ben önce istemiodum ama şimdi heyecandan heralde çeyiz sermeye karar verdim
kızlar bugün başıma gelenleri anlatsam kimse inanmaz eşyalarımızı biz bellonadan taa nisanda almıştık 1 haftadır gelmesini bekliyorduk sonunda bugün geldi ama ne gelme!hiç biri istediğim gibi değil yatak odası hep çizik taşları düşmüş kavlamış bazı yerleri artık bildiğin teşhir ürünü toplamış gelmişler ztn hiçbiri kutulu fln gelmemişti salonun koltukları rengi saçma sapan bisi geldi o da istediğim gibi değil mutfak masamı krem istemiştim siyah getirmişler salon takımı geldi tv ünitesi aynalık yemek masası var gümüşlükleri yok oturma odasına 2 kanepe gelecekti ayın 20 sini anca gelirmiş mağaza tutdugumuz eve çok yakın bütün sorumlular müdürler benim evdeydi babamlarla fln tartıştılar şimdi cumaya kadar halletmeye çalışacaklar hepsini geri yolladım bide marka dedik yaşadığımıza bak koca bellona sinirimden çıldırmak üzereyim artık
aynen bende öyle oldum canım. bir odam boştaydı biz annemle orayı serdik kapattık. artık toplamasınıda kocacımla yaparız.
esraaydın canım bende bellonadan aldım inan bana üzerine düşmen gerekiyor. sadece bellona için değil. her marka düğün sıkışıklığında kimse anlamaz diye teşhir ürününü alıp geliyor. fabrika yetiştiremiyor çünkü ben 1,5 yıl önce aldım mobilyamı. mayısta gönderin diye haber verdim.ağustosu yarıladık hala büfem yok. sandelyelerimin ikisi yanlış iki tanesi hiç gelmedi. sürekli sıkıştırmak gerekiyor.inşallah yetişir sizin eşyalar.
bizimde ev iyice yerleşti şükür ama düğün için okadar eksik varki. ya ben düğünde istdiğim müzikleri cd yapıp listeyi vereyiim dedim. nerde ne çalacaklar diye. kocam yok diyor. sadece dans parçasını söyle onlar bilir diyor. ya deli edecek bu adam beni. daha fotografçı belli değil. güya arkadaşı çekecek. ama çocuğun haberi yok. araba kiralıyorduk oda belirsiz. kına için yerim hala yok. ve bu vakitte bile kışa giriyoruz iş yok diyorlar ama fiyatları şişirmeye devam ediyorlar. bu gidişle sokakta kına yaparız artık bütün mahalle
bir ay sonra bu akşam evli barklı bi kadın olmuş olucam
Allahın izniyle tabi
kızlar bugün başıma gelenleri anlatsam kimse inanmaz eşyalarımızı biz bellonadan taa nisanda almıştık 1 haftadır gelmesini bekliyorduk sonunda bugün geldi ama ne gelme!hiç biri istediğim gibi değil yatak odası hep çizik taşları düşmüş kavlamış bazı yerleri artık bildiğin teşhir ürünü toplamış gelmişler ztn hiçbiri kutulu fln gelmemişti salonun koltukları rengi saçma sapan bisi geldi o da istediğim gibi değil mutfak masamı krem istemiştim siyah getirmişler salon takımı geldi tv ünitesi aynalık yemek masası var gümüşlükleri yok oturma odasına 2 kanepe gelecekti ayın 20 sini anca gelirmiş mağaza tutdugumuz eve çok yakın bütün sorumlular müdürler benim evdeydi babamlarla fln tartıştılar şimdi cumaya kadar halletmeye çalışacaklar hepsini geri yolladım bide marka dedik yaşadığımıza bak koca bellona sinirimden çıldırmak üzereyim artık
Hayırlı olsun sofistikecim eve girdiler desene,en zoru bu inanki sonrası kolay bir odaya alırsın çeyizlerini orda ayırırsın mutfak yatak odası diye yavaş yavaş yerleşirsin artık
slm kızlar çokkkk mutluyum:) nişanlım aradı doğalgaza başvurmuş yarın bağlanır demişler..hemen beyaz eşyacıyı aradım onlarda cuma gelecek perdeciyle de konuşmuş oda cuma gelecekmiş..artııı herşeyi ağardan nişanlım dolap takılacaktı onun için de gereklialetleri hazırlası için annesini aramış:) galiba hızlanmaya başladı :)
slm kızlar..
size güzel haberler getirdim..sonunda doğru düzgün bi ev bulabildik..ev yeni değil ama,içi yapılı..dolaplı falan..içime sindi yani..nişanlımın işyerine de çok yakın..daha tutmadık ama,inş Allah kısmet ederse o evi tutucaz..
günaydın kızlar mutlu bir gün olsun
bugün İzmir'de hava biraz serin hafif esiyor çoook güzel... :) dün öğleden sonra izin aldım evime gittim. tek başıma mutfağımı yerleştirdim akşama kadar. o kadar mutluyum ki.... benim yardım edenim çok aslında ama hepsi birbirinden bilmiş ve herşeye karışan tipler olduğu için hiç istemedim kimse karışsın... tek başıma yaptım hepsini. şimdi salon ve yatak odasını yerleştrmek kaldı geriye. onları da annemle haftasonu hallederiz... sonra bir halılarımızın ve yatağımızın serilmesi kalıyor. ama mutfağı yerleştirince farkettim ki daha bir sürü eksiğim varmış mutfaktaufak şeyler ama önemli... alıcaz artık ...
hadi gözün aydın cnm çoook mutlu oldum adına. inşallah herşein hallolur hemen
slm kızlar..
size güzel haberler getirdim..sonunda doğru düzgün bi ev bulabildik..ev yeni değil ama,içi yapılı..dolaplı falan..içime sindi yani..nişanlımın işyerine de çok yakın..daha tutmadık ama,inş Allah kısmet ederse o evi tutucaz..
günaydııın güzel gelinleeeerrrr
size bomba gibi bi haberim varrrr..
burada sizin güzel güzel hazırlıklarınızı hergün okuyarak askerliği yedik ve bitirdik
aşkım az önce uçağa bindi ve birdaha dönmemek üzere geliyooooo
bugünden itibaren bende hazırlıklarımı yazacağıııııımmm
günaydııın güzel gelinleeeerrrr
size bomba gibi bi haberim varrrr..
burada sizin güzel güzel hazırlıklarınızı hergün okuyarak askerliği yedik ve bitirdik
aşkım az önce uçağa bindi ve birdaha dönmemek üzere geliyooooo
bugünden itibaren bende hazırlıklarımı yazacağıııııımmm
günaydın kızlar mutlu bir gün olsun
bugün İzmir'de hava biraz serin hafif esiyor çoook güzel... :) dün öğleden sonra izin aldım evime gittim. tek başıma mutfağımı yerleştirdim akşama kadar. o kadar mutluyum ki.... benim yardım edenim çok aslında ama hepsi birbirinden bilmiş ve herşeye karışan tipler olduğu için hiç istemedim kimse karışsın... tek başıma yaptım hepsini. şimdi salon ve yatak odasını yerleştrmek kaldı geriye. onları da annemle haftasonu hallederiz... sonra bir halılarımızın ve yatağımızın serilmesi kalıyor. ama mutfağı yerleştirince farkettim ki daha bir sürü eksiğim varmış mutfaktaufak şeyler ama önemli... alıcaz artık ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?