demetcim benim kayınvalidemlerde dışarıdan gelicekler. Nişanlım ve annem diyodu en başta bizim ewde kalırlar diye. Bende dedim daha ben kalmadım o ewde.İlk kendim kalmaya özeniyorum.Ewlendikten sonra istedikleri kadar kalsınlar. Şimdi alt katta babannem var benim orda kalıcaklar.AMa bizim burda komşular,akrabalar filan yatılı misafiriniz varsa alalım derler.Sizde yokmu öyle teklif eden? 1-2 gece de değil hem. 5 gün çok fazla canım. Sen nişanlınla en tatlı halinle konuş.Aşkım gelsinler kalsınlar anonlar artık benimde ailem ama ben hep o ewde ilk uyuyan biz olalım istiyodum.Eşyalarımızı ilk biz kullanalım buna özeniyorum. Başka bi çözüm bulsak olmazmı de.
cnm benimkinede elini süren olmadı hoş kızı yok ama kendide her daim yorgun oldugu için pek bişey yapmıyo:) ama erkeklere bunları anlatamıyorsun işte..bizim ev temizlendiginde de ben nişanlımla küsmüştüm.. erkekler pek bişey bilmiyo kızma nişanlına ablasıda her zaman yanınızda olmuycak nasılsa desin dursun boşver:)
demetcim benim kayınvalidemlerde dışarıdan gelicekler. Nişanlım ve annem diyodu en başta bizim ewde kalırlar diye. Bende dedim daha ben kalmadım o ewde.İlk kendim kalmaya özeniyorum.Ewlendikten sonra istedikleri kadar kalsınlar. Şimdi alt katta babannem var benim orda kalıcaklar.AMa bizim burda komşular,akrabalar filan yatılı misafiriniz varsa alalım derler.Sizde yokmu öyle teklif eden? 1-2 gece de değil hem. 5 gün çok fazla canım. Sen nişanlınla en tatlı halinle konuş.Aşkım gelsinler kalsınlar anonlar artık benimde ailem ama ben hep o ewde ilk uyuyan biz olalım istiyodum.Eşyalarımızı ilk biz kullanalım buna özeniyorum. Başka bi çözüm bulsak olmazmı de.
Bizim sevgimiz herşeye bedel elbetteki,içli dışlı zaten değiliz olmakta istemiyorum daha gelip kardeşinin evini eşyalarını görmek istemediler hoş benim açımdan daha iyi nişanlım artık yavaş yavaş anlamaya başlıyor en azından benim ailem kardeşim koşturuyor her işime onunkiler haftasonu evde keyifteler zamanla dahada çok anlıycağını umuyorum,diğerleri ayrıntı doğru diyosun çok saol canımBoşver canım yaa böyle ablalar şeyler çok çıkar mühim olan sizin sevginiz takma kafana.En kötü çok içli dışlı olmazsın olur biter.Bizede yok yardım eden ne yapalım biz iki kişilik bir aile kuruyoruz.Kimseden birşey beklemiyoruz.ailemiz büyüyor falan fasafiso bunlar yeni bir hayat,yeni bir aile..Sadece sen ve sevdiğin..Diğerleri sadece ayrıntı..Bence tabi
demetciim bu gerçekten ciddi bir durum, orası sizin eviniz yaaa, daha siz yaşamamışsınız orda, ne demek sizden önce gelip kalmak, bunu nasıl düşünebiliyorlar, şimdi senin yazdıklarını okuyunca nişamlıma yazdım msn den, dedim bak şehir dışından bir sürü kişi gelecek teyzelerin falan ev dolacak, olurda millet sığmadı, şu iki kişide sizin evde yatsın gibi bişey olmaz dimi dedim, nişanlımda diyor gitsin parkta yatsınlar evde ne işleri var... o bu konuda neyseki benden daha titiz.. peki başka hiç mi akrabaları yok onlarda kalsınlar ne işleri varmış sizdee, ay deli oldum, bence ara kayınvalideni, deki biz evlendikten sonra geldiğinizde başımın üstünde yeriniz var buyrun gelin kalın ama daha o evde biz yaaşamamışız başka bir akrabanızın evinde kalsanız desen.. ne bilim veya annen arayıp söylese, ayyy yada ver numaralarını ben arar söylerim sonra bir dost der kapatırım, ayyy deli oldumm
hadi bunu geçtik, kardeşinin ne işi var sizde iş bulup gelecekmiş, bir gün değil iki gün değil iş bulup temelli mi kalmayı düşünüyor yani? canım sana Allah sabır versin gerçekten, düğün arifesinde bide bunların saçmalıklarıyla uğraşıyorsun, üzüldüm gerçekten.. inşallah herşey yoluna girer, kardeşi kendi memleketinde iş bulur kalır..
