Herkese günaydın, istanbuldaki düğünüm ve nikahım oldu :).Haftaya pazarda eşimin ailesiniğn yaşadığı şehirde düğünümüz olacak.Artık bende evli ve mutluyum
demetcim mutluluklar nasıl geçti ve tavsiyelerini bekliyoruz bu arada :)
Sağol canım, güzeldi ama bir o kadarda stresliydi sebebi ise eşimin istanbulda yaşayan akrabaları bile günlerce benim evimde kaldılar.Çekmecelerim karıştırıldı.Eşyalarımı diledikleri gibi kullanıp 3 gün boyunca temizlediğim evimi mahvettiler.Çok şükür hepsinde dün sabah kurtuldum .Eşimede söyledim bir daha hiç birini evimde görmek istemiyorum diye.O yüzden çok gergindim ama onun dışında her şey güzeldi.Siz siz olun sakın siz evinize girmeden kimsenin evinizde kalmasına müsade etmeyin ve kimse içinde eşinizi kırmayın.Şimdi diğer düğünümü bekliyorum çünkü gelinliğime hala doyamadım
Sağol canım, güzeldi ama bir o kadarda stresliydi sebebi ise eşimin istanbulda yaşayan akrabaları bile günlerce benim evimde kaldılar.Çekmecelerim karıştırıldı.Eşyalarımı diledikleri gibi kullanıp 3 gün boyunca temizlediğim evimi mahvettiler.Çok şükür hepsinde dün sabah kurtuldum .Eşimede söyledim bir daha hiç birini evimde görmek istemiyorum diye.O yüzden çok gergindim ama onun dışında her şey güzeldi.Siz siz olun sakın siz evinize girmeden kimsenin evinizde kalmasına müsade etmeyin ve kimse içinde eşinizi kırmayın.Şimdi diğer düğünümü bekliyorum çünkü gelinliğime hala doyamadım
Bugün 3. ayımız
Ve Darısı Sizlere Ömür boyu aşkla ve sevgi ile
speedtooşşş
Rabbim huzurunuzu bozmasın
nice 3 aylara inş
amin canım inşallah ikimize de
Seninde çok az kalmış heycan dorukta
senle ben zaten o gelinliği giyince heyecanlanıcağız :) bazen heyecanlı oluyorum bazen olmuyorum evlilik denen sey ne tuaf yaptı beni böyle... kına müziklerin tamammı ahsen_?
bebişkom ayarladım ama yeterli değil
aklıma geldikçe indiriyorum
sen ne yaptın?
ayy hani şu fatih üreğin "hadi hadi hadiii" şarkısı varya
onu açıp açıp kuduruyoruz ablamla :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?