2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

aynı durumdayım bendee neyse eşlerimiz gelin olduğumuzda o değişimle tekrar aşık olsunlar bize

ayy oruç bugun iice vurmaya başladı bayılcammmmmm.......

ewtttttttttt cnm şimdi bu halimize bile bayılıyolarkii değil mi:))))) benide vurdu oruç bide kız arkadaşlarımı yemeğe alacağız annemle mahvolduk((

:) Bende yarın lazere gidiyorum.Biraz rahatlarım ağırlıklar kalkar üzerimden

sen eşyalarının fotosunu çekmedin mi daha cnm?

Hafta sonu eşyalarım tamamiyle yerleşince çekeyim dedim pazartesi akşamı eklerim...

Mobilyalar konusunda herkes muzdarip sanırıım hele bizim yaşadıklarımız ikitellide biyerle anlaşmıştık taaaa nisan başında vaktimiz var son zaman kalmasın telaş olmasın diye sonra haziran sonu hepsi teslim dediler ne haziranı temmuzun sonuna iki köşe takımını anca sıkıştıra sıkıştıra aldık oda orası burası yamuk bi vaziyette bi sandalye muhabbeti vardıki sormayın ciladan 3 hafta çıkamadı neyse bizde yatakodası masa tv ünitesi orta sehpa için ordan vazgeçtik kavga gürültü..
sonra maskoda biyerle anlaştık ama görmeniz lazım adam yatak odası (lake boya) için bir hafta teslim süresi dedi biz şaşırdık on kere sormuşuzdur doğrulamak adına neyseki sözlerinde durdular sorunsuz 2 ,5 hafta içinde kalan eşyalarımızı tamamladık ve rahat nefes aldık yoksa çeyizim bayrama kalmıcaktı

böyle şeylerden nefret ediorum Allaha şükür böle bi sorun yaşamadım ama yaşayanların adına bile deliye dönüorum. şimdi herşeyin yetişti ama dimi cnm? şuan sorun yoksa artık bu konuları sil at düğününü ewini düşün:) ve fotosunu çekip bize de göster en kısa zamanda:))

evet yetişti en son gelinlikçiylede tartıştıktan sonra neyseki bitti sanırım.. çeyiz sırf oyüzden bayramdan sonraya kaldı evimin resimlerini bayramdan sonra eklicem bekleyin bakalım beğenicekmisiniz

senin düğün nezaman?

ayrıca lemlemin yapmış olduğu kına mumlukları çok hoş bende yapmayı düşünüyorum kına duvağı falan vericekmisinzi??

kına duvağı vermeyeceğim cnm ama mumluklardan ben de yaptım albümümde var.benm düğünüm 9 eylülde kına 8 eylül. daha 13 var:))) senin nezaman? ben de bayramdan sonra sercem. gelinliğim ewimin bazı eşyalarının fotolarının falan fotosu var. büyük ihtimal güzeldir ewin. yeni gelin ewi sonuçta. ama herkesinkini çooook merak ediorum.

canım herşeyin mükemmel elbisen ayakkabın bayıldım yaaaaa
yatak odanda güzel bende beyazı tercih ettim harikada oldu düğünüm 17 kınam 14 ünde olucak

canım herşeyin mükemmel elbisen ayakkabın bayıldım yaaaaa
yatak odanda güzel bende beyazı tercih ettim harikada oldu düğünüm 17 kınam 14 ünde olucak

ewt beyaz çoookk güzel duruyo doğru tercih bence cnm. ben ferah evi sewerim. senin daha epey varmış:) çoook sağol ayrıca cnm. bi bitse daha neler yaptırdım bu ilk fotolarıydı.

saol canım benim bugün görüşemiyoruz yarın görüşecektik amma kaynanam olacak kadın yarında göndermiyor çocuğu davetye dağıtacaklarmış yaylaya gidip gelinliğimi de alamayacğım onun yüzünden cumartesiye kaldı sinirimden kavga ettim kapadım telefonu hiç gelmesin artık benim burnumdan getirddikten sonra huh
bizim düğün kervan düğün salonunda canım metropolin tam karşısında

valla canım bu benim 3. gelinliğim üç kes değiştirdim ikisi annemin beğendiği ama sonradan benim hiç içime sinmediği gelinlklerdi bende bir gün gittim benim gelinlikçinin başka şubesini buldum ordan aldım kafama göre biraz pahalıya patladı ama napm benim hoşuma gitti

Ben çıkıyorum kızlar.Nişamlımın kuzenleri gelmiş.Birlikte iftar yemeği yiyeceğiz.Daha kuaföre gidip fön çektireceğim.Herkese iyi akşamlar...

kimsecikler kalmadı..sıra benim mesainin bitmesinde yarın izinliyim halı işini halletmemiz lazım 2 haftam kaldı ama hala halı ve tv miz yok
bu hafta nasıl geçti anlamadım ya daha iznime 4 5 gün var gibi hissediyorum:)

halı ve tv işi bir günde halledilir canım ya. Hİç kafacıgına taktıgına deymez. Bana iş yerinde zaman geçmiyor gibi geliyor.

Kızlar saka maka Ben evleniyom galiba:44:

halı ve tv işi bir günde halledilir canım ya. Hİç kafacıgına taktıgına deymez. Bana iş yerinde zaman geçmiyor gibi geliyor.

Kızlar saka maka Ben evleniyom galiba:44:

efeet yaa şaka gibi evleniyoruzz......sayılar gittikçe küçülüyor ayy...senn daha az kalmış cnm ne gzl aşkına kavuşuyorsun..

Pek kaale alınmasam da şu konuya bir bakar mısınız diyecektim.İlgilenen olursa çok sevinirim.Değişik fikirler almak istiyorum.Google'da ararken saçma sapan şeyler yazıp,allahtan bu sitede gördüm böyle bir konu dedim.Evin tarzı aynen bu konuyu açan arkadaşın ki gibi.Eğer yükleyebilirsem kendi albümüme de eklerim.Aceleyle birkaç fotoğraf çekmiştim...

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...dugunuz-salon-mutfak-arasina-yapabilirim.html

Ahşap akerdıon kapı olabilir mi? İstemediğin zaman kapayabilirsin, istersen amerikan mutfak gibi kullanırsın..

slm kızlar benim düğünüm ekim ama sizlere bişe sormam lazım şimdi siz evlerinizi dizmişsinizdir dedim. mutfak için mutfak takımı mı alayım hani şu peçetesi perdesi masa örtüsü vs olan mı yoksa mutfak perdesini iplilerden alayım

kızlarrr iyi geceler geçmişi okuyamadım gece geleceğim şimid misafir var öptüm sizleriiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…