Sakın sakın izin verme canım şimdiden yüz göz olursan ileride daha çok sıkıntı yaşarsın.yakında yedek anahtarda isterler benden sölemesi. AA nişanlın baksın çaresine sen düşünme sen sadece orada kalmayacaklar de o halletsin ne gıcık bi durum yaa sinr olurdum ben de böyle birşey başıma gelse.Ama bu konuda yüz verme bence
Lemlem evini yeni görebildim.Güle güle otur.Salon halılarımızı çok benziyor.Benimki krem ve kahvesi.İnşallah benim evimde bu hafta sonu tamamı ile yerleşince bende koyacağım.Bu arada kayınvalidemler bayramın ikinci günü istanbula geliyorlar yanında bir kaç akrabaları daha var.Benim evimde kalacaklar.Annem kalsınlar ne olacak diyor ama ben daha eşyalarımı kullanmadan bir başkasının kullanmasını istemezdim hiç.Aslında istanbulda ablasının kızı var kayınvalidemin ama o kızın annesi bile benim evimde kalacak.Hemde 5 gün boyunca
Canım alt katta annemin evi var.Biz teklif ettik bir kaç kere ama yukarıda boş ev varken rahatsız etmeyelim sizi dediler. Sanki ev benim değil sadece oğullarının evi...
Hayır yaaa, kalmasınlarrrOkurken başım ağrıdı, çok üzüldüm. Özene bezene yerleştirmişsin evini, pırıl pırıl her taraf, belki de iç çamaşırlarını geceliklerini de yerleştirmişsindir. O kadar insanın senin evinde ne işi var Allah aşkına Onlar çıktıktan sonra ne kadar temizlik yapılsa da için rahat etmez ki senin..
Bence de nişanlına söyle güzelce. Senin kalacaklara söylemen gelin olduğun için batabilir ama nişanlının "evimizde ilk biz kalmak istiyoruz" demesi batmayabilir. Yani umarım batmaz..
Ama kalmasınlar yaa
Canım alt katta annemin evi var.Biz teklif ettik bir kaç kere ama yukarıda boş ev varken rahatsız etmeyelim sizi dediler. Sanki ev benim değil sadece oğullarının evi...
şekerlerrr aşkımmm geldi yarabbi şükürr daha yüzünü göremedim ama bunada şükür sivasın dağlarından indi.... 4 gün 4 gece düğün yapacağız inşallah 1 eylül mersinde kına 2 eylül mersin düğn 3 eylül kozanda kına 4 eylül kozanda düğün vay gele halimize... yarın gelinliğimi ve kınalığımı teslim alıyorum inşallah çok güzel olmuştur benden başka kimse görmedi gelinliğimi korkmaya başladım annem beğenmezsem diyor düğünde yüzüne tükürürüm senin hıh
birazda merak var insanlarda kızlar yaille yeni gelin evi olduğu zaman kıyı bucak karıştırmayı bakmayı pek severler. hiç taviz verme. benim kayınvalidemde sordu. daha doğrusu "memleketten gelen olursa burdada yatırırız boş ev düğüne kadar kalırlar" lafa bak ya. ayyy çok sinirlendim. hem sizinkilere hem benimkilere. ben hiç çekinmeden lafımı söylüyorum bazen. yoksa tepeme çıkmaya çalışıyorlar. nişanlınızı ele alın. özel yerlerden vurun biraz. erkekler sevmez öyle karısının özel eşyalarının görülmesi filan. kendilerini özel kalsın
isterler.
şekerlerrr aşkımmm geldi yarabbi şükürr daha yüzünü göremedim ama bunada şükür sivasın dağlarından indi.... 4 gün 4 gece düğün yapacağız inşallah 1 eylül mersinde kına 2 eylül mersin düğn 3 eylül kozanda kına 4 eylül kozanda düğün vay gele halimize... yarın gelinliğimi ve kınalığımı teslim alıyorum inşallah çok güzel olmuştur benden başka kimse görmedi gelinliğimi korkmaya başladım annem beğenmezsem diyor düğünde yüzüne tükürürüm senin hıh
hemşerim beniiim çok sevindim nişanlının gelmesine kavuştunuz sayılrı yaani, görürmüsün bugün?
mersinde nerde yapacaksınız düğünüü? ayy ben orda okudum, kilim türkü evinin arkasında oturduk ordada düğünler olurdu eve duyulurdu bizde evde oynardık kızlarlaçok özledim yaaa...
Elbette herzaman yanımızda olmayacak ama bu şekilde konuşmasını sevmedim direk söyleyince bende tutamadım kendimi yoksa ben ondan gelsin yardım etsin diye beklemedim ki yapamaz beceriksiz zaten bugüne kadar bir yemek yapmışlığı yok bilmezki hiç bilgisi yok ama sanki şimdiye kadar bitmesi yetişmesi gerekiyomuş gibi konuştu tutamadım kendimi pat pat yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?