iyi geceler eylül gelinleri her gece muhabbet tavan yapar bu gece kimseler yokBugün kadın doğum doktoruna gittim.Hemen Yasmin verecekti bana.Ama dedim bende kist vardı,2-3 ay önce kontrole gittiğimde 42 mm'ydi dedim.O zaman hemen bir ultrason filmi çektir gel dedi.Allahtan arkadaşım yanımdaydı,eczaneden dolayı tanıyor herkesi,su içip sıkışmam gerekiyordu,benim için sorun değil o zaten,3 bardak su içtim,tamam.Aradan soktu arkadaşım hemen ultrasona girip sonuçları götürdüm doktora.Sol overde 60 mm,sağda 23 mm olmak üzere 2 kist var.Hemen hemen greyfurt büyüklüğünde dedi doktor soldaki,pazartesi tahlil yapalım,ona göre ameliyat ya da ilaç tedavisi mi belirleyelim dedi.Canım sıkıldı düğün üstü yaa...
iyi geceler kızlar
ay ne muhabbetler yapmışsınız kaçırdım kahretsinvalla ben normalde çok kolay mikrop kapıyorum nerdeyse her yıl bi kez enfeksiyon kaparım eğer öyle bi durum varsa yandım ben
bu arada bugün saçlarımı boyattım. bakır kızılına düğünden öncede bi kez boyatırım galiba. valla moralim yerine geldi kızlarrr uzun zamandır ne saç boyatıyodum ne de kestiriyodum kendimizi ihmal etmiyelim sonra bunalımın eşiğinde buluyoruz kendimizi
efteltacığım çok geçmiş olsun umarım ilaçla halledilecek bi durumdur.
ooo neler kaçrdınızzz yarın devam ederiz,saçın hayırlı olsun kuşummm merak ettim koy bir resim görelim
ben yatıyorum yarın işdeki son günümmmm yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi gecelerrrrrrrrrrrr
koyarım tatlım bi ara:)
o zaman gözün aydınnn diyelim. iyi gecelerrrrr
günaydın
bugün cumartesi olduğuna göre pek kimse uğramayacak benim gibi çalışanlar yok mu nerde kaldınız kızlar
bugün gelinliğimin bitmiş halini görmeye gidicem ama almıcam düğüne yakın alıcam evde kalabalık olmasın hem de herkes bakıp ellemesin die gidince ayakkabımı da alıcam az topuklu ya da düz dantelli bulursam
kızlar şuan gözlerim ağlamaktan şişmiş hatta kan çanağına dönmüş durumda
o kadar çok ağladım ki
sebep ise çok saçma
annemin öldüğünü hayal ettim (Allah korusun)
annemsiz bi hayatın ne kadar berbat ne kadar boş olduğunu gördüm
bunları yazarken bile ağlıyorum hüngür hüngür
ay niye böyle oldum ben ya
aaaa olurmu demetcim tek calışan sen olurmusun suan bir plazanın 12. katınca koca ofiste tek başıma oturuyorum cumartesi piyangosu bana vurdu bu hafta allahtan 1 e kadariş cıkısı sizin o taraflardayım bakırköyden anneme elbise bakıcağız
senin iş yerin ve evin nerdeydi canım
aaa biz daha anneme bakmadık elbise bugün ben mahmutpaşadan bakarım birkaç şey belirlerim sonra beraber gider alırız kına malzemeleine de bakiim bugün ama kuzenimle gidicez nişanlım çalışıo o izinli olduğunda da gider alırız
hoşgeldin benim dünyama benimde umrumda değil bıktım evlenmeye zaten babamdan dolayı niyetim yoktu artık hiççç yok,bende aynı sen gibiyim nişanlımdan tek bir sözü bırak konuşmuyoruz bile,işim var diyip kapatıyor,kapatmasada azcık konuşalım bir iki güzel laf et be adam çok yorgunum uyyacağım,arkadaşalr var konuşamıyorummmmmmmm yeterrrrr,ama ben 2 haftadır böyle olduğum için sessiz sessiz ortalarda dolanıyorum ,bugün annem diyoırki evde ruh gibiisdn varlığınla yokluğun bir gibi diyor,demek farkettiniz diyecektim,zaten dertli susu dedim,ben annemle yada ablamlada bişi paylaşamıyorum çünkü onlar zaten sıkıntıdalar,ama benim duygularımın kimse farkında değil,babasını kaybeden ben ardından düğün yapan ben,ailesinden 1000 km uzağa gidecek olan yine ben,düğününü ve evinin herşeyine koşan yine benn sessiz sessiz ağlyan yine ben,babamdan kalan borçları düşünen ben,annem yalnuız kalacak diye dü
şünen ben,başkaları üzülmesin diye susan yine ben ama evde ruh gibi dolaşan yine ben,
kusura bakmayın o kadar doluyum ki ve hiç kimseyle konuşamıyorum arkadaşalarımda beni anlamıyorrrrrr
günaydın kızlaarr :))
günaydın
bugün cumartesi olduğuna göre pek kimse uğramayacak benim gibi çalışanlar yok mu nerde kaldınız kızlar
bugün gelinliğimin bitmiş halini görmeye gidicem ama almıcam düğüne yakın alıcam evde kalabalık olmasın hem de herkes bakıp ellemesin die gidince ayakkabımı da alıcam az topuklu ya da düz dantelli bulursam
günaydınn bende varımmm işde son günüm bun dan sonra evimi,n kadını çocuklarımın anası olarak hayatımı devam ettircem ben zaten o 4 yılı çocuklarım için okumuştum,kültürlü bir anaları olması içinnnnnnnnaaaa olurmu demetcim tek calışan sen olurmusun suan bir plazanın 12. katınca koca ofiste tek başıma oturuyorum cumartesi piyangosu bana vurdu bu hafta allahtan 1 e kadariş cıkısı sizin o taraflardayım bakırköyden anneme elbise bakıcağız
ahsen sana söylicek tek kelime bulamıyorum allah başından eksik etmesin,lütfen böyle şeyleri düşünmekızlar şuan gözlerim ağlamaktan şişmiş hatta kan çanağına dönmüş durumda
o kadar çok ağladım ki
sebep ise çok saçma
annemin öldüğünü hayal ettim (Allah korusun)
annemsiz bi hayatın ne kadar berbat ne kadar boş olduğunu gördüm
bunları yazarken bile ağlıyorum hüngür hüngür
ay niye böyle oldum ben ya
sabır sabır sabır,evin içini bir görsen 4 ay içinde hem cenaze hemde gelin çıkacak herkesin duyguları o kadar karmaşık ki,allahımdan sabır istiyorum ve anneme yardım etmesin,çocuklar bir şekilde hayatın içine karışıyor ama eşler öyle olmuyor,sizlerde dua edin bu zamanı kolayca atlatabilelim,arjkadaşalrıma ne diyim canlarım ya heran yanımdalar ama işte yaşayan bilir,sizler en azından düğün sırasında ki duygularımı daha iyi anlayabiliyorsunuz iyiki varsınız sizler olmasanız cidden bu hazırlığın üstesinden gelemezdimmcnm benim yaşadıkların gerçekten çok zor ama napalım hayat bu başımaza kötü şeyler geliyo bize sabretmek düşüyo nişanlınıda de takma kafana nişanlılarımız şu aralar evlilik stresinden bizi düşünemiyorlar ...yalnız degilsin bu konuda..ya yorğun ya yoğular napalım evlenince elimizin altında olacaklar nasılsa o zaman bu sorunarımız kalmaz:)...arkadaşlarında aynı durumda omadığı için anlamıyor sen onları boşver bak burda dolu arkadaşın var biz seni anlıyoruz her zaman dinlerizde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?