slm kızlar..
size güzel haberler getirdim..sonunda doğru düzgün bi ev bulabildik..ev yeni değil ama,içi yapılı..dolaplı falan..içime sindi yani..nişanlımın işyerine de çok yakın..daha tutmadık ama,inş Allah kısmet ederse o evi tutucaz..
günaydııın güzel gelinleeeerrrr
size bomba gibi bi haberim varrrr..
burada sizin güzel güzel hazırlıklarınızı hergün okuyarak askerliği yedik ve bitirdik
aşkım az önce uçağa bindi ve birdaha dönmemek üzere geliyooooo
bugünden itibaren bende hazırlıklarımı yazacağıııııımmm
burada sizin güzel güzel hazırlıklarınızı hergün okuyarak askerliği yedik ve bitirdik
günaydın kızlar mutlu bir gün olsun
bugün İzmir'de hava biraz serin hafif esiyor çoook güzel... :) dün öğleden sonra izin aldım evime gittim. tek başıma mutfağımı yerleştirdim akşama kadar. o kadar mutluyum ki.... benim yardım edenim çok aslında ama hepsi birbirinden bilmiş ve herşeye karışan tipler olduğu için hiç istemedim kimse karışsın... tek başıma yaptım hepsini. şimdi salon ve yatak odasını yerleştrmek kaldı geriye. onları da annemle haftasonu hallederiz... sonra bir halılarımızın ve yatağımızın serilmesi kalıyor. ama mutfağı yerleştirince farkettim ki daha bir sürü eksiğim varmış mutfaktaufak şeyler ama önemli... alıcaz artık ...
GÜnaydın canım,
bugün gerçekten hava cok güzel :) tek basına yapmakla en iyisini yapmıssın canım. Ben gecen gittiğimde dolaplarımı bi açtım. Aman allahım,en olmadık yere fincanlar,en olmadık yere tabakları koymuslar. Biraz düzenledim ama gene baya düzeltilmesi gerekiyor.
Zaman az kaldı ama, ben yoruldum galiba
Günaydın heracım İstanbulda serin yağmur başlıycak gibi ama olsun bu havada güzel,mutfağını yerleştirmekle iyi yapmışsın tek başına daha rahat oluyor yerleştirmesi bende hiç eksiğim yok sanıyodum ama ufak tefek birkaç eksik bendede çıktı inanki,haftasonu geri kalanlarıda yaparsın rahat rahat geriye evinde pek birşey kalmıyor gibi hayırlı olsun tez zamanda komple yerleşmişini görüp oh be bu benim eserim diyip bakarsın evine huzurla inşallah
en iyisini yapmışsın cnm ya geçen eve geldiklerinde yapmayın dediklerimi bile yaptılar yataga sermeyelim erken dedim olsun dediler elbise dolabımın içine çarşaf havlu koydular zaten bi dolu giysi var orası onun yeri mi...annem bişi deme kızım dedi.. sustum yarın gidip kafama göre yerleştiricem inşallah..
GÜnaydın canım,
bugün gerçekten hava cok güzel :) tek basına yapmakla en iyisini yapmıssın canım. Ben gecen gittiğimde dolaplarımı bi açtım. Aman allahım,en olmadık yere fincanlar,en olmadık yere tabakları koymuslar. Biraz düzenledim ama gene baya düzeltilmesi gerekiyor.
Zaman az kaldı ama, ben yoruldum galiba
bunlar tatlı yorgunluklar canım ..yoruldukça düğün sonrası evde olduğunuzu hayal et yada tatilde o seni rahatlatır:)
Olur mu öle sey :) Provadan gelde,gelinliğini anlat bari :)
yaaa kouşuyorum konuşuyorum cevap yok bende küstümm,napıyım yaa nilşanlıma nazım geçmiyor adam dağda zaten,annemler zaten malum sebepten dolayı çok yıpranmış durumda onun nazı bana geçiyor,kocam tarafıda ses çıkmıyor necisin diyen yok bari size naz yapayım dedimm,kimsem yok gibiyimmcanım benim niye küselim. Bişeymi sordun gözden kaçırmışımdır. Gelinliğin fotosunu çekebilirsin işallah. Eklede bi görelim.
canımm ne güzel ya eşyalar gitmiş benimki dayanamayıp açmıştı seninkide açmasın sen gelene kadar ,bizimki bir odaya yığmıştı önce sonra oturmuş açmış,kullanacakalrını yıkamış diğerlerini mutfak dolaplarına kutusuyla koymuş,benim mobilyalarım bayramda geleceği için ben eşye yerleştirmeye gitmicem,balayından sonra rahat rahat kendimi eşyalarıma verecem kendime göre koyacağım zaten bingölde başka ne yapabilirimki ,artık öyle yapıcam mecbur umarım karmankarışık olmaz.. öylede yorgunum ki nasıl işlerin altından kalkıcam bilemiyom...
gözün aydın tatlım alalhım başka ayrılık göstermesin sanagünaydııın güzel gelinleeeerrrr
günaydın gelinlerrrrrrrrrrr.............
esraaydın canım çok üzüldüm eşyalarına,artık kimseye güven yok,benim koltuk takımım bilinmiş bir yerden alınmadı ama inan söyledikelri an isrtediğim gibi teslimn ettiler hatta eşyalarımın bingöle taşınması için işçilerini verip bana nakliye firması ayarladılar,ama birazda herşey şans işi işte elektrik eşyalar gibi,inşallah herşey zamanında dilediğince olur
bu arada dün gelinlik provam istediğim gibi geçmedi kızlar,kumaş konusunda yanlışlık olmuş ben kendinden işlemeli gümüş renkli istiyordum onun sıonra işleneceğini meğerse işlenmicekmiş,sadece serpme gümüş renklli taşlar olacakmış birde göğüs kısmında sorun oldu ben göğüs alrındanüçgen parçalra gelip omuza doğru çıksın dedim onlar tüm kesmişler ve omzumda incelmesdi gereken yer hafif kıoluma düşmüş,şimdi göğsün altında benim taşlı kemerim var ve diğer taşlar için işlenmeye gidecek yarına,gelinliğim bu haliyle çoook güzel olmuş yani kadın harika iş öçıkarış kabul ediyorum benim iri göğüs faktörümü düşünerek istediğim yakayı yapmamış ama istersen yaparımda dedi bu şekilde hem göğüslerin küçülecek,hemde kolun kalınlığını geri plana ittim dedi,kumaş olayında yanlış anlaşılma olmuş ama onada annemler eğer öyle olsaydı bu seferde gelinlik değil sanki gece kıyafeti gibi olurdu dediler,ya ben dahil herkes beğendi ama aklımdaki olmadı ya böyle içim buruk gibii nepıyım ben akşam kemer için model götürecem ona düşün kararını ver dedi
yaaa kouşuyorum konuşuyorum cevap yok bende küstümm,napıyım yaa nilşanlıma nazım geçmiyor adam dağda zaten,annemler zaten malum sebepten dolayı çok yıpranmış durumda onun nazı bana geçiyor,kocam tarafıda ses çıkmıyor necisin diyen yok bari size naz yapayım dedimm,kimsem yok gibiyimm
canımm ne güzel ya eşyalar gitmiş benimki dayanamayıp açmıştı seninkide açmasın sen gelene kadar ,bizimki bir odaya yığmıştı önce sonra oturmuş açmış,kullanacakalrını yıkamış diğerlerini mutfak dolaplarına kutusuyla koymuş,benim mobilyalarım bayramda geleceği için ben eşye yerleştirmeye gitmicem,balayından sonra rahat rahat kendimi eşyalarıma verecem kendime göre koyacağım zaten bingölde başka ne yapabilirimki ,
hoş böyle desemde canım çook sıkılıyor herkes heyecanlı eşyası gelen evini tutup temizleten bendehiççç birşey yokkkk
gözün aydın tatlım alalhım başka ayrılık göstermesin sana
Canım gelinliğin için keske foto çekseydin.İstediğin modelle, şimdi olan modeli koysaydın, en azından fikir yürütebilirdik. Gögüs faktörünü düşünmeden aynda kendine baktıgına nasıl gördün canım? Yani ne bilim, insan bazen bişiler bakarken bütününe bakmıyor.Onu göz önünde bulundur bence canım.
