günaydın kızlar lemlem telefon tamiri yapan yerlere ver su sızdırmıştır çalışır belki geçen yıl kardeşim telefonunu şortunun fermuarlu cebine koymuş plajda sonrada unutup denize girmişti servis 100 lira istedi garantisi bitmişti tamirciye 40 a yaptırmıştık inşallah seninkide çalışır
günaydın kızlar,
Lemlem geçmiş olsun canım.. telefonunu bir pirinç dolu kavanoza koy beklet servise götürene kadar... prinç nemini alır çok işe yarıo gerçekten... bir de keşke düşünce hemen kurutma makinesi ile kurutsaydın....
özden ben kına cd lerim için hotfile dan bütün mezdeke albümlerini indirdim içlerinden güzel şarkıları seçicem... tavsiye ederim bütün şarkılar güzel ama zaman yetmez hepsini çalmaya. bir de ekrem&gültekin diye bir grup var ben bu tarz müziklerde çok eğlenirim... şinanari, arpa buğday,kızılcıklar oldu mu şarkılarını söylüyorlar mesela aç dinle bak çok hareketli tam oynamalık :) hatta ben iş yerimde her gün açıyorum ofiste prova yapıyoruz arkadaşlarla
günaydın güzel gelinler.. Lemlemcim telefonun bozulmasına üzüldüm canım ya benide telefonum gitmişti öyle wc ye düşmüştü. Ne güzel nişanlımın seneler önceki ilk mesajları duruyodu çok üzülmüştüm.
kızlar ben size gelinlik ayakkabımı göstermedim dimi.
Eki Görüntüle 239607
model bu ama rengi daha açık tabi kırık beyaz tonunda.
kızlar başka bir topicte gördüm grupanyada indirimde hızlı doğrayıcı diye bir ürün var. speed slicer adı, videosunda falanda izledim, işe yarayacak bişeye benziyor.. 30 tl miş, diğer sitelerde araştırdım 60-70'e satılıyor. sizce nasıl, daha önce alan, kullanan oldu mu bu ürünü?
çok güzel canım ben de bunun daha küçük topuklusunu alıyorum nişanlımdan uzun olmak istemiyorum çünkügünaydın güzel gelinler.. Lemlemcim telefonun bozulmasına üzüldüm canım ya benide telefonum gitmişti öyle wc ye düşmüştü. Ne güzel nişanlımın seneler önceki ilk mesajları duruyodu çok üzülmüştüm.
Eki Görüntüle 239607
hoşgeldin benim dünyama benimde umrumda değil bıktım evlenmeye zaten babamdan dolayı niyetim yoktu artık hiççç yok,bende aynı sen gibiyim nişanlımdan tek bir sözü bırak konuşmuyoruz bile,işim var diyip kapatıyor,kapatmasada azcık konuşalım bir iki güzel laf et be adam çok yorgunum uyyacağım,arkadaşalr var konuşamıyorummmmmmmm yeterrrrr,ama ben 2 haftadır böyle olduğum için sessiz sessiz ortalarda dolanıyorum ,bugün annem diyoırki evde ruh gibiisdn varlığınla yokluğun bir gibi diyor,demek farkettiniz diyecektim,zaten dertli susu dedim,ben annemle yada ablamlada bişi paylaşamıyorum çünkü onlar zaten sıkıntıdalar,ama benim duygularımın kimse farkında değil,babasını kaybeden ben ardından düğün yapan ben,ailesinden 1000 km uzağa gidecek olan yine ben,düğününü ve evinin herşeyine koşan yine benn sessiz sessiz ağlyan yine ben,babamdan kalan borçları düşünen ben,annem yalnuız kalacak diye dükızlar ben artık evle ilgili uğraşmaktan ciddi anlamda sıkıldım, nerdeyse evlenmekten vazgeçecem.. nolacaksa olsun yeter deyip hiçbirşeyle ilgilenmeyecem. sürekli bişeylerin planını yapmaktan milleti yönlendirmekten sıkıldım.. bu kadar sıkıntıya gelemem ben, yay burcuyum özgürlüğüme düşkünüm, kendimi o eve zincirle bağlı gibi hissediyorum, sanki her iş çıkışı gidip bişeyleri yerleşirmek biyerleri temizlemek, ne eksikse gidip almak araştırmak zorundaymışım gibi.. çok yoruldum bunaldım, ağlamak istiyorum, şurda son 3 haftaya girdik benden başka kimsenin umrunda değil gibi.. boğazım düğümleniyor, yutkunamıyorum tarihe baktıkça.
