyla görüş, modellerini göster ne kadar sürede gelir de, başıma böyle böyle olay geldi de onlardan almak istemiyorum de, bence varsa böyle bi şansın kesinlikle o adamlardan alma.. ayyyy sinir oldum.. insanları salak sanıyorlar belki yuttururuz diye düşündüler heralde..

günaydın kızlar mutlu bir gün olsun

bugün İzmir'de hava biraz serin hafif esiyor çoook güzel... :) dün öğleden sonra izin aldım evime gittim. tek başıma mutfağımı yerleştirdim akşama kadar. o kadar mutluyum ki.... benim yardım edenim çok aslında ama hepsi birbirinden bilmiş ve herşeye karışan tipler olduğu için hiç istemedim kimse karışsın... tek başıma yaptım hepsini. şimdi salon ve yatak odasını yerleştrmek kaldı geriye. onları da annemle haftasonu hallederiz... sonra bir halılarımızın ve yatağımızın serilmesi kalıyor. ama mutfağı yerleştirince farkettim ki daha bir sürü eksiğim varmış mutfakta ufak şeyler ama önemli... alıcaz artık ...

Günaydın kızlar işler biraz daha kolaylanmış gibi ama bitmedi tabi kimsede vakitte daralıyor inşallah hepsi yetişir son ana kalmaz,mobilya en önemlisi bellona bunu yapıyorsa diğer firmalar ne yapmasın güya marka güveniyosun herşeyi titizlikle yapar diyip dünyanın parasını veriyosun acaba diyorum sipariş formunu boşunamı dolduruyolar:95: sonuçta alınan bütün modeller ve renkleri yazılıyor hiçmi açıp bakmıyolar bu müşteri bu şekilde istemiş
aynısını göndermeleri gerekir,benimde cumartesi gelicek mobilyalarım hemen bakıp kontrol edicem en ufak bi istemediğim şey görmem umarım görürsem gelenlerin vay haline

Günaydın heracım İstanbulda serin yağmur başlıycak gibi ama olsun bu havada güzel,mutfağını yerleştirmekle iyi yapmışsın tek başına daha rahat oluyor yerleştirmesi bende hiç eksiğim yok sanıyodum ama ufak tefek birkaç eksik bendede çıktı inanki,haftasonu geri kalanlarıda yaparsın rahat rahat geriye evinde pek birşey kalmıyor gibi hayırlı olsun tez zamanda komple yerleşmişini görüp oh be bu benim eserim diyip bakarsın evine huzurla inşallah

Günaydın kızlar 1 aydan düştümmm

Canım hayırlı olsun sabrın sonu:)), şimdi rahat rahat temizle yerleştir, ben de dün kolilenmiş çeyizlerimi götürdüm,

günaydııın güzel gelinleeeerrrr

size bomba gibi bi haberim varrrr..

burada sizin güzel güzel hazırlıklarınızı hergün okuyarak askerliği yedik ve bitirdik

aşkım az önce uçağa bindi ve birdaha dönmemek üzere geliyooooo

bugünden itibaren bende hazırlıklarımı yazacağıııııımmm

Günaydın güzel gelinlier..

canım benim ayy inanki çok sewindim ve çok duygulandım. Çünkü bende yakın zamana kadar asker yolu bekledim. mayısta geldi benim nişanlımda. Çok şükür rabbim sağ salim kavuşturcak sizi gözün aydın. Hazırlıklar hızlanıcak seninde ne güzel.Kolay gelsin.

Hayırlı olsun çok sevindim askerin geliyor hemde temelli çok güzel saylı günler geçer demişler bende asker beklemiştim çok zor geçti ama bitiyor Allah hayırlısıyla kavuştursun canım

en iyisini yapmışsın cnm ya geçen eve geldiklerinde yapmayın dediklerimi bile yaptılar yataga sermeyelim erken dedim olsun dediler elbise dolabımın içine çarşaf havlu koydular zaten bi dolu giysi var orası onun yeri mi...annem bişi deme kızım dedi.. sustum yarın gidip kafama göre yerleştiricem inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…