- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
OZAMAN BEN yanıma çorap alayım biraz geceleri yatarken giyerim . ayakları üşütmüypruz kızlar. bide sürekli temızlık yapıyoruz . teşekkürler speedy
OZAMAN BEN yanıma çorap alayım biraz geceleri yatarken giyerim . ayakları üşütmüypruz kızlar. bide sürekli temızlık yapıyoruz . teşekkürler speedy
zamanıız azaldı korunma yönteminizi belirleyin heee
ilk günler kocişiniz çorap bırakırsa giyin şekerim
Ben hap kullanacaktım son anda vazgeçtik.Şimdi o korunacak.
speed doktor sana ilaç yazmadan önce tahlil yaptı mı
ilk günler kocişiniz çorap bırakırsa giyin şekerim
:111::111::111:
speed doktor sana ilaç yazmadan önce tahlil yaptı mı
Bugün kadın doğum doktoruna gittim.Hemen Yasmin verecekti bana.Ama dedim bende kist vardı,2-3 ay önce kontrole gittiğimde 42 mm'ydi dedim.O zaman hemen bir ultrason filmi çektir gel dedi.Allahtan arkadaşım yanımdaydı,eczaneden dolayı tanıyor herkesi,su içip sıkışmam gerekiyordu,benim için sorun değil o zaten,3 bardak su içtim,tamam.Aradan soktu arkadaşım hemen ultrasona girip sonuçları götürdüm doktora.Sol overde 60 mm,sağda 23 mm olmak üzere 2 kist var.Hemen hemen greyfurt büyüklüğünde dedi doktor soldaki,pazartesi tahlil yapalım,ona göre ameliyat ya da ilaç tedavisi mi belirleyelim dedi.Canım sıkıldı düğün üstü yaa...
Bugün kadın doğum doktoruna gittim.Hemen Yasmin verecekti bana.Ama dedim bende kist vardı,2-3 ay önce kontrole gittiğimde 42 mm'ydi dedim.O zaman hemen bir ultrason filmi çektir gel dedi.Allahtan arkadaşım yanımdaydı,eczaneden dolayı tanıyor herkesi,su içip sıkışmam gerekiyordu,benim için sorun değil o zaten,3 bardak su içtim,tamam.Aradan soktu arkadaşım hemen ultrasona girip sonuçları götürdüm doktora.Sol overde 60 mm,sağda 23 mm olmak üzere 2 kist var.Hemen hemen greyfurt büyüklüğünde dedi doktor soldaki,pazartesi tahlil yapalım,ona göre ameliyat ya da ilaç tedavisi mi belirleyelim dedi.Canım sıkıldı düğün üstü yaa...
geçmiş olsun canım umarım ilaç tedavisiyle geçer sıkma canını stresten uzak durmalısın ki daha çabuk iyileşesin
off canım ya bildiğim kadarıyla ihmal ettin sen bunu
hayırlısı olsun ne diyelim, umarım ilaç tedavisiyle çözümlenir
geçmş olsun cnm yaa bnde yasmin kullanıyorum ama ne muayene oldum ne tahlil..ev arkadaşım ebe o önerdi o kdr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?