2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

eftelyacım geçmiş olsun canım. İşallah ilaçla başedilcek bi sorundur. Ama nolursa olsun üzme kendini tamam. Allah daha büyük dert vermesin işallah.

iyi geceler eylül gelinleri her gece muhabbet tavan yapar bu gece kimseler yok
eftelyacım çooook geçmiş olsun hiç canını sıkma llahım başka dert vermesin,dert verip derman aratmasın
kızlar ben size demedim yaa ben yasminden devam ettim doktor verdi,ama muayene filan değil telefonla göüştüm,ablamın jinekoloğuyla yasmin iç dedi,ben kaç gündür leyla leyla geziyorum oruç çarpıyor zannediyorum uykudan gözümü açamıyorum,nişanlımada dememiştim sonra diyim diye,dün farkettimki sadece uyumak istiyorum zaten bunalımdayım biliyonuz,bende denedim oruç tutmadım sadece hafifi halsizlik,hafif sinirlilik ve biraz istifra ile atlattım,nişanlıma dedim oda yeter uğraşma yaramıyor bu haplar sana dedi bende bugün içmedim ne yapayım ramazan diye mi böyleler yoksa hep mi böyle olacak bilemedim ama ben pek iyi olmuyorum patron bile farketti düşünün,ne yapacağımı da bilmiyoum,sonra dedimki allahım can verecekse ben ne yaparsam yapayım verecek allahtan gelen baş göz üstüne dedim ama gelin birde içime sorun:18::18::18::18:

iyi geceler kızlar
ay ne muhabbetler yapmışsınız kaçırdım kahretsin valla ben normalde çok kolay mikrop kapıyorum nerdeyse her yıl bi kez enfeksiyon kaparım eğer öyle bi durum varsa yandım ben
bu arada bugün saçlarımı boyattım. bakır kızılına düğünden öncede bi kez boyatırım galiba. valla moralim yerine geldi kızlarrr uzun zamandır ne saç boyatıyodum ne de kestiriyodum kendimizi ihmal etmiyelim sonra bunalımın eşiğinde buluyoruz kendimizi

efteltacığım çok geçmiş olsun umarım ilaçla halledilecek bi durumdur.

ooo neler kaçrdınızzz yarın devam ederiz,saçın hayırlı olsun kuşummm merak ettim koy bir resim görelim
ben yatıyorum yarın işdeki son günümmmm yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi gecelerrrrrrrrrrrr

ooo neler kaçrdınızzz yarın devam ederiz,saçın hayırlı olsun kuşummm merak ettim koy bir resim görelim
ben yatıyorum yarın işdeki son günümmmm yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn iyi gecelerrrrrrrrrrrr

koyarım tatlım bi ara:)
o zaman gözün aydınnn diyelim. iyi gecelerrrrr

tatlım biraz daha bekleyip düğüne 1 hafta kala falan boyatsaydın ben kaşlarımı bile almıyorum saçımı hep bağlayıp çıkıorum makyaj yapmıyorum asla saçlarımın rngi akmışşş bi durumda hepsini düğünde halletcem zaten değişmiş olcam ki porselen makyaş saç gelinlik herşei değiştiriyor. ama olsun az da kaldı ha şimdi ha 20 gün sonra:)

koyarım tatlım bi ara:)
o zaman gözün aydınnn diyelim. iyi gecelerrrrr

tatlım biraz daha bekleyip düğüne 1 hafta kala falan boyatsaydın ben kaşlarımı bile almıyorum saçımı hep bağlayıp çıkıorum makyaj yapmıyorum asla saçlarımın rngi akmışşş bi durumda hepsini düğünde halletcem zaten değişmiş olcam ki porselen makyaş saç gelinlik herşei değiştiriyor. ama olsun az da kaldı ha şimdi ha 20 gün sonra:)

kızlar şuan gözlerim ağlamaktan şişmiş hatta kan çanağına dönmüş durumda
o kadar çok ağladım ki
sebep ise çok saçma
annemin öldüğünü hayal ettim (Allah korusun)
annemsiz bi hayatın ne kadar berbat ne kadar boş olduğunu gördüm
bunları yazarken bile ağlıyorum hüngür hüngür
ay niye böyle oldum ben ya

günaydın
bugün cumartesi olduğuna göre pek kimse uğramayacak benim gibi çalışanlar yok mu nerde kaldınız kızlar
bugün gelinliğimin bitmiş halini görmeye gidicem ama almıcam düğüne yakın alıcam evde kalabalık olmasın hem de herkes bakıp ellemesin die gidince ayakkabımı da alıcam az topuklu ya da düz dantelli bulursam

aaaa olurmu demetcim tek calışan sen olurmusun suan bir plazanın 12. katınca koca ofiste tek başıma oturuyorum cumartesi piyangosu bana vurdu bu hafta allahtan 1 e kadar iş cıkısı sizin o taraflardayım bakırköyden anneme elbise bakıcağız

ahsen alemsin tatlım ya o kadar ağladık üzüldükki artık ağlayacak bir durum kalmayınca kendimize ağlayacak konu yaratıyoruz sanırım ..... allah ayırmasın sizi ne diyim canım

senin iş yerin ve evin nerdeydi canım
aaa biz daha anneme bakmadık elbise bugün ben mahmutpaşadan bakarım birkaç şey belirlerim sonra beraber gider alırız kına malzemeleine de bakiim bugün ama kuzenimle gidicez nişanlım çalışıo o izinli olduğunda da gider alırız

günaydın kızlar ...
dün izinliydim ve bi sürü işim vardı ama hiçbirini yapamadım gerizekalı arçelik yüzünden..deli oldum ya ..saat 11 de eve gittik ve akşama kadar onları bekledik öglen gelicez dediler 1 oldu yok 2 oldu yok aldıgım yeri arıyorum hemen arayım gelmeleri lazımdı diyolar servisi arıyorum ilk sıraya aldırıyım diyolar ...en son gelecek adamın numarasını verdiler ...inşallah kısmetse 2 saat içinde gelicez dedi saat olmuş zaten 5 bunlar geldiginde saat 7 ye geliyordu ya oruç oruç boş yere bekledik orda ezan okunurken daha yoldaydık nişanlım geldi aldı garibim kıyamadı ...bu arada elektrik süpürgemi de unutmuşlar yukarı çıkarmayı kapıcıya bırakalım diyo ben evde degilim ki sürekli ne zaman alıcam adamdan aldıgımız magazaya götürecekler bi iş daha çıkmış oldu bize...deli oldum ya deliiii...
kuaföre gidemedim kaşlar falan felaket nişanlım bile sormaya başladı kuaföre ne zaman gitcen diye...halı bakacaktık oda kaldı...off nasıl yetişecek se perdeci önümüzdeki haftaya attı mobilyacı öyle gelinliğimin ilk provası olacak ..ayakkabı almadım daha bi izin günüm var zaten nasıl yetişicem ben bu kadar işe ya
geçmişi okuyum geliyim sizler neler yaptınız bakalım

tekstilkent evimde orada canım 5 dakika mesafede

cnm benim yaşadıkların gerçekten çok zor ama napalım hayat bu başımaza kötü şeyler geliyo bize sabretmek düşüyo nişanlınıda de takma kafana nişanlılarımız şu aralar evlilik stresinden bizi düşünemiyorlar ...yalnız degilsin bu konuda..ya yorğun ya yoğular napalım evlenince elimizin altında olacaklar nasılsa o zaman bu sorunarımız kalmaz:)...arkadaşlarında aynı durumda omadığı için anlamıyor sen onları boşver bak burda dolu arkadaşın var biz seni anlıyoruz her zaman dinlerizde:)

günaydınn bende varımmm işde son günüm bun dan sonra evimi,n kadını çocuklarımın anası olarak hayatımı devam ettircem ben zaten o 4 yılı çocuklarım için okumuştum,kültürlü bir anaları olması içinnnnnnnn
ahsen sana söylicek tek kelime bulamıyorum allah başından eksik etmesin,lütfen böyle şeyleri düşünme
sabır sabır sabır,evin içini bir görsen 4 ay içinde hem cenaze hemde gelin çıkacak herkesin duyguları o kadar karmaşık ki,allahımdan sabır istiyorum ve anneme yardım etmesin,çocuklar bir şekilde hayatın içine karışıyor ama eşler öyle olmuyor,sizlerde dua edin bu zamanı kolayca atlatabilelim,arjkadaşalrıma ne diyim canlarım ya heran yanımdalar ama işte yaşayan bilir,sizler en azından düğün sırasında ki duygularımı daha iyi anlayabiliyorsunuz iyiki varsınız sizler olmasanız cidden bu hazırlığın üstesinden gelemezdimm

ya devtiyelrim çarşambaya elimde olacak çokmu geç kaldım yaaa 20 gün öncesinden versek geç mi olmuş oluyor

caponum ne güzel bakalım ben diyebilecek mym işte son günüm die artık emekli olmak istiyorum yaa ama günahlarımız bırakmıyo çok borcumuz var çooookkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…