2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ooo süperrmişşş..bze kmse demedi hatta komşular anneme evsermeye gdnce babası market bozsun demişler ... bakalım noolcaakk

ne kadar şanslısınız nazar değmesin benim kayınvalisdem zaten sizlere ömür üvey var sesi soluğu çıkmaz kayınpeder desen varlığı ve yokluğu bir keşke acık ilgili olsalardı keşkeeeeee

ooo süperrmişşş..bze kmse demedi hatta komşular anneme evsermeye gdnce babası market bozsun demişler ... bakalım noolcaakk

tabikii cnm mutlaka yaptırın alışveriş hatta benm eşim okadar çok alacamki 3 ay para harcamayalım aşkım diooo:)))))))))))))

tabikii cnm mutlaka yaptırın alışveriş hatta benm eşim okadar çok alacamki 3 ay para harcamayalım aşkım diooo:)))))))))))))

Allahtan benim kayınvalidem ev yerleştirmede yoktu eltim doğum yaptıda hastanedeydi yoksa eminim zorla serdirirdi bize de çok rahat ettim olmadğı için

ne kadar şanslısınız nazar değmesin benim kayınvalisdem zaten sizlere ömür üvey var sesi soluğu çıkmaz kayınpeder desen varlığı ve yokluğu bir keşke acık ilgili olsalardı keşkeeeeee

Allah rahmet eylesin her şeyde vardır bir hayır ilahi takdiri bişey diyemem ama herşeyi kendinin yapması bambaşka bir duygu kendin alıyorsun kendi zevkine göre ne bileyim benim kendi annemle bile zevklerimiz tutmaz birde ben bana karışılmasını sevmem eleştiriye açığımdır ama şunu böyle yap bunu böyle yap diyince sinir oluyorum

e haklı...bn valla derim babişkoma al bisim mutfaa bişiler die kayın validem de doldurur kesin buzdolabını evde bi öğün yicemize göre 3ay gider bu alışveriş

aslında mutluyum ama benim nişanlım yanımda değil herşeye tek başıma koşturdum ben yuvayı dişi kuş yaparmış ya gerçejten ben yaptım işte bazı şeylerde keşke manevide olsa destek verselerdi hiç fena olmazdı,belkide dediğin gibi böylesi hayırlıdır

Allahtan benim kayınvalidem ev yerleştirmede yoktu eltim doğum yaptıda hastanedeydi yoksa eminim zorla serdirirdi bize de çok rahat ettim olmadğı için

oww eltide var sende bu işler fena ya kk da okuomda böyle eltisinden görümcesnden kayınvaldsnden çekenler die korktum bende Allahtan elti yok en büyük yenge benm ahahha sendende süper yenge olr ya dio nişanlım dalga geçio habre:78: ama yok Allah razı olsunlar kayınvalidem görümcem hepsi süperler maşallah

karışma demeyelim de yardımcı olma diyelim yani çk şükür şimdi böle görünüyo ama ileriyi kimse bilemess

bende 2 elti bir görüöce var biriyle hiçç tanışmadım bile küsler k.pederle diğeride sağolsun aynı şehirde değiliz ama sürekli arar bişi lazımmı diye,görmcem biraz sorun nişanlıma çook düşkün mesafeli duruyorum oda şehir dışında okumaya gitti burda değildi e ben zaten başka şehirde olacam heralde arada sorunlar olmaz diye düşünüyorum

eltimi çok seviyorum ben çok temiz kalpli bir insan ben Ankara'da yaşıyorum eltim Adıyamandan gelin geldi buraya ailesi uzakta ve ona hep destek oluyorum elimden geldiğince çok temiz bir insan herşeyimizi rahatlıkla konuşabiliyoruzAllah bozmasın kayınvalidemi de seviyorum ama dediğm gibi karışma derken mecazi anlamda dedim yardımcı olmaları çok güzel ama bazen sürekli herşeyime yorum yapıyor ister istemez o da onun huyu öyle kabulleniyorum ne beter kaynanalar var Allahtan bnmki öyle değil bazen ister istemez çekişiyoruz ama o bile güzel geliyor bana :26: birde kim olursa olsun ne o benim öz annem olamaz nede ben onun öz kızı olamam bu bir gerçek

çok tşk ederim Demet hepimiz huzurlu-mutlu oturalım inşallah
yaaa evli-mutlu-çocuklu gibi oldu

cnm salonun çok güzel,reklamları izledim sanki :)) güle güle oturun inş

buarada anı defterini yapıverdim 2 dk da biraz daha süslücem sonra walla yazan yazar,yazmayanın canı sağolsun ben yapayımda içimde kalmasın.:86:

kuzu çook güzel olmuşşşş ellerine sağlıkk
evet cnm bn çoktann fark etmiştimmm inş. çokkk mutlu olurus...
canım ben çok sık kk dyadım ama 2 haftadır pek giremiyorum szilerde 2 haftadır aktif olarak giriyorsunuz sanırım,ondan farkedememiş olabilirim,inşallah çoook mutlu olcazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…