2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

soruş amacım şu,ben hiç yaptırmadım,şimdi yaptırsam düğünde rahat edermiyim acep,ağdayla uğraşcagıma onu yaptırıırm belki sadece 1 sefer,belki devam ederim

bence hiiiiç girşme ilk çünkü jiletle alman lazım cnm sonra ters tepki fln yapar tam düğün sırası bsver ben giidyrum da hala tık yok yarın hatta kafalarna binmeye gidcem daha geçn hafta gttm bu hfta perşn haldeym balayında bu halde olamam rezillik bu nasıl iştir die:84:

senin gittiğin lazerin adı ne kuşum ? bende gidiyorum döküldü benim çoğu ama son randevuya gitmedim bir hafta iz geçmiyor diye arefe günü ağdaya gitcem o yzden:26:

senin gittiğin lazerin adı ne kuşum ? bende gidiyorum döküldü benim çoğu ama son randevuya gitmedim bir hafta iz geçmiyor diye arefe günü ağdaya gitcem o yzden:26:

IPL mi lanet olası bişi bide hani tanıdık vastsyla gttim yok son teknolji diğerlernden farklı fln ilknde bak döküldü ikincye gttim iyi güzel üçüncye kadr oooo çıknlar nys işte 3 seans oldu bi hafta geçmedi aynen hepsi çıkmş durumda kafam onada takık snrlym çok dier seans düğünden bi kaç gün önce düşünsnze ben balayında berbt halde ayhhh yarn gtcem bincem kafalarına bde salaklk bzde verdk peşin para ohhh:95:

ya ben yıllar önce gitmiştim koltukaltına.uzun gidiyodum yakıyodu resmen,bi zaman sonra dökülüyodu da hatırlamıyorm.sonra bitmedi başka bi yere gittim buda kısa istiyodu.fln fln en fazla 8 seans demişlerdi 8 i geçince fiyatı yarıya indirdiler,yine bitmedi,bıraktım bende..şimdi çok yok ama yine var...

neyse dediğin gibi riske girmiyim ben ağdacının yolları taştan yine

IPL öyleymiş diye duydum ama bilemiyorum tabiki makinadan makinaya değişiyor
LightsSheer ET Diode Laser benim gittiğim ama çok rahatım ben yaa tavsiye ediyorum ağdayla vıcık vıck uğraşmaktansa tavsiye ediyrum eğer bu makinadan varsa gidin yoksa para tuzağı.....keşke erkek olsak böyle kıl-tüy derdimiz olmasa

damarıma bastın allahım diorum neden ben neden yani niye sarı olmamşm niye bu esmerlik ne günahım vardı ben pek araştrmadm cnm ya saflığma denk geldi hemen aradan çıksın dedk acele ettik bide tavsye eden yerde yerin ortağı babamın tanıdığı düşn geçen öle bi snrlendmki babama patldım ayhh dedm nerden gttim buraya die adam ne diceğni şaşrdı banane senn lazerinden dio dedim sen söyledin banane senin yüzünden :84::84:

Son düzenleme:
IPL(FLAŞ LAMBA TEKNOLOJİSİ-550nm veya 1200nm dalga boyu
Uygulandığı cihazlar: Epiliht, Photoderm, Quantum, Aculıght, Vasculıght.

Yukarıda bahsedilen her cihaz farklı özelliklere sahiptir. Epilight, özellikle kılları yok etmeye yönelik tasarlanmıştır. Photoderm, rosacea denilen yüz kızarıklığını, yüz ve bacaklardaki ince kırmızı damar tedavisi için kullanılmaktadır. Epilight, Photoderm’in kıllara yönelik olarak geliştirilmiş versiyonudur.

DİODE LASER (800nm veya 810nm dalga boyu)

Uygulandığı cihazlar: LIGHT SHEER, Slp 1000, F1 Dıode, Mediostar, Laserlite, Epistar, Apex 800

Diode laserin iyi bir teknoloji olmasının sebebi geniş bir dalga boyu kullanılmasıdır. Diode’ların içerisinde de en gelişmişi LIGHT SHEER DIODE LASER teknolojisidir. Tüm vücutta, özellikle de diğer lazer cihazlarının başarısız olduğu yüz bölgesinde başarısı çok yüksektir.

Diğer lazer cihazlarının neden olduğu hasardan daha az hasara sebep olur. Ayrıca koyu tende de rahatlıkla ve güvenle kullanılır. Her cilt, her kıl her ten renginde genel kurallara dikkat edildiğinde problemsiz şekilde sonuç alınır. Light sheer ET Diode Laser, eski model lazer cihazlarının aksine her türlü cilt tipine etki ettiği ve en önemlisi kalıcı epilasyon yaptığına dair FDA onayı almış, hızlı, etkili, komplikasyonsuz bir lazer cihazıdır. Çevrenizde sıklıkla görebileceğiniz eski jenerasyon lazer cihazlarına üstünlüğü kanıtlanmıştır.

ND YAG(1064nm dalgaboyu)

Uygulandığı cihazlar: Coolglide, Medlite IV, Varia, Athos, Lyra, Image

Her cilt rengine uygulanabilir. Yüz epilasyonundaki alınan sonuçların etkili olduğuna dair çalışmalar sürmektedir.