nişanlımında işleri yoğun iki kişi daha aldılar onlara iş öğretiyor diye msnde açmıyor aramıyorda.. ilgilenende yok yani benimle. ne zamandır bir sevgi sözcüğü duymadım. sürekli tlfda kavga ediyoruz. ben herşey bir an önce bitsin derdindeyim o artık düşünme olur nasılsa diyor, onun rahatlığı beni öldürüyor.
yarın için iyi bir cilt doktorundan randevu aldım, yüzümde güneş lekeleri oluştu, birde strestenmidir nedir sivilceler çıktı.. ordan çıkıp kuaföre gidecem saçlarımı boyatacam, sonra alışverişe gidip ayakkabılar çantalar kıyafetler alacam.. biriktirdiğim biraz para vardı, onu harcayacam, ne eksikse eksik kalsın artık, olan yeter.. tv ünitemizde olmayıversin yere koyarız, halıda olmayıversin terlik giyer gezeriz, eşyasıda evide yerin dibine batsın artık.. yarın hiç birşeyle ilgilenmek istemiyorum, ev içinde bir iğne dahi almayacamda bakmayacamda
eğer kurban bayramında koç istiyorsan bekle bayramdan sonra yapın sizdeama ben nişanlı olarak kurban bayramı geçirdim ne koç geldiiii ne kuzuuu
hoşgeldin benim dünyama benimde umrumda değil bıktım evlenmeye zaten babamdan dolayı niyetim yoktu artık hiççç yok,bende aynı sen gibiyim nişanlımdan tek bir sözü bırak konuşmuyoruz bile,işim var diyip kapatıyor,kapatmasada azcık konuşalım bir iki güzel laf et be adam çok yorgunum uyyacağım,arkadaşalr var konuşamıyorummmmmmmm yeterrrrr,ama ben 2 haftadır böyle olduğum için sessiz sessiz ortalarda dolanıyorum ,bugün annem diyoırki evde ruh gibiisdn varlığınla yokluğun bir gibi diyor,demek farkettiniz diyecektim,zaten dertli susu dedim,ben annemle yada ablamlada bişi paylaşamıyorum çünkü onlar zaten sıkıntıdalar,ama benim duygularımın kimse farkında değil,babasını kaybeden ben ardından düğün yapan ben,ailesinden 1000 km uzağa gidecek olan yine ben,düğününü ve evinin herşeyine koşan yine benn sessiz sessiz ağlyan yine ben,babamdan kalan borçları düşünen ben,annem yalnuız kalacak diye dü
şünen ben,başkaları üzülmesin diye susan yine ben ama evde ruh gibi dolaşan yine ben,
kusura bakmayın o kadar doluyum ki ve hiç kimseyle konuşamıyorum arkadaşalarımda beni anlamıyorrrrrr
günaydın herkeseeeee,güzel bi gün geçirmeniz dileiğle..inş işleri yoğun olanlar bugun baya adım atarlar.
