ooo süperrmişşş..bze kmse demedi hatta komşular anneme evsermeye gdnce babası market bozsun demişler ... bakalım noolcaakkgüzel kızlarr deterjanları niçin çeyizden sayıyorsunuz bakıyım:)))) zaten düğünden 2 gün önce bir mutfak alışverişi yapar erkek tarafı mkakarnasından deterjanına, yağından tuzuna herşeylerini alırlar 2 aylık alışveriş valla. yoksa sizin memleketlerde öle değil mi???
nostalgia salonun çok güzel, sade,iç açıcı olmuş canım huzurla oturman dileğiyle....
bnm kayınvalidem sürahiden bardağa sirkelik yağlığa kadar...neler neler almış saolsun..hiç duramıyoo biriçik oğlum die deterjanları bile almış koymuş..tencere takımı almış taa önceden hatta çatal kaşık takımı mutfak robotu.... da bn onları görünce almadım..4tanede yorgan çk dedima ama dinlemedi...
benm koymuş cnm çay bardakları 12 tane, çay tabağı, su bardağı, günlük porselen tabaklardan, bitane tencere teflon(pilavlık), demlik, yastık, yorgan, 2 tane nevresim pike takımı, ütü, çamaşırlık, vileda vs. almış cnm
benim daha çeyzm serilmedi ama cnm kayınvalidem nevresim takımı,pike takımı, günlük tabak takımı, günlük çay bardğı,yorganlar yine günlük renkli tabaklar deterjanlar hımm salon takımı örtüsü şu bu ne bilym daha bi kaç bişi daha almış unuttum şimdi yapmış sağolsunzaten kayınvalideme kalmadan nişanmla çok yüzsüsüz kayınvalidemn evnde ne varsa güsel yeni topladık bi kaç tane avize abajur aplik şimdiden nişanlımn odasında istif yaptık duruo kayınpedrm geçen gün dioki nerde işte su abajur ben direk onu biz aldık bile dedim herkes kopmuştu çok utanmazım
ooo süperrmişşş..bze kmse demedi hatta komşular anneme evsermeye gdnce babası market bozsun demişler ... bakalım noolcaakk
ooo süperrmişşş..bze kmse demedi hatta komşular anneme evsermeye gdnce babası market bozsun demişler ... bakalım noolcaakk
şansıma benim kayınvalide de sevmio öle koyarz yerleştrrz hani sizin eylcenz telaşınz sonçta dedi sağolsun
bana görede çok gereksz işte annemde kayınvalidem döktü tüm dantelleri bnm tek beğendğim kare yastklra kanaviçe yapmış ananem onlar oldu şey düşünyrum onları temizletcem doldurup eğer uyarsa otrma odamın koltğna koymak istyrum rengarenk farklı bi tarz olsun
ne kadar şanslısınız nazar değmesin benim kayınvalisdem zaten sizlere ömür üvey var sesi soluğu çıkmaz kayınpeder desen varlığı ve yokluğu bir keşke acık ilgili olsalardı keşkeeeeee
tabikii cnm mutlaka yaptırın alışveriş hatta benm eşim okadar çok alacamki 3 ay para harcamayalım aşkım diooo:)))))))))))))
Allah rahmet eylesin her şeyde vardır bir hayır ilahi takdiri bişey diyemem ama herşeyi kendinin yapması bambaşka bir duygu kendin alıyorsun kendi zevkine göre ne bileyim benim kendi annemle bile zevklerimiz tutmazbirde ben bana karışılmasını sevmem eleştiriye açığımdır ama şunu böyle yap bunu böyle yap diyince sinir oluyorum
Allahtan benim kayınvalidem ev yerleştirmede yoktu eltim doğum yaptıda hastanedeydi yoksa eminim zorla serdirirdi bize de çok rahat ettim olmadğı için
Allah rahmet eylesin her şeyde vardır bir hayır ilahi takdiri bişey diyemem ama herşeyi kendinin yapması bambaşka bir duygu kendin alıyorsun kendi zevkine göre ne bileyim benim kendi annemle bile zevklerimiz tutmazbirde ben bana karışılmasını sevmem eleştiriye açığımdır ama şunu böyle yap bunu böyle yap diyince sinir oluyorum
oww eltide var sende bu işler fena ya kk da okuomda böyle eltisinden görümcesnden kayınvaldsnden çekenler die korktumbende Allahtan elti yok en büyük yenge benm ahahha sendende süper yenge olr ya dio nişanlım dalga geçio habre:78: ama yok Allah razı olsunlar kayınvalidem görümcem hepsi süperler maşallah
oww eltide var sende bu işler fena ya kk da okuomda böyle eltisinden görümcesnden kayınvaldsnden çekenler die korktumbende Allahtan elti yok en büyük yenge benm ahahha sendende süper yenge olr ya dio nişanlım dalga geçio habre:78: ama yok Allah razı olsunlar kayınvalidem görümcem hepsi süperler maşallah
çok tşk ederim Demet hepimiz huzurlu-mutlu oturalım inşallah
yaaa evli-mutlu-çocuklu gibi oldu
chen aynı gün evleniyoruz senlee
cnm salonun çok güzel,reklamları izledim sanki :)) güle güle oturun inş
buarada anı defterini yapıverdim 2 dk da biraz daha süslücem sonrawalla yazan yazar,yazmayanın canı sağolsun ben yapayımda içimde kalmasın.:86:
Eki Görüntüle 247296 Eki Görüntüle 247297
kuzu çook güzel olmuşşşş ellerine sağlıkkcnm salonun çok güzel,reklamları izledim sanki :)) güle güle oturun inş
buarada anı defterini yapıverdim 2 dk da biraz daha süslücem sonrawalla yazan yazar,yazmayanın canı sağolsun ben yapayımda içimde kalmasın.:86:
Eki Görüntüle 247296 Eki Görüntüle 247297
canım ben çok sık kk dyadım ama 2 haftadır pek giremiyorum szilerde 2 haftadır aktif olarak giriyorsunuz sanırım,ondan farkedememiş olabilirim,inşallah çoook mutlu olcazzzzevet cnm bn çoktann fark etmiştimmminş. çokkk mutlu olurus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?