2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

demet benimkide boş zaten en iyisi düşünmemek

en azından yemek ve yatak odam gelseydi çeyizi yerleştirirdim cuma günü yatak odam gelecek galiba ama yemek odam yetişmeyebilirmiş büyük ihtimal
bu h.sonu çeyizimi götürcez yatak odamı yerleştiririm ama büyük bi problem var buz dolabımız 3 cm fark yüzünden sığmayacak bütün alt ve üst dolap tezgah sökülüp kesilip yeniden takılacak h.sonuna yetişir mi bilemiyorum hiç olmazsa mutfağı da yerleştiririm yoksa kupkuru eve çeyiz götürürsem adama gülerler...

Allahtan metrobüs var, bende acıbademde çalışıyorum, karşıya gecicem annemle almam gereken bazı şeyler kaldı onları halledicem, sonra eve gidip ütü yapıcam. Çok yoğun olmayınca işten biraz kaytarabiliyorum bugün 5 te çıkacağım. Aklıma getirdin bende kışlıklarımı kolileyim bugün..

kızlar ne kadar yoğunuz biz yaa çok girmek istiyorum buraya napıosunuz ne ediyosunuz merak ediyorumm ama bir türlü olmuyor
umarım herkesin keyfi yerindedir

nerdesin kız sen kaçaaakkk

kuzum bir iki saat erken çıkamaz mısın ya?
araban var mı peki nasıl gidip geliyosun o kadar mesafeyi

gardrop, mutfak ve yemek odası tamamlanmadan ev toparlanmıyo malesef
umarım halledersin bir an önce

buzdolabının sığmama riski bendede var. buzdolabı gireceği yerden 1 cm daha kısa ama onu oraya itebilirmiyiz bilmiyorum, yoksa bizimde dolap sökülüp yukarı kaldırılacak,tezgahtaki kalan boşluğa bordür yapılacak.. Birde böyle aksillikler çıkınca, iyice deli oluyorum..

Son düzenleme:
ahsen metrobüsüm var ama oda 2 saat sürüyor :26:arabayla zaten iş cıkış saatti köprüden gecmek işkence metrobüs sadece köprü üstünde bekliyor biraz ...
erkek cıkmaya artık yüzüm yok o kadar çok erken cıktımmı insanları iyi niyetini kullanmakta istemiyorum

yaşasın metrobüse binmeeeekkkk:111::111::111:

evet eylül gelinleri artık tamamen kıvama geldiii kafayı yemeden evlenseydik iyiydi 12 gün sonra düğünüm var evimin haline bakınn
sezon değişti ben hala sandalet terlik falan almadım oturma odasının halısı yok ( cidden yok saka gibi:)) bir gece yatacağım evde zaten :89: gerisini annemller halletsin yoksa hunili gelin olucağım hee bide baharat takımı bulamadım daha

kız bir hafta önce benim evim bile yoktu
içinde hala kiracımız cirit atıyordu

yetişir yetişir merak etme

ahsen istersen seni gezdireyim iş cıkısında edirnekapıdan söğütlücesmeye bak boğazdanda geciririm

o saatte ben boğazdan gecersem bir daha boğazı ömrümde göremem
hem planını anlamış değilim, beni eve mi atacaksın
ben senin bildiğin kızlardan değilim:111::111:

ya yazdıklarınızı bile okuyamıyorumm yaa tam okumaya niyetleniyrm sonra birdeennn aaaa araba kiralama diyorum sonra birden aaaaaa el çiçeğim diyorumm ufff kızlar kafayı yicemmm

ben hala ne perde baktım ne de halı ne gevşeğim yaaa

ayy yetişir yetişir dedik de o kadar da değil yanii şekerciim :111:
ayy halılar için değil ama tüller için acele etmen gerekiyo
dikimi uzun sürebilir, ya da begenmediğin bi kaç ayrıntı olabilir
aksilik çıkabilir yani

o saatte ben boğazdan gecersem bir daha boğazı ömrümde göremem
hem planını anlamış değilim, beni eve mi atacaksın
ben senin bildiğin kızlardan değilim:111::111:

ayyyy ne alaka acabaaa sana söğütlücesmede büfede ilaçlı kola alıcağım sonra seni boş evime atıcağım perdemde yok :89::89::89:

Kızlarrr yanınızda
gelinliğe uygun spor ayakkabı/babet vb rahat ayakkabılar,
herhangi bir aksiliğe karşın iğne iplik
yedek iç çamaşırı bulundurmayı unutmayınnn.

sen görürüsün 4 gün sonra nuri alço senaryolarını ... 4 gün sonra sadece aklın çalışmayacak zaten

ahahhahaha
Allah iyiliğini versin kııızz
ayy seninle de iki dk konuşsak olay +18 e intikal ediyo
asıl seneryolar sende gibi geliyo bana
seni gidi seniiii:111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…