2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlar Imageshack kullanarak bir resmimin boyutunu küçülttüm fakat ımageshack ı kapatıyorum sonra o linkten tekrar girdiğimde boyutunu küçülüttüğüm resmim çıkıyor, şimdi benim resmimi kaydettimi noldu yaa bi yardım edin nasıl sileriz

kızlaaaaar merhabalar ben geldiiiiiim.. ayy geçmişi okudum da ne sohbetler kaçırmışım ne sohbetler, tühhhh... neyse ben kendi geçmişimi anlatayım biraz.. biliyorsunuz cuma günü çok kötüydüm.. bunalımlardaydım ağlamaklı ağlamaklı geziyordum, işe çıktım, nişanlım aradı işte, nere gidiyosun tekrar ofise dönecekmisin diye, bende evet dedim akşam üstü tekrar ofise dönecem.. sonra çıktım beldibine gittim, acayip sinirliyim, karşıdan karşıya geçen insanlara bile küfreder durumdayım nerdeyse.. bikaç saat sonra işyerinden arkadaş aradı, sana bişey geldi bence akşama kesin dön dedi (bazen dönmeyip direk eve gidiyorum, oda eve otobüsle gitmek zorunda kalıyodu ), tmam dedim dönecem ne geldi? (bi yandanda düşünüyorum neyim vardı yaaa kargoda acaba diye) ısrar ettim ne gelmiş yaa diye oda çiçek geldi dedi, ayyyy yüzümde güller açtı, nişanlımdan mıııı dedim, evet dedi, ofis çok güzel kokuyor dedi.. nasıl sevindim anlatamam, işlerimi biran önce bitirip ofise döndüm, masamda kocaman bir sepet içinde birsürü çiçekler, mis gibi kokuyor.. bütün stresim sinirim hepsi geçti gitti.. aşkımı aradım, canım benim bu sıralar çok yoruldum çok gerginim diye düşünüp göndermiş.. çok sevindim çok mutlu oldum.. cumartesi planlarımı söyledim, çok iyi düşünmüşsün aşkım git kendine bişeyler al, evle ilgili bişey düşünme dedi.. yine çok mutlu oldum..

bugünde cilt doktoruna gittim, yüzüme cilt bakımı, maske, ampül falan yaptı, yüzüm canlandı resmen. e biraz para bayıldm tabii, ama önceden kendimle pazarlık yapmıştım bugün harcadığım hiçbir paraya acımayacam diye, sonra alışverişe gittim, balayı için kendime çok güzel şeyler aldım, hee bu araada dayanamayıpe esse ve bernardoyuda gezdim, bernardoda indirme girmiş bıçak seti vardı onu aldım, sonra başka bir yerden mutfağıma masa örtüsü aldım, evime erkek terliği aldım.. akşam üstüde nişanlımla halııları gezdik, bir çok markanın toptancısı olan biryer bulduk, adam hemşerimiz çıktı, bize baya bir indirim yaptı, diğer markalarda görüp beğendiğim halıları not almıştım aynı halıları bize geliş fiyatından verdi, tüm halılarda yaklaşık %45 indirimle aldık ve bütün evin halıları 1100 TL ye halloldu.. hepside çok güzel çok beğendik.. pazartesi adama ödeme yapacaz, akşamda halıları getirecek. bir tane boyu uymayıp kesilmesi gereken var onu salı alacaz..

sonra nişanlımla güneş gözlüğü aldık, şapka aldık, kendime bide bol paça bi pantolon aldım.. bugün çok para harcadım, ama keyfim yerine geldi, özellikle cilt bakımı çok iyi geldi

Hadi bişey deyin yaa ımageshack küçülttüğümüz fotoları kaydediyor mu yoksa sadece biz mi görüyoruz

of ya sinirimden ağlıcam şimdii, bilgisayarcı arkadaşlar kimse yok mu yaa bi yardım edin bişey diyin

zvycıım öncelikle sana cevap yazayım o dediğin siteyi bilmiyorum ben paintte küçültüyorum fotolarımı.. ama kaydettiğini sanmıyorum, mesela aynı siteyi farklı bir tarayıcıyla aç bakalım yine görünecekmi? ( yani explorer'da açtıysan mozilla firefoxta aç bide)

heracıım bence birazda kendine bak, boşver evin eksiği bitmez olduğu kadar olsun, kendinden taviz verme herşey dört dörtlük olacak diye.. kendine biraz iç çamaşırı gecelik falan al bence..

caponum sen benden daha sıkıntılıymışsın, tavsiye ediyorum alışverişe çık, kendin için kafa yor birazda, şunu mu giysem bunu mu alsam diye.. inan çok rahatlatıyor biz bayanları

bizimde öyle bir durum vardı, balayımız gemiyle olduğu için hergün olmuyordu, düğünden sonraki gün izmirde olmamız gerekiyordu uçak bileti sabahtan bulmuştuk diğeri olursa yetişmiyorduk, 5te havaalanında olmamız gerekiyordu, baya kötü bir durumdu, ama biz naaptık? 3 eylül olan düğün tarhimizi 1 eylüle aldık bunların hepsini erkenden düşünmüş olduğum için bi sıkıntı olmadı..

jelo benimde mobilyalarım için geçen cumartesi sabah 8.30'a randevu vermişlerdi, 8de gittim evde beklemiştim bayada kızmıştım bu saatte mobilya mı gelirmiş diye ama seninki daha kötüymüş yaa, 7de kargalar uyanmadan , neyse bir an önce bitmiş olur, tüm günün ölmez oda iyi bişey.

sofistike yeni saçların hayırlı olsun, bakır kızıl benimde çok sevdiğim bir renk, beyaz tenliyken çok yakışıyordu ama artık yandığım için tenim kara buğday gibi oldu, saçlarımın da rengi açıldı zaten, artık bana yakışmaz bakır, düğün için sarımsı bişiler düşünüyorum, ama kışın tekrar boyatırım bakıra.. bu arada düğünümede 16 gün kaldı, bakalım ne zaman boyatacam :18:

Lemlem evet farklı tarayıcıyla da açtı, çok kötüyüm yaa kızlar site yöneticilerine mesaj yazmamız lazım, ama ben de ingilizce yok ve site ingilizce yardımcı olurmusunuz mesaj yazıp silinmesini isteyelim

kızlar gelinliğimi aldım kadın burda kalmasın çünkü müşteriler denemek istiyo ben yokken denetirlerse kirlenir dedi çiçeğim tacım kesem duvağım hepsi tamam çok mutluyum çok ama evde nereye sığdırıcam şaşırdım kendi evimin boyası bitince hafta içi oraya koyarım orası boş şimdi burda gelen geçen bakmak ister ama ayakkabı bulamadım dantelli ayakkabıların küçük topuklusu benim numaramda yoktu hepsi çok topukluydu

bu arada eftelyacım geçmiş olsun, bendeki kistin durumu nedir bilmiyorum ama geçmediğini düşünüyorum.. belkide daha çok büyümüştür bile, düğün öncesi gidip ameliyat falan olmak ta istemiyorum, ama evlendikten sonra gidecem, ameliyat derlersede ameliyat olacam artık..

eveeeeet gelelim şu maalum konularaaa, bir havuz uzmanı olarak sanırım bu konulara benim açıklık getirmem gerekiyor.. şimdi mikrop kapıp kapmama durumu gittiğiniz otelin kalitesiyle ilgilidir.. yani 3 yıldızlı tek havuzlu bir otele giden arkadaşlar, otel ne kadar küçükse personel o kadar azdır, ve havuzla ilgilenen bir havuz personeli yooktur, havuzun bakıımını ya bahçıvan ya tesisatçı yada güvenlik görevlisi falan yapar, doğal olarakta o havuzdan bi hijyen beklemeyin, bi maşrapa şu kimysaldan bi maşrapa bu kimyasaldan serp dediler ben anlamam gurban ne didilerse onu döküyom hergün der onlarda...
ama 5 yıldızlı daha büyük otellere gidenler havuzdan yana tedirgin olmasın, onlar bu konuda eğitim almış havuz personelleri tarafından kontrol edilir, havuzların sayısı fazla olduğu için havuz kimyasalı satan mühendisler, tur firmaları, sağlık bakanlığı tarafından sık sık kontrol edilir ve hep temiz olur, olmak zorundadır..

benim arkadaşım geçen sene balayına gitti, oda korkuyordu havuza girmeyecem diyordu, benim ısrarlarımla ve verdiğim güvenle girdi, hatta havuzdan çıkmadı, hiçte bişi olmadııı

ozdn in sorduğu doktorunda dediği gibi, tahriş olmuşsa, denizden de mikrop kapabilir, odanızda aldığınız duşun suyundan da kapabilir..

fotonun açıldığı linki kopyalayıp tekrar yapıştırıyorum ve o şekilde açılıyor resim, acaba o yüzden mi tek ben görüyorum, lütfen öyle olsun ya

evet canım aynı linki yapıştırdığın için açılıyor.. direk sitenin adresini yaz bak açılmayacaktır. bide biraz sitede dolaş bakalım, başkalarının resimlerinide sen görebiliyormusun?

fotonun açıldığı linki kopyalayıp tekrar yapıştırıyorum ve o şekilde açılıyor resim, acaba o yüzden mi tek ben görüyorum, lütfen öyle olsun ya

evet canım aynı linki yapıştırdığın için açılıyor.. direk sitenin adresini yaz bak açılmayacaktır. bide biraz sitede dolaş bakalım, başkalarının resimlerinide sen görebiliyormusun?

siteye üye değilim, o yüzden kimsenin resmini göremiyorum, dur bakim şimdi üye olucam, ondan sonra bi daha bakiyim, inşallah kaydetmemiştir yaa çok moralim bozuldu

Çok sağol canım.Benimki 6 ay önce 42 mm'ydi,şimdi 60 mm olmuş.Pazartesi günü birde ameliyat derse ne yaparım ben... Sende aman ihmal etme...

Ya bu arada ben bugün nişanlımla Eminönü'ne gittim,kına kıyafeti almak için.Ne yapacağım,nasıl birşey alacağım karar veremedim yaa.Şurda ne kaldı kına gecesine...

Şimdi üye oldum ama kendi resmimi göremedim zaten site ingilizce anlamıyorum ki doğru düzgün ne sinir bozucu bişey bu,
Lemlem var mı ingilizcen, üye bilgilerimi göndereyim de bi bak yaa neymiş ne değilmiş

Şimdi üye oldum ama kendi resmimi göremedim zaten site ingilizce anlamıyorum ki doğru düzgün ne sinir bozucu bişey bu,
Lemlem var mı ingilizcen, üye bilgilerimi göndereyim de bi bak yaa neymiş ne değilmiş

canım çok bi ingilizcem yok, ama sen sitenin adını ver sadece ben ordan bi bakayım.. link şeklinde verme, sonuna com da yazmadan söyle..

canım çok bi ingilizcem yok, ama sen sitenin adını ver sadece ben ordan bi bakayım.. link şeklinde verme, sonuna com da yazmadan söyle..

ımageshack yaz çıkıyor zaten hemen , üye olmadan bişey göremezsin diye düşünüyorum ama bi bak yine de canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…