lemlemcım dugun stresını atlatmısında balayı hazırlıgına bıle baslamısın masallah herseyın guzel gecmısıne cok sevındım darısı basımıza
ahsencım baya streslı gunler gecırmıssın gercekten ayrılmamanıza cok sevındım nazarlardan korusun Rabbım hepımızı
0505 evın cok guzel Allah huzur ıcınde yasamayı nasıp etsın
gecmısı cok okuyamıyorum netede cok gıremıyorum ama hep aklımdasınız su telaslı gunler gecınce uzun uzun evle ılgılı sohbetler yapaarız hahahaha son 20 gun benıım olduguna gore sızlerın hıcbırseyı kalmadı hepınızı opuyorum Allaha emanet olun
Yasemin evin çok güzel olmuş... ağız tadıyla oturun... ayyy ben de evime gidip resimlerini çekeyim koyayım bari albüme ya :) dün kına alışverişimi yaptık herbişeylerim tamamlandı. gelinliğimi alıcaz salı günü .. nasıl oldu acaba .. inşallah güzel dikmişlerdir bu sefer.:18:
kızlar moralim çok bozuktu ama burayı okuyunca biraz iyi geldi
lemlem mutluluklar canım bolbol dinlen eğlen balayında. ahsen inşallah ağzınızın tadı bozulmaz birdaha :) yasemin evin çok güzel olmuş.
ben artık şu düğünün olup bitmesini istiyorum. dün görümceme düğün için elbise baktık. bayagı yorulduk. 17 yaşında 44 beden giyiyor. çok zorlandık. ama şunu fark ettim. hala yabancı gibiyiz. kayınvalidemle çok tuhaftık. kızlar ben kocamı çok seviyorum ama yapamayacağım. bu aile benden bizden çok farklı. her yaptığım sanki batıyor gibi geliyor. zevklerimiz çok farklı. abiye elbisenin altına ya topuklu ayakkabı giyilir yada babet. bunlar terlik alırız giyersiniz diyorlar. olurmu diye söylediğimde uzaylı gibi bakıyorlar banainanın hevesim mutluluğum kalmadı. uzak durayım birlikte birşeyler yapmayalım istiyorum ama güya ilişkileri sıcak tutmak lazım diye onlarda herşeyin içinde olmak istiyor. biliyorum içlerinde kötülük yok. bazı şeyleri görmemişler. ama görmekte istemiyorlar. burda merkeze bile biryıl önce inmiş kayınvalidem. düşünün artık.
albüm yaptım eğer bakmak isterseniz. bazıları ewini yerleştir hemen foto koy diyorlardı:)
ahsen yoksun ama gelince okursun sen bilgiilisin bu konularda şu hoca nikahını sadece cami hocalarımı kıyabiliyor yada başka kim kıyabilir kafam çok karışık pazartesi sanırım hoca nikahımız kıyılacak :18:
bebeğim bu konuda bilgili olan herkes nikah kıyabilir
illaki cami hocası olmasına gerek yok
bu konuda o kadar bilgisiz biriyimki birde iddalaştım nişanlımla bizimkini üniversite öğretim görevlisi bir abi kıyacak dediğin gibi bilgisi varmış ..bende dedimki nişanlıma sen yanlış anladım galiba okul hocası değil camii hocasının kıyması gerekiyor ....utandım şimdi :26:
şaşkın
hayatım daha önce nikahın mı kıyıldı ki bileceksin, normal bilmemen
ama bi de nişanlına ukalalık yapmışsın komik olmuş
hehehe hiç gülseim yoktu. eski erkek arkadaşım hafızdı bazen harçlıkları bitince imam nikahı kıyarlarmış. dualarını filan bildiği içinama biz hala yaptırmadık. hoca görse iki aydır resmen evliyiz. kocam camiye gitmek istemiyor. 32 farzı filan ezbere saydırıyorlarmış diye. öyle birşey varmı. hoca size birşeyler soruyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?