2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Ailem çok üzüldü.Onlar bile evi gezerken o kadar dikkatliydilerki hiç bir yere ellerini bile sürmediler ama eşimin ailesi farklı şehirde oduğu için onlara göre düğün evi benim evimmiş o yüzden isteyen istediği kadar kalabilirmiş falan filan işte.O kadar çok ah ettim ki bilemezseniz neyse kabusum bitti çok şükür...

biliyo musun hiç heyecanlı değilim
yani henüz farkına varamadım olayın :111:

SENDE bendensin canım bende kına günü koptum o güne kadar ne heycan ne bişey vardı bende
ama kına günü tamamen kayış koptu bende babamla dans ederken öyle çok ağladım ki sonra da balayına kadar ağlamadım işte

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün son 3 gün

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün [ COLOR="#B22222"]son 4 gün

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün son 5 gün(amanın ahsen:))

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün son 5 gün

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün son 5 gün

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün son 5 gün

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün son 5 gün

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün son 6 gün

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün son 6 gün

servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün son 6 gün

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün son 6 gün(nerelerdesin sen_?)

chenn = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün son 6 gün

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 16-20 Eylül - Düğün son 11gün

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün son 9 gün

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün son 12 gün

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün son 12 gün

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün son 12 gün

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün son 12 gün

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün son 12 gün

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün son 13gün(özden evleniyorsun sanırım :)

kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün son 12 gün

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün son 19 gün

Levrek = 23 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün son 19 gün

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün son 19 gün

shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün son 19 gün

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün eftalya ne bu sekerin günün münün yok (son günleri sanırım )

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim Düğün - Düğün 26 günnnn

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - sonnnnnnn27 gün

zvy = 7 Ekim- Kına, 8 Ekim - Düğün son 33 gün

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün son 33 gün

miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün son 34 gün

aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün 48 güncükk:)

ve şimdi oynatma zamanı

eftelya 17 eylülde evleniyo hayatım
capon da uçtu gitti, telaşı var sanırım
kız topu topu 5 günüm kaldı ama bende bi rahatlık bi rahatlık
ohoooooo
daha eksiklerim var ya

Çok az zaman kaldı, hiçbirşeye motive olamıyorum. Sanki yetiştiremeyeceğim, sanki herşey baştan savma olacak Aslında makyözüm dışında çoğu şey hazır, neden böyle hissediyorum bilmiyorum.

aynen öyle hiçbirşey hazır değil sanki,kına gecesi çok yaklaştı ama ben hazır değilim,eksikler var daha saçımı nasıl yaptırıcam hiç bilmiyorum!!!! offf içim buruluyor

kızlar ya benim fotoğrafçım kuaförden 13.30 da çık diyo,4 saat çekim yapcakmışız dış çekim ya,ya ben o saatte kuaörden çıkarsam akşam 9 a ne saç ne makyaj kalır,makyaj porselen olcak ama yinede kalmaz dimi yaa,dert oldu banaaa bu

ay 27 gün gerildim şimdi ben hala bir ay diyorum. şükür bugün kınamın yapılacağı yer tuttuk. jet hızıyla yarın davetiyeler baskıya gidiyor. hala halılarım yok. perdelerim gelmedi. doğalgazı açtırmadık. ne kombi nede ocak bağlanamıyor. kapılarımı sildim ancak. tembelliğim üstümde yawf

sonunda tutmuşsunuz kına mekanını hayırlı olsun,sen bi gayret daha edersin diğerleride biter

Selam kızlar iyisinizdir inşallah bu perşembe son gelinlik provam olucak herhangibir düzeltme olup olmuycağına bakılıp teslim tarihi belirliycez ama ben çok heyecansızım streste yok daha davetiyem basılıyo çarşamba günü alıcam benden başka herkes panik davetiye konusunda aman çarşamba alınır perşembe dağıtırız kozada uzun sürüyormuş bende geç sipariş verdim çokmu rahatım neSon iki haftam kaldı evim yerleşti bitti balayı ve evimiz için kozmetik alışverişi yaptık,bavullarımız hazırlanıcak saçıma ve makyajıma karar veremedim en rahat gelin benim sanırım kuaförüm bile stres yapıyo seçelim prova yapalım diyeİnşallah sizlerde güzel heyecanlar vardır

sonunda tutmuşsunuz kına mekanını hayırlı olsun,sen bi gayret daha edersin diğerleride biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…