2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

daha geçen gün şuyum eksik bunum eksik diye dert yanıyoduk,evlerimizin fotolarını paylaşıyodukkk şimdiii kimseler kalmamışş evlendiler bile..duygusal moddayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ozamanki heyecanımız daha güzeldi sanki,düğün yaklaştıkça gerim gerim geriliyorum ya siz ne haldesiniz

ben daha evlenmedim :) araya bayram tatili girdiği için giremiyor kimse sanırım ama bugünden ititbaren 2 hafta buradayım :) evimi fotolarını koyucağım bugün hoş daha sadece salonum var ondada sadece koltuk masa büfe:) sanırım en uyuşuk gelin benim

ozdn yalnız degilsin canım bızde pazar gunu ceyızımı goturcez daha bır surude eksık var ama olsun rahatım ben :) daha 18 gun var haha:)

Herkese günaydın, istanbuldaki düğünüm ve nikahım oldu :).Haftaya pazarda eşimin ailesiniğn yaşadığı şehirde düğünümüz olacak.Artık bende evli ve mutluyum

Herkese günaydın, istanbuldaki düğünüm ve nikahım oldu :).Haftaya pazarda eşimin ailesiniğn yaşadığı şehirde düğünümüz olacak.Artık bende evli ve mutluyum

demetcim mutluluklar nasıl geçti ve tavsiyelerini bekliyoruz bu arada :)

slm kızlar ben de çok yoğunum pek giremiyorum bu ay burası biraz boş kalacak özellikle benim düğünüm ay sonunda olduğu için pek kimse kalmayacak o zaman galiba benim mobilyalarım cuma günü gelecek öncelikle yatak odasını göndereceklerdi yemek odası köşe koltuk ve fortmanto daha sonra gelebilirmiş yetişmezse
pazar günü çeyizimi götürmeyi düşünüyoruz

Son düzenleme:
demetcim mutluluklar nasıl geçti ve tavsiyelerini bekliyoruz bu arada :)

Sağol canım, güzeldi ama bir o kadarda stresliydi sebebi ise eşimin istanbulda yaşayan akrabaları bile günlerce benim evimde kaldılar.Çekmecelerim karıştırıldı.Eşyalarımı diledikleri gibi kullanıp 3 gün boyunca temizlediğim evimi mahvettiler.Çok şükür hepsinde dün sabah kurtuldum .Eşimede söyledim bir daha hiç birini evimde görmek istemiyorum diye.O yüzden çok gergindim ama onun dışında her şey güzeldi.Siz siz olun sakın siz evinize girmeden kimsenin evinizde kalmasına müsade etmeyin ve kimse içinde eşinizi kırmayın.Şimdi diğer düğünümü bekliyorum çünkü gelinliğime hala doyamadım

ay canım o kadar hevesle uğraşıyosun yoruluyosun canın çıkıo bi de gelip kendi evleri gibi kullanıolar çok ayıp yeni gelin evi kullanılmaz biz öyle biliyoruz insanlardaki rahatlığa bak ama neyseki kurtulmuşsun mutluluklar diliyorum sana eşinle birlikte...

ayy canım benim tahmin edebiliyorum sıkıntını
ben de gecen hafta benzeri bişey yaşadım ama kısa sürdü Allahdan
Rabbim mutluluğunuzu eksik etmesin canım

Bugün 3. ayımız
Ve Darısı Sizlere Ömür boyu aşkla ve sevgi ile

speedtooşşş
Rabbim huzurunuzu bozmasın
nice 3 aylara inş

yeni gelin evinde kalmak ne düşüncesizlik öyle ..benim sacım makyajım anadolu yakasında olucak foftoğrafcı orada diye kuaför normalde avrupa yakasında ama o tarafa gelicek ben dedim benim gelin evinde yapılsın sacım kayınvaliden olmaz dedi gelin evi orası :) şimdi görümcemin evinde yapılacak ... ben bile düğünden önce evimde kalamazken onların gelip yeni gelin evini kurcalamaları ne tuaf olmuş bitmiş kurtulmuşsunda .. demet damada ne taktın

senle ben zaten o gelinliği giyince heyecanlanıcağız :) bazen heyecanlı oluyorum bazen olmuyorum evlilik denen sey ne tuaf yaptı beni böyle... kına müziklerin tamammı ahsen_?

senle ben zaten o gelinliği giyince heyecanlanıcağız :) bazen heyecanlı oluyorum bazen olmuyorum evlilik denen sey ne tuaf yaptı beni böyle... kına müziklerin tamammı ahsen_?

bebişkom ayarladım ama yeterli değil
aklıma geldikçe indiriyorum
sen ne yaptın?
ayy hani şu fatih üreğin "hadi hadi hadiii" şarkısı varya
onu açıp açıp kuduruyoruz ablamla :111:

demek tek ruhsuz ben değilmişim nişanlım çok heyecanlı ben de hiç heyecan yok diye çok ruhsuz olduğumu söylüyo hep niye böyleyim anlamadım belki son güne kadar böyle olurum gelinliği giyince bakalım neler olacak...

Son düzenleme:
bebişkom ayarladım ama yeterli değil
aklıma geldikçe indiriyorum
sen ne yaptın?
ayy hani şu fatih üreğin "hadi hadi hadiii" şarkısı varya
onu açıp açıp kuduruyoruz ablamla :111:

sana bir link atacağım o zaman özelden ....100 den fazla sarkı var ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…