2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ya aslında benim babam çatalcada yasıyor sanki burayı catalcaya giderken görüyorum beylikdüzünden sonra demi_? ama hadımköymü tam emin değilim fabrikalar falan filan var ... eftalyacım haline sükret sevgilin yanında olucak benim arkadasım en lüks semtten evlenip mardine gitti hemde gık demedi yeterki ağız tadı olsun mutluluk olsun heryer cennet olur insana

Son düzenleme:

umarım düzgün bir organizasyon yapabiliriz demet senin su aynı mahalleye gelin gitme durumun ne güzel bakkalda çarsıda ailenle karsılasırsın

Aynen orası canım.Sağı solu fabrika,dağ,taş,tepe,tarla...

Nişanlım Sivas'a gidelim demişti ama istemedim ben,burdan iş bulduk işte :)) Orayı görünce Sivas daha iyiymiş burdan dedim.

O değil,gelin arabası olacak eş dost akrabaya yazık olacak,hele karşıdan olursa :)))) Sende bir yolunu bulursan şu kuafördü fotoğrafçıydı falan,beni de haberdar et lütfen :))

Muhabbetin arasına dalıyorum ama balayı otelimize karar vermek üzereyim, granada yı tercih edeceğiz, aranızda granadaya giden varmı kızlar, benim özellikle deniz gören odaları çok hoşuma gitti, çook ferah gözüküyor
Lemlem tavsiye etti , şimdi son birkaç sorum var ona, onları da yanıtlarsa rezervasyonu yapacağız

ben biliyorum orayı nişanlım yıllar önce orda çalışıyordu

umarım düzgün bir organizasyon yapabiliriz demet senin su aynı mahalleye gelin gitme durumun ne güzel bakkalda çarsıda ailenle karsılasırsın

aman karşılaşıp ne olacak zaten çalışıorum bi süre sonra hepimiz alışırız nasıl olsa herkes nasıl alışıo ya da acaba yakın olduğum için mi böyle düşünüyorum ne kafam karıştı ama bence iki tarafa da uzak olmak lazım en güzeli biz bunu başaramadık bırakmadı nişanlımın ailesi yoksa boğazköyden daha ucuza çok daha güzel bi ev alıoduk son anda vaz geçtik

standart odaları bile süper ben beğendim ama bilgim yok otelpuan.com dan bir bak birde sikayetvar.com dan canım

selam arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır foruma giremiyordum ancak bugün fırsatım oldu,burdaki muhabbetleri özledik artık zamanımız iyice daraldır bende panik olmaya başladım, sizleri bilemiyorum ama bizde çok aksilikler oluyor, eşyalarımız eksik geliyor vs ama halletmeye çalışıyoruz, fırınım yanlış gelmiş mesela bugün onunla uğraştık,yemek odamın gümüşlüğü unutlulmuş:),üstelik işe de başladım tatilim bitti ve çok yoğun çalışıyorum,daha yatak almadım,nişanlımın damatlığı duruyor, en çok da yatağı kafama takıyorum çünkü çok pahalı geliyor sizler yatak işini ne yaptınız bana bi diyiverin valla çok dua ederim:))

Daha oradan evi bile tutmadan başka bir yere taşınma hayalleri kuruyorum :))

ben de daha eve oturmadan taşınma hayalleri kuruyorum ama kredili olduğu için biraz uzun sürer borç çok boğazköy tarafına gitmeyi istiyorum hatta belki de izmir muğla falan çok istiyorum istanbuldan kopabilirsek

standart odaları bile süper ben beğendim ama bilgim yok otelpuan.com dan bir bak birde sikayetvar.com dan canım

dimi odaları çok ferah
dediğin sitelere hep baktım canım , genelde yorumlar hep olumlu, kaç gündür otel bakmaktan kafayı yedim , bi otel referansa giriyorum, bi otel şikayete giriyorum ama döne döne yine granadaya geldim

lemlem yatakla ilgili konu açmıştı bi bak istersen ben daha mobilya bile almadım ki yatağa sıra gelsin ama evde istikbal kullanıyoruz süper çevremde kullanan herkes de memnun muhtemelen istikbal alırım yatak çok önemli

galiba granada ya çok giden olacak güzel sanırım istersen limak limra kemer ya da lara ya da bak biz kemere gidicez balayına gidenlerden memnun olduklarını duydum netten bi bak istersen

galiba granada ya çok giden olacak güzel sanırım istersen limak limra kemer ya da lara ya da bak biz kemere gidicez balayına gidenlerden memnun olduklarını duydum netten bi bak istersen

limak limra kemer de seçeneklerim arasındaydı Demetcim, o otel de çok güzel ,
ama ekim ortasında gideceğimiz için side veya alanya tarafı daha sıcak olur diye düşündüm, side de voyage sorgun , alanyada da granada kaldı en son seçeneklerimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…