speedtoşum anlamadıysa biz nasıl anlayalım
özden lütfen aydınlatır mısın bizleri
speedy-gonzales
bizi aydınlat sen evlisin tecrübelerine ihtiyacımız var
nasıl anlatsam canım yaişte nazik davranacak canını yakmayacak zorlamıyacak o zaman işte denizde havuzda bişi olmaz dedi ama hurraaa saldırırsa aay sanırım anlatamıycamm:111:
canım işte acık yara olarak düşün yaran tahriş olursa denizde mikrop kapabilirsin ama yarana nazik müdahele edilirse bişi olmazmış ben daha anlatamıyorum nasıl yapıcaksam :103:
ayy bu daha komikmiş
speedy-gonzales
bizi aydınlat sen evlisin tecrübelerine ihtiyacımız var
ay hep bunları aklımıza sahard sen soktun ha :81: biz daha gerdek aşamasına gelmemiştik
evet itifar ediyorum çibanın başı benım ama benım sorunum gerdek değilki ben balayı tailimde havuza girmek hatta çıkmamak istiyorum denize girip güneşlenmek istiyorum. napıyım kızlar ya aklım takıldı tatil boyunca şezlongda pineklemek istemıyorum
ya otelelrde genellikle butik otellerde çok yaşanır bu durum benim işletmeciydi ıordan biliyorum,babm derdi işte gece yeni evliler gelecek derdi,ertesi gün bi bakrdık adam hoppidi hoppidi yüzüyor kız kıyafetler üstünde havlusunu tutuyor,sonra alır giderdi söylentiler yaaaa :118:
BENDE son 1 yıldır kendıem ne bır ayakkabı ne bir açnta aldım hepsi eski püskü düğün arefesi bir sürü borç maaaşı alıyorum para kalmıyor. 11 eylülde düğünüm var . arkadaşlar benım bır sıkıntım var . 11 eylül düğünüm var düğün sona erdiğinde eve geldiğimizde sabah 05:00 de kalkıp uçağa yetişmeye çalısıcaz . nişnalım cok erken saate almıs uçak biletlerimizi of off bir sorundaha var ben balayımızda havuza denize giremicek miyim. mikrop kapar diyorlar
19 eylül sabahı aydınlatıcam hepinizi kızlarsedacım ahsencim özellikle size o kadar güldüm mikrobu ben kapıcam
19 eylül sabahı aydınlatıcam hepinizi kızlarsedacım ahsencim özellikle sizi o kadar güldüm mikrobu ben kapıcam
19 eylül sabahı aydınlatıcam hepinizi kızlarsedacım ahsencim özellikle size o kadar güldüm mikrobu ben kapıcam
ben otelci olsam bende bakardım yürüyebiliyormu denize giriyormu :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?