herşey harika mutlu günlerde oturun evinizde ve eşyalarınızı büyük keyifle kullanın inş.
hehehe hiç gülseim yoktu. eski erkek arkadaşım hafızdı bazen harçlıkları bitince imam nikahı kıyarlarmış. dualarını filan bildiği içinama biz hala yaptırmadık. hoca görse iki aydır resmen evliyiz. kocam camiye gitmek istemiyor. 32 farzı filan ezbere saydırıyorlarmış diye. öyle birşey varmı. hoca size birşeyler soruyormu.
valla kızlar hoca nikahı kıyarken soru soracaksa eğer ben hiç bşy bilmiyorum....
düğünüme sadece 5 gün kaldı ilk defa bugün okadar durgunumki anlatamam. dokunsalar ağlayacağımmmhiç bişi yok ortada aslında. ben demin nişanlımı aradım halasıgille balkonda oturuyolarmışş bende düğündeydim bağırarak konuşuodum. dedimki halan balkon masası alacaktı noldu dedimm. orası sessiz olduğu için herkes duymuş. nişanlımda içeri girip bana bağırdı bende dedimki neden ayrı bi odaya geçmedin arayınca sende dedim. bağırmaya devam edince suratına kapattım. bidaha rahatsız etmicem rahatına bak yazdım gönderdim ((( 50 kere aradı açmadım açmayacağımda. 3 gün açmıcam aklı başına gelsin. düğün arası yapılacak şeymi ( çok morelim bozuk kızlar annamlere anlatmadım, arkadaşlarıma anlatmadım, kimseye söyleyemedim iyiki siz varsınız (((
düğünüme sadece 5 gün kaldı ilk defa bugün okadar durgunumki anlatamam. dokunsalar ağlayacağımmmhiç bişi yok ortada aslında. ben demin nişanlımı aradım halasıgille balkonda oturuyolarmışş bende düğündeydim bağırarak konuşuodum. dedimki halan balkon masası alacaktı noldu dedimm. orası sessiz olduğu için herkes duymuş. nişanlımda içeri girip bana bağırdı bende dedimki neden ayrı bi odaya geçmedin arayınca sende dedim. bağırmaya devam edince suratına kapattım. bidaha rahatsız etmicem rahatına bak yazdım gönderdim ((( 50 kere aradı açmadım açmayacağımda. 3 gün açmıcam aklı başına gelsin. düğün arası yapılacak şeymi ( çok morelim bozuk kızlar annamlere anlatmadım, arkadaşlarıma anlatmadım, kimseye söyleyemedim iyiki siz varsınız (((
yüksek yüksek tepelereeeeee ev kurmasınlarrrrrrrrrr:2::2::2:
kızlar 27 yıllık bekarlık hayatım son buluyor bazen nefes alamayacak kadar heyecanlanıyorum bazende düğün ilkerinde ben sadece davetliyim gibi hissediyorum ...:26:
bekarken çok mutluydum ailemle.... annemle kardeşimle dedikodularımız en çok onları özleyeceğim doğup büyüdüğüm mahallemi özleyeceğim bekar odamı pc mi özleyeceğim umarım kolay alışırız ....nişanlımı ve ailesini çok seviyorum allahtan ...ve sanırım ben babamı bile özleyeceğim ... evet 27 yıllık bekar hayatım 15 gün sonra son buluyor ... yazının başındada yazdığım gibi yüksek yüksek tepelere ev kurmasınlarrr
yok bebeğim sorulmaz, öyle bişey yok
hayatım ne kadar hassas hareket ediyoruz dimi
ben resmen nişan atıyodum daha dün ve inanılmaz kararlıydım
ki nişanlım ve ben çok sık kvga eden insanlar değilizdir
sesin biraz yüksek çıkınca o da mahcub olmuş ve siniirine hakim olamamış demek ki
düğün öncesi hepimiz gerginiz malum
3 gün boyunca küs kalınırmıymış öyle:)
kızlar ya forum takip yazan yere giriorum nelere var nelerrr?? yok o onla ilişkiye girmiş, yok patronu onu videoya çekmiş, yok hamile kalmışş, yok babası taciz ediomuşş(((((((((( oooofffff bualdım öldüm. forumun ennn güzel yeri burası:))) nekadar tertemiz duygularla ew kuruoruzz maşallah hepimizzeeee.
kıslarr slmm
dün evimi yerleştirdimkızkardeşimle evimde kalıyorum 3gece olacak sonra konya ya dönüş..cuma kına pzr düğün
çok mutluyum sorunsuz geçti herşey
allahım hepimize huzurku günler versin inş.. en kısa zmnda evimin yerleşmiş halini atarım inş..öpüyorum hepinizi..mutluluklar
kızlar burda sokakta bile öylesine havai fişek atılıyor ama karakoldan izin alınması gerekli. yerleşim yerinde insanları tehdit etmemesi gerekli filan filan uzunca prosedürü vardı. bende istiyorum eğer çok pahalı olmazsa
şu an evde davetiye krizi var. benim annem babam ayrı. babamın akrabalarından bazılaı boşandıktan sonra anneme sırt döndü. onunla beraber kardeşimle benide sildiler. aylarca hastanede yattım. doktorlar lösemi olabilir demişti. o halde bile hiç kimse aramadı sormadı. şimdi düğüne çağırmak istemiyorum diye kavga ediyorlar benimle. altı yıldır beni aramayan sormayan kişileri neden çağırmak zorundayım. bana mantığını anlatın lütfen.
bu akşam sofiş evleniyo
alçıları ne durumda acaba
iyileşti mi hiç haber vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?