2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

yok canım ya benm görümcede uzakta erkek kardşi lise ye gidio keratyı çok seviom arada pek yaş farkı yok kafalıom onu nişanımza sevglsni gtrmş herkes çok kızdı bende diorumki oooww kızda fenaydı be nerden buldun onu kötü yengeyim ben :86: görümcemde arar bana söyler bak sunuda bunuda aldır die oda iyi biri Allah bozmasın

ama nostalgia nında dediği gibi tabkde herkes isterse süper mükemml olsn ne ben onn öz kızı olurum nede onlar bana öz bi aile nys işte karışık dengesz işler bunlar bakrsnz 3 ay sonra anlatrm kayınvalidem böyle yaptı bana diee

Ahşap akerdıon kapı olabilir mi? İstemediğin zaman kapayabilirsin, istersen amerikan mutfak gibi kullanırsın..

ben olsam sürgülü kapı denerdim daha kullanışlı gib geliyo bana..

bence ya sürgülü kapı,ya alt tarafı duvar,üstü cam mutfaktan salona servis şeklinde,yada boncuklu yada tahta boncuklu perde,,yadaaa hiçbişeyy yapma ölede olur ille bişeye gerek yok

Bence ip perde yapıp iki tarafa bağlayabilirsin. Ama mutfağı kapatmak istersen akordyon veya sürgü kapı da olabilir..

Fikirler için sağolun kızlar.Albüme de birkaç resim ekledim.Aceleyle çekilmiş hali ama haftasonu büyük ihtimalle gider,daha ayrıntılı çekerim resimleri...

kızlar ya düğünden sonrada konuşalım burda olurmu ben kopmak istemiorum sizdenn:) düğün arası bile çok özlücem sizi:) çok zevkli burasıı. hepiniz çok tatlısınız.

kızlar ya düğünden sonrada konuşalım burda olurmu ben kopmak istemiorum sizdenn:) düğün arası bile çok özlücem sizi:) çok zevkli burasıı. hepiniz çok tatlısınız.

konuşcaz konuşcaz daha bitmez bu muhabbetlerrr merak etmee
eftelya yalnız anladığım kadarıyla çok geniz bir alan yani benim boncukla biraz basit kalır gibi ip perde daha mı iyi olur acaba diyorum bu seferde

ii geceler kızlar siz evlerinizi dizmişsiniz güle güle oturun benim düğün ekimde .mutfak takımında kararsızım almalımıyım yoksa ipli tüllerden mi almalıyım.mutfak takımın içinde her şeyi var masa örtüsü perdesi önlüğü vs ama ip de güzel olabilir cevap lütfen.

kıslaarr bn datıooreee
yrn sbh diyetisyen randevum var umarım yağlarda azalma vardır:18::18:
sonrada lazer...
iigecelerrrr....

daha bunun yemeği vaar,kocayla sorunlar varr,hamilelik varr,çocuguma ne isim koycaz vaaar,bebek dogdu nolcak bu kilolar vaarrr,var da var,kadın oldugum surece bu forumdayım

daha bunun yemeği vaar,kocayla sorunlar varr,hamilelik varr,çocuguma ne isim koycaz vaaar,bebek dogdu nolcak bu kilolar vaarrr,var da var,kadın oldugum surece bu forumdayım

oleeeeeeeeeeeyyyyyy ozaman:))) kaynanalarımızıda çekiştiririz:))) ay böle diyorum sorunum yok yanlış anlaşılmasın ama geleneksel olmuş artık. ayy doğum kilo falan bi an dank etti ewlilik:))))))

oleeeeeeeeeeeyyyyyy ozaman:))) kaynanalarımızıda çekiştiririz:))) ay böle diyorum sorunum yok yanlış anlaşılmasın ama geleneksel olmuş artık. ayy doğum kilo falan bi an dank etti ewlilik:))))))

kadınların ne çook işi var ne çook kadın olmak başlı başına sorun zaten bakalım daha neler paylaşacağız

geçende arkadaşımşa tlfla konuşuyorum,evli kendisi,duş almış saçını taramaya bile sıra gelmemiş,önce saçımı tarıcam,sonra çamaşırları katlıcam,sahura börek yapcam ve akşam bulaşıklarını yıkıcam dedi,,işte bana o an dank etti,hatta kafam yarıldı,bu ne yaaa dedim,evlilik işte bu dedi...

ya birde çalışıyorsan hayat çook zorrr ben ev,m,n kadını çocuklarırmın annesi olacağım galiba şanslıyım

bende aynı fikirdeyim sonra da konuşacak birsürü konumuz olur eminim sonra bugünkü konuşmalarımzdan bahsederiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…