- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
speedy süpersinn yalnız özden çok şanslısın bak kaç kişi sana örnek olacak hayatımmm
ya ben onu yazamamnıştım amagenelde çok belli oluyor yaaaaaaaaaaa korkuyorum o gülmelerimin başıma gelmesinden:18::18::18::18::18:
bu konuda da ben cahil kalmışım
yürümekle ne ilgisi var
ilk ilişkiden sonra sıkıntı mı oluyor
kuşum özdenin doktor demiş ya koçişine bağlı diye tabi birde senin yapına tabiki yanlış bilmiyorsambu konuda da ben cahil kalmışım
yürümekle ne ilgisi var
ilk ilişkiden sonra sıkıntı mı oluyor
yani şöyle söyleyim. ilk ilişki sonrasında sizi hertürlü mikroptan koruyacak perde olmayacak.
sadece havuzda denizde falan değil her zaman her ilişki sonrası kendinize dikkat etmeniz lazım
dikkat etmezseniz zaten ağrılar falan olacaktır
k
evet kuşum haklısın,mesela banada herkers sakın girme diyor,ama ben zaten giremem balıkesir örene gidiyorum normalde bile çok soğuk bir suyu var oranın eylülde daha soğuk olabilir,ve ben bundan yıllar önce oraın suyunu girdiğimde felaket adet ağrıları ile hastaneye kaldırılmıştım,doktor demişti,deniz çok soğuk üşütmüşsün ondan ağrın fazla demişti,yani her daim dikkat gerek kızlar
ahsen istersen ben anlatmıyım bunu
valla bunu bilmiyorum kız
nolur sen anlat noluurr :111:
aynen öyle demek istediğim mikrobu normalde bile kapabilirsiniz o dk sonra.
İşte bi takım önlemler alarak önüne geçilebilir ama
NEDİR ALAMAMIZ GEREK ÖNLEMLER
speedy-
ben mesela vanijal temizlik losyonu kullanıyorum. banyodan sonra yada normalde bile.
mutlaka yıkayıp temiz tutmalısınız bide ayaklarınzı üşütmemmeniz lazım. bunlardan birisi ile mikrop kaparsak sistit oluyor işte.
buna da mı inanıyorsunayakların ters dönüyor töbe töbe
yürürken hafif sağa sola cekiceksin ilk günler yengeç gibi
ben mesela vanijal temizlik losyonu kullanıyorum. banyodan sonra yada normalde bile.
mutlaka yıkayıp temiz tutmalısınız bide ayaklarınzı üşütmemmeniz lazım. bunlardan birisi ile mikrop kaparsak sistit oluyor işte.
duydunuz mu duydunuz mu speed in ayakları ters dönmüüşş :111:
wuuu bütün foruma haber verelim, önlemler alınsın
tahmin etmiştim öle bişeyler olduğunu
acıyodur dimi
şimdi nişnlım aradı, ben direkt "bak kociş sakın dikkatsiz davranma tmm mı" dedim açar açmaz
"ahsen ne diyosun yine, o ne demek" dedi
ben de "hiiç seni çok seviyorum" dedim
wuuu bütün foruma haber verelim, önlemler alınsın
tahmin etmiştim öle bişeyler olduğunu
acıyodur dimi
şimdi nişnlım aradı, ben direkt "bak kociş sakın dikkatsiz davranma tmm mı" dedim açar açmaz
"ahsen ne diyosun yine, o ne demek" dedi
ben de "hiiç seni çok seviyorum" dedim
canım bişi soracağım inşallah özele girmem girersem de affet,bu losyonların kuruluk yaptığını okumuştum hiç duydunmuı
wuuu bütün foruma haber verelim, önlemler alınsın[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?