2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

hayırlı olsun vakit çok çabuk geçio bi taraftan istemiyorum bi taraftan da stres bir an önce bitsin diyorum

saol teşerkkürler darısı başına yalnız ben çok korkunç şeyler yaşadım düğün günü.düğün günü kuaförüm kapattı pazar günü sokak sokak kuaför aradım gelinlik elimde ardından kuaför buldum elemanlarını topladı bizi alana kadar zaman kaybettik saat 6da evden çıkmamız gerekirken saat 6da kuaförden çıktık fotoğrafçıya gittik evden saat 19.45 gibi çıktık yolda ben hastalandım salona kusa kusa gittim iyice fenalaşınca gelin arabasıyla salona girmeden acile gittik ışıkları kapatın gelin geldi diye bağıran hemşireler mi dersin neler neler :) acilden çıktık salona geldiğimizde saat 21.30 olmuştu yani 1.5 saat geç geldik zor oynadım zor dansettim eşimin verdiği pastayı bile zor yuttum kamerada bile görünmüş ıyy yapmışım resmen.benim yaşadıklarımın inşallah onda biri bile başınıza gelmez ama şimdi eşimle çok mutluyum iyiki evlenmişiz

eee sonu güzel olmuş ama allah mutluluğunu kat kat kat arttırsın insallah

amin inşallah bebek çalışmaları yapıyoruz ama olmadı daha inşallah eylül ayında güzel haberi alırım.

hayırlısı olsun canım bu ne acele maşallah ama düğününüz çok maceralı geçmiş neyse ki sonu güzel olmuş mutlu son...
işte size ömür boyu anlatacak bi anı...

kalabalık olmaya başladık ama kimse yazmıyo kızlar çok uykusuzum yatsam iyi olacak hepinize iyi geceler sabah görüşürüz...

geçmiş olsun ya artık kısmetiniz öylemiş :) ben nişanımda kaskatı kesilmiştim. evde oynarken yerimde duramayan ben. dondum kaldım. ruh gibiydim. allahım düğünde likör filan içip gideceğim. biraz kafam güzel olsun.

saol cnm aynen kısmet öyleymiş.düğünde de likör içersin heyecandan daha çok dokunurda sapıtıp fazladan oynamayasın

kızlaaar merhaba, yine yorgunum yine halsizim bitkinim.. yeteeer bitsin şu hazırlıklar artık kendime zaman ayırmak istiyorum..

bugün babam bizde beyaz eşyacıları bekledi, gelmiş kurmuşlar, sonra hazır babam evdeyken samsunguda arayalım tvyide gelsin kursunlar dedik, ama gelen adamlar bu tv başka yerden alınmış biz kurmayız demişler, kurarsakta ücret alırız demişler, nişanlımda aldığımız yeri aramış, meğer yanlış servis çağırmış o iş kaldı.. sonra vitrinimin camı gelmiş takılmış o işte bitmiş oldu.. işten çıkıp eve geldim vitrinimin camlarını sildim, tüm evi elektrikli süpürgeyle süpürdüm, yatak odasını yerleştirdim, bütün nevresimlerim yastık yorgan battaniye vs, hepsini bazamın içine yerleştirdim ama eve gelince gördümki intden aldığım baza hurçları baaya güzelmiş onları tekrar hurçlara yerleştirip öyle dizecem, birde kışlıklarımın hepsini götürmüştüm gardrobuma onları yerleştirdim, birde seksüüü iç çamaşırlarımı yerleştirdim, ama inşallah kimse çekmecelerime bakmaz annem bile görmedi gizli saklı alıp çorap hurçlarına saklamıştım çünkü :78: gören olursa çok utanırım..

sonra birde intden aldığım tezgah üstü köşe rafım gelmiş, çok beğendim inşallah tezgahımın üstüne sığar..

burciiiiik ben bellonanın nova dream yatağını aldım, eve gidip geldikçe yatağa bi atlıyoruz, oturup kalkıyoruz ve iyiymiş iyi, tam ayarında seçmişiz ne sert ne yumuşak diyip gülüyoruz..

