2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

peki siz hazırladınızmı? yada düğün salonu mu hazırlayacak

cnm bizdede olcak,salon makinayı veriyo,slayt hazırlamayı onlara bırakamam,ben kendim windows movie maker programında hazır film gibi yapıyrm,hatta içine nişanda yüzük takılma anı videosunu bile koydum..

maşallah çok beğendim,
benimde gelinliğim çook kabarıktı, eteği bile aynı hemen hemen
oynarken özellikle müthiş havası oluyor habire dönesim geliyordu o derece havalıydı

çoook saol cnm ewt seninkide harikja gözüküo benmki kırık beyaz hep beyaz istemiştim ama bu nasip oldu. çooooook saol düğün öncesi moral oldu.

bizim nikahımızda düğünde yapılacak, iki bayram arası düğün yapılmaz tabiriii çok eskilerden aslında tamamen farklı bir nedenden dolayı söylenmiş bir laftır.. ben araştırdım, şimdi eskiden nişanlı kıza kurban bayramında koç gidermiş, ramazan bayramıyla kurban bayramının da arası çok yakın olduğu için, bu iki bayram arası düğün yapanlara yaani kız tarafının ailesine derlermiş ki, iki bayram arası düğün mü yapılır, şurda kurban bayramına ne kaldı, bekleyin kurban bayramında koçunuzda gelsinde bayramdan sonra yapın düğünü.. işte bu laf döne dolana olmuş iki bayram arası düğün olmaza... ama nedeni bu yüzdenmiş..

eğer kurban bayramında koç istiyorsan bekle bayramdan sonra yapın sizde ama ben nişanlı olarak kurban bayramı geçirdim ne koç geldiiii ne kuzuuu
[/QUOTE]

ahh be cnm bende 3 kurban bayramını nişanlı olarak geçirdim ama ne kurbanlık nede boynuzunda bilezik gördük:) 4. de artık evli olcağım inşallah.

benım dugunum eylul15te kınam 14unde ve herseyım tum hazırlıgım bıttı esyalarım kolılendı lıstemız defalarca gozden gecırıldı ve bugun tam anlamıyla ısımız bıttı :)) bayramdan sonra ceyızım gıdıcek nasıp olursa... cok heyecanlı bıseymıs bu evlılık hazırlılıkları bı o kadarda streslı... kızlar bılmıorum sız nasıl yaptınız ya da yapmayı dusundunuz ama tulbentlerımı patıklarımı havlularımı kolılerın yuzeylerını kesıp uzerını alumınyum folyoyla kapladık daha sonra tulbent vs yerlestırıp jelatın kagıdıyla sardık bantladık... ve artık emek emek ugrastıgımız elıslerımız koruma altında bırer bırer yapıp teker teker utuledıgım esyalarıma kımse dokunup pısletemıcek :)) aklına yatarsa sızde bu sekılde yapın derım dugunden sonra onları yıkayıp tekrar utulemek ıstemıyorsanız benım gıbı tembel gelın olun

ahh be cnm bende 3 kurban bayramını nişanlı olarak geçirdim ama ne kurbanlık nede boynuzunda bilezik gördük:) 4. de artık evli olcağım inşallah.[/QUOTE]

ben bu ıkı bayram arası muhabbetını basla sekılde duymustum ama anımsayamıorum tam olarak suan bellı bı gunu varmıs yanlıs hatırlamıosam ve o gunlerde kutlama tarzı eglenme tarzı bısıların yapılmaması gerektıgını duymustum nıyesını hatırlamıyorum... ama kımın umrunda eger koc ıcınse bu beklemeler ıkı kurban bayramı gecırdım bende ve sadece ılk bayramda bı bılezık takılmıstı koc moc hakgetıre :)

Günaydınn kızlaar, bugün işe geç kaldım, tlfnumu su dolu kovaya düşürmüştüm, çıkarıp kuruttuğumda çalışmıştı ama gece tamamen kapanarak hakkı rahmetine kavuşmuş saatimde çalmadı bu yüzden.. o tlfnu nişanlım almıştı bana çok üzüldüm çooooook

kıyamam ya benımde 1 aylık telefonum tuvaletı boylamıstı gecenın bı yarısı aglaya aglaya babamı annemı uyandırdım telefonum gıttı ben onu cok sevıodum dıe dıe yazık babam yıne alırız dıo aglama dıo aynısından olmaz oraya dusenden olmaz dıe agıtlar yakmıstım sankı evladım gıbı :) en son mukadderat dedım artık ömru o kadarmıs tatlım yenısıne saglık dıcen artık..

yaa evet ama o tlfnun notlar bölümü doluydu, aklıma ne gelirse oraya yazıyordum defter gibiydi.. kına müzikleri düğünde çalmasını istediğim müzikler, almayı düşündüğüm şeylerin kod numaraları vs.. off çok üzüldüm çoook..

günaydın güzel gelinler.. Lemlemcim telefonun bozulmasına üzüldüm canım ya benide telefonum gitmişti öyle wc ye düşmüştü. Ne güzel nişanlımın seneler önceki ilk mesajları duruyodu çok üzülmüştüm.

kızlar ben size gelinlik ayakkabımı göstermedim dimi.

model bu ama rengi daha açık tabi kırık beyaz tonunda.

çok güzelmiş ayakkabıların canım, güle güle giyersin innnşaallaahh.. benim ayakkabılarıma da benziyoor, benimki bu kadar platform değil sadece

benim tlfnumdada ayrı bir klasör vardı çok beğendiğim msjlarını orda biriktirmiştim, moralim bozuk olduğunda açıp okuyordum mutlu oluyordum..

sağol canım. Ya benim nişanlımla aramda baya bi boy farkı olduğu için bu topuklu anca dengeler bizi:) Ama çok rahat. Bunu giyince zaten dedim başkasına bakmama gerek yok. Bende senin ayakkabılarını görüp beğenmiştim zaten nişanlıma diyodum dantelli diye.Bunları vitrinde görüp o gösterdi bana :)

günaydın kızlar lemlem telefon tamiri yapan yerlere ver su sızdırmıştır çalışır belki geçen yıl kardeşim telefonunu şortunun fermuarlu cebine koymuş plajda sonrada unutup denize girmişti servis 100 lira istedi garantisi bitmişti tamirciye 40 a yaptırmıştık inşallah seninkide çalışır

günaydın kızlar lemlem telefon tamiri yapan yerlere ver su sızdırmıştır çalışır belki geçen yıl kardeşim telefonunu şortunun fermuarlu cebine koymuş plajda sonrada unutup denize girmişti servis 100 lira istedi garantisi bitmişti tamirciye 40 a yaptırmıştık inşallah seninkide çalışır

günaydın fıstık gelinlerrr
bugün tülllerimi alcammm dün kayınpederim aradı biz ödemeyi yaptık alalımmlı perdeleri yoksa senmi gelir alırsın dedii bende ben alırım ne de olsa ankaraya giderken ben götürcem dedim:) bide bugün saçlarımı boyatcam bayağı uzun sürcek gibi. umarım istediğim rengi yakalayabilir bide saçlarımın uç kısımlarında boya var artık orayı açıcak öyle tüm boya sürcek...
elif ayakkabın çok hoşmuşşş

kızlar günaydın nasılsınız son mesai bugün bitsin gitsin artık bu hafta
dünden beri nişanlımla konuşmuyoruz burnumun direği sızlıyor
kızlar su kına müzikleri arşivinizi dökün bakalım ortayaa iş başa düştü cd hazırlamam lazım :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…