ya birde çalışıyorsan hayat çook zorrr ben ev,m,n kadını çocuklarırmın annesi olacağım galiba şanslıyım
soruş amacım şu,ben hiç yaptırmadım,şimdi yaptırsam düğünde rahat edermiyim acep,ağdayla uğraşcagıma onu yaptırıırm belki sadece 1 sefer,belki devam ederim
bence hiiiiç girşme ilk çünkü jiletle alman lazım cnm sonra ters tepki fln yapar tam düğün sırası bsver ben giidyrum da hala tık yok yarın hatta kafalarna binmeye gidcem daha geçn hafta gttm bu hfta perşn haldeym balayında bu halde olamam rezillik bu nasıl iştir die:84:
senin gittiğin lazerin adı ne kuşum ? bende gidiyorum döküldü benim çoğu ama son randevuya gitmedim bir hafta iz geçmiyor diye arefe günü ağdaya gitcem o yzden:26:
bence hiiiiç girşme ilk çünkü jiletle alman lazım cnm sonra ters tepki fln yapar tam düğün sırası bsver ben giidyrum da hala tık yok yarın hatta kafalarna binmeye gidcem daha geçn hafta gttm bu hfta perşn haldeym balayında bu halde olamam rezillik bu nasıl iştir die:84:
IPL öyleymiş diye duydum ama bilemiyorum tabiki makinadan makinaya değişiyor
LightsSheer ET Diode Laser benim gittiğim ama çok rahatım ben yaa tavsiye ediyorum ağdayla vıcık vıck uğraşmaktansa tavsiye ediyrum eğer bu makinadan varsa gidin yoksa para tuzağı.....keşke erkek olsak böyle kıl-tüy derdimiz olmasa
benimki alexandırlı olandı.. aah ahhh büsürü param gitti 1000 lira gitmiştir rahat
evt şanslısın,çalışanlara zor,eşlerimizin yardımcı olması lazım walla ben yetişemem o kadar işee
lazerin üstüne başka bir konu sorucam ama nasıl sorsam bilmiyorum
balayına biz düğünden hemen sonra gidicez de balayında havuza girme diyorlar çevrem mantar olursun vs. siz girecekmisiniz ? korkuyorum bende gerçi gittiğimiz 5 yıldızlı otel ama ne olur ne olmaz bi aklım girerim diyorum bir aklımda girme diyor :26: siz ne yapıcaksınız?
ahh ahh ben dahada en büyük eşşek benim 1800 lira peşin verdim tam önde giden eşşek başka bişi deil:95:
ne biliyim bana o muhbbet saçma gelio ama yinede tırsardım tedbrli olmakta fayda var gibi gelio:18: ben balayın havuza grcemmi bilmiomçünkü istnbuldan başlyp kardnz sahillerinden batuma kadar biz gezicez keyfmze göre beğndğmz yerde kalcaz mecara olsun ama ayder yaylasında oteller varmış tek orda kalcağmz bi kesin o yzden grermym denize havuza bilmiom
e sen niye şimdiden moralini bozuyosun daha 3 seans olmuş.erken yani 5-8 arası diyolar,belki daha işe yarar,sen gidince sor,ince tüyleri alıyomu bu alet,kalınlar gidince inceler kalıyo çünkü,benim makina onları alamadı.şimdi yeni makinalar çıkmış.o makinaları sor.birde fiş fatura öyle bişeyler al,sözleşme fln yaptıysanız örneğini al.benim başıma geldiği için,elimde bişeyler olsa tüketici haklarına şikayet eetcektim.
bide madem parayı peşin verdin,bitmeden benim gibi sakın bırakma,bitmezsede 2 aya düşüyon zaten,2 ayda anca çıkıyo,ne ağda ne başka bi yöntem 2 ay temiz tutamaz.ağdacıya gidiyomuş gibi düşün 2 dk da az acısız hemde,inş biterde bunlarla hiç uğraşmazsın
ama asla sessiz kalma..
bizde 4 gün belekte sonra evimizde bir gece kalıp evli arkadaşlarımızla amasra da villa kiralanmış 2 günde orda gezicez ve üzücü bir durum var hastalığıma denk geliyor(
ona hiç takılma tatlım ya hani böyle çok ağrılı fln değilse bsver havuzu denizi hani herşyn her anın tadı baska olur onun tadını çıkartsnz sizdesüper bi tatil işte sizi beklio canım keyfne bak ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?