2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

jelo valla iyi yapmıssın canım ablasına öle diyerek. İşin bi ucundan tutugu yok kimsenin lafa geldi mi mangal da kül bırakmıyolar. Çok kısa bir zaman kaldı aman tatsızlık olmasın diye yutuyorum bende bir çok seyi ama insanın içinde büyüyor resmen. Senin kadar nişanlında yorulsa eminim sana daha fazla hak verecekti sana. Neyse artık çok az kaldı, allahın izniyle hepimizin güzel mutlu yuvalarımız olacak :)

Valla bende sustum hep annem frenledi deme sakın bulaşma yanlış anlıyosundur falan bak mübarek aydayız falan dün patladım artıkın saf sanmasınlar susuyosak saygımızdan susuyoruz diyede üste çıkmaya gerek yok bişey yapmıyosan faydan yoksa ilgili konuş bari yada yardım etmek isterdim ama işim vardı kusura bakma deseler bişey demiycem yani,ben nişanlıma gardrobu sildirdim iki gün belim ağrıyor dedi ya dedim koca evi temizledim yerleştirdim haklısın hayatım diyo şimdi her işime yardım ediyor saolsun,aynen çok az kaldı şu son haftalarda sorunsuz geçsin inşallah hepimiz için

Kızlar herkes birden sustu. Hayırdır derin düşünceleremi daldınız işleriniz mi yoğun??

Ben size bi akıl danışıcam ya.Şimdi bizim 1 hafta senelik izin hakkımız var ben daha kullanmadım düğünde kullanmak için. 1 haftada ewlilik izni veriyolar. benim burdaki düğünüm 8 eylül bayramın haftasına hemen perşembe gününe denk geliyo. salı günü ewde kendi aramızda kına gecesi yapıcam.Kayınvalidemlerde istanbuldan salı günü gelicekler.Ben izinlerimi düğünden sonra 2 hafta kullanayım diyodum hep.Düğün günü ve ertesi günü idari izin verirler idare ederler yani müdürüm şefim iyidir. Ama annemde diyoki kayınvalidenler düğünden 2 gün önce geliyo akşama kadar napıcam ben onlarla. 1 hafta düğün haftası 1 hafta sonra kullan hep dinlenirsin düğün gününe kadar çalışmış olmazsın diyo. Ay biraz karışık anlattım ama sizce ne yapayım kızlar?

kızlar foruma girmeyeli okadar zaman olduki herkes evini hemen hemen yerleştirmiş.
benim çeyiz bayramdan sonra pazar gidicek henüz eşyalarım bugün tamamlandı okadar sorun yaşadık ki moral bozukluğu neyseki hepsi geçti geride kaldı.
en son yaşamış olduğum kriz gelinliğim... modelimle alakasız bişey yapmışlar belinde ek varmış gibi gözüküyordu dikiş izi resmen ağlıcaktım giydiğimde... bağrış çağrış derken bozdurdum gelinliği şimdi tekrar yapılıyor bayram ertesi teslim alıcam umarım sorusuz olurrr bıktım sorunlarla uğraşmaktan

madem istanbulda kayınvalidenin yegeni var
o zaman neden orada kalmıyolar
hatta neden o kızın annes de sende kalıyo kendi kızına neden gitmiyo
bu kadar saçma bişey hayatımda görmedim

harika ya:111:
annene selamlar

selam kızlar :111:
Elif gördüm evini çok şirin çok beğendim
artık evleriniz yerleşmeye başlamıştır ne kaldı ki şurada sonra görüşücez sizinle.
aaaa zaman ne çabuk geçmiş diyeeksiniz :95::95:

kızlarr ben de iznimi aldım bayramla birleştiriyorum yıllık izin düğün izni hepsini topladım ne varsa yarın bi gidiyorum Eylül 26 ya kadar tatilllllll....

