2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayy gerçekten azalıyo cnm zaman bendaha ne saç modeli nede kuaför ayarladım bunlarıda düşünmem gerekecek galiba ama tam 31. gün yatıp uyuyo olucaz yada balayi yollarına düşmüş oluruz :) tüm korku ve stres te geride kalmış olur inşallah...ohhh ne güzel :)

ayarlasan iyi olur canım benim günümde kuaförde bir gelin daha var allahtan onunki gündüzmüş o çıkacak ben girecem hallet bir an evvel,bak bu sattte ben kesin nişanlımı bekliyor olacağım o ilçede oturduğu için geç kalacak ve ben sinirden yeni manikürlü tırnaklarımı yiyecem,saçlarımda diken diken olmuş olacak,etraftakiler fotoğraf çekerek beni rahtlatacaklar kesin kesss

Allahım bana nolur sabr ver ya
kızlar o kadar moralim bozuk ki anlatamam

benim kayınpederim aşırı beleşci bi adam, bizim düğün için 50 kuruş dahi masraf etmedi
davetiyeler için tanıdığım var onu ben halledeyim dedi
biz de olur dedik
ebru davetiyenin katologunu getirdi,
ben normalde sedef davetiyeyi daha çok begenmiştim ama neyse dedim bunu da onlar yapsın
kayınpederim aşırı beleşci olduğu için hep tanıdık vasıtasıyla halletmeye çalışır herşeyi

neyse ben bi tane begendim, sözleri falan yazdım mail attım
davetiyelerim geldi şuan avuçlarımdalar
ve şoktayım
hiç içime sinmedi
davetiyem ince uzun, yazı yazacak çok alan yok
benim sözler çok doldurmuş davetiyeyi, dolu olmuş yani

bi d ebir sürü imla hatası var ve ben çok takılırım böyle şeylere

ordaki adamlar işi bilmiyomuş rsmen
insan uyarmaz mı bu sözler çok uzun davetiyede boş yer kalmaz demez mi

kiii demişlerse bile kayınpederimi biliyorum sallamamıştır

ve en kötüsü ben zarfı farklı istemiştim, hallederiz demişlerdi
bi de baktım benim söylediğim gibi yapmamışlar
o kadar sinirliyim ki
o kayınpederimi görsem naparım bilmiyorum

ya alt tarafı 200 lira vercek ne diye ucuzuna kaçtı
zaten recep o kadar şey ödüyo, bunu da öderdi
benim ailem zaten sonsuz destekçi arkamızda

ay öyle üzgünüm ki anlatamam ya
nişanlıma da bişey demek istemiyorum üzülmesin diye

bana 500 liraya gelinlik almaya kalkan adama davetiye yaptırılır mı ya
ne kadar safım

Son düzenleme:
aa nedenki kötü olmuş ama sonuçta paranla orda bir organizasyon yapıyorsun yani keyfiyete bağlı birşey değilki. inşallah düşündüğün gibi olmaz

tatlım ben babamı kaybettim 3-3,5 ay önce ve babamın vefatının 4. günüydü gitim böyle böyle düğünü mayısa erteleyelim dedim,gayet kibarım ve zaten acım var niaşnlım aynımda old. için gitmişim,ben dedi erteleyemem o günüm boşda kalır dedi,başkasına kiraya veririm dedi ama senden ucuza verirsem üstünü sen tamamla dedi,ya veremezsen dedim,bu parayı o gün sen ödersin dedi,böylece biraz sürtüştük ben ve düğün salonu arasında nişanlım agyet sakin di ve beni tutuyordu o saatten beride muahttap olmadım inşallah düğünü rezil etmez,onun yüzünden zaten bu kadar erken düğün yapıyorum

son bir ay kala bu kadar gerginlik olur mu yaa

kendi hapisteki kızlarının derdine düştüler düğünle ilgili tek kelam etmiyolar, bahseden yok
bu nasıl bişey ya

görümceme kuaför ayarla demiştim 2 ayda ancak ayarladı
daha düğün mekanımı görmedim
kaç kere götürün beni dedim bursaya gittiğiğmzde
hep "görüp napıcaksın, salon işte" dediler
nişanlımın da hep işi çıktı aksilikler oldu
ya benim suçum ne ya

terbiyesiz adam
herkes bizi üzmek için işbirliği yapmış

aaaa ahsencim yaaa üzülme ... ama yaptıkları çok saçma davetiyeden bir tane hazırlayıp sana mail atıp okey almaları gerekirdi eğer bunu yapmadılarsa ara hakkını bir daha bassınlar... sen nerden bileceksin ki yazının davetiyeyi boğacağını yapıp sana numune yollamaları gerekirdi sonra basılması..

lemtoş kargon geldimi canım benimki yok ortadaaa

gelmiş canım gelmiş, orda siparişlerim bölümüne girip sipariş detayına bakarsan kargo takip numarası var, benimde biraz önce aklıma geldi bakayım dedim, kardeşimin ismi yazıyor teslim edildi diye, hemen evi arayıp sordum gelmiş..

ya kayınpederim o kadar acele ettirmiş ki adamlara
onların suçu yok yani
hemen bastrmış o esnada
beni bile aramadı, onay almak için
nişanlımın ailesi için birşeyin nasıl olduğu önemli değil
oldu mu oldu, tmmdır
diyorum ya, adam tanıdığından 500 liraya gelinlik alıyodu az daha bana

terbiyesiz,para göz adam...Umuyorum ki cok güzel geçicek canım düğünün...

başın sağolsun canım oda bayagı ayıp etmiş yani o para ona gitmeden çıkar inşallah. sen sıkma canını

burdaki en sakin en rahat gelin bendim
ama son ayda tavan yaptı bütün strestim
Allahımmm

ben dışarı çıkıp hava alcam kızlar
sonra görülşürz

Ahsencim üzme kendini tatlım... Olan olmuş artık... Gerçi işin kötü tarafı da oldu bittiye getirilmesi zaten de... Neyse fazla yorum yapıp da ateşi körüklemek istemiyorum... Sen sakinleşmeye çalış biraz canımm...

ah canım yaa bilirim o duyguyu, benimkinide yanlış basmışlardı (yani nişanlım) , çok mu kötü duruyor canım, eğer imla hataları çok fazla değilse bilmiyorum ama tekrar masrafa girmeyin diyecem.. bikere okunup atılıyor ya sonuçta.. bi resmini çekip albümüne koysan? benim davetiyemde çekmeli ya hani, annemin babamın adının yazdığı yer ve benim adım görünmüyordu mesela, içinde kalıyordu ama onları öyle memlekete dağıttık napalım.. benimde çok içimde kaldı çok üzüldüm o davetiyelerin o şekilde olmasına ama oldu işte bi kere, birde masraf yapılmış dedim kabul ettim.. neyseki 100 tane basılmıştı, sonradan 200 daha basıldı bu seferkinde de I harfiyle olan soyadımız İ harfli olmuşşş.. bende çok takarım öyle şeylere ama onuda öyle kabul ettim artık.. yapacak bişi yok bir sürü masraf.

düğüne günler kala yapılanlar yok mu insanın sinirlerini alt üst ediyor, Ahsencim yaaa artık olan olmuş bilmiyorum ama yeniden nişanlın bastırsa boşa masraf olacak , böylee dağıtsan içinde kalacak off ne zor bir durumda bırakıyolar insanı
madem birşeyi yapacaksın, eli yüzü düzgün şekilde yapsana dimi böyle baştan savma, özensiz yaptıracaktın hiç yaptırtma madem
vallahi zaten stresliyim sizin yaşadıklarınızı okuyunca hepten sinirlerim tavan yapıyor kızlar yaa , erkek aileleri neden böyle anlayamıyorum

uğraşıyosun didiniyosun yer arıyosun buluyosun davetiyeni hazırlıyosun dağıtıyosun herkese herşeye katlanıyosun...

Benim herşey boşunaymış düğün iptal kızlar..... Hepinizin Allah yardımcısı olsun...

inşallah cnm ya ama ne zaman bişeyleri halletsek akşamına kesin didişiyoruz

şuan stresten hepimiz kafayı yedik:))) bide illaki maddi bir bunalım dönemi yaşıyoruz az ya da çook o yüzden gerginiz. ewlenip ewinizin kapısından girdiğiniz anda herşeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy geride kalcak cnm. benmdeeee bugün yatak odam kuruldu bembeyaaazz çok hoşuma gitti annemler ewe geri zor getirdiler ben orda kalmak istiorum dedim de:)))))))))))

nedeeennn? ne olduu hemen karar vermeyin(( yapmayın bukadar hazırlıktan sonra olurmu kızgınlık anıdır geçerr

Ahsencim dawetiyenin bi örneğini koysana bize fikir verelim. Gerçekten çok göze batan hatalar varsa tekrar bastırırsınız canım. Ama idare ederse tekrar masraf etmezsiniz. Sonuçta tarihine yerine bakıp atıyolar o dawetiyeyi üzme kendini canım benim. Hava almak iyi gelir sakinleşirsin işallah.

sana noldu canım ya.. Neden iptal düğün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…