kızlar çok yoğumun ama yarın son 1 hafta tatil sonra 19 unda yıllık izne cıkıyorum
Bizim sevgimiz herşeye bedel elbetteki,içli dışlı zaten değiliz olmakta istemiyorum daha gelip kardeşinin evini eşyalarını görmek istemediler hoş benim açımdan daha iyi nişanlım artık yavaş yavaş anlamaya başlıyor en azından benim ailem kardeşim koşturuyor her işime onunkiler haftasonu evde keyifteler zamanla dahada çok anlıycağını umuyorum,diğerleri ayrıntı doğru diyosun çok saol canım
izinden önce Yarın son günüm :) 19 unda işe başlıyorum,ben geliyorum sen gidiyosun ya
jelo valla iyi yapmıssın canım ablasına öle diyerek. İşin bi ucundan tutugu yok kimsenin lafa geldi mi mangal da kül bırakmıyolar. Çok kısa bir zaman kaldı aman tatsızlık olmasın diye yutuyorum bende bir çok seyi ama insanın içinde büyüyor resmen. Senin kadar nişanlında yorulsa eminim sana daha fazla hak verecekti sana. Neyse artık çok az kaldı, allahın izniyle hepimizin güzel mutlu yuvalarımız olacak :)
Lemlem evini yeni görebildim.Güle güle otur.Salon halılarımızı çok benziyor.Benimki krem ve kahvesi.İnşallah benim evimde bu hafta sonu tamamı ile yerleşince bende koyacağım.Bu arada kayınvalidemler bayramın ikinci günü istanbula geliyorlar yanında bir kaç akrabaları daha var.Benim evimde kalacaklar.Annem kalsınlar ne olacak diyor ama ben daha eşyalarımı kullanmadan bir başkasının kullanmasını istemezdim hiç.Aslında istanbulda ablasının kızı var kayınvalidemin ama o kızın annesi bile benim evimde kalacak.Hemde 5 gün boyunca
of sorma elif ya malesef iyi bilgisayar kullanıyo mesela şimdi küsüyoruz ya hemen facede anneyle ilgili sözler falan paylaşıyo eğer çok küsersek beni arkadaşlık llistesinden çıkarıyo şimdi bunları okuyunca işten gelsin hemen üye olur yazar buralara da ben sana zaten fazla geliyorum diye :) anneeeeemmmmmmm
babamla tartışan annemin dün paylaştığı yazı;
Erkeğin iki şansı vardır iyi kadın kötü kadın.Ama kadınların öyle mi? Bunun Ayısı var. Öküzü var. Odunu var. Kütüğü var,var da var.
Kızlar herkes birden sustu. Hayırdır derin düşünceleremi daldınız işleriniz mi yoğun??
Ben size bi akıl danışıcam ya.Şimdi bizim 1 hafta senelik izin hakkımız var ben daha kullanmadım düğünde kullanmak için. 1 haftada ewlilik izni veriyolar. benim burdaki düğünüm 8 eylül bayramın haftasına hemen perşembe gününe denk geliyo. salı günü ewde kendi aramızda kına gecesi yapıcam.Kayınvalidemlerde istanbuldan salı günü gelicekler.Ben izinlerimi düğünden sonra 2 hafta kullanayım diyodum hep.Düğün günü ve ertesi günü idari izin verirler idare ederler yani müdürüm şefim iyidir. Ama annemde diyoki kayınvalidenler düğünden 2 gün önce geliyo akşama kadar napıcam ben onlarla. 1 hafta düğün haftası 1 hafta sonra kullan hep dinlenirsin düğün gününe kadar çalışmış olmazsın diyo. Ay biraz karışık anlattım ama sizce ne yapayım kızlar?
kızlarr ben de iznimi aldım bayramla birleştiriyorum yıllık izin düğün izni hepsini topladım ne varsayarın bi gidiyorum Eylül 26 ya kadar tatilllllll....
kızlar bişey sorucam nikahı düğün yerinde olacak olanlar nikah şekeri dağıtıcakmısınız. bana gereksiz gibi geliyor... yapmayı düşünmüyorum ama artık düğünde de dağıtıyorlar... ben lavanta yaptıraym diye düşündüm ama yine bir sürü masraf...
haftaya bugün benim düğünüm var:18::18:
Kızlar herkes birden sustu. Hayırdır derin düşünceleremi daldınız işleriniz mi yoğun??
Ben size bi akıl danışıcam ya.Şimdi bizim 1 hafta senelik izin hakkımız var ben daha kullanmadım düğünde kullanmak için. 1 haftada ewlilik izni veriyolar. benim burdaki düğünüm 8 eylül bayramın haftasına hemen perşembe gününe denk geliyo. salı günü ewde kendi aramızda kına gecesi yapıcam.Kayınvalidemlerde istanbuldan salı günü gelicekler.Ben izinlerimi düğünden sonra 2 hafta kullanayım diyodum hep.Düğün günü ve ertesi günü idari izin verirler idare ederler yani müdürüm şefim iyidir. Ama annemde diyoki kayınvalidenler düğünden 2 gün önce geliyo akşama kadar napıcam ben onlarla. 1 hafta düğün haftası 1 hafta sonra kullan hep dinlenirsin düğün gününe kadar çalışmış olmazsın diyo. Ay biraz karışık anlattım ama sizce ne yapayım kızlar?
Şu düğünler olsa bitsede artık rahatlasak.Ne eksikler bitiyor ne koşuşturma.Zaman hızla akıyor ama o gün bir türlü gelmiyor...
Şu düğünler olsa bitsede artık rahatlasak.Ne eksikler bitiyor ne koşuşturma.Zaman hızla akıyor ama o gün bir türlü gelmiyor...
ewt cnm ya biri bitio ay şu da vardı. o bitiyo ay buda vardı... mahvolduk yaaa:) ben varya saçlarımın rengi iyice aktı diplerim çıktı kaşlarım çıktııı hiç makyajın m'sini yapmıorum. okadar bakımsız ve paspal kaldımki ama düğüne acaip değişmiş olacağım:)))
aynı durumdayım bendee neyse eşlerimiz gelin olduğumuzda o değişimle tekrar aşık olsunlar bize
ayy oruç bugun iice vurmaya başladı bayılcammmmmm.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?