2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

çok büyük imla hataları değil canım ya sıkma canını, bu da evlilik hazırlığınızın nazar boncuğu olsun, başka hiçbir sorun yaşamadan düğününüzü yapın inşallah

haklısın canım ya bi ara hallediyim ama güvenebilecegim bi kuaför bulamadım ki... napıcaksam bu arada benim nişanlımda hep geç kalır nişan günümde benim saçım makyajım yapıldı kaşım falan alındı bide oturup onu beklemiştim..ne yaptılarsa bu kadar berberde geç bitmişti:)

BEN ONU EVDE BEKLEDİM GELMEDİ KENDİM GİTTİM,O YETMEZMİŞ GİBİ STÜDYOYA YETİŞİP BİR FOTOĞRAF ÇEKİNEMEDİK VEen kötüsü ben eve geldiğimde herkes giyinip kuşanmıştı şıkır şıkırdı ama benmakyajsız ve kotlaydım sanırım bir sinir harbiydi yaaa,makyajımı filan kendim yaptım
erkeklerin hepsi uyuz hepsi garfield

yine hüzünlü buralar..allah hepimize yardım etsin inş.

LEMLEM,biz önce mobilya,sonra halı,daha sonra perde ve en son avizeleri aldıkk.istesende herşeyi aynı yapamazsınki,hem aynı olsada güzel olmaz bence.bizim halı geometrik desenli,perdeler daha otantik desenli,bende olmucak diye düşünüyodum,ama yerleşince hiçbişey göze batmıyo,önemli olan tonalrın tutması.aslında ben salonu daha farklı düşünüyodum olmadı,bi arkadaşımın evinde gördüm,koltuklar kahve tonu,halı krem,perdeler yeşil,aynı perdeden sehpaya örtü,duvarda kanvas tablolar renkli ve yeşilli,böle anlatınca nasıl oldu bilmiyorum ama uyum harikaydı,benim koltuğumda desen oldugu için yapamadım bi türlü

kızlarrrr gelin ayakkabımı ekledim albümüme,bi bakın yorumlarınızı bekliyorum:87:
ön tarafını sademi kullansam
ufak yaptırdığım fiyonkları öne yada yanamı koyursamm

kızlarrrr gelin ayakkabımı ekledim albümüme,bi bakın yorumlarınızı bekliyorum:87:
ön tarafını sademi kullansam
ufak yaptırdığım fiyonkları öne yada yanamı koyursamm

Hemen son mesaja cevap yazmakla başlayayım işe :))

Bence fiyonk yadayken daha hoş duruyor.Bende mesajı tamamen okumadan atladım hemen resime,kardeşimle bakıyoruz,ilk resimde fiyonk var,diğerlerine bakıyoruz,fiyonk nereye gitmiş diyoruz

Smilla ayakkabıların çok hoşmuş... Ben de bu tarz bir ayakkabı bakmıştım ama dallı altına bakmıştım parlak gri... Ayaklarım taraklı olduğu için yan taraftan 2 tane şişlik oluşturdu parmaklarım o yüzden vazgeçmiştim sonra... Aynen bu şekilde fiyongu yanındaydı.... Bence bu şekilde güzel fazladan fiyonk eklettirme fazla olur... Tabi bu benim fikrim... Güle güle kullan canım...
Ahsencim biraz sakinleşmene sevindim... Ben de çok sinir olurum şu "de" nin bitişik yazılmasına Boşver tatlım ya çoğu eğitimli insan bile bilemiyor çoğu zaman de yi nasıl yazacağını... Olsun kuşum olsun o diğer harf hatası da nazar boncuğu olur... Nazar değmez işte daha iyi...

heheheeee :)))) hakkaten öle olmuş,bende ya yana taktırayım diyorum,yada hiç ellemiyim öle düz kalsın,zaten gelinliğin altından gözükmüyo

Ahsen'cim sayende Eylül gelinlerimizin ne kadar Türkçemiz'e ve imlâ kurallarına dikkat ettiğini görmüş olduk.Bende aynı şekilde,telefonda mesaj yazarken bile noktasına virgülüne kadar yazarım :)) Ama davetiye bu yaa,millet bir kere bakacak,belki 2. kez adrese bakmak için ellerine alacak,sonra da unutulup gidecek zaten.Takma kafanaaa...
Benim de davetiyem basılmış,bakalım benim ki nasıl oldu :))

