2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

günaydın kılzar forumda bir problemmi var yoksa bendemi? bepğenme linki yok alıntıyla cevap veremiyorum.
kına müziklerimi yazıyorum.
1- hülya polat .aha
2- asena oryantal harem darbuka
3- hülya polat.koçari
4- fatih ürek.fıkır fıkır
5- fatih ürek.sus
6- fidayda
7-halay 10dk karışık
8-hülya polat.endum dereye
9-istanbul çiftetellisi
10-karadeniz halay
11-giresun karşılama
12-grup yade kasap havası(yavaştan hızlaya gidiyor)
13-yeşim salkım.kına gecesi
14-kubat.halkalı şeker
15- oğuz yılmaz .bas bas paraları leylaya
16-sevcan orhan.aynalı körük
17-sezen aksu rakkas

biz trabzonlu erkek tarafı giresunlu olunca bolbol karadeniz ağırlıklı oldu. dahada ekleyeceğim. müziklerin çoğunu youtubeden alıyorum. iki tane programım var. birisi youtubedan flv uzantılı kaydediyor. diğeri onu mp3 yapıyor :)))

o kadar yazdım hepsi gitti yaaaaaaaaaaaa

hareketli pop şarkılar

şakşuka
evli-mutlu- çocuklu
hep yek (asuman krause)
senden başka (remix)
gelin (zinet sali)
aşk dediğin laftır derler (remix)
yıkılıyoo (ayça)
kına gecesi (yeşim salkım)
nurcanım (davut güloğlu)

damat halayı
payduşka
şemmame
bunları bilen varsa çok eğlenceli halaylar

karadeniz müzikleri için cimilli ibo
balkan müzikleri için ekrem-gültekin ideal

bu kadar şarkıyı tek tek dinleyip uğraşınca insan yerinde duramıyor yaw benim düğüne daha varki

Sizin telaslarınızı, heyecanlarını gordukce okudukca her satırda ağlıyorum nerdeyse...
Cok duygusalım bu aralar...
Sızler adına cok sevınıyorum...
Lemlemım, buanbuan ve epey bı arkadasımız evlendı, darısı sıradakılerın basına ınsallah...
Gun gun okuyorum hep yazdıklarını...
Dualarım sızınle bılın...

Bu aralar ben pek ıyı degılım...
47 gunumuz kaldı ama karsı taraftan tık yok...
Ne gelınlık, ne esya, ne kınalık, hıcbırsey...
Arayan soran yok...

Bayramdan hemen sonrakı gun baslarız dıyenler kayboldu, ustelık nısanlım da burda degıl, cok agır bır meslegı var, onu da uzmemek adına susuyorum...
30 gun de kalmıs olsa asla ben aramıycam...
Dua edın bana da...
Yuzduk yuzduk kuyruguna geldık ama bazı seyler cıkmıycak ıste ınsanın ıcınden...

bu kadar şarkıyı tek tek dinleyip uğraşınca insan yerinde duramıyor yaw benim düğüne daha varki

sorma artık o günde oynayabiliriz umarım :) bende 10 yasındaki erkek yeğenime düğün papuçlarımı giydirdim boyu bana yetişsin diye ilk dans provası yaptık teyzee düğünde giymem bunları diyor kuzum benim

böyle aileleri allaha havale ediyorum sen sakın üzme kendini kendine düşen hazırlıklarını yap eğer istanbuldaysan ben seve seve senle tecrübelerimi neyi nerden uyguna aldığımı hepsini yazar yardımcı olurum neler eksik birlikta bakar bir yol çizersin sen sana düşeni yap gerisi onlar düşünsün ... mesela gelinlikcileri gez modeli beğen sadece almak kalsın diğer alınıcaklardada öle olsun almaya kalsın sadece ....

Allah razı olsun ozdencım...
İstanbulda degılım tatlım, dusun bak benı ne kadar tanıyorsun kı yardım edlını uzattın...
Anlamıyorum ben bu zıhnıyetı...
Cok sey yasadım ama paylasma gıbı huy edınemedım, bı anlatsam neler neler...
Ama hep ıyı yanından bakmaya calıstım...
Nısanlımla bıle konusmak gelmıyor ıcımden, cunku bılıyorum kı ıstemeden onu da kırıcam, neden aılesını durtmuyor dıye, kı durtuyor fakat basarılı olamıyor bılıyorum, uzaktan anca yapın edın dıyebılıyor...
3 yıl olacak nısanlanı bu kadar dıyım...

Dun annemle carsıya gıttık, eksıgım hıc yok...
Gelınlık bakalım dedı, aglarım bakamam dedım...
Olesıne dolastım geldım...

Hakları var mı benı boyle uzmeye...

Üstelık bızım bu ay sonunda evı yerlestırmemız lazım nısanlım evımıze gecsın dıye...
Arkadasında kalıyor cunku...

Evladını dusunmeyen benı mı dusunecek...
Ne zamana kadar sabırla aramalarını hadı artık alısverıse cıkalım demelerını beklıycem bılmıyorum...
Cıdden Allah a havale ettım...

iyi bak eksiğin yokmuş onlarda onların ayıbı olsun boşver ...baksana oğullarını düşünmüyorlar ... tamamen zihniyet farklılığı bayramda görüştünüzmü konuşmaları falan nasıl ...olmadı ara aydasu ayıp değil ya yada ima et biraz haraketlensinler

Son düzenleme:

Nısanlım dedesını kaybettı...
1 ay oldu...
Kayınvaldemler hergun oradalar...
Bayramda benım bırıcık aılemle oraya gıttık, babanenın yanına, orada gorustuk...
Herkesın ıcınde farklı konusuluyor, bayramdan sonrakı gun 2 sınde acık olsa barı heryer de baslasak anca yetısır dıye :)
Ee bugun ayın kacı...
Tenezzul edıp arayan yok...

Ben zaten 3 yıldır beklıyorum ozden, 1 hafta daha beklerım olmem de ınsan yerıne konmak ıstıyor ıste...

Of susayım ben en ıyısı...

semerta 4 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sonra düğünün varrrrr:18::18::18::18:
sende kına müzikleri dök bakalım ortaya

ee asıl sız anlatın heyecan durumlarınız ne alemle...

Kuaforunuzu ne kadar zaman once ayarladınız...

ee asıl sız anlatın heyecan durumlarınız ne alemle...

Kuaforunuzu ne kadar zaman once ayarladınız...

heyecan durumu suan yok ama an an değişiyor şimdi heyecansızsam 5 dakika sonra yok yapamam diyorum 12 gün var ama bana daha ohooooooo çok var gibi geliyor
evimde daha yerleşmedi sadece koltuk var bide masa büfe birde yatak odası ötekiler henüz gelmedi bu hafta gelicekmiş hepsi
kuaforude nişanlımın bir akrabası halledicek sacımı o yapıcak makyajımıda görümcemin arkadası makyöz kız yapıcak çok becerikli bir hanınmış eğer beğenirsem bende sizede tavsiye ederim artık bu hafta deneme makyajı yapıcağız kısmetse.... birde persembe dini nikahım olucak hafta sonu çeyizim gidecek sonrada evleniriz artık sonrada balayııııııı sonrasıda zaten yeni bir soyad yeni bir ev yeni eşyalar yeni bir hayat

Canım benim, hiiç canını sıkma:)) bak haftasonu benim düğünüm var kınamdan tutta en ince ayrıntısına kadar ben ailem ve nişanlım yaptık, ve şuan da ne annesi ne ablaları burda değilller. 2 gün il dışında arkadaşlarında kaldılar tayin olduda da ablası gelip gelmeyecekleri bile belli değil, canım nişanlım öyle bunaldı öyle bunaldı ki anlatamam maddi yönden de eksideyiz, ailde desteği de yok arkasında, onun için diyorum ki herşey oluyor herşey yetişiyor,
gelinlik almaya onların bulunduğu şehire gittik biz 3 saat lik yoldan gelmişiz onlar 15 dk lık yolu gelip gelinliğe damatlığa bakmak için bizi 5 saat beklettikleri gibi surat yaptılar zaten hiç bişi istedikleri gibi olmamış o gece orda kalmak zorunda kaldık iyiki de kalmışız iyice tanıdım onları, soğukmuşummmm, ne gördüm ki sizden ısınayım o gece ergini uyandırsaydım eğer o evi yıkardı ama yapmadım,
onun için güzelim tırnağın varsa başını kaşı, ben günlerdir 2 de yatıp sabah mesaiye yetişiyorum, nikah şekeriydi evin temizliğdi eksiğiydi keza annem ablalarım benimle bir koşturuyorlar, konuşsam daha çok şey var da canım bunları düşünmüyorum da takmıyorum daa, bizim kredi çektik yaptık, hatta bi kredi daha çekmeye uğraşıyoruz, nişanda düğünele arası yakın masraf olmasın diye takı istemedim düğünde nasılsa alınacak masraf olmasın dedim dedim de şimdi o da gelmicek biliyorum ve ben eşime dostuma karşı mahcup olucam işte bu biraz canımı sıkıyorr, istenmeyen gelin gibi durucam insanların gözünde gibi geliyo
uzunca yazdım ama kimsenin hareket etmesini bekleme, mümkünse herşeyi sen ve nişanlın yapın ne eşyana ne temizliğine hiç bişeyine karıştırma,

Hemen hemen hıcbırımızın ıcı gulluk gulıstanlık degıl dıyorsun degılmı?
Ince ınce sorsak hepımızden ne hıkayeler cıkar demı?

Anlamadıgım taraf sızınkıler de ole yapmıs...
Neden kız tarafı gıbı davranıyorlar anlamıs degılım...

Sımdı dugunde bısey takmıcaklar mı doğru mu anladım...
Ne kadar kımseyı umursamam desek de ole olmuyor, hepımızın esı dostu bellı bır cevresı var...

Allah tan cogunu atlattın sen de arkadasım, kapını kapattın mı dısarda kalacak ınsallah herkes...
Aslında hakedılen de o...

Keske dedıgın gıbı bırsey olabılseydı de nısanlımla halledebılseydık ama ah ıste meslek...

Dugunden sadece 3-4 gun once gelebılecek o da damatlıgını alalım dıye...

Dua edıyorum hepımız adına...
Allah yuvamızda huzur versın bu gunlerımızı aratmısın dıye...

Özden 12 gun ne kı kuzum benım, yatcak kakcaz bı bakmısın o gun gelmıs...
Dusunsene ben 47 gune az kaldı dıyorum :)

Makyajını merak edıyorum bak...
Ne tonlarda dusunuyorsun?

Ben evlenırken hepınız evınızın hanımı olacaksınız, en son benı karsılayacaksınız :)

canım bana gri ve tonları yakısıyor başkada renk yakışmıyor o tonlarda yaptırıcağım

kızlar albume fotoları ekledim 12 gün sonra düğünüm var ve evin hali bu bomboşşşşşş

kızlar albume fotoları ekledim 12 gün sonra düğünüm var ve evin hali bu bomboşşşşşş

Özdencim salonun mobilyaların harika huzurla oturun inş,
Sayende çekmecelerim geceliklerle doldu:))) canım benim çekmece yerleştirirken bol bol kulaklarını çınlattım dua ettim, 4 günüm kaldı benimde ayyyy

ben de aynen öyleyim burcu hppidi hoppidi

aydasu, semerta...
ayy hepimiz ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz bi bilseniz
ben brda hiçbişy anlatmıyorum ama anlatmaya kalksam ohooooo
inanın "yuh yaa bu nasıl bir aile" dersiniz
benim canım annem hasta haliyle 3 gün boyunca benim evinmle uğraştı benimle berabver
Allaha çok şükür destekçilerim yardımcılarım her zaman çok oldu ama
diğer taraftan bir kişi bile canı gönülden yardım etmek istemedi
yardım etmeyi bıraakkk o şöyle bi kenarda dursun
arayıp sormuyolar bile neler eksik neler yapılcak diye
herşeye ben ailem ve nişanlım koşturuyoruz
lafa gelince "gelinmiz çok iyi gelinimiz bi tane"
ama beni lafta sevmeselerdi keşke
ahh sadece bunlar olsa yine iyii
ben öyle bi aileye gelin gidiyorum ki
benim kara dediğim onlarda ak
ak dediğim kara
çok zıt insanlar
karakterler, yaşam tarzları, alışkanlıklar...
offf anlatmak istemiyorum gerçekten

hiç üzmeyin kendinizi ben nişandan beri kendim koşturdum herşeyime. gerektiği yerde kocamıda sürükledim. benim ailemde ancak şimdi yardım ediyorlar. onlara hak veririm hepsi çalışıyor. kuzenim evlendi onun telaşı vardı benden önce. ama hiç dert etmiyorum. bende istenmeyen gelinim sebebide eşim askere gitmeden evlenmek istediğimiz için. bana güya ceza veriliyor. ama umurumda değil. gelinliğimi ben beğendim. eşim aldı. hala bile düğün salonunda düğünü organize etmeye uğraşıyorum. ve herkese inat severek yapıyorum. maddiyat zorlasada hayalimdeki şeylere kimseye ihtiyacım olmadan yapmaya çalışıyorum. aydasu eğer bizimde yapabileceğimiz birşey olursa söyle canım. herkes elinden geldğince yardımcı olur. sen sadece üzme kendini. ayıp onların olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…