2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar albüme koltuklarımı eklemeye çalıştım ama sadece bi foto eklendi nie bilmiyorum iş yerimde olduğum için fazla uğraşamıyorum sonra hepsini aldığımda eklerim koltuk için yorum bekliyorum

Sade ve şık benim tarzım.Bende akşam koltuk takımımın fotoğraflarını çekip albüme eklerim.

Son düzenleme:
kızlar bu arada pazar günü bizim koltuk konsol yemek masası falan geliyormuş nişanlım söyledi ama ben hala inanamıyorum sanırım suan çok farklı bir ruh haline girdim

Kızlar merhabaaaa....

Demetçim koltukların çok güzel güle güle kullan...Sade ve şık..... Diğer fotoları da sabırsızlıkla bekliyoruz....

Kızlar biz de az önce mutfak masasının siparişini verdik...Yalnız sandalyelerle masanın deri kaplama kısmı beyaz olacak... Aslında babam daha başka bir masada ısrar etmişti ama ben değiştirdim... Umarım bana alınmaz... Diğer masanın camlı bölmesinin altında çiçek koyma yeri vardı... Tutturdu ille bunu al bunu al diye... Sonra düşündüm içime sinmedi... Sevmem öyle yapma çiçek muhabbetini sade olsun benim için daha iyi...

Son düzenleme:
kızlar albüme koltuklarımı eklemeye çalıştım ama sadece bi foto eklendi nie bilmiyorum iş yerimde olduğum için fazla uğraşamıyorum sonra hepsini aldığımda eklerim koltuk için yorum bekliyorum

demet koltukların çok hoş. sade ama şık. ben de böyle seviyorum. rengi de güzel kir göstermez. sağlıklı günlerde kullanın

Çok hoş görünüyor.Bence bu rengide çok güzel

Son düzenleme:
Çok hoş görünüyor.Bence bu rengide çok güzel duruyor

Teşekkür ederim canımm.... Benim mutfağım Amerikan mutfak...Aslında oturma odası koltuklarım da pastel mor renkli kenarları da beyaz deri kaplama... Mutfak dolapları da beyazlı siyahlı... Sonra başka koltuk filan koyacak olursam dedim... Aslında morlar da çok tatlıydı...

merhaba bayanlar aranıza yeni katıldım :) bi kaç haftadır takip ediyorum sizi ve aynı benimde sizin gibi düğün telaşım var :) benim gibileri görmek hoşuma gtti daha bi heyecanlandırdı nys benim düğünümde 24 EYLÜL de :)

kıslarr bgn mobilyalarım yerleşiooo ama bn gtmediğim için üzgünümmm yrn inş. nişanlım gelicek:) kesin bi sürü foto çekmştr onlarla yetincem

bugun 2.gelinlik provama gittim,provalara özellikle tek gidiyorum kimse görmesin gelinliğimi süpriz olsun diye,şu an çok kararsızım,sadece size sorabilirim,lütfen bana yardımcı olun,benim gelinliğim normalde tek omuz askılı.geçen sefer askısını yapmayın belki straplez yaptırırım demiştim,öyle yapmışlar,askısının tülünü koyarak baktık bide,ama tamamen sade şeklinde fotolarda,normalde o askı,gelinliğin üzerindeki taşlarla kaplı...taşsız bişeye benzemiyo ama,ne diyosunuzzzzz,çok kararsızım......FOTOLAR ALBÜMÜMDE

hoşgeldn cnm bnde yeniyim alışmaya çalışıyorum...muhabbet çk gzl herkes acaip kafa mesele ortak olunca sohbet koyu :)

simillacım iki türlüde çok hoş olur eminim ama straplez sanki daha hoş bence. fiziğine çok yakışmış gelinliğin.
Bu arada sen ev fotolarını neden kaldırdınki??

ütüü...
tost makinesi....
ve mutfak için olan süpürgelerden...eksiğim bunlar ama hala kararsızım marka konusun daa off..nette durmadan araştırıyorum bunaldımmm

bence askı olsun canım artık herkes straplez giyinio tek askı üzerine işlemeleri de yapılınca daha şık olur çok abartılı değil gelinliğin ama çok şık askı ayrı bir hareket katacak eminim benim de gelinliğim tek askılı albümümde askıyı biraz daha ince yaptıracaktım ama yine aynı yapmışlar çıkardık bütün model gitti bşye benzemedi askısı öyle kalacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…