kızlar albüme koltuklarımı eklemeye çalıştım ama sadece bi foto eklendi nie bilmiyorum iş yerimde olduğum için fazla uğraşamıyorum sonra hepsini aldığımda eklerim koltuk için yorum bekliyorum
Sade ve şık benim tarzım.Bendde akşam fotoğraflarına çeker albüme eklerim.
kızlar albüme koltuklarımı eklemeye çalıştım ama sadece bi foto eklendi nie bilmiyorum iş yerimde olduğum için fazla uğraşamıyorum sonra hepsini aldığımda eklerim koltuk için yorum bekliyorum
Kızlar merhabaaaa....
Demetçim koltukların çok güzel güle güle kullan...Sade ve şık..... Diğer fotoları da sabırsızlıkla bekliyoruz....
Eki Görüntüle 242998 Eki Görüntüle 242999
Kızlar biz de az önce mutfak masasının siparişini verdik...Yalnız sandalyelerle masanın deri kaplama kısmı beyaz olacak... Aslında babam daha başka bir masada ısrar etmişti ama ben değiştirdim... Umarım bana alınmaz... Diğer masanın camlı bölmesinin altında çiçek koyma yeri vardı... Tutturdu ille bunu al bunu al diye... Sonra düşündüm içime sinmedi... Sevmem öyle yapma çiçek muhabbetini sade olsun benim için daha iyi...
Çok hoş görünüyor.Bence bu rengide çok güzel duruyor
merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım :)bi kaç haftadır takip ediyorum sizi ve aynı benimde sizin gibi düğün telaşım var :) benim gibileri görmek hoşuma gtti daha bi heyecanlandırdı nys benim düğünümde 24 EYLÜL de :)
bugun 2.gelinlik provama gittim,provalara özellikle tek gidiyorum kimse görmesin gelinliğimi süpriz olsun diye,şu an çok kararsızım,sadece size sorabilirim,lütfen bana yardımcı olun,benim gelinliğim normalde tek omuz askılı.geçen sefer askısını yapmayın belki straplez yaptırırım demiştim,öyle yapmışlar,askısının tülünü koyarak baktık bide,ama tamamen sade şeklinde fotolarda,normalde o askı,gelinliğin üzerindeki taşlarla kaplı...taşsız bişeye benzemiyo ama,ne diyosunuzzzzz,çok kararsızım......FOTOLAR ALBÜMÜMDE
merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım :)bi kaç haftadır takip ediyorum sizi ve aynı benimde sizin gibi düğün telaşım var :) benim gibileri görmek hoşuma gtti daha bi heyecanlandırdı nys benim düğünümde 24 EYLÜL de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?