RUBY(694nm dalga boyu)

Uygulandığı cihazlar: Rubtstar, Palomar E2000

En eski laser tipidir. Az acı verenidir, esmerlere tavsiye edilmez.

ALEXANDRİTE(755nm dalga boyu)

Uygulandığı cihazlar: Gentlelase, Apogee, Epitouch plus

Ülkemizde sık kullanılan bir laser tipidir, nispeten eski bir teknolojidir. Açık tenlilerde rahatlıkla uygulanabilir ama Ruby’de olduğu gibi esmerlere pek önerilmez.

İstenmeyen tüylerin laser ile yok edilmesi yönteminde temel prensip, kıl ve kıl kökünde bulunan kılın rengini veren melanin pigmenti ile laser ışığının etkileşimidir. Melanin, üzerine düşen ışığı absorbe eder. Absorbe olan ışık, enerji ve ısıya dönüşerek kılı tahrip eder. Laser ile epilasyonda seçici fototermoliz denen yöntem kullanılarak melanin taşıyan kılı yok etmeye yetecek, ancak çevredeki dokuya zarar vermeyecek ölçüde laser ışığı gönderilir. Kıllar 1 hafta içinde dökülmeye başlar. işlem sonrasında kıl köklerinde foliküler ödem oluşur ve 30 dk. içerisinde geçer.

lazerin üstüne başka bir konu sorucam ama nasıl sorsam bilmiyorum
balayına biz düğünden hemen sonra gidicez de balayında havuza girme diyorlar çevrem mantar olursun vs. siz girecekmisiniz ? korkuyorum bende gerçi gittiğimiz 5 yıldızlı otel ama ne olur ne olmaz bi aklım girerim diyorum bir aklımda girme diyor :26: siz ne yapıcaksınız?

ne biliyim bana o muhbbet saçma gelio ama yinede tırsardım tedbrli olmakta fayda var gibi gelio:18: ben balayın havuza grcemmi bilmiom çünkü istnbuldan başlyp kardnz sahillerinden batuma kadar biz gezicez keyfmze göre beğndğmz yerde kalcaz mecara olsun ama ayder yaylasında oteller varmış tek orda kalcağmz bi kesin o yzden grermym denize havuza bilmiom

Son düzenleme:
ahh ahh ben dahada en büyük eşşek benim 1800 lira peşin verdim tam önde giden eşşek başka bişi deil:95:

e sen niye şimdiden moralini bozuyosun daha 3 seans olmuş.erken yani 5-8 arası diyolar,belki daha işe yarar,sen gidince sor,ince tüyleri alıyomu bu alet,kalınlar gidince inceler kalıyo çünkü,benim makina onları alamadı.şimdi yeni makinalar çıkmış.o makinaları sor.birde fiş fatura öyle bişeyler al,sözleşme fln yaptıysanız örneğini al.benim başıma geldiği için,elimde bişeyler olsa tüketici haklarına şikayet eetcektim.

bide madem parayı peşin verdin,bitmeden benim gibi sakın bırakma,bitmezsede 2 aya düşüyon zaten,2 ayda anca çıkıyo,ne ağda ne başka bi yöntem 2 ay temiz tutamaz.ağdacıya gidiyomuş gibi düşün 2 dk da az acısız hemde,inş biterde bunlarla hiç uğraşmazsın

ama asla sessiz kalma..

bizde 4 gün belekte sonra evimizde bir gece kalıp evli arkadaşlarımızla amasra da villa kiralanmış 2 günde orda gezicez ve üzücü bir durum var hastalığıma denk geliyor (

yok canım yok ben gayet eli maşalıyım benm kzdgm madem böle bi para alıosnz alrkende bu 5 seans içn diolar o kdr etkiliki işte ilk anda etki edio o zmna biter şu bu kalmş 2 seans ve ben 3 seansta bi kademe ileri gidememşm 2 seansta hiç olmaz bnmde azaldı gbi oldu 2 aya düştü aradım dedmki bak oraya buraya gidiom 2 kere jiltle aldm varmı sorun yok yok sorun hiç prblem degl dedi aradım gelicem die bide o salladı 2 ayı geçti yani :44: artık konşcam bakalım beni kaile almazlarsa nişanlımı salcam üstlerine vaaay hallerne diorum

bizde 4 gün belekte sonra evimizde bir gece kalıp evli arkadaşlarımızla amasra da villa kiralanmış 2 günde orda gezicez ve üzücü bir durum var hastalığıma denk geliyor (

ona hiç takılma tatlım ya hani böyle çok ağrılı fln değilse bsver havuzu denizi hani herşyn her anın tadı baska olur onun tadını çıkartsnz sizde süper bi tatil işte sizi beklio canım keyfne bak ohhh

mecbur öyle yapıcam ne yapayım arkadaşlar ben çıkıyorum sonra yine laflarız çok tatlısınız gerçektende öpüyorum hepinizi Allah'a emanet olun görüşmek üzere

bende çıkıyorum taze gelinler ayhh durun bunu şu eylülden sonra dicem
iyi geceler arkadşlar eminim her son günümzde bizi yeni telaşlar beklio Allah hepmzn yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…