2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

speedy süpersinn yalnız özden çok şanslısın bak kaç kişi sana örnek olacak hayatımmm

yani şöyle söyleyim. ilk ilişki sonrasında sizi hertürlü mikroptan koruyacak perde olmayacak.
sadece havuzda denizde falan değil her zaman her ilişki sonrası kendinize dikkat etmeniz lazım
dikkat etmezseniz zaten ağrılar falan olacaktır

o zaman kızlar sonradan vazgecmek yok hepiniz mikrop durumlarınızı bana anlatıcaksınız......
aman işin şakası eşiniz aç gibi üzerinize atlamazsa tahriş olmaz bişidi olmaz yani umarım olmaz

bu konuda da ben cahil kalmışım
yürümekle ne ilgisi var
ilk ilişkiden sonra sıkıntı mı oluyor
kuşum özdenin doktor demiş ya koçişine bağlı diye tabi birde senin yapına tabiki yanlış bilmiyorsam

evet kuşum haklısın,mesela banada herkers sakın girme diyor,ama ben zaten giremem balıkesir örene gidiyorum normalde bile çok soğuk bir suyu var oranın eylülde daha soğuk olabilir,ve ben bundan yıllar önce oraın suyunu girdiğimde felaket adet ağrıları ile hastaneye kaldırılmıştım,doktor demişti,deniz çok soğuk üşütmüşsün ondan ağrın fazla demişti,yani her daim dikkat gerek kızlar

aynen öyle demek istediğim mikrobu normalde bile kapabilirsiniz o dk sonra.
İşte bi takım önlemler alarak önüne geçilebilir ama

canım bişi soracağım inşallah özele girmem girersem de affet,bu losyonların kuruluk yaptığını okumuştum hiç duydunmuı

buna da mı inanıyorsun ayakların ters dönüyor töbe töbe

duydunuz mu duydunuz mu speed in ayakları ters dönmüüşş :111:
wuuu bütün foruma haber verelim, önlemler alınsın

yürürken hafif sağa sola cekiceksin ilk günler yengeç gibi

tahmin etmiştim öle bişeyler olduğunu
acıyodur dimi
şimdi nişnlım aradı, ben direkt "bak kociş sakın dikkatsiz davranma tmm mı" dedim açar açmaz
"ahsen ne diyosun yine, o ne demek" dedi
ben de "hiiç seni çok seviyorum" dedim

OZAMAN BEN yanıma çorap alayım biraz geceleri yatarken giyerim . ayakları üşütmüypruz kızlar. bide sürekli temızlık yapıyoruz . teşekkürler speedy

ay yahu zati midem kavuluyo sabah beri birde gülme krizine soktun beni

ayyy beninki yine görevde ne güzel geniş geniş konuşun hayatımm dur bi arayım belki müsaittir
birde kızlar ben evlenince bilgisayarım olmayaca sanırım koçiş ilk ay alırız bir bilezik feda et diyor ama bilmiyorum,yani düğünden sonra netsiz kalırım işden çıkıncada çok sık giremem nette dolanınca annem gıcık oluyor bana

canım bişi soracağım inşallah özele girmem girersem de affet,bu losyonların kuruluk yaptığını okumuştum hiç duydunmuı

dediğim Losyonu banyodan sonra kullanıyorum. köpürüyor zaten normalde süremiyorsun. ama herhangi bi problem oluşturmadı

duydunuz mu duydunuz mu speed in ayakları ters dönmüüşş :111:
wuuu bütün foruma haber verelim, önlemler alınsın
[/B]

bide az önce şey okudum eşiniz üstünüze atlamaz ve hırpalamazsa falan diye
zaten eşinizden ufacık şüphenüz var ise böyle bi ayı ile evlenmeyin derim
bi anda düşündüm de yani böyle yapan erkeğe insan denilmez asla

he yaa ayaklarım terse döndü düşün yani :81::81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…