2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

OZAMAN BEN yanıma çorap alayım biraz geceleri yatarken giyerim . ayakları üşütmüypruz kızlar. bide sürekli temızlık yapıyoruz . teşekkürler speedy

canikom yatarken çorap giyilir mi yaa abartma
ayaklarını üşütme sen yeter ki buna hep dikkat etmemiz gerekiyo zaten

ayy ağlıcam ya patron beni yarında göndermiyor offfffffffffff ben evimde olmak istiyorum artıkınnnnnnnnnnn
neyse o çıkmışken bende erkenden kaytarayımmm öptüm hepinizii

ben kendim eczaneden istesem nette hepsini okudum bazısı böbrek rahatsızlığı olana verilmiyo mesela ama doktor bana hiç sormamıştı yasmin vermişti gıcık

kızlar ben cıkıyorum mesaim bitti gece gireceğim yine +18 konularımızla çok eksiğimiz var bu konularda

Bugün kadın doğum doktoruna gittim.Hemen Yasmin verecekti bana.Ama dedim bende kist vardı,2-3 ay önce kontrole gittiğimde 42 mm'ydi dedim.O zaman hemen bir ultrason filmi çektir gel dedi.Allahtan arkadaşım yanımdaydı,eczaneden dolayı tanıyor herkesi,su içip sıkışmam gerekiyordu,benim için sorun değil o zaten,3 bardak su içtim,tamam.Aradan soktu arkadaşım hemen ultrasona girip sonuçları götürdüm doktora.Sol overde 60 mm,sağda 23 mm olmak üzere 2 kist var.Hemen hemen greyfurt büyüklüğünde dedi doktor soldaki,pazartesi tahlil yapalım,ona göre ameliyat ya da ilaç tedavisi mi belirleyelim dedi.Canım sıkıldı düğün üstü yaa...

geçmiş olsun canım umarım ilaç tedavisiyle geçer sıkma canını stresten uzak durmalısın ki daha çabuk iyileşesin

off canım ya bildiğim kadarıyla ihmal ettin sen bunu
hayırlısı olsun ne diyelim, umarım ilaç tedavisiyle çözümlenir

geçmş olsun cnm yaa bnde yasmin kullanıyorum ama ne muayene oldum ne tahlil..ev arkadaşım ebe o önerdi o kdr..

geçmiş olsun canım umarım ilaç tedavisiyle geçer sıkma canını stresten uzak durmalısın ki daha çabuk iyileşesin

off canım ya bildiğim kadarıyla ihmal ettin sen bunu
hayırlısı olsun ne diyelim, umarım ilaç tedavisiyle çözümlenir

geçmş olsun cnm yaa bnde yasmin kullanıyorum ama ne muayene oldum ne tahlil..ev arkadaşım ebe o önerdi o kdr..

Sağolun kızlar...

chenn,bana da tahlil yapmayacaktı,yasmin dedi hemen,ama ben kist olduğunu söyleyince ultrason filmi istedi hemen.Çok korkuyorum yaa,inşallah ilaçla hallolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…