cnm gelinliğin çok hoş,sanada yakışacağından eminim,güle güle giy
hoşgeldin benim dünyama benimde umrumda değil bıktım evlenmeye zaten babamdan dolayı niyetim yoktu artık hiççç yok,bende aynı sen gibiyim nişanlımdan tek bir sözü bırak konuşmuyoruz bile,işim var diyip kapatıyor,kapatmasada azcık konuşalım bir iki güzel laf et be adam çok yorgunum uyyacağım,arkadaşalr var konuşamıyorummmmmmmm yeterrrrr,ama ben 2 haftadır böyle olduğum için sessiz sessiz ortalarda dolanıyorum ,bugün annem diyoırki evde ruh gibiisdn varlığınla yokluğun bir gibi diyor,demek farkettiniz diyecektim,zaten dertli susu dedim,ben annemle yada ablamlada bişi paylaşamıyorum çünkü onlar zaten sıkıntıdalar,ama benim duygularımın kimse farkında değil,babasını kaybeden ben ardından düğün yapan ben,ailesinden 1000 km uzağa gidecek olan yine ben,düğününü ve evinin herşeyine koşan yine benn sessiz sessiz ağlyan yine ben,babamdan kalan borçları düşünen ben,annem yalnuız kalacak diye dü
şünen ben,başkaları üzülmesin diye susan yine ben ama evde ruh gibi dolaşan yine ben,
kusura bakmayın o kadar doluyum ki ve hiç kimseyle konuşamıyorum arkadaşalarımda beni anlamıyorrrrrr
Eki Görüntüle 239607
kızlar ben artık evle ilgili uğraşmaktan ciddi anlamda sıkıldım, nerdeyse evlenmekten vazgeçecem.. nolacaksa olsun yeter deyip hiçbirşeyle ilgilenmeyecem. sürekli bişeylerin planını yapmaktan milleti yönlendirmekten sıkıldım.. bu kadar sıkıntıya gelemem ben, yay burcuyum özgürlüğüme düşkünüm, kendimi o eve zincirle bağlı gibi hissediyorum, sanki her iş çıkışı gidip bişeyleri yerleşirmek biyerleri temizlemek, ne eksikse gidip almak araştırmak zorundaymışım gibi.. çok yoruldum bunaldım, ağlamak istiyorum, şurda son 3 haftaya girdik benden başka kimsenin umrunda değil gibi.. boğazım düğümleniyor, yutkunamıyorum tarihe baktıkça.
nişanlımında işleri yoğun iki kişi daha aldılar onlara iş öğretiyor diye msnde açmıyor aramıyorda.. ilgilenende yok yani benimle. ne zamandır bir sevgi sözcüğü duymadım. sürekli tlfda kavga ediyoruz. ben herşey bir an önce bitsin derdindeyim o artık düşünme olur nasılsa diyor, onun rahatlığı beni öldürüyor.
yarın için iyi bir cilt doktorundan randevu aldım, yüzümde güneş lekeleri oluştu, birde strestenmidir nedir sivilceler çıktı.. ordan çıkıp kuaföre gidecem saçlarımı boyatacam, sonra alışverişe gidip ayakkabılar çantalar kıyafetler alacam.. biriktirdiğim biraz para vardı, onu harcayacam, ne eksikse eksik kalsın artık, olan yeter.. tv ünitemizde olmayıversin yere koyarız, halıda olmayıversin terlik giyer gezeriz, eşyasıda evide yerin dibine batsın artık.. yarın hiç birşeyle ilgilenmek istemiyorum, ev içinde bir iğne dahi almayacamda bakmayacamda
şimdi sıra bendebenimde annem dün saolsun o kadar işin içinde yazlığa gitti haftasonu işimiz vardı kendisiyle bu akşam gelicem diyor bakalım artık gelirse...
nişanlımı ramazan ayı bi güzel carptı zaten konuşmaya bile takati yok... ben sorup cevabını ben veriyorum zaten küsüm onunlada öleyim o zaman ben diyip gayet arabesk bir sekilde telefonu kapadım
yetişmeyecek gibi hazırlıklar herkez çok rahat gibi geliyor abartıyorda olabilirim ama ilgiye ihtiyacım var benimde
En azından burda konuş rahatla canım ya, ben de öyle doluyum ki tabii senin durumun çok daha hassas farkındayım rahatla bi kaç gün hiç bişi düşünme Lemlemin de dediği gibi biraz dinlenlen sadece kendinle ilgilen, üzülme nolurr,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?