saol canım benim bugün görüşemiyoruz yarın görüşecektik amma kaynanam olacak kadın yarında göndermiyor çocuğu davetye dağıtacaklarmış yaylaya gidipgelinliğimi de alamayacğım onun yüzünden cumartesiye kaldı sinirimden kavga ettim kapadım telefonu hiç gelmesin artık benim burnumdan getirddikten sonra huh
bizim düğün kervan düğün salonunda canım metropolin tam karşısında
ayyy metropol vardı diimi bide ordaaa, of çok özlediiiim...
lemlem canımm salon halın çook güzel durmuş acaba benimki nasıl duracak heyecanandım görünce
canım çok güzel görünüyor, fotodakinden daha canlı duruyor simli simli :)) herkes halımızı çok beğendi
iyi geceler arkadaşlar sizinle biraz dertleşmeye geldim ama aslında öyle yorgunum ki, moralim bozuk aslında çünkü zaman kalmadı ve benim bir sürü eksiğim var, bazı şeyler benim hiç suçum olmamasına rağmen ters gidiyor ve işler aksıyor,evimin tüm beyaz eşyaları kuruldu, koltuk takımım ve perde-tüllerim bu gece! takıldı,halılarım evde ama iki tanesinin değişmesi gerekiyor, mutfağa aldığımız halı bit kadar kaldı benim mutfağım biraz büyük, normalde mutfak halısı diye geçen altı kaymayan halılardan aldım ama baya küçük oldu,mobilayalarım hala gelmedi, ianşallah! yarın gelicek,ben de hemen akabinde benim çeyizleri götürmem lazım,fakat çok önemli bir sorunum var o da henüz yatak örtümün hazır olmayışı, maalesef annemin yüzünden (ki şu an bile kavga ediyoruz)benim yatak örtüm ve pikolarım yetişmedi, ben kıştan halletmek istedikçe o daha zamanı var dedi veee en sonunda patladık işte pikoları verdiğimiz kadın 2 aydır bi nevresim takımı ile bi mutfak takımını dikemedi,dantel yatak ötrümüz öle kaldı,gerçekten çok canım sıkılıyor,şimdi napıcam bilmiyorum,çeyizleri götürelim diyorum annem yatak örtüsü olmadan olmaz diyor, bu sefer bi örtü yüzünden tüm eşyalar kalıyor,hazır almaya kalksam bi dünya para.. bana bi akıl verin kızlar iyi bişeyler söyleyin,eylülün 10.'unuda düğün ben napayım?
canım bende iki tane yatak örtüsü almıştım ama sermedim bile, saten nevresim takımı almıştım (resimlerde de görüldüğü gibi) yanlızca onu serdim.. yatak örtülerimin biri gri biri mor çünkü.. uymadı.. hem böylede çok güzel oldu bence. ayrıca ben pikede süsletmedim hiç sevmiyorum öyle dantelli mantelli şeyleri, kullanmayacağım bişeyide başkaları görsün diye hayatta yaptırmam.. .
yaa bende birşey sormak istiyorum çeyiz götüren kızlar özelliklede daha iyi bilir evinize çeyiz götürdünüz peki kayınvalideniz yorgan dışında tabak-vs hiç mutfak eşyası koymuş mu benim ki koymamışta merak ettim sizinkiler neler yapmış ?
bende nişanlıma aldırdım çoğu eksiklikleri ama kayınvalidemden de beklemiştim koyar diye sadece 5 yorgan koymuş bohça yapmıştık onları koymuş onun dışında hiçbirşey yok ya koymasına ihtiyacımda yok ama beklemiştim bişeyler koyar diye çünkü eltimin evinin çoğunu kayınvalidem yaptı o ev hanımı belki ben çalıştığım için mi bilemiyorum ama haksızlık değil mi koyması gerekmiyor mu ?
kızlar ciddimisiniz? çeyiz gittiğinde kayınvalidede bişeyler mi koyar? yorgan dışında demişsiniz de bana ne bi tane yorgan ne bi tane battaniye veren oldu.. sadece bi ara memlekete gittiğimizde kayınvalidemin babası mutfak ıvır zıvırları satıyor, ordan bana günlük kullanmak için 12'şer kaşık çay kaşığı falan vermişti, hatta onunda çatalı yok, kalmamıştı başka yerden buluruz dedi kaldı öyle.. birde yine ordan bir gırgır bir rende, tahta kaşık vs vermişti o kadar.. hıı bikerede düdüklü tencere almıştı şu eski zaman işi olanlardan.. şaka gibi resmen.. çeyiz götürdüğümüz zamanda gelmemişti zaten, kayınbabam ve nişanlım geldi eşya taşımaya.. bizde oruç ve yorgunduk eşyaları eve bırakıp çıktık, sonra ben iş çıkışları eve gittikçe yerleştirdim tek başımaa.. mutfağa annemde yardım etti bide.. vay be ben ne garibanmışım böyle