kızlar bişey sorucam nikahı düğün yerinde olacak olanlar nikah şekeri dağıtıcakmısınız. bana gereksiz gibi geliyor... yapmayı düşünmüyorum ama artık düğünde de dağıtıyorlar... ben lavanta yaptıraym diye düşündüm ama yine bir sürü masraf...

herkes işe güce daldı bizede iftara amcamlar gelecek mutfaktan yeni çıktım ..
elif cim annen haklı bnce akşama kadar naapsın sen de onlarla vakit geçirmelisin hem düğünden önce dinlenmek daha iyidir..bn düğünden sonra bir hafta nikah izni kullanacağım inş. sonraa okul açılmış ve bıcırıklarım sınıfı doldurmuş olacak vee yorulmalar başlayacak eninde sonunda işe dönüş var yani..

oo süper valla...dinlen cnm bol bol...
düğün salonda olacaksa gerek yok nikah şekerine kimse yaptırmıyo..bn nikahtan çıkacağım için nikah salonunda dağıtılacak çnkü burada başka etkinliğimiz olmayacak..

idare ederler annenler cnm bence düğünden sonrası daha önemli bence düğünden sonra al az ewinin tadını çıkar yorgunluğunu at. pişman olursun bak:)))

Şu düğünler olsa bitsede artık rahatlasak.Ne eksikler bitiyor ne koşuşturma.Zaman hızla akıyor ama o gün bir türlü gelmiyor...

ewt cnm ya biri bitio ay şu da vardı. o bitiyo ay buda vardı... mahvolduk yaaa:) ben varya saçlarımın rengi iyice aktı diplerim çıktı kaşlarım çıktııı hiç makyajın m'sini yapmıorum. okadar bakımsız ve paspal kaldımki ama düğüne acaip değişmiş olacağım:)))

Dün öğleden sonra gelecek denen eşyalar akşam saat 7'de geldi.Biz gittik saat 2'de,bekle allah bekle bomboş evde.Beyaz eşyalar için servis daha sonra gelecek tabii.Sonra da beyaz eşyalar geldi,iftar vakti kurmaya başladı işte adam,tek başına.Ki yatak odasının işleri bayağı çoktu.Koltuklarımı özellikle yatak olabilsin diye 2 tane 3 lü almıştım,yatak olmuyor.Yastıklarımı zebra desenli gibi istemiştim siyah beyaz,hiç alakasız renkte yastık geldi.Getiren elemanlar üzerinde duruyordu,onlarıda aldık geldik dedi.Bizde vermedik,o dediğimiz yastıklardan istedik üstüne bir daha.Birde pufum gelmedi.Ayrıca o koltuklar oradayken gayet normal geliyordu gözüme ama eve gelince kocaman oldu birden :) tekliler bile yer kaplıyor fazlasıyla...

Adam gece saat 12-1'e kadar sürer montaj dedi.Bende babama söylemeden nişanlımı aradım,sende gel dedim.Zar zor ordan kalktı geldi.Nerdeyse 12 saat beklemiş olacaktık ne yapayım.Adam mecbur mu evimi beklemeye.Salonun ünitesi bitince bizde çıktık.Yatak odamı göremedim ben...

Ama yerleştirmek konusunda biraz canım sıkıldı.Nasıl yapacağım,nasıl düzenleyeceğim bilemedim...

aynı durumdayım bendee neyse eşlerimiz gelin olduğumuzda o değişimle tekrar aşık olsunlar bize

ayy oruç bugun iice vurmaya başladı bayılcammmmmm.......

aynı durumdayım bendee neyse eşlerimiz gelin olduğumuzda o değişimle tekrar aşık olsunlar bize

ayy oruç bugun iice vurmaya başladı bayılcammmmmm.......

ewt cnm aynen öle böle bile bayılıyolarkii değil mi:)))) buarada beni de vurdu(( bide akşam kız arkadaşlarımı yemeğe alıoruz annemle mahvolduk:))düğün nezaman senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…