Bu arada bugün ev bakmaya gittik yine.Bu kez nişanlımın patronuyla gittik.95 m2 bir ev var,3. kat sanırım.Ev sahibi karşıdaymış,alt katında ki kadın balkonda otururken annem seslendi,kadının evine baktık düşünebiliyor musunuz :)) Çekinerek girdim ama kadın yatak odasına bile müsade etti.Çok mutlu olurum siz taşınırsanız diyor,inşallah çoluk çocuklu biri gelmez üstümüze diyorduk diyor :))

Cumartesi yada pazar tekrar gidilecek,ev sahibiyle bir görüşülecek.İstiyor muyum istemiyor muyum bilmiyorum ama oradan tutacağımıza göre kötünün iyisi işte...

kızlar bu seferde benim akla ihtiyacım var
şimdi ben istanbulda yaşıyorum ama ben istanbulun bir kıtasında nişanlım diğer kıtada arada mesafe çok şimdi benim kuaförüm nişantasında fotoğrafcım bağdat caddesinde evimde avrupa yakasının bir ucunda ben nasıl yapıcamda 18:30 kadıköy evlendirme dairesinde olucam sanırım evime tekrar dönüp vedalaşmam yol ve zaman açısından çok ters olucak benimle aynı durumda olan varmı bir akıl verin ne yapılabilir :84:

canım ben senin salonuna bayıldım güle güle mutlulukla oturun tam istediğim renklerde muhtemelen benim de öyle olacak pazar günü mobilya işini netleştirmeye gidiyoruz inş.bi aksilik olmazsa

eftelya inşallah gönlüne göre olur canım ev bulmak gerçekten zor çünkü

benim kayınvalideme usulen kına gecesini perşembe istiyoruz ama cuma yapsak olurmu yada ne dersin diye sormak gafletinde bulunduk. düğün pazar olacak çünkü. ay ne dese beğenirsiniz sizde herşeyi perşembe yapıyorsunuz cumartesi yapın kimse gelmez bu kadının kimse gelmez lafı yüzünden pazar günü düğün yapıyorum zaten kınama laf ediyor yaa dedim bende müsade edinde bir gün dinlenelim. maşallah gelen misafir kı..nı kırıp oturuyor benim annem teyzemler koşturdular nişanda kınada öyle olacak bende vazgeçtim dedim sormuyorum sinirler ya ne kadar düşüncesizler :84:

Ahanda benden biri :))

Ben Ortaköy'de oturuyorum.Evimiz Hadımköy'de,yani Avrupa yakasının bir ucu,hatta istanbulun çıkışı.Düğün salonumuz karşıda,Ataşehir'de.Fotoğrafçı ve kuaför masrafları salona ait aslında ama ben o kuaföre gitmek istemiyorum.Hemde burdan taaaaaa oraya git,hazırlan,geri eve gel,sonra tekrar geldiğin yolu bi daha git,düğün bitince de taaaa ordan Hadımköy'e gel tekrar.Ne saçma sapan birşey oldu yaa.Bende karar veremiyorum bir türlü.Kuaföre bizim yakınlarda gitsem,eve gelip fotoğrafçıya gidip ordan salona geçsem,eve gel ağla o kadar,sonra fotoğraf olmaz.Öbür türlü,amaaaaaaaaaaaaannnnnn kafam karışıyor benimde :)))

ayyy ne yapıcağız bizz en korktuğum köprüden gecerken traifk olursa metrobüse biner yine giderim o nikaha:18::18::18:

ayyy ne yapıcağız bizz en korktuğum köprüden gecerken traifk olursa metrobüse biner yine giderim o nikaha:18::18::18:

bence yapmanız gereken sadece kuaföre çok erken gitmek ve normal saatten daha erken çıkmak işiniz çok zor galiba en rahatı benim nişanlımla aynı mahalledeyiz kuaför salon ve fotoğrafçı da hemen yanımızda daha sonra da yine aynı mahallede oturucaz

hadımköymü ne ilginç ismi var oranın öyle

Gül sen gül.Gerçi bende ağlanacak halime güler oldum artık :))
Hadımköy yaa,adı üstünde gerçekten.Hiç birşey yok,insanlarına da kolay kolay alışamam herhalde.Adını duymadın mı hiç yaaaaaaa,bak ağlıycam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…