Pek kaale alınmasam da şu konuya bir bakar mısınız diyecektim.İlgilenen olursa çok sevinirim.Değişik fikirler almak istiyorum.Google'da ararken saçma sapan şeyler yazıp,allahtan bu sitede gördüm böyle bir konu dedim.Evin tarzı aynen bu konuyu açan arkadaşın ki gibi.Eğer yükleyebilirsem kendi albümüme de eklerim.Aceleyle birkaç fotoğraf çekmiştim...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...dugunuz-salon-mutfak-arasina-yapabilirim.html
slm kızlar benim düğünüm ekim ama sizlere bişe sormam lazım şimdi siz evlerinizi dizmişsinizdir dedim. mutfak için mutfak takımı mı alayım hani şu peçetesi perdesi masa örtüsü vs olan mı yoksa mutfak perdesini iplilerden alayım
kızlarr ben de iznimi aldım bayramla birleştiriyorum yıllık izin düğün izni hepsini topladım ne varsayarın bi gidiyorum Eylül 26 ya kadar tatilllllll....
kızlar bişey sorucam nikahı düğün yerinde olacak olanlar nikah şekeri dağıtıcakmısınız. bana gereksiz gibi geliyor... yapmayı düşünmüyorum ama artık düğünde de dağıtıyorlar... ben lavanta yaptıraym diye düşündüm ama yine bir sürü masraf...
Pek kaale alınmasam da şu konuya bir bakar mısınız diyecektim.İlgilenen olursa çok sevinirim.Değişik fikirler almak istiyorum.Google'da ararken saçma sapan şeyler yazıp,allahtan bu sitede gördüm böyle bir konu dedim.Evin tarzı aynen bu konuyu açan arkadaşın ki gibi.Eğer yükleyebilirsem kendi albümüme de eklerim.Aceleyle birkaç fotoğraf çekmiştim...
http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...dugunuz-salon-mutfak-arasina-yapabilirim.html
Kızlar anı defteri almayı planlıyomusunuz,güzel bi hatıra olacağını düşünüyorum ben.pahalı olduğu için malzemeler aldım,poşette beni bekliyolar üşeniyorummmm
Eki Görüntüle 247248 Eki Görüntüle 247249 Eki Görüntüle 247250
hımm bu süperr fikirr
ne aldın yani neler??nasıl yapacaksınn bnde düşüneyim bi..bn
a da pahalı gelmşti vaz geçtim ıvıra zıvıra ölee çok para gidiyo kii...
iyi geceler güzel gelinleeeeeerr
nasılsınız bakalım?
ben yine bunalımlardayım malesef hala ev bulamadık
ama sizin güzel güzel evlerinizi görünce çooook mutlu oluyorum...
iyi geceler sana daaa..bunalma bunalma daha zmnın var inş. şöööle gönlüne göre içine sinecek bi ev bulursun..bnde umutsuzluğa düşmüştüm bi ara amaa cnm nişanlım eninde sonunda aradı taradı ve buldu...daha yerleştiremedim ama
kızlarr ben de iznimi aldım bayramla birleştiriyorum yıllık izin düğün izni hepsini topladım ne varsayarın bi gidiyorum Eylül 26 ya kadar tatilllllll....
kızlar bişey sorucam nikahı düğün yerinde olacak olanlar nikah şekeri dağıtıcakmısınız. bana gereksiz gibi geliyor... yapmayı düşünmüyorum ama artık düğünde de dağıtıyorlar... ben lavanta yaptıraym diye düşündüm ama yine bir sürü masraf...
bize bu anı defterinden 300 den fazla davetiye bastırdığımız için hediye verdiler :86:
yerleştirirsiniz canım hepbirlikte merak etme evin içine sindiyse gerisi kolay
ya sizde de oluyor mu herşeyi herkesi arkamda bırakıp çekip gidesim var benim yaa
yerleştirirsiniz canım hepbirlikte merak etme evin içine sindiyse gerisi kolay
ya sizde de oluyor mu herşeyi herkesi arkamda bırakıp çekip gidesim var benim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?