ben de sıkıldım kızlar wallaha... az önce bir mağazaya gittiim sonra şöyle ayakkıbılara giysilere gözüm ilişti aman yo kdedim evin bir sürü ihtiacı var bilmem ne... çıktım geldim... kendime bişey almayı özledimevlenirken dolabımı yenilemek istiyordum... ama değil dolabı yenilemek iç çamaşırı pijama bile alamadım doğru dürüst kendime
BENDE son 1 yıldır kendıem ne bır ayakkabı ne bir açnta aldım hepsi eski püskü düğün arefesi bir sürü borç maaaşı alıyorum para kalmıyor. 11 eylülde düğünüm var . arkadaşlar benım bır sıkıntım var . 11 eylül düğünüm var düğün sona erdiğinde eve geldiğimizde sabah 05:00 de kalkıp uçağa yetişmeye çalısıcaz . nişnalım cok erken saate almıs uçak biletlerimizi of off bir sorundaha var ben balayımızda havuza denize giremicek miyim. mikrop kapar diyorlar
Selam kızlar iş yoğunluğundan çok giremedim,yarın mobilyalarım gelicekti biliyosunuz mobilyacı bugün aramış nişanlımı sabah 7'de sizdeler demiş ben şokksabah 7'mi ne diyosun diye,herkes çalıştığı için cumartesi istiyolarmış bu yüzden ilk önce size gönderiyim diye düşündüm demiş çünkü çok yere gidilicekmiş yetişemiyorlarmış bizde kabul ettik artık sabah çok erken kalkıcam yarın uyuycam 10'a kadar diye hayal ediyordum ama olsun mobilyalarım gelicek pazar günü uyurum artık,gerçi doğalgazcıda aradı bugünpazar günüde doğalgaz saati bağlanıcak arkasından igdaş gelicekmiş gazı açmaya adam erken gelirim demiş bu görev nişanlıma düşüyo o erken kalkıp gidicek artıkın ben uyuycam geriye doğalgaz bağlanınca ocak için bosch'dan servis randevusu alıcaz sonra kombi için bir randevu ve tvmiz için bir servis randevusu daha ve bütün servislerle işimiz bitmiş olucak çok şükür yarın mobilyalar kurulunca güzelce temizlerim ve yavaş yavaş yatak odasını yerleştirmeye başlarım evim tamamen şekillenmiş olucak işlerimiz azaldıkça çok seviniyorum
of ya sinirimden ağlıcam şimdii, bilgisayarcı arkadaşlar kimse yok mu yaa bi yardım edin bişey diyin
zvycıım panik yapma bence görünmüyordur, sen aynı İP ile girdiğin için görüyorsun..
fotonun açıldığı linki kopyalayıp tekrar yapıştırıyorum ve o şekilde açılıyor resim, acaba o yüzden mi tek ben görüyorum, lütfen öyle olsun ya
fotonun açıldığı linki kopyalayıp tekrar yapıştırıyorum ve o şekilde açılıyor resim, acaba o yüzden mi tek ben görüyorum, lütfen öyle olsun ya
evet canım aynı linki yapıştırdığın için açılıyor.. direk sitenin adresini yaz bak açılmayacaktır. bide biraz sitede dolaş bakalım, başkalarının resimlerinide sen görebiliyormusun?
bu arada eftelyacım geçmiş olsun, bendeki kistin durumu nedir bilmiyorum ama geçmediğini düşünüyorum.. belkide daha çok büyümüştür bile, düğün öncesi gidip ameliyat falan olmak ta istemiyorum, ama evlendikten sonra gidecem, ameliyat derlersede ameliyat olacam artık..
Şimdi üye oldum ama kendi resmimi göremedim zaten site ingilizce anlamıyorum ki doğru düzgün ne sinir bozucu bişey bu,
Lemlem var mı ingilizcen, üye bilgilerimi göndereyim de bi bak yaa neymiş ne değilmiş
canım çok bi ingilizcem yok, ama sen sitenin adını ver sadece ben ordan bi bakayım.. link şeklinde verme, sonuna com da yazmadan söyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?