sağolun kızlar biraz daha iyiyim ama hala moralim bozuk
nişanlım akşam gelcek, onun tabletiyle çekip fotosunu koyucam, bakarsınız
imla hatalarına gelince
bir yerde "de" bağlacını ayrı yazmaları gerekirken bitişik yazmışlar ona takıldım
başka bir yerde de "dostlarımızı" diyeceklerine "dotlarımızı" demişler
[/B]
ayarlasan iyi olur canım benim günümde kuaförde bir gelin daha var allahtan onunki gündüzmüş o çıkacak ben girecem hallet bir an evvel,bak bu sattte ben kesin nişanlımı bekliyor olacağım o ilçede oturduğu için geç kalacak ve ben sinirden yeni manikürlü tırnaklarımı yiyecem,saçlarımda diken diken olmuş olacak,etraftakiler fotoğraf çekerek beni rahtlatacaklar kesin kesss
haklısın canım ya bi ara hallediyim ama güvenebilecegim bi kuaför bulamadım ki... napıcaksambu arada benim nişanlımda hep geç kalır nişan günümde benim saçım makyajım yapıldı kaşım falan alındı bide oturup onu beklemiştim..ne yaptılarsa bu kadar berberde geç bitmişti:)
kızlarrrr gelin ayakkabımı ekledim albümüme,bi bakın yorumlarınızı bekliyorum:87:
ön tarafını sademi kullansam
ufak yaptırdığım fiyonkları öne yada yanamı koyursamm
çok büyük imla hataları değil canım ya sıkma canını, bu da evlilik hazırlığınızın nazar boncuğu olsun, başka hiçbir sorun yaşamadan düğününüzü yapın inşallah
Hemen son mesaja cevap yazmakla başlayayım işe :))
Bence fiyonk yadayken daha hoş duruyor.Bende mesajı tamamen okumadan atladım hemen resime,kardeşimle bakıyoruz,ilk resimde fiyonk var,diğerlerine bakıyoruz,fiyonk nereye gitmiş diyoruz
yine hüzünlü buralar..allah hepimize yardım etsin inş.
LEMLEM,biz önce mobilya,sonra halı,daha sonra perde ve en son avizeleri aldıkk.istesende herşeyi aynı yapamazsınki,hem aynı olsada güzel olmaz bence.bizim halı geometrik desenli,perdeler daha otantik desenli,bende olmucak diye düşünüyodum,ama yerleşince hiçbişey göze batmıyo,önemli olan tonalrın tutması.aslında ben salonu daha farklı düşünüyodum olmadı,bi arkadaşımın evinde gördüm,koltuklar kahve tonu,halı krem,perdeler yeşil,aynı perdeden sehpaya örtü,duvarda kanvas tablolar renkli ve yeşilli,böle anlatınca nasıl oldu bilmiyorum ama uyum harikaydı,benim koltuğumda desen oldugu için yapamadım bi türlü
kızlar bu seferde benim akla ihtiyacım var
şimdi ben istanbulda yaşıyorum ama ben istanbulun bir kıtasında nişanlım diğer kıtada arada mesafe çok şimdi benim kuaförüm nişantasında fotoğrafcım bağdat caddesinde evimde avrupa yakasının bir ucunda ben nasıl yapıcamda 18:30 kadıköy evlendirme dairesinde olucam sanırım evime tekrar dönüp vedalaşmam yol ve zaman açısından çok ters olucak benimle aynı durumda olan varmı bir akıl verin ne yapılabilir :84:
Ahanda benden biri :))
Ben Ortaköy'de oturuyorum.Evimiz Hadımköy'de,yani Avrupa yakasının bir ucu,hatta istanbulun çıkışı.Düğün salonumuz karşıda,Ataşehir'de.Fotoğrafçı ve kuaför masrafları salona ait aslında ama ben o kuaföre gitmek istemiyorum.Hemde burdan taaaaaa oraya git,hazırlan,geri eve gel,sonra tekrar geldiğin yolu bi daha git,düğün bitince de taaaa ordan Hadımköy'e gel tekrar.Ne saçma sapan birşey oldu yaa.Bende karar veremiyorum bir türlü.Kuaföre bizim yakınlarda gitsem,eve gelip fotoğrafçıya gidip ordan salona geçsem,eve gel ağla o kadar,sonra fotoğraf olmaz.Öbür türlü,amaaaaaaaaaaaaannnnnn kafam karışıyor benimde :)))
ayyy ne yapıcağız bizzen korktuğum köprüden gecerken traifk olursa metrobüse biner yine giderim o nikaha:18::18::18:
hadımköymüne ilginç ismi var oranın öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?