2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar nişanlıma bernardodan msj gelmiş günlük yemek takımları 300 lerden 149 a düşmüş tabaklarım var ama dayanamıcam alıcam galiba benim tabaklarımın hepsi sade şimdi çiçekli bi takım beğendim değişiklik olsun die bardak takımı da var onu da alırım

ayy bu daha komikmiş

özdn süpersinnnnn gülmekten koptum yaaaaaaaaaaaaaaa biraz önceki dertli mesajlardan sonra ilaç gibi geldin,yalnız hala anlamadım anlatsaa kacam nasıl napacak bana:103::122::122::122:

ay hep bunları aklımıza sahard sen soktun ha :81: biz daha gerdek aşamasına gelmemiştik

evet itiraf ediyorum çibanın başı benım ama benım sorunum gerdek değilki ben balayı tailimde havuza girmek hatta çıkmamak istiyorum denize girip güneşlenmek istiyorum. napıyım kızlar ya aklım takıldı tatil boyunca şezlongda pineklemek istemıyorum

Son düzenleme:

ya otelelrde genellikle butik otellerde çok yaşanır bu durum benim işletmeciydi ıordan biliyorum,babm derdi işte gece yeni evliler gelecek derdi,ertesi gün bi bakrdık adam hoppidi hoppidi yüzüyor kız kıyafetler üstünde havlusunu tutuyor,sonra alır giderdi söylentiler yaaaa :118:

19 eylül sabahı aydınlatıcam hepinizi kızlar sedacım ahsencim özellikle sizi o kadar güldüm mikrobu ben kapıcam

Son düzenleme:

ben otelci olsam bende bakardım yürüyebiliyormu denize giriyormu :82:

Selam kızlarrrr

Uzun zamandır yazamadım. Evim temizlendi. Bugün salon mobilyaları, beyaz eşyalar ve zebra perdelerim geldi. Yarın yatak odası gelecek. Her şey çok güzel göünüyor ki Allah size daha iyilerini versin Haftaya çeyiz gidecek. Kardeşlerim ve yakın arkadaşlarımla yerleştireceğiz.

Canım, 17 temmuz'da evlenen en yakın arkadaşım telefon etti bana. "Sakın balayında denize-havuza girme. Ben girdim; hastanelerde gezdik, mahvoldum, balayını yarıda kestik." O bunları söyledikten sonra içim içimi yiyor :18:

Son 21 gün :123:

19 eylül sabahı aydınlatıcam hepinizi kızlar sedacım ahsencim özellikle size o kadar güldüm mikrobu ben kapıcam

özdencim sen üzülme biz senden bir hafta önceyiz önce biz deneriz kapmazsdak vur patlasın çal oynasın,haaaa durun şimdi aklıma geldi yazarken benim arkadaşımın arkadaşı mikrop kalmamış ama rahim bişiyi olmuş,kasıkları ağrıyormuş doktora gitmiş,doktorda demişki yeni ilişkşiye girenler yakalanır demiş,ayağınızı sıcak tutmuyorsunuz denize giriyorsunuz bu şekilde sıkıntı oluyor demiş,antibiyotik vermiş,bir haftada ilişkiyi, yasaklamış

19 eylül sabahı aydınlatıcam hepinizi kızlar sedacım ahsencim özellikle size o kadar güldüm mikrobu ben kapıcam

o vakitte kocişim çoktan yapacağını yapmış olur özden
mikrop kaparsam söylerim

ay bu muhabbet beni bozar, hiç utanmam yoktur bu konuda

Selam herkese, yarın kına elbisemin son provası var.Haftaya gelinliğimide alıyorum.Davetiyelerim bu akşam elimde oluyor.Balayı ve manisadaki düğün içinde uçak biletlerimiz alındı.Neredeyse her şeyim tamam.Bir tek çeyizim serilecek haftaya.Şaka maka ayları sayarken çok az kaldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…