2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben olsam sürgülü kapı denerdim daha kullanışlı gib geliyo bana..

mutfak takımı almamıştım cnm bn ama pişman oldum biraz çnkü tam takım evi daha şirin gösteriyo gibi ipli perdede şık oluyor ama takım daha gösteriyor sanki...

bence ya sürgülü kapı,ya alt tarafı duvar,üstü cam mutfaktan salona servis şeklinde,yada boncuklu yada tahta boncuklu perde,,yadaaa hiçbişeyy yapma ölede olur ille bişeye gerek yok

benimde nikah düğünde,gereksiz masraf diye istemiyo nişamlım,en son gittiğim düğünde sadece lavanta verdiler.nakadardır bilmiyorum

bu evde kalma konusunda;
bizim ev nişanımızdan beri hazırdı,kayınvalidemler şehirdışından geldikleri için orda kaldılar,evde boştu zaten..
düğündede nişanlım evde kalsınlar dedi,bişey demedim,sonra karar değiştirmişler.otelde kalcaklar..
çeyiz götürmedede kayınvalidemler gelmedi,içim buruktu açıkçası,olsalardı mutlu olurdum,ama herkes sanırım bizim kadar önem vermiyo..herkes kendi bilir yaniii...:26:

Bence ip perde yapıp iki tarafa bağlayabilirsin. Ama mutfağı kapatmak istersen akordyon veya sürgü kapı da olabilir..

selam kızlar ay çok yorgunum
badanamız bitmiş, ama ev çok karışık temizlenmesi zor olack
buzdolabımı kurmuşlar ama monte edilememiş
çünkü mutfak fayansı kesilmeliymiş
pöööffff
usta ancak yarın akşam kesebilirim dedi
biz yarın gündüz odaları temizlicez
mutfağa hiç dokunmicaz
akşam mermer kesildikten sonra mutfak temizlenecek inş
yarın köşe takımımı getirecekler inş aksilik çkmaz

neden kaale alınmadığını düşünüyosun?
hepimiz yazıyoruz çıkıyoruz, herşeye cevap verilmiyor ki
bu tarz alınganlıklar bizim topiğimize yakışmıyo tatlım
seni seviyoruz

eve gelince sen kiracı olduğndan bana en mantıklısı hani şu ipli boncuklu sakallı şeyler varya
tül mü diyolar ne
ondan koyabilirsin

Kızlar anı defteri almayı planlıyomusunuz,güzel bi hatıra olacağını düşünüyorum ben.pahalı olduğu için malzemeler aldım,poşette beni bekliyolar üşeniyorummmm

iyi geceler arkadaşlar, başım çook ağrıyo uyuyim ben.. Bazı şeyler ters gidiyor, keyfim yok.. Biraz iyi olayım anlatırım, sizinle dertleşmek iyi geliyor.. en iyi siz anlıyorsunuz beni..

iyi geceler güzel gelinleeeeeerr

nasılsınız bakalım?

ben yine bunalımlardayım malesef hala ev bulamadık

ama sizin güzel güzel evlerinizi görünce çooook mutlu oluyorum...

iyi geceler güzel gelinleeeeeerr

nasılsınız bakalım?

ben yine bunalımlardayım malesef hala ev bulamadık

ama sizin güzel güzel evlerinizi görünce çooook mutlu oluyorum...

iyi geceler sana daaa..bunalma bunalma daha zmnın var inş. şöööle gönlüne göre içine sinecek bi ev bulursun..bnde umutsuzluğa düşmüştüm bi ara amaa cnm nişanlım eninde sonunda aradı taradı ve buldu...daha yerleştiremedim ama

lemlem canımm salon halın çook güzel durmuş acaba benimki nasıl duracak heyecanandım görünce

yerleştirirsiniz canım hepbirlikte merak etme evin içine sindiyse gerisi kolay
ya sizde de oluyor mu herşeyi herkesi arkamda bırakıp çekip gidesim var benim yaa

tatlım benimde düğünümde nikahım olucak bizde ilk başta almayalım gereksiz dedik sonra kayınvalidem kınagecesnde hediyeler yapalım dedi onun yerine olabilr dedm sonra düşündüm ztn ölede masraf olcak böylede düğünde dağıtmaya döndüm bende. genellikte bi masann üzerne diziolar çıkşta alan alıoda ben böyel süslü sepetler düşünüyrum 2 kuzene vercem o sırada öyle bi hoşluk olsun dağıtsınlar dedik :44:
bide lavanta dednz ya geçen aylarda benim düğünmn olduğu yerde düğüne gtmiştk orda kokteyl ilk giriş sırsnda mink yaka çiçekleri dağttılar bizde adet böyle die herkes işte elndydi vea iliştriolardı bi yerlerne oda farklı fikir hoş bişi geldi bana

kızlar salon resimlerim geliyor bugün yerleştirdik eşyaları diğerler evin gerisinin devamı gelecek :)
bakalım nasıl bulacaksınız :26:

ya sizde de oluyor mu herşeyi herkesi arkamda bırakıp çekip gidesim var benim yaa

teşekkr edrm cnm...
yaa duurr nereye gitçenn

aslındaaa bana da oluyoo arada ama nişanlımı koluma takıp gidesim gelioo öleee bi uzaklaraa sessiz sakin bi deniz kenarına..bu düğün tantanası yordu artık yahuu

ayhh tatlım saçmalama öel düşünme olumlu düşün hani insan kendini kasarsa devamı gelio dahada bunalıo boşver. benmde bgnlerde keyfim yok ya herşey böyle bunaltıcı ters gidio hayırlısı.
davticye uyuz oldum adamn parsnı yolladık direk o bizi sallıo ona hele kudurdum bgn
sonra yarn geliomuş mobilya ee sonuç benim yarın gelinlik provam var
sonraaa akşam çıktık şöyle bi kendmze gelelim sultanahmete iftar yapalım dedik tam yedik yemekleri kayınvalidem aradı nişanlmn annenesi rhtszlanmş samsun da uçak bileti ara vs apar topar döndük öleeee bi iştir gidio bakalım hyrlısı :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…