inşallah senin de eşyaların sorunsuz gelir.. güzelce sağını solunu kontrol et kapaklı eşyaların kapaklarını aç kapat... deli diceksin bana belki ama ben hepsini yaptım tek tek montajcılar gitmeden... bir de aksilik çıkarsa tepkisiz kalmayın malesef artık anladıkları dil asabiyet... aksi halde istediğiniz olmuyor...
Kontrol edicem aynen bu şekilde emin ol bi parçayı kursunlar hemen kapakları sağını solunu inceliycem bir yerinde bişey olsun istemem o kadar para veriyoruz yazık değilmi hakkını versin mobilyalarım amabakalım cumartesi gelicekler erken geliceklermiş onlar kurulurken bende mutfağa ek dolap yaptırmıştım elektrikli mutfak aletleri ve kuru gıda ıvır zıvır kiler tarzı kullanırım diye dün akşam geldi temizledim ama yerleştirmeye vaktim kalmadı cumartesi yerleştiririm mutfağa sığamadım açıkcası,kahvaltılık takımımı bile salona konsola koymayı düşünüyorum,arkadaşım yaptı dolabımı birde banyoya konuldu çamaşır makinem onu dolapla kapatıcak ölçü aldı yukarı kadar dolap yapıcak havlular deterjanlar ıvır zıvır ortada kalmasın diye baya işime yarıycak
Eki Görüntüle 239011
şuanda benim gelinliğimimn omuzları böyle ama ayrı parça koymuışlar gibi değil aşağıdan yukarı böyle kesildiğini düşünün birde omuz kısımlarımda tenim gözüküyor ve o dantel oyuklarından kesmişler böyle suradan kesmemişler
Eki Görüntüle 239030 Eki Görüntüle 239031
canım bak buda benim istediğim modeldi ama burda tül kullanmışlar benimki dantel olacaktı göğüs altı kemerimde böçyle olacak
herkes bayıldı askıdaki o desenlerin oyuntusuna ve verdiği V deki derinliğe kapalı ama böyle gösterişli duruyor
asla oynarken düşmez dedi oynat iyice kolunu dedi baya bir uğraştım iğneli olmasına rağmen düşmedi
Eki Görüntüle 239030 Eki Görüntüle 239031
canım bak buda benim istediğim modeldi ama burda tül kullanmışlar benimki dantel olacaktı göğüs altı kemerimde böçyle olacak
herkes bayıldı askıdaki o desenlerin oyuntusuna ve verdiği V deki derinliğe kapalı ama böyle gösterişli duruyor
asla oynarken düşmez dedi oynat iyice kolunu dedi baya bir uğraştım iğneli olmasına rağmen düşmedi
Senin istediğin bu modelde güzelmiş canım, ama bana sorarsan diğer gelinliğin omuz kısmı daha farklı daha hoş geldi gözüme,
ama senin içinden geçen önemli , herkesin beğenip beğenmemesi bir yana sen ne hissediyorsan , hangisini giymeyi hayal ediyorsan onu yaptır derim
:) senin koydugun fotograf,benim gelinliğimin üstü gibi:) O yüzden kıyaslamam biraz taraflıca olabilir :)
Bence sen istediğini yaptır arkadasım, daha asil duruyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?