2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ayyy metropol vardı diimi bide ordaaa, of çok özlediiiim...

lemlem canımm salon halın çook güzel durmuş acaba benimki nasıl duracak heyecanandım görünce

canım çok güzel görünüyor, fotodakinden daha canlı duruyor simli simli :)) herkes halımızı çok beğendi

canım bende iki tane yatak örtüsü almıştım ama sermedim bile, saten nevresim takımı almıştım (resimlerde de görüldüğü gibi) yanlızca onu serdim.. yatak örtülerimin biri gri biri mor çünkü.. uymadı.. hem böylede çok güzel oldu bence. ayrıca ben pikede süsletmedim hiç sevmiyorum öyle dantelli mantelli şeyleri, kullanmayacağım bişeyide başkaları görsün diye hayatta yaptırmam.. .

kızlar ciddimisiniz? çeyiz gittiğinde kayınvalidede bişeyler mi koyar? yorgan dışında demişsiniz de bana ne bi tane yorgan ne bi tane battaniye veren oldu.. sadece bi ara memlekete gittiğimizde kayınvalidemin babası mutfak ıvır zıvırları satıyor, ordan bana günlük kullanmak için 12'şer kaşık çay kaşığı falan vermişti, hatta onunda çatalı yok, kalmamıştı başka yerden buluruz dedi kaldı öyle.. birde yine ordan bir gırgır bir rende, tahta kaşık vs vermişti o kadar.. hıı bikerede düdüklü tencere almıştı şu eski zaman işi olanlardan.. şaka gibi resmen.. çeyiz götürdüğümüz zamanda gelmemişti zaten, kayınbabam ve nişanlım geldi eşya taşımaya.. bizde oruç ve yorgunduk eşyaları eve bırakıp çıktık, sonra ben iş çıkışları eve gittikçe yerleştirdim tek başımaa.. mutfağa annemde yardım etti bide.. vay be ben ne garibanmışım böyle

günaydın cici gelinler nasılsınız? bugün bizde kayınvalidemlere iftara gideceğiz sonra gelinliğimi deneyeceğiz damatlık bakacağız ve perde bakacağız bi aksilik çıkmazsa inş.:))

tabikide. gelin çeyiz sermeden önce gidip kayınvalide aldıklarını serer çeyiz sermeye gelince onlar toplanır gelininki serilir canım.bizde böyle adet yani.benim kayın validem saolsun iğne oya tülbentler,havlular,yatak örtüsü,dantel nevresim takımı,pike takımı herşeyi yapmış. 6kişilik yemek takımı,büyük çatal kaşık takımı falanda varmış. ben ütü,elektrik süpürgesi,katı meyva sıkacağı falan almadım onlarıda almış zamanında :))) bayağı birşey yapmış saolsun :)

günaydın benim güzel arkadaşlarımmmmmm,,

bugün iş yerinde son günüm sonraaa tam 1 ay tatillllll :) yaşasınnn... darısı diğer tatil isteyenlere artık.... kızlar özelden mesaj atın da faceden ekleyelim birbirimizi yaw. artık herkes yavaş yavaş evlenecek buraya uğramayanları ordan da takip etmek istiyorum...

herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnn,canım bu konuyla ilgili lemlem bir açıklama yapmıştı 5 yıldızlı otellerşn havuzuna girebilirsiniz demişti kendisinede bir sor istersen

lemtoşşş kuzummm beğenmelerine sevindim halıyı,bu arad üzülmee benim kayınvalde yok ama üvey olanında yaptığı hiçbirşey yokk beleşe gelin gitmişiz kızım beleşşş

capon çok alemsin yaa beleşemi gittin sen boşverin kızlar kendi emeklerimizle yapılanlar daha kıymetli

capon çok alemsin yaa beleşemi gittin sen boşverin kızlar kendi emeklerimizle yapılanlar daha kıymetli

e tabi öyle iyi ki nişanlım var yoksa bir alyansla gelin olacaktı hey alahım yaaa,tamam mutluyum kimseye minnetimiz yok ama bir patikde olsa getirilmez mi özden vallahi gıcık oluyorum ya vurdumduymaz adam ne olacak

e tabi öyle iyi ki nişanlım var yoksa bir alyansla gelin olacaktı hey alahım yaaa,tamam mutluyum kimseye minnetimiz yok ama bir patikde olsa getirilmez mi özden vallahi gıcık oluyorum ya vurdumduymaz adam ne olacak

hiç yardım etmediler demek bazı insanlar gercekten tuaf evlenen kendi oğlu ...sende şimdiden tavrını ona göre koy lafa gelince erkek evlendirdik diyecekler ama nerdeeeeeeeeeee

kızlar banada mail adreslerinizi atarsanız size ekleyim facebokktan ben dışarıdan aramalara kapadım dün teeeeeeeeeeeee eski zamanlardan kalama bir hadsiz beni eklemiş birde profilde nişan fotoğrafım vardı

hiç yardım etmediler demek bazı insanlar gercekten tuaf evlenen kendi oğlu ...sende şimdiden tavrını ona göre koy lafa gelince erkek evlendirdik diyecekler ama nerdeeeeeeeeeee

aman koysam ne olacak adama diyorumki baba,babamı kaybettim bir kere gelmedin sana kırgınım ve asla bu kırgınlığım geçmicek diyorum haklısın özür dilerim diyor,ama hala gelmiyor bu konuşmanın üstünden 2 y geçti olaya bak yaaa
kayınpederimle anlaşıyorum aslında öyle çiğlikleri yok,herkese söyler kendi başlarına yapıyorlar ben bişi yapmıyorum der,ama kına olayını biliyorsun ben yapacam dedi,sonrada gücüm yok dedi kaldı bize 2500 tl kına yemekli filan zaten paramız yok niye böyle bir kına yapayım ki

Günaydın, bu gün patronlar ve yöneticilerimiz öğleden sonra tatile çıkıyorlar ama biz personel yarın pazartesi ve haftaya cuma cumartesi çalışmaya devam.Depresyona girdim gireceğim o derece moralim bozuk.

Son düzenleme:
Günaydın, bu gün patronlar ve yöneticilerimiz öğleden sonra tatile çıkıyorlar ama biz personel yarın pazartesi ve haftaya cuma cumartesi çalışmaya devam.Depresyona girdim gireceğim o derece moralim bozuk.
offf gerçekten çook sinir bozucu sana kafa tatiliverselr düğünüm var desen en azından pzartesi için filna vermezlermi,ben o konuda hep şanslıyd patronum sağolsun gönderirdi beni hepp

offf gerçekten çook sinir bozucu sana kafa tatiliverselr düğünüm var desen en azından pzartesi için filna vermezlermi,ben o konuda hep şanslıyd patronum sağolsun gönderirdi beni hepp

Yok canım ya perşembe günü düğünüm var cuma yine cağırıyorlar.Bu gün konuşacağım.Nişanlımda izin vermezlerse çık işten diyor onuda benim gözüm kesmiyor.Maaşım Türkiye standartlarına göre iyi.Ayın 1 i olduğu zaman yatar.Sigortam yemeğim var.Yeni evleniyorum böyle bir riskide almak istemem.

Günaydın fıstıklar,
biz dün tartıştık kötü bir akşamdı
Çok kötü içim bulanıyor ve yemek borusu denen kısım ağrıyor.
Öğlen randevu aldım doktora gitcem...

yaa acımasız patronlarpara veriorum çalışack diye düşünüyor sanırım,maaşın iyi ise bencede idare et sinirle kalkma yeni evlisin bi ton dah aihtiyaç olur yarın bunun çocuğu filan var ayrılırsan bence o zaman ayrılırsın inşallah izin veriler yoksa bu acımasızlık,oldu olacak kuaförü oraya götür geliliği filan ordan gelin çık

Doğru söylüyorsun tatlım.Bu patron milleti böyle.Bu yıl kpss olmazsa seneye bir iç çamaşarı dükkanı açmayı planlıyorum.Artık bıktım başkaları için çalışmayı.Kendi işim için emek vermek istiyorum.Neyse senin hazırlıklar nasıl gidiyor?

Günaydın fıstıklar,
biz dün tartıştık kötü bir akşamdı
Çok kötü içim bulanıyor ve yemek borusu denen kısım ağrıyor.
Öğlen randevu aldım doktora gitcem...
geçmiş olsun canım benimde sinüzitim azdı genzimden akıyor ve midem bulanıyor aynı sen gibi yemek borumda yanma ayyyyyyyyy oruçlu oruçlu hiç olacak şey değil

bu hastalıkların hepsi stresten dert sahibi olmadan evlenseydik kızlar ... ben nerem ağrıyor desem evlenince gecer diyorlar artık evliliğin nasıl bir ilmi etkisi var görüceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…