2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

çok teşekkürederim cnmm. ewt şu günleri bi atlatalım toplaşıp konuşalım:))) meraktan çatalayacağım ozamana kadar. 2 gün girmeim ben de sizi özlüorum sanki yıllardır dostmuşuz gibi tüm dertlerimizi konuşuoruz maşallah. tam stres atmalık burası:)

kızlar sanırım heyecanlanmaya başladım

evde gidecek eşyalarımı yıkıyorum temiz temiz yerleştiriceğim dolaba

Yasemin evin çok güzel olmuş... ağız tadıyla oturun... ayyy ben de evime gidip resimlerini çekeyim koyayım bari albüme ya :) dün kına alışverişimi yaptık herbişeylerim tamamlandı. gelinliğimi alıcaz salı günü .. nasıl oldu acaba .. inşallah güzel dikmişlerdir bu sefer.:18:

kızlar moralim çok bozuktu ama burayı okuyunca biraz iyi geldi

lemlem mutluluklar canım bolbol dinlen eğlen balayında. ahsen inşallah ağzınızın tadı bozulmaz birdaha :) yasemin evin çok güzel olmuş.

ben artık şu düğünün olup bitmesini istiyorum. dün görümceme düğün için elbise baktık. bayagı yorulduk. 17 yaşında 44 beden giyiyor. çok zorlandık. ama şunu fark ettim. hala yabancı gibiyiz. kayınvalidemle çok tuhaftık. kızlar ben kocamı çok seviyorum ama yapamayacağım. bu aile benden bizden çok farklı. her yaptığım sanki batıyor gibi geliyor. zevklerimiz çok farklı. abiye elbisenin altına ya topuklu ayakkabı giyilir yada babet. bunlar terlik alırız giyersiniz diyorlar. olurmu diye söylediğimde uzaylı gibi bakıyorlar bana inanın hevesim mutluluğum kalmadı. uzak durayım birlikte birşeyler yapmayalım istiyorum ama güya ilişkileri sıcak tutmak lazım diye onlarda herşeyin içinde olmak istiyor. biliyorum içlerinde kötülük yok. bazı şeyleri görmemişler. ama görmekte istemiyorlar. burda merkeze bile biryıl önce inmiş kayınvalidem. düşünün artık.

merhaba kızlar :) daha önce de burya yazmıştım ancak çok fazla muhabbet edememiştik sanırım.. benimde düğünüm 24 eylülde ve inanaın çok heyecanlıyımm.. içim içime sığmıyor

Çeyizimi götürdüm evime 2 gün önce. Artık bir ev olduuu

Meğer ne güzel bir duyguymuş el emeği göz nuru çeyizinizi serip evinizi seyretmenizz.. Rabbimm isteyen herkese nasip etsinn sevdiği insanla birlikte güzel bir yuva kurmayı inşallahh..

yasemin çok sevindim doğru kararın verilmesine
burcu, inan o kadar benzer şeyler yaşıyoruz ki
benim evimi çok lüks buldular mesela
bana göre bir sürü eksik var
gelinliğimi çok pahalı buldular
kaynatam 500 liraya bi gelinlik alıcaktı az kalsın
seninkiler yine iyi kıyafet bakıyolar, bunlar bişeyler uydurup giyeriz diyolar
benim ablamlar kına için nikah için düğün için ayrı kıyafetler ayrı eşarplar ayrı ayakkabılar aldılar
ki öyle de olması gerekir
off ne bileyim bi tuhaf insanlar
nişanlım da azcık onlara benzeseydi bu iş olmazdı zaten mümkünatı yok
ama sonuçta ailiesi ufak tefek alışkanlıkları, anlayışı falan onlara benziyo
ben açıklayınca hak veriyo Allahdan

ahsen yoksun ama gelince okursun sen bilgiilisin bu konularda şu hoca nikahını sadece cami hocalarımı kıyabiliyor yada başka kim kıyabilir kafam çok karışık pazartesi sanırım hoca nikahımız kıyılacak :18:

kızlar ben gelinlik fotları koydum ve çook kararsızım sanırım herkes göremiyor onun için ekim gelinleri 72. sayfada var yardım edin. nasıllar

tatlımm eminim çoook güzel olmuştur gelinliğin.. ewt senin ewinide sabırsızlıkla beklioruz buarada çoook teşekkürederim cnmm.

cnm çok teşekkürler. sen kafanı takma zamanla onlarla iyi olursunuz. bırak terlik giysin ilerde bakıp ağlar yenge keşke seni dinleseydim der. hiç bişiyi dert etme gülümse geç. eşinle iyi ol. zamanla sana mecbur alışacaklar cnm.

meraba kızlar kaç gündür giremiyorum çok yoğundum ben de anlatacaklarım birikti....
ahsencim bazı problemler yaşamışsınız ama bunları da aşmışsınız çok sevindim
lemlemcim ilk gelinimiz olarak tekrar hoş geldin aramıza düğünün güzel geçmesine sevindim umarım bir ömür böyle geçer darısı düğünü olacakların başına inş.biz de umduğumuz gibi atlatırız ve herşeyden memnun kalırız
ben de çeyiz dantel işlerimi hallettim yıkandı ütülendi evimi zaten geçn hafta temizlemiştik koltuklarımız gelmişti ama başka bşy gelmedi cuma günü kalan mobilyalarım gelecek
bugün kuaförüme gittim randevu aldım ve cilt bakımı için kandırdılar 5 seanslık paket açacaklar yarın başlıcam gelin paketi 250 tl içinde saç porselen makyaj manikür pedikür solaryum cilt bakımı kaş bıyık ağda filan var ama ben solaryuma girmiyorum kaşlarım zaten alınmıyo ve aynı yerde lazer epilasyona gittiğim için ağda da yaptırmıyorum yine de fiyat değişmio olsun başka yere gidip riske atmak istemiyorum bildiğim yer olsun cilt bakımı 5 seans 250 tl taksit yapacaklar
bugün fotoğrafçı işini de hallettim tanıdık zaten dış çekim 30 poz 700 tl 45 poz 900 tl dedi ama ben 45 pozu 700 ya da 750 ye yaptırabileceğime inanıyorum sadece mekana karar vermedim bahçeşehir gölet,florya sosyal tesisleri veya sultanahmette çekiyolarmış ya da başka istediğim bi yer olursa söyle dedi h.içi gidip çektiği fotolara bakıcam karar vericem
şimdilik benden bu kadar

yüksek yüksek tepelereeeeee ev kurmasınlarrrrrrrrrr:2::2::2:
kızlar 27 yıllık bekarlık hayatım son buluyor bazen nefes alamayacak kadar heyecanlanıyorum bazende düğün ilkerinde ben sadece davetliyim gibi hissediyorum ...:26:
bekarken çok mutluydum ailemle.... annemle kardeşimle dedikodularımız en çok onları özleyeceğim doğup büyüdüğüm mahallemi özleyeceğim bekar odamı pc mi özleyeceğim umarım kolay alışırız ....nişanlımı ve ailesini çok seviyorum allahtan ...ve sanırım ben babamı bile özleyeceğim ... evet 27 yıllık bekar hayatım 15 gün sonra son buluyor ... yazının başındada yazdığım gibi yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlarrr

bebeğim bu konuda bilgili olan herkes nikah kıyabilir
illaki cami hocası olmasına gerek yok

bebeğim bu konuda bilgili olan herkes nikah kıyabilir
illaki cami hocası olmasına gerek yok

bu konuda o kadar bilgisiz biriyimki birde iddalaştım nişanlımla bizimkini üniversite öğretim görevlisi bir abi kıyacak dediğin gibi bilgisi varmış ..bende dedimki nişanlıma sen yanlış anladım galiba okul hocası değil camii hocasının kıyması gerekiyor ....utandım şimdi :26:

şaşkın
hayatım daha önce nikahın mı kıyıldı ki bileceksin, normal bilmemen
ama bi de nişanlına ukalalık yapmışsın komik olmuş

hehehe hiç gülseim yoktu. eski erkek arkadaşım hafızdı bazen harçlıkları bitince imam nikahı kıyarlarmış. dualarını filan bildiği için ama biz hala yaptırmadık. hoca görse iki aydır resmen evliyiz. kocam camiye gitmek istemiyor. 32 farzı filan ezbere saydırıyorlarmış diye. öyle birşey varmı. hoca size birşeyler soruyormu.

32 farzmı..........

Selam kızlar giremiyorum bende ne zamandır bayram tatili evin komple yerleşmesi anca neyseki bitti evde işimiz..bugünde nikah şekerlerini seçtik bu işte tamam,birkaç elbise aldım balayı için gelinliğimi haftaiçi son prova yapıp teslim alıcam,herşey tamam gibi artık balayına yoğunlaştık biz resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…