uğraşıyosun didiniyosun yer arıyosun buluyosun davetiyeni hazırlıyosun dağıtıyosun herkese herşeye katlanıyosun...
Benim herşey boşunaymış düğün iptal kızlar..... Hepinizin Allah yardımcısı olsun...
uğraşıyosun didiniyosun yer arıyosun buluyosun davetiyeni hazırlıyosun dağıtıyosun herkese herşeye katlanıyosun...
Benim herşey boşunaymış düğün iptal kızlar..... Hepinizin Allah yardımcısı olsun...
terbiyesiz adam
herkes bizi üzmek için işbirliği yapmış
Allahım bana nolur sabr ver ya
kızlar o kadar moralim bozuk ki anlatamam
benim kayınpederim aşırı beleşci bi adam, bizim düğün için 50 kuruş dahi masraf etmedi
davetiyeler için tanıdığım var onu ben halledeyim dedi
biz de olur dedik
ebru davetiyenin katologunu getirdi,
ben normalde sedef davetiyeyi daha çok begenmiştim ama neyse dedim bunu da onlar yapsın
kayınpederim aşırı beleşci olduğu için hep tanıdık vasıtasıyla halletmeye çalışır herşeyi
neyse ben bi tane begendim, sözleri falan yazdım mail attım
davetiyelerim geldi şuan avuçlarımdalar
ve şoktayım
hiç içime sinmedi
davetiyem ince uzun, yazı yazacak çok alan yok
benim sözler çok doldurmuş davetiyeyi, dolu olmuş yani
bi d ebir sürü imla hatası var ve ben çok takılırım böyle şeylere
ordaki adamlar işi bilmiyomuş rsmen
insan uyarmaz mı bu sözler çok uzun davetiyede boş yer kalmaz demez mi
kiii demişlerse bile kayınpederimi biliyorum sallamamıştır
ve en kötüsü ben zarfı farklı istemiştim, hallederiz demişlerdi
bi de baktım benim söylediğim gibi yapmamışlar
o kadar sinirliyim ki
o kayınpederimi görsem naparım bilmiyorum
ya alt tarafı 200 lira vercek ne diye ucuzuna kaçtı
zaten recep o kadar şey ödüyo, bunu da öderdi
benim ailem zaten sonsuz destekçi arkamızda
ay öyle üzgünüm ki anlatamam ya
nişanlıma da bişey demek istemiyorum üzülmesin diye
bana 500 liraya gelinlik almaya kalkan adama davetiye yaptırılır mı ya
ne kadar safım
gelmiş canım gelmiş, orda siparişlerim bölümüne girip sipariş detayına bakarsan kargo takip numarası var, benimde biraz önce aklıma geldi bakayım dedim, kardeşimin ismi yazıyor teslim edildi diye, hemen evi arayıp sordum gelmiş..
terbiyesiz,para göz adam...Umuyorum ki cok güzel geçicek canım düğünün...
ayıp mki ne ayıp etti,beni şu halde gelin etti,içimö hep buruk hep acı szilerle konuştukça heyecanlanıyor onun dışında hiç hevesim yok,tek düşündüğüm annemin yalnız kalması bu durumda bıraktı ya beni şu mübarek günde allah havale ediyorum onubaşın sağolsun canım oda bayagı ayıp etmiş yanio para ona gitmeden çıkar inşallah. sen sıkma canını
yaaa ne oldu söylesene anlat hadiiuğraşıyosun didiniyosun yer arıyosun buluyosun davetiyeni hazırlıyosun dağıtıyosun herkese herşeye katlanıyosun...
lemlem yok ya benimki gelmedi hala bekliyorum bekliyorum tık yok offff merak etmeye başladım yaaa
lemlem yok ya benimki gelmedi hala bekliyorum bekliyorum tık yok offff merak etmeye başladım yaaa
şubede gözüküyor yarın teslim edilecek sanırımkargo takip numarandan baktınmı? orda yazar şu anda nerde olduğunu
ayyy evet şimdi hatırladım,kayınvldesini anlayabiliyorum ama bu kadar yaklaşmışkende sıkıntı yaaa offffffffffffkızlar caglasam mı'nın kayınvalidesinin babası vefat etmişti ya hani.. düğünün ne olacağını bilmiyorlardı bütün hazırlıklarınıda yapmışlardı, kararı kayınvalidesi verecekti demekki oda iptal edilmesini istemiş ki iptal etmişler.. çok üzüldüm inşallah hayırlısı olur.. vefat eden dede onu isteyen kişiymiş, ve düğün için kıyafetlrini bile hazırlamış, öyle söylemişti. Allah rahmet eylesin tekrar.
daha yeni araçtan inidirmişler
eğer şube yolunun üstüyse yarını beklemeyip gidip alabilirsin, yeni indiyse bu saatten sonra dağıtıma çıkmaz. ama önce ara sor bi.
çok takılma canım insanlar bizim kadar dikkatli okumuyor hem insan beyni ilk ve son harfe bakıp kelimeyi okurmuş :) sıkma tatlı canınısağolun kızlar biraz daha iyiyim ama hala moralim bozuk
nişanlım akşam gelcek, onun tabletiyle çekip fotosunu koyucam, bakarsınız
imla hatalarına gelince
bir yerde "de" bağlacını ayrı yazmaları gerekirken bitişik yazmışlar ona takıldım
başka bir yerde de "dostlarımızı" diyeceklerine "dotlarımızı" demişler
şuan stresten hepimiz kafayı yedik:))) bide illaki maddi bir bunalım dönemi yaşıyoruz az ya da çook o yüzden gerginiz. ewlenip ewinizin kapısından girdiğiniz anda herşeeeeeeeeeeeeeeeeeyyy geride kalcak cnm. benmdeeee bugün yatak odam kuruldu bembeyaaazz çok hoşuma gitti annemler ewe geri zor getirdiler ben orda kalmak istiorum dedim de:)))))))))))[/QUOTE
birazda bende var cnm bazen üstüne gidiyorum daha çok ilgilen diye..düzeldik zaten:) evin hayırlı olsun bende hep evimde kalmak istiyorum ama kalamıyorumşu bi ay geçseydi hayırlısıyla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?