BENDE son 1 yıldır kendıem ne bır ayakkabı ne bir açnta aldım hepsi eski püskü düğün arefesi bir sürü borç maaaşı alıyorum para kalmıyor. 11 eylülde düğünüm var . arkadaşlar benım bır sıkıntım var . 11 eylül düğünüm var düğün sona erdiğinde eve geldiğimizde sabah 05:00 de kalkıp uçağa yetişmeye çalısıcaz . nişnalım cok erken saate almıs uçak biletlerimizi of off bir sorundaha var ben balayımızda havuza denize giremicek miyim. mikrop kapar diyorlar
BANADA ilişkiden sonra girme mikrop kaparsın dediler doktora gidenler şu olayı bir sorsalardı ya benim sağlık güvencem bile yok ay ahngi bir derdime yanayım
kına için hareketli parçalar arıyorum
aşk dediğin laftır derler (remix) deniz seki
evli mutlu çocuklu
yıkılıyo ayça
bugün sadece bunlar aklıma geldi
başka ne var yaaaa
seda ya ne dert anası olduk birde bumu cıktı basımıza hiç aklıma gelmezdi öyle mikrop kapılacağı ...yok ya oda bir efsanedir yeni gelinlere böyle efsaneler çok
valla bence mikrop kapmanın ilişkiye girmekle alakası yok. iki yıl önce tatile gittiğimde havuza bile girmedim. otel pis gibiydi. sadece bir iki kez denize girdim. oda güneşlenirken iyi yanmak için. ama dönüşte iki ay hastanede yattım. mikrop kaptığım için. havuzun temizliğinden emin olduktan sonra problem olacağını sanmıyorum. gerekirse tamponlar var sporcuların kullandığı istersen bir iki saatlik ondan kullan. belki direk suyla temas etmezse daha güvenli olursun.
benim sabahtan beri midem kavruluyor kızlar. zaten oruç tutamıyorum bu yüzden. sürekli yemem gerekiyor yoksa midem dayanmıyor. bugün çok kötüyüm. böyle midem kötüleştiği zaman bir ay hiç yerimden kalkamam of yaaaa(((
BENDE son 1 yıldır kendıem ne bır ayakkabı ne bir açnta aldım hepsi eski püskü düğün arefesi bir sürü borç maaaşı alıyorum para kalmıyor. 11 eylülde düğünüm var . arkadaşlar benım bır sıkıntım var . 11 eylül düğünüm var düğün sona erdiğinde eve geldiğimizde sabah 05:00 de kalkıp uçağa yetişmeye çalısıcaz . nişnalım cok erken saate almıs uçak biletlerimizi of off bir sorundaha var ben balayımızda havuza denize giremicek miyim. mikrop kapar diyorlar
herkes balayına gidiyor ve herkes de giriyor cnm hiç de bşy olmuyor
seda ya ne dert anası olduk birde bumu cıktı basımıza hiç aklıma gelmezdi öyle mikrop kapılacağı ...yok ya oda bir efsanedir yeni gelinlere böyle efsaneler çok
ayrıca bilmediğim bir konu olduğu için ofis doktoruna sordum böle böle bir durum varmış dedim gözlerini kocaman yaparak bana tamamen kocanın nazikliğine bağlı özdencim dedi:26:
dert bitermi kuzum bitmezzz bizde dertler evkleniriz koca derdimiz başlar,
şimdi ben anlamadın kocam bana napacakda ben giremicemmmm
nasıl anlatsam canım yaişte nazik davranacak canını yakmayacak zorlamıyacak o zaman işte denizde havuzda bişi olmaz dedi ama hurraaa saldırırsa aay sanırım anlatamıycamm:111:
canım işte acık yara olarak düşün yaran tahriş olursa denizde mikrop kapabilirsin ama yarana nazik müdahele edilirse bişi olmazmış ben daha anlatamıyorum nasıl yapıcaksam :103:
dert bitermi kuzum bitmezzz bizde dertler evkleniriz koca derdimiz başlar,
şimdi ben anlamadın kocam bana napacakda ben giremicemmmm
nasıl anlatsam canım yaişte nazik davranacak canını yakmayacak zorlamıyacak o zaman işte denizde havuzda bişi olmaz dedi ama hurraaa saldırırsa aay sanırım anlatamıycamm:111:
canım işte acık yara olarak düşün yaran tahriş olursa denizde mikrop kapabilirsin ama yarana nazik müdahele edilirse bişi olmazmış ben daha anlatamıyorum nasıl yapıcaksam :103:
sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün :90: ben anlamadım anlatsana :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?