2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ay kızlar ya düğün üstü yıpratmayın kendinizi hepimizde aynı sorunlar var. herkes sanki sözleşmiş gibi gelinlere aynı şeyleri yapıyor

bencede alifin dediği gibi yap, bizimde komşularımız teklif ediyor bizde kalabilir misafirleriniz diye, biri diyor üç kişi bize göndrin biri diyor 5 kişi bize gönderin diye falan... daha öncede bizim aptda düğün olduğunda bizde almıştık komşumuzun erkek tarafından akrabalarını, hiç tanımıyorduk ama olsun sonuçta düğün bu yardımlaşmak lazım..

baktın olmadı samimi olduğunuz bi komşuna sen söyle, benim evimde kalmak istiyolar de, üzüldüğünü belli et belki onlar derler gelsin bizde kalsınlar diye.. iki aileye paylaştır onları, ayy olmadı ucuz bi pansiyon falan ayarlasanız, ne sinir oldum, heralde ben böyle bir konuda sakin bile konuşamazdım, gitsin cami avlusunda yatsınlar falan derdim,nişanlımın kafasının etini yerdim..

Elbette herzaman yanımızda olmayacak ama bu şekilde konuşmasını sevmedim direk söyleyince bende tutamadım kendimi yoksa ben ondan gelsin yardım etsin diye beklemedim ki yapamaz beceriksiz zaten bugüne kadar bir yemek yapmışlığı yok bilmezki hiç bilgisi yok ama sanki şimdiye kadar bitmesi yetişmesi gerekiyomuş gibi konuştu tutamadım kendimi pat pat yaptım

Canım alt katta annemin evi var.Biz teklif ettik bir kaç kere ama yukarıda boş ev varken rahatsız etmeyelim sizi dediler. Sanki ev benim değil sadece oğullarının evi...

Bizim sevgimiz herşeye bedel elbetteki,içli dışlı zaten değiliz olmakta istemiyorum daha gelip kardeşinin evini eşyalarını görmek istemediler hoş benim açımdan daha iyi nişanlım artık yavaş yavaş anlamaya başlıyor en azından benim ailem kardeşim koşturuyor her işime onunkiler haftasonu evde keyifteler zamanla dahada çok anlıycağını umuyorum,diğerleri ayrıntı doğru diyosun çok saol canım

Sorma onuda başıma bela edecekler.Kız kardeşi çok bilmiş birde aynı zamanda da çok dağınık biri.Bende tam tersi.Her şey yerli yerinde ve düzenli olmalı.Bunları söyledim nişanlıma bozuldu biraz ama umrumda değil.

Aynen öyle sinir ediyorlar beni.Bende susup susup patlayanlardanım.Dur bakalım neler olacak.

Hayır yaaa, kalmasınlarrr Okurken başım ağrıdı, çok üzüldüm. Özene bezene yerleştirmişsin evini, pırıl pırıl her taraf, belki de iç çamaşırlarını geceliklerini de yerleştirmişsindir. O kadar insanın senin evinde ne işi var Allah aşkına Onlar çıktıktan sonra ne kadar temizlik yapılsa da için rahat etmez ki senin..

Bence de nişanlına söyle güzelce. Senin kalacaklara söylemen gelin olduğun için batabilir ama nişanlının "evimizde ilk biz kalmak istiyoruz" demesi batmayabilir. Yani umarım batmaz..

Ama kalmasınlar yaa

Ben nişanlıma söylüyorum ama kalsınlar ne olacak diyende bir annem var bu ikisi bir araya geldimi beni hiç iplemiyorlar.

Canım alt katta annemin evi var.Biz teklif ettik bir kaç kere ama yukarıda boş ev varken rahatsız etmeyelim sizi dediler. Sanki ev benim değil sadece oğullarının evi...

Ne demek boş ev yaa??? Ay çok sinirliyim şu an

"Rahatsız etmeyelim" lafının meali "oğlumuzun boş evi varken başka yerde kalmamıza gerek yok"

birazda merak var insanlarda kızlar ya ille yeni gelin evi olduğu zaman kıyı bucak karıştırmayı bakmayı pek severler. hiç taviz verme. benim kayınvalidemde sordu. daha doğrusu "memleketten gelen olursa burdada yatırırız boş ev düğüne kadar kalırlar" lafa bak ya. ayyy çok sinirlendim. hem sizinkilere hem benimkilere. ben hiç çekinmeden lafımı söylüyorum bazen. yoksa tepeme çıkmaya çalışıyorlar. nişanlınızı ele alın. özel yerlerden vurun biraz. erkekler sevmez öyle karısının özel eşyalarının görülmesi filan. kendilerini özel kalsın
isterler.

şekerlerrr aşkımmm geldi yarabbi şükürr daha yüzünü göremedim ama bunada şükür sivasın dağlarından indi.... 4 gün 4 gece düğün yapacağız inşallah 1 eylül mersinde kına 2 eylül mersin düğn 3 eylül kozanda kına 4 eylül kozanda düğün vay gele halimize... yarın gelinliğimi ve kınalığımı teslim alıyorum inşallah çok güzel olmuştur benden başka kimse görmedi gelinliğimi korkmaya başladım annem beğenmezsem diyor düğünde yüzüne tükürürüm senin hıh

boş ev neresi oluyomuş yaa, oğlunun evimiymiş, canım cidden öyle bi sinirlendimki anlatamam yaa, sen önce kendi annene anlat onu ikna etmekle başla sonra nişanlına anlat ısrarla söyle, o veya bu ben istemiyorum de, ben istemiorum konu kapanmıştır de.. nebiliiim güzellikle anlamyırsa tavrını koy, Allah aşkına kalmasınlar yaaa. olmadı kilidi değiştir anahtarı verme kimseye, vermiyorum de, ayy saçmalamaya başladım ama cidden kalmasınlar.. of bişi olsa kafalarına dank etsede vazgeçseler yaaa.

gözün aydın güzel :))

demetçim ayyy okuyunca bnde deli oldum ya herkes nie böle düşüncesiz yaa hayret bişiii!!! bi mantıklı olan var yeni gelin evinde yatılırmı hiç

ya bnde haftaya evi serip geleceğim sonra arada 5gün kalacak umarım gezmeye gelenler çok karıştırmaz nişanlıma söyledim o da ben dolapları mı açıp göstereceğim sanıyorsun dedi..cnmbnm o o da sevmez öle zaten sokmaz kmseyi yatak odasına inş. yaa...

hemşerim beniiim çok sevindim nişanlının gelmesine kavuştunuz sayılrı yaani, görürmüsün bugün?

mersinde nerde yapacaksınız düğünüü? ayy ben orda okudum, kilim türkü evinin arkasında oturduk ordada düğünler olurdu eve duyulurdu bizde evde oynardık kızlarla çok özledim yaaa...

Hımmm bak bu olabilir.:26:

Gözünaydın canım...

gözün aydın cnm ...ben ablam ve kardeşime gösterdim onlardan onay almazsam içime sinmezdi..annem de daha dün evde gördü ama sevdiler:) senin kide çok sever eminim hem içinde kızı olduktan sonra hangi anne sevmezki o gelinliği:)

ayy lemlem okul yıllarımı aklıma geltirdin ..ögrenci olmak gibisi yok ya ben çok özledim o günlerimi

yapasını bilmezler.. ama dil papuç gibi :)amann boşver cnm ya oh etmişsin içinde kalmamış bi daha da demez işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…