2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

valla kızlar hoca nikahı kıyarken soru soracaksa eğer ben hiç bşy bilmiyorum....

kızlar benm imam nikahım kıyıldı korkmayın bişi sormuyolar sadece 3 kez evet kabul ediyorum diyosunuz okadar. birde kayınpedere mihir hakkı ne veriyosun diolar benm kayınpederim 4 bilezik dedi. okadar dua okundu kıyıldı.

düğünüme sadece 5 gün kaldı ilk defa bugün okadar durgunumki anlatamam. dokunsalar ağlayacağımmm hiç bişi yok ortada aslında. ben demin nişanlımı aradım halasıgille balkonda oturuyolarmışş bende düğündeydim bağırarak konuşuodum. dedimki halan balkon masası alacaktı noldu dedimm. orası sessiz olduğu için herkes duymuş. nişanlımda içeri girip bana bağırdı bende dedimki neden ayrı bi odaya geçmedin arayınca sende dedim. bağırmaya devam edince suratına kapattım. bidaha rahatsız etmicem rahatına bak yazdım gönderdim((( 50 kere aradı açmadım açmayacağımda. 3 gün açmıcam aklı başına gelsin. düğün arası yapılacak şeymi( çok morelim bozuk kızlar annamlere anlatmadım, arkadaşlarıma anlatmadım, kimseye söyleyemedim iyiki siz varsınız(((

yok hayatım ya öyle 32 farz faln sorulmaz
sadece senin güvencen olması ve damattan hediye amacıyla mehir sorar
ben 150 gram altın istemiştim
artık sen de ne istersen :)

valla kızlar hoca nikahı kıyarken soru soracaksa eğer ben hiç bşy bilmiyorum....

yok bebeğim sorulmaz, öyle bişey yok

hayatım ne kadar hassas hareket ediyoruz dimi
ben resmen nişan atıyodum daha dün ve inanılmaz kararlıydım
ki nişanlım ve ben çok sık kvga eden insanlar değilizdir

sesin biraz yüksek çıkınca o da mahcub olmuş ve siniirine hakim olamamış demek ki
düğün öncesi hepimiz gerginiz malum
3 gün boyunca küs kalınırmıymış öyle:)

off çok stresliyim cok az kaldı 7 güncük kaldı izmirden istanbula uzaga gelin gidiyorum. nasıl bir hayat bekliyorr nolcak hiçbirsey bilmıyorum.hepimiz için hayırlısı olur inşallah.

Canım olur arada bole bnce hıc buyutulcek bır olay degil bizdede oluyor zaman zaman ama ben uzatmamaya calısıyorum alttan alıyorum su ara herkes hassas cunku.Sende ac telefonunu

evet artık bekarlıga veda edıyoruz Allah nasıp ederse zamanla alısırız mutlaka ama ılk zamanlar zor olcaktır dıye dusunuyyorum

kalıcam karar verdim. ewt yaa okudum seninkinide çok üzüldüm hatta sana cewap yazmıştım. aman cnm nişan atmada ciddi bi olay bi attınmı dönüşü zor olur. sakın. gerçekten okadar gerginizkiii anlatamam. çok değişik duygular yaşıyoruz. be onların sülalenin yanında oturunca ya dedim şimdi iyiyiz ama bu insanlar artık benm ailem oldu deince kötü hissettim( Allah hepimizin yardımcısı olsun.

iyi bari sevindim kocacıma söyleyim şu nikahı yaptıralım artık valla evlenicez olmıcak yaa

kızlar ya forum takip yazan yere giriorum nelere var nelerrr?? yok o onla ilişkiye girmiş, yok patronu onu videoya çekmiş, yok hamile kalmışş, yok babası taciz ediomuşş(((((((((( oooofffff bualdım öldüm. forumun ennn güzel yeri burası:))) nekadar tertemiz duygularla ew kuruoruzz maşallah hepimizzeeee.

Kızlar havai fişek yasaklanmıs diye bir söylenti duydum daha dogrusu kendı düğün salonum söyledi izmirde inciraltında bir düğün salonu söyledi. Ama birkac yerde gördümki devam ediyor hangisi dogru bilmiyorum. İzin falan mı gerekli?

kıslarr slmm
dün evimi yerleştirdim kızkardeşimle evimde kalıyorum 3gece olacak sonra konya ya dönüş..cuma kına pzr düğün

çok mutluyum sorunsuz geçti herşey

allahım hepimize huzurku günler versin inş.. en kısa zmnda evimin yerleşmiş halini atarım inş..öpüyorum hepinizi..mutluluklar

kızlar burda sokakta bile öylesine havai fişek atılıyor ama karakoldan izin alınması gerekli. yerleşim yerinde insanları tehdit etmemesi gerekli filan filan uzunca prosedürü vardı. bende istiyorum eğer çok pahalı olmazsa
şu an evde davetiye krizi var. benim annem babam ayrı. babamın akrabalarından bazılaı boşandıktan sonra anneme sırt döndü. onunla beraber kardeşimle benide sildiler. aylarca hastanede yattım. doktorlar lösemi olabilir demişti. o halde bile hiç kimse aramadı sormadı. şimdi düğüne çağırmak istemiyorum diye kavga ediyorlar benimle. altı yıldır beni aramayan sormayan kişileri neden çağırmak zorundayım. bana mantığını anlatın lütfen.

maşallah bencede en guzel bolum burası.Umarım bu guzel duygularımız, mutluluklarımız, heyecanlarımız bır omur boyle devam eder.Evlendıkten sonrada yüzümüzz güler inşallah

sanada mutluluklar canım hıcbırsey kalmamıs artık.Evınde uyumak nasıl bır duygu :)

canım senın dugunun kımı gormek ıstıyorsan onları cagır o gece senın gecen olcak tatsız gecırmenın manası yok
bu akşam sofiş evleniyo
alçıları ne durumda acaba
iyileşti mi hiç haber vermedi

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün

mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün

artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün

nostalgia = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün

ne cok gelin vermısız bugun 4ü.Sırayla hepımız gelın olucaz Rabbım nasıp ederse.hala rüya gibi geliyor bana.Evlenen arkadaslarıma bır omur mutlululklar Rabbım yuzlerını her daım guldursun bızlerınde ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…