birde yataklarla ilgili bir konu açmıştım orayıda incele istersen

offff allahım ne zor yuva kurmak bugün sonunda koca mağazayı ayağa kaldırdım bağırdım çağırdım öyle sinirlendim ki koptu artık bi yerden sonra.şimdilik sadece mutfağım tamamlandı yatak odamın aynalığı ve komodinleri yok bulamamışlar salon takımının da gümüşlükleri yok düğüne kalmış 3 hafta yetişti yetişti yetişmedi düğün sonrasına kalacakmış ben çıldırmayımda kim çıldırsın...avizeleri takarkende oturma odası şangır şangır kırıldı zaten zar zor alındı şimdi yeniden alınacak her işim yolunda gidiyordu aksilik ya şimdi de sorun üstüne sorun

pelin ne düğünmüş ya sizinkide, yaşarken baya kötüdür ama ilerde anlatmak için güzel maceralar olmuş, tabii sonu güzel olduğu için güzel macera olmuş.. yinede kimsenin başına gelmesin.. o kusma işi bende de olabilir, heyecanlandığımda benimde çok kötü midem bulanıyor çünkü :100: zahterin dediği gibi düğünden öncesi için minik bi şişe bişiler götürmem lazım

kızlar sizi bilmiyorum ama benım coooook eksıgım var cok :))

tost makınesi, çay makinesi, ekmek kızartma makınesi , bardak takımı , günlük yemek takimi, düdüklü tencere, cezve takımı, bıcak takımı, ıvır zıvırrr, yatak, battaniye, perdeler, halılar, avizeler, kına ıle ılgılı herşey...

pazar günü kına perde halı haric hepsini halletmeyi hedefliyorum tabi paramı ayarlarsam:)

Son düzenleme:

hehe nette güzel tarifler buldum kimse anlamaz meyvesuyu sanır töbe töbe ramazan günü iyice koptum ben

Aman yarabbim,o nasıl bir gün olmuş öyle.Hele gelin geldi ışıkları kapatın demelerine çok güldüm yaa :)) Şimdi gülüyoruz ama kim bilir o gün nasıl geçmiştir sizin için...

Hazır sen yazmışken bir kontrol edeyim bende :))

Dün aldım daha tost makinemi ve ütümü.Çay makinesi,ekmek kızartma makinesi,günlük yemek takımı (annemin yıllardır beklettiklerini aldım günlük kullanmaya) yatak,battaniyem var.Bardak takımımı dayımlar alacakmış.Düdüklü tencerede annemin yine seneler öncesinden alıp hiç kullanmadığı varmış,onu alırım herhalde.Fritöz aldım bide öyle... Perdeler zaten bedava.Store perde yapılacak,nişanlım iyi ki fabrikasında çalışıyor :)) Kına malzemelerimde hemen hemen tamam,elbisem yok.

Cezve takımı,bıçak takımı,ıvır zıvır bitmez zaten,halı,avize konusu hiç olmadı nedense bizde :)) banyo takımları olmayan şeyler şimdilik...

slm kızlar
yine sorun yine aileler
yeter ya artık yeter inan dayanamıyorum yaaa

bir tek balayı tatilimiz sorunsuz hal oldu derken son dakika golü yedim nişanlım rezervosyonu ağardan almış neyseki bu olaydan iki gün önce haberim oldu otel belli olduğu için beraber bilet arayışına girdik indirimli uçak bulduk diye seviniyorken şeytan ves veseyi verdi annemle babama söyledinmi dedim dilim kopsaydıda demez olaydım yaaa akşam konuşmuş alanyaya gidicez şu atel diyince oraya gitmeyin mersinde daha uçuz otel var 2 aylık kiranızı tatile vermeyin demişler yaaa
şimdi hem salak sintir geri zekalı nişanlıma kızıyorum hem ailesini hemde kendime nie herşey ters gidiyo yaa yeter ama en mutlu günlerim zehir oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…