cnm salonun çok güzel,reklamları izledim sanki :)) güle güle oturun inş
buarada anı defterini yapıverdim 2 dk da biraz daha süslücem sonrawalla yazan yazar,yazmayanın canı sağolsun ben yapayımda içimde kalmasın.:86:
Eki Görüntüle 247296 Eki Görüntüle 247297
KIZLARRRRRRRRRRRRR bindallımı koydum albümüme bir de gelinliğimi tekrardan:))
bende 2 elti bir görüöce var biriyle hiçç tanışmadım bile küsler k.pederle diğeride sağolsun aynı şehirde değiliz ama sürekli arar bişi lazımmı diye,görmcem biraz sorun nişanlıma çook düşkün mesafeli duruyorum oda şehir dışında okumaya gitti burda değildi e ben zaten başka şehirde olacam heralde arada sorunlar olmaz diye düşünüyorum
canımm çook güzelll bayıldı nasıl böle zayıf kalıyorsunuz ya anlamıyorum bennn şişkooyum ben şişikoyum şişkoyum :84::84::84::84:
kuzum onu ben diyorum ben balık etlliyim diyorum,milletde balina eti galiba diyorlarrşişko diil olsan olsan balık etlisindir kiii kızların azcık ele avuca geleni makbul tatlımm.
Ahşap akerdıon kapı olabilir mi? İstemediğin zaman kapayabilirsin, istersen amerikan mutfak gibi kullanırsın..
ben olsam sürgülü kapı denerdim daha kullanışlı gib geliyo bana..
bence ya sürgülü kapı,ya alt tarafı duvar,üstü cam mutfaktan salona servis şeklinde,yada boncuklu yada tahta boncuklu perde,,yadaaa hiçbişeyy yapma ölede olur ille bişeye gerek yok
Bence ip perde yapıp iki tarafa bağlayabilirsin.Ama mutfağı kapatmak istersen akordyon veya sürgü kapı da olabilir..
selam kızlar ay çok yorgunum
badanamız bitmiş, ama ev çok karışık temizlenmesi zor olack
buzdolabımı kurmuşlar ama monte edilememiş
çünkü mutfak fayansı kesilmeliymiş
pöööffff
usta ancak yarın akşam kesebilirim dedi
biz yarın gündüz odaları temizlicez
mutfağa hiç dokunmicaz
akşam mermer kesildikten sonra mutfak temizlenecek inş
yarın köşe takımımı getirecekler inş aksilik çkmaz
neden kaale alınmadığını düşünüyosun?
hepimiz yazıyoruz çıkıyoruz, herşeye cevap verilmiyor ki
bu tarz alınganlıklar bizim topiğimize yakışmıyo tatlım
seni seviyoruz
eve gelince sen kiracı olduğndan bana en mantıklısı hani şu ipli boncuklu sakallı şeyler varya
tül mü diyolar ne
ondan koyabilirsin
evet kızlarrrr ben geldim 2 gündür davet,iye dağıtıyorum ve sonunda bitti çok şükürrrr
bugünda sandık içim gitmemişti 3 tane büyük valiz yapıp onu yolladım şuanda otobüste bingöl yollarındalar,daha yapacak bişi varmı makyaj provam var yarıbna ona gideceğim sanırım,düşünüyorum düşünüyorum sanki bişi kalmadı ya sadece evim yerleşecek oda düğünden sonra enterasan bir durum yapacak bişi yokkk çok tuhaff
eftelyacım ahsene katılıyorum bende olsam boncul yaparım şıkır şıkır çokk güzel olur
mıracle caım sende sıkma tatlı canının bizim aylardır yapmaya çalıştığımızı sen yeni başladın allahım gönlüne göre verir inşalla
bu arada banu,lemlem sizlere 7 gün filan kaldı sanırım aman allahım su gibi akıp geçiyor zamann
smilla anı defterin çok güzel olmuş keşke bende de o yeteneklerden olsa ama nerdeee
kızlar ya düğünden sonrada konuşalım burda olurmu ben kopmak istemiorum sizdenn:) düğün arası bile çok özlücem sizi:) çok zevkli burasıı. hepiniz çok tatlısınız.
kızlar ya düğünden sonrada konuşalım burda olurmu ben kopmak istemiorum sizdenn:) düğün arası bile çok özlücem sizi:) çok zevkli burasıı. hepiniz çok tatlısınız.
kıslaarr bn datıooreee
yrn sbh diyetisyen randevum var umarım yağlarda azalma vardır:18::18:
sonrada lazer...
iigecelerrrr....
daha bunun yemeği vaar,kocayla sorunlar varr,hamilelik varr,çocuguma ne isim koycaz vaaar,bebek dogdu nolcak bu kilolar vaarrr,var da var,kadın oldugum surece bu forumdayım
cnm bişey sorcam,şu lazeri tüyleri alıncamı gidiyon,lazerden sonra ne kadar süre çıkmıyo
daha bunun yemeği vaar,kocayla sorunlar varr,hamilelik varr,çocuguma ne isim koycaz vaaar,bebek dogdu nolcak bu kilolar vaarrr,var da var,kadın oldugum surece bu forumdayım
oleeeeeeeeeeeyyyyyy ozaman:))) kaynanalarımızıda çekiştiririz:))) ay böle diyorum sorunum yok yanlış anlaşılmasın ama geleneksel olmuş artık. ayy doğum kilo falan bi an dank etti ewlilik:))))))
oleeeeeeeeeeeyyyyyy ozaman:))) kaynanalarımızıda çekiştiririz:))) ay böle diyorum sorunum yok yanlış anlaşılmasın ama geleneksel olmuş artık. ayy doğum kilo falan bi an dank etti ewlilik:))))))
geçende arkadaşımşa tlfla konuşuyorum,evli kendisi,duş almış saçını taramaya bile sıra gelmemiş,önce saçımı tarıcam,sonra çamaşırları katlıcam,sahura börek yapcam ve akşam bulaşıklarını yıkıcam dedi,,işte bana o an dank etti,hatta kafam yarıldı,bu ne yaaa dedim,evlilik işte bu dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?