ya devtiyelrim çarşambaya elimde olacak çokmu geç kaldım yaaa 20 gün öncesinden versek geç mi olmuş oluyor
ya devtiyelrim çarşambaya elimde olacak çokmu geç kaldım yaaa 20 gün öncesinden versek geç mi olmuş oluyor
caponum ne güzel bakalım ben diyebilecek mym işte son günüm die artık emekli olmak istiyorum yaa ama günahlarımız bırakmıyo çok borcumuz var çooookkkkkkk
tatlım biraz daha bekleyip düğüne 1 hafta kala falan boyatsaydın ben kaşlarımı bile almıyorum saçımı hep bağlayıp çıkıorum makyaj yapmıyorum asla saçlarımın rngi akmışşş bi durumda hepsini düğünde halletcem zaten değişmiş olcam ki porselen makyaş saç gelinlik herşei değiştiriyor. ama olsun az da kaldı ha şimdi ha 20 gün sonra:)
canım ben bayrama tekrar boyatcam bu ön denemeydi herhangibir terslik olur diye:)
bu arada sabah bi sıkıntıyla uyandım hemen nişanlımı aradım haftalardır dediğim şeyi yeniledim '' aşkım mobilyacıyı ara sakın ertelemesinler 18 i öğlen gelsinler bak hatırlat'' dedim yineeeee 500. kezz nişanlımdan gelen şey ''off ne gereği var adam yazdı deftere '' sonra biraz ciddiye alsın diye dedim ki ''o firma hep öyle yapıyomuş şu gün getircez diyomuş sallıyolarmış tüm işlerimiz aksar ve ben bi daha gelemem!!'' ( tmm adamların günahını aldım bi miktar ama napim hep nişanlımın suçu) bi yarım saat sonra döndü bana ''aradım dedim ki 18 inde mobilyalarımız geliyor dimi bi aksilik olmaz siz gününde getirmiyomuşsunuz??'' kadında '' öyle şey olurmu o nerden çıktı beyfendi?'' bizimki'' nişanlım öyle dedi o duymuş sizin hakkınızda böyle bişey sakın öyle bişey olmasın uzaktan gelecek nişanlım bunun için'' bende bunları dinlerken şokkkk.. galiba bi çocukla evleniyorumm benn
ya kızlar bi sorunum daha var. bizim davetiyeleri nişanlımın iş arkadaşı vasıtasıyla bastırdık yani aracı oldu bize maatbaa arkadaşıymış ama haftalardır bi yazı stili ve dizaynı ile uğraştık adam sürekli bieşleri değiştirip mail attı bizde usandık artık orjinalindeki yazı nasılsa ondan sitiyoruz dedi nişanlım artık 3 gün öncede basılmış ama hala arkadaşında davetiyeler ve dünden beri ulaşamıyor nişanlım ona geride dönmüyo... tırsmaya başladım zaman daraldı... biz düğüne 2 hafta kala dağıtırız diyoduk ama zaten 21 günüm kalmışşunlar elimize ulaşsaydıı...
ben hap kullanmak istemiyorum..oda korunmam çoçuk istiyorum diyo..9 ay gün sonra kucagımda bir çoçukla yazarım artık...:)tabi ilk geceyi atlatabilirsek ben şimdiden o gece bişiy yapmıycan demi diye konuşmaya başladım..tabi tabii diyo pis gıcık:)zamanıız azaldı korunma yönteminizi belirleyin heee
eftelyacım geçmiş olsun canım. İşallah ilaçla başedilcek bi sorundur. Ama nolursa olsun üzme kendini tamam. Allah daha büyük dert vermesin işallah.
iyi geceler kızlar
ay ne muhabbetler yapmışsınız kaçırdım kahretsinvalla ben normalde çok kolay mikrop kapıyorum nerdeyse her yıl bi kez enfeksiyon kaparım eğer öyle bi durum varsa yandım ben
bu arada bugün saçlarımı boyattım. bakır kızılına düğünden öncede bi kez boyatırım galiba. valla moralim yerine geldi kızlarrr uzun zamandır ne saç boyatıyodum ne de kestiriyodum kendimizi ihmal etmiyelim sonra bunalımın eşiğinde buluyoruz kendimizi
efteltacığım çok geçmiş olsun umarım ilaçla halledilecek bi durumdur.
kızlar şuan gözlerim ağlamaktan şişmiş hatta kan çanağına dönmüş durumda
o kadar çok ağladım ki
sebep ise çok saçma
annemin öldüğünü hayal ettim (Allah korusun)
annemsiz bi hayatın ne kadar berbat ne kadar boş olduğunu gördüm
bunları yazarken bile ağlıyorum hüngür hüngür
ay niye böyle oldum ben ya
günaydın canım nerelerdesin bakalım hazırlıklar ne alemde
kızlarr benm dün yatak odam kuruldu bembeyazzz çoook güzel. beyaz eşyalarım geldi ama muttfağın işi bitmediği için takılmadı halılarım geldi avizelerimi aldık bugünde davetiyelerimizi bastıracağız ben kısa ve öz düğünümüze bekleriz yazmak istiyorum ama kötü mü olur bilemiyorumm. akıl verirmisinizz kızlarrr. bir de bu gelinliğin üstüne sımsıkı küçük bir topuz yapmak istiyorum duağım kısa ve kabarık bir de tacım var o yüzden. fikirlerinize ihtiyacım var kızlarrr.Eki Görüntüle 240223
kızlarr benm dün yatak odam kuruldu bembeyazzz çoook güzel. beyaz eşyalarım geldi ama muttfağın işi bitmediği için takılmadı halılarım geldi avizelerimi aldık bugünde davetiyelerimizi bastıracağız ben kısa ve öz düğünümüze bekleriz yazmak istiyorum ama kötü mü olur bilemiyorumm. akıl verirmisinizz kızlarrr. bir de bu gelinliğin üstüne sımsıkı küçük bir topuz yapmak istiyorum duağım kısa ve kabarık bir de tacım var o yüzden. fikirlerinize ihtiyacım var kızlarrr.Eki Görüntüle 240223
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?