2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Biraz araştırdım, üye olmadan boyutu küçültülen resimler hemen silinmiyormuş , belli bir süre geçtikten sonra siliniyormuş ama o süre ne kadar bilmiyorum (
yöneticilere mesaj atılırsa siliyorlarmış, üye oldum ama mesaj yazamıyorum malesef ingilizce olduğu için, mesajımı okuyan kızlar, ingilizce biliyorsanız bir yardımcı olursanız sevinirim, mesaj göndermemiz gerekiyor

Biraz araştırdım, üye olmadan boyutu küçültülen resimler hemen silinmiyormuş , belli bir süre geçtikten sonra siliniyormuş ama o süre ne kadar bilmiyorum (
yöneticilere mesaj atılırsa siliyorlarmış, üye oldum ama mesaj yazamıyorum malesef ingilizce olduğu için, mesajımı okuyan kızlar, ingilizce biliyorsanız bir yardımcı olursanız sevinirim, mesaj göndermemiz gerekiyor

çok uzuuuun zamandır sizi takip ediyordum, artık aranıza bende katıldım Benim kınam 23 Eylül, düğünüm 25 Eylül de ama sizin kadar yol katedemedim daha...

lemlem çok sevindm iyi olmana
iyi yapmışsın canm benim
insanın kendisiyle ilgilenmesi acayip iyi geliyor
hele bi de çiçekler de almışsın
süpeeerr

fotonun açıldığı linki kopyalayıp tekrar yapıştırıyorum ve o şekilde açılıyor resim, acaba o yüzden mi tek ben görüyorum, lütfen öyle olsun ya

canım birilerinin görmesi için o linki bulup tıklamaları gerekiyo
günde yüzlerce resim yüklenen bi sitede bunun pek mümkün olacağını sanmıyorum
boşuna evham yapma

canım, sen de ihmal etme inş
ilaç derse ilaç, ameliyat derse ameliyat...
hiç ihmale gelecek şeyler değil

kızlar selam düğünümün biri 16 eylüle biri 20 eylüle ertelendi
ama bende zerre kadar istek kalmadı (
çok sorunlar yaşıyoruz çook ((

canım benim ya üzülme
çok fazla ertelenmemiş nasıl olsa
sorunlar ne peki?
anlatmak isteren dinleriz tatlım

çok uzuuuun zamandır sizi takip ediyordum, artık aranıza bende katıldım Benim kınam 23 Eylül, düğünüm 25 Eylül de ama sizin kadar yol katedemedim daha...

hoşgeldin canım hayırlı olsun

ay kızlar çok erken kalktım ya
bir sürü yapılacak şey var, uykum arasında beynime "zonk zank" diye hücum etti bütün işler
fırladım yatagımdan
o halledilsin, bu halledilsin diyerek

günaydın kızlar dün nişanlımla görüşmedik çok yorugunduk bugun de dinlenelim dedi.. görüşmüycez ama ben her gün görüşmek istiyorum o dinlenelim diyince cnm sıkılıyo...
dün akşam kına mumlarını yaptım 10 tanesi bitti ama tül yetişmedi annem yarın tül ve boncuk alıcak ..çok şeker oldular ama..epey süsledim:)

günaydın kızlar...

dün gelinliğimi aldık sonunda,oh be üstümden yük kalktı sanki..çok içime sindi ama..nişan kıyafetimde gri oldu..o biraz abartılı oldu,gelinliğimi sade seçtim çünkü..
vee kızlar nişanlım evin anahtarını almış,o evi tuttuk yani..şükürler olsun..ev aramak ne zormuş..bugün gidip tekrar bakıcaz.

canım soda şişesini mi süslüyorsun?ben de yapıcam da resim koyarsan çok sevinirimm..

hayırlı olsun canım güle güle giyin güle güle oturun inşallah resmi eklemeyi deniyim bi....

cnm resimleri buraya eklemedim ama albümde ekli ordan bakabilirsin:)

Günaydın kızlarrr, ay gece gece sinir katsayım yükseldi resmi silemeyince, neyse yöneticilere mesaj atıp sildireceğim, gerçi çok önemli değil çoğu kişi takmaz benim kadar ama takıntı yaptım heraldee, geçti şimdi

Düğün ekimde olunca pek bi rahat davranmaya başladık ya hiçbişey yapmıyoruz , neyse ramazanı geçirelim de son bır hızla bitiririz inşallah :26:

pazar pazar çalışmak çok zormuş yasıkıldım ben kızlar nerdesinizzz

ben amasya da otururyorum. ama kuaförüm iyidir. bakalım nasıl olcak sende yandan hafif önüne gelen şekilde yapabilirsin. açık saçı gelinliğe hiç yakıştırmıyorum.

ewt cnm en çok ceyda düvencinin topuzunu beğendim bende öle yapmak istiyorum zaten çooook teşekkürederim fotolar için cnm

ewt cnm dediğin gibi yazdırdım davetiyemde çok güzel oldu:) bence de gelinliğe topuz yakışıyo açık çok yakışmıyor. çok sağol fikir verdiğin için inşallah.

iyi haftasonları herkeze kimse yok herkez koşturmacada sanırım pazartesi dinlerim artık hepinizi ben evdeyim kızlar sabah inanılmaz başağrısı iyi uyandım malesef migrenim var ve bu saate kadar yataktaydım şimdi büyük bir hastalıktan kalkmış gibi yorgunum halbuki bir yığın işim vardı yapamadım :2: akşamda nişanlımlara iftara gidiceğiz umarım o saate kadar daha iyi olurum

Son düzenleme:
gelinliğim ve ayakkabılarımı özel albümüme koydum,az önce yukarda ALBÜMLER bölümünde dolaşıken bi baktım benim albümler orda,nasıl yani bi yerde yalnışlıkmı yaptım noluyo böyle,yardımmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…