kızlar bende evimi serdim albümde resimler var bakabilirsiniz inşallah beğenirsiniz..
ebru hayırlı olsen sende yerleşmişsin evine ama birkaç nacizane önerim olucak kapının girişindeki plastik ayakkabılık yerine bence diğer kapaklı üzerinde üzerinde terlik olan dolabı kullan ayakkabılar acıkta hiç hoş olmuyor evinin bu son halimi bilmiyorum ama biraz ütü isteyen yerler var mesela masa örtüsü ben çok dikkat ederim öle seylere emin ol ev görmeye gelenlerde bakıcaktır masa örtüsü jilet gibi olsun halıların falan gelirse iyice yerleşir tam yeni gelin evi olur huzurla otur
canım biz kıracıyız o evde oturacağımız 1 buçuk yıl sonra doğuya gideceğiz o yüzden şuan ayakkabılık almayı düşünmedik daha evin eksikleri çok fazla 3 gün kalabildik anca bu kadar oldu beyaz eşyalar biz geldikten sonra geldi o yüzden ev dağılmış biraz nişanlımda öle cekmiş resimleri:) gidince daha çok işim var birde öle ev görmeye gelen çok olmayacak olursa bir kaç komşu çünkü hiç bilmediğimiz bir yere gidiyoruz ailelerimizden uzaktayız tanıdık kimseciklerimiz yok
Biz kızlar zor karar veriyoruz ama bu dedikmi de en güzeline karar veriyoruz bence,o yüzden gelinliğinle prenses gibi olacaksındır.Bende bir gelinliğin üstünü,diğerinin altını beğenmiştim tam olarak bilmiyorum üstümde nasıl duracağını.İlk provamda sadece üst kısmının kalıbı vardı, 5dk sürdü prova zaten.Gelinlikçi belin,göğsün oturması çok önemliymiş dedi gelinliğin temeliymiş.Bende bir hevesle gittmiştim,nasıl oldu diye.O yüzden şimcik çook heycanlıyım...
Konuştum şimdi beklediğimizden daha da güzel olmuş öyle diyor.
kızlar bende evimi serdim albümde resimler var bakabilirsiniz inşallah beğenirsiniz..
hadi gözün aydın canım o zaman ..şimdi akşam olmakta bitmez senin için görmek için can atarsın:)
Mikroplar, insan utanır biraz.Çorap nedir ya.
evet canım tahlillerim temiz çıktı şuan ilaç kullanıyorum bir haftaya kadar bitecek adet olacakmışım o rahimdeki kalınlığı biraz inceltecekmiş galiba öle birşeyler dedi doktor yani tam olarak ilaç bitince hastaneye gidecem tekrar ozaman belli olacak..
Çok haklısın,toza ev halidir dersin ama onca çöpe,bazı insanların kendine saygısı yok.Bakalım yarın boyacı gelecek, sevgilim sonra ben bi temizlik yaptırırım öyle görürsün diyor.Sonra gider bizde ince temizliğini yapar,evimizi yerleştirmeye başlarız.
ben napıcamı bile bilmiyorum ki firmadan hazır dikilip gelicek dedi kadın üstünde pek oynama yapamayacakmış...bide askı istiyorum ben yaparız dedi ..ayakkabı falan istemedi çamaşırda giy demedi acaba napsam ki gerekli midir..
yarın sabah ilk işim aykkabı almak olsun o zaman:) zaten çok topuklu bişey alamıycam boy problemi olmaması için nişanda halası kızmıştı niye o kadar topuklu giydin diye saçım falan da yapılınca uzamıştı:) bide fırsat bulursam kuaföre gitsem ya deneme saçı yaptırsamBana gelirken düğünde giyeceğin çamaşırıda,ayakkabınıda getir demişti canım,kalıbını,boyunu ona göre ayarlıycakmış.Bu provada üstünde değiştirmek istediğim, yada eklemek istediğim şeylere karar verip gelinliği hazırlıycakmış.Eğer ayakkabına karar verip aldıysan götür bence, sonradan gelinliğin boyu problem olmasın.Çamaşırın problem olacacığını sanmıyorum ama,zaten ölçülerin alınıp dikilmiştir gelinliğin.
Canım benim evimde öyleydi.Altında pembe boya üzerine yeşil boya sürmüşler.Alttaki pembe boya yer yer gözüküyor.Klozetin kapağı kırılmış.Klozet pislik içinde resmen simsiyahtı.Ben bir kere baktım ikinciye miğdem kaldırmadı.Mutfak yağ içinde.Çöpler, koliler çok kötüydü.Hatta biz istemedik ama annemim üst katıydı.Annemle babam tadilat ve temizlik yapılınca mis gibi olur diye diye ikna ettiler.Badana, boya, tadilat ve temizlik işleri 20 gün sürdü.Ardındanda güzel bir temizlik yapıldı.Mis gibi oldu evim
Sağol canım, moral oldun bana..İçimdeki bir ses anlattığın gibi, tadilatla ve temizlikle herşey düzelir diyor, diğer mızmız ses nasıl olacak, nasıl yetişeceğiz diyor. Bende birkaç gün görmiycem evimizi, biraz toparlansın..
yarın sabah ilk işim aykkabı almak olsun o zaman:) zaten çok topuklu bişey alamıycam boy problemi olmaması için nişanda halası kızmıştı niye o kadar topuklu giydin diye saçım falan da yapılınca uzamıştı:) bide fırsat bulursam kuaföre gitsem ya deneme saçı yaptırsam
Her şey olur merak etme yeterki Allah sağlık versin.Bir bakmışsın evin herşeyiyle hazır.Mis gibi.Biraz yorulursun ama yorgunluğunu atman içindebalayı var işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?