2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

canım çok üzüldüm, ne denir bilmiyorum, herşeyin hayırlısı olsun. bu dünyada ölümde var düğünde işte hayat böyle... belkide herkesin üzgün içinde bir burukluğun olacağı bir düğün olacaktı ve böylesi daha iyi olacaktır. hangi aya ertelediniz peki belli mi? nisan-mayıs gibi mi düşünüyorsunuz yoksa 40 ı çıktıktan sonra mı..

Canım iptal olmasında ertelensin, sayılı gün geçer ne de olsa, ne zamana ertelediniz, inşallah hakkınızda hayırlısı olur...

terbiyesiz adam
herkes bizi üzmek için işbirliği yapmış

terbiyesiz,para göz adam...Umuyorum ki cok güzel geçicek canım düğünün...

başın sağolsun canım oda bayagı ayıp etmiş yani o para ona gitmeden çıkar inşallah. sen sıkma canını
ayıp mki ne ayıp etti,beni şu halde gelin etti,içimö hep buruk hep acı szilerle konuştukça heyecanlanıyor onun dışında hiç hevesim yok,tek düşündüğüm annemin yalnız kalması bu durumda bıraktı ya beni şu mübarek günde allah havale ediyorum onu
yaaa ne oldu söylesene anlat hadii
ahsen canım benim son dakka golleri işte bunlar,davetiye kısa zamanda çöüzümü olan birşey relavx olmanı kayınpederini allaha havale etmenini diliyorum
bak sen biliyorsun benim en büyük derdimi sıkıntımı lütfen az kaldı sık dişini birşekilde olur bir yol bulunur,

lemlem yok ya benimki gelmedi hala bekliyorum bekliyorum tık yok offff merak etmeye başladım yaaa

slm kızlar...bnde bu sıcakta gdip banyo için plastiklerimi aldım çok hoş oldu pembe çiçekli kova maşrafadan tutunda deterjan kutularına kdr tam takım çk sevdim yaa..neler çkmş neler..

nihayet arnica bora süpürgemi de aldım ütü kaldı geriye..gelinlik kına elbisem de haftaya bitecek..ayakkabı telik baktım beğenemedim gelin için şık terlik diyince kokoş şeyler çıkarıyorlar off bnm hç tarzım diil

ocwmays : cnm davetiyeleri kafa na takma kzların dediği gbi yeniden bastırsan bi sürü masraf kendini üzme hiç bişey dörtdörtlük olmuyo böle telaşeli anlarda nasıl olsa herkes atacak bi kenara olduğu kdr olsun napalımm..

caglasam_mi : hayırdır cnm erteleme mi ne olsu anlat ferahla.

kızlar caglasam mı'nın kayınvalidesinin babası vefat etmişti ya hani.. düğünün ne olacağını bilmiyorlardı bütün hazırlıklarınıda yapmışlardı, kararı kayınvalidesi verecekti demekki oda iptal edilmesini istemiş ki iptal etmişler.. çok üzüldüm inşallah hayırlısı olur.. vefat eden dede onu isteyen kişiymiş, ve düğün için kıyafetlrini bile hazırlamış, öyle söylemişti. Allah rahmet eylesin tekrar.

kızlar bugün bocshtan gelip çam. mak. ve bulaşık mak. mi kuracaklar, mesaileri 6 ya kadarmış bende iş çıkışı yetişemeyeceğim için babam gitti bizim evimizde beyaz eşyacıları bekliyor, beklerkende uyuyormuş evimde uyuyan ilk kişi babam oldu gerçi biz temizlik yaparkende sıkılmış yere oturmak için götürdüğümüz kilimin üstünde uyumuştu..

kargo takip numarandan baktınmı? orda yazar şu anda nerde olduğunu
şubede gözüküyor yarın teslim edilecek sanırım
ayyy evet şimdi hatırladım,kayınvldesini anlayabiliyorum ama bu kadar yaklaşmışkende sıkıntı yaaa offffffffffff

sağolun kızlar biraz daha iyiyim ama hala moralim bozuk
nişanlım akşam gelcek, onun tabletiyle çekip fotosunu koyucam, bakarsınız

imla hatalarına gelince
bir yerde "de" bağlacını ayrı yazmaları gerekirken bitişik yazmışlar ona takıldım
başka bir yerde de "dostlarımızı" diyeceklerine "dotlarımızı" demişler

hayırlısı olsun ne diyelim
şuan hangi aya ertelendiği de belli değildir yüksek ihtimalle
çok can sıkıcı bi durum ya

eğer şube yolunun üstüyse yarını beklemeyip gidip alabilirsin, yeni indiyse bu saatten sonra dağıtıma çıkmaz. ama önce ara sor bi.

yok be kuzu yarına kaldı,iştende çıkamadım erken gelinlikçime gidip kemerimin örneğini verecektim offfffffffffffffffffffffffffffff
işten ayrılmak istiyorum artıkın bennnnnnnnnnnnnnnnn
patronum bırakmıyor yeterrrrrrrrrrrrrr
oruçda kafama vurdu
birde söylemeyi unuttum nişanlımda kafama vurdu,uçak biletlerine bakıyordum balayından sonra uçakla dönelim diye,biz o kadar paln yapmamışız gibi fazla hayal kurma bana izin vermeyebilirler dedi,ya olasılıkdaydı madem bunca zaman yok oraya gideriz bunu yaparız 10 gün rapor aldımmı evde bile kalırım yeter ilan diye konuşup duruyordu offfffffffff sinirlendirdi beni yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

çok takılma canım insanlar bizim kadar dikkatli okumuyor hem insan beyni ilk ve son harfe bakıp kelimeyi okurmuş :) sıkma tatlı canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…