peki siz hazırladınızmı? yada düğün salonu mu hazırlayacak
Eki Görüntüle 239498
kızlar bu da benm gelinliğim nasıl acaba? hep kabarık istiyordumda.
maşallah çok beğendim,
benimde gelinliğim çook kabarıktı, eteği bile aynı hemen hemen
oynarken özellikle müthiş havası oluyor habire dönesim geliyordu o derece havalıydı
bizim nikahımızda düğünde yapılacak, iki bayram arası düğün yapılmaz tabiriii çok eskilerden aslında tamamen farklı bir nedenden dolayı söylenmiş bir laftır.. ben araştırdım, şimdi eskiden nişanlı kıza kurban bayramında koç gidermiş, ramazan bayramıyla kurban bayramının da arası çok yakın olduğu için, bu iki bayram arası düğün yapanlara yaani kız tarafının ailesine derlermiş ki, iki bayram arası düğün mü yapılır, şurda kurban bayramına ne kaldı, bekleyin kurban bayramında koçunuzda gelsinde bayramdan sonra yapın düğünü.. işte bu laf döne dolana olmuş iki bayram arası düğün olmaza... ama nedeni bu yüzdenmiş..
eğer kurban bayramında koç istiyorsan bekle bayramdan sonra yapın sizdeama ben nişanlı olarak kurban bayramı geçirdim ne koç geldiiii ne kuzuuu
Günaydınn kızlaar, bugün işe geç kaldım, tlfnumu su dolu kovaya düşürmüştüm, çıkarıp kuruttuğumda çalışmıştı ama gece tamamen kapanarak hakkı rahmetine kavuşmuşsaatimde çalmadı bu yüzden.. o tlfnu nişanlım almıştı bana çok üzüldüm çooooook
kıyamam ya benımde 1 aylık telefonum tuvaletı boylamıstı gecenın bı yarısı aglaya aglaya babamı annemı uyandırdım telefonum gıttı ben onu cok sevıodum dıe dıe yazık babam yıne alırız dıo aglama dıo aynısından olmaz oraya dusenden olmaz dıe agıtlar yakmıstım sankı evladım gıbı :) en son mukadderat dedım artık ömru o kadarmıs tatlım yenısıne saglık dıcen artık..
Eki Görüntüle 239498
kızlar bu da benm gelinliğim nasıl acaba? hep kabarık istiyordumda.
günaydın güzel gelinler.. Lemlemcim telefonun bozulmasına üzüldüm canım ya benide telefonum gitmişti öyle wc ye düşmüştü. Ne güzel nişanlımın seneler önceki ilk mesajları duruyodu çok üzülmüştüm.
kızlar ben size gelinlik ayakkabımı göstermedim dimi.
Eki Görüntüle 239607
model bu ama rengi daha açık tabi kırık beyaz tonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?