demet benimkide boş zaten en iyisi düşünmemek
aynen bak ben işten cıkacağım 6 da tekstilkentten kadıköye gideceğim bir ucdan bir uca yatak odasını sileceğim kışlıklarımı yerleştireceğim ütü yapacağım sonra eve gecmem saat 12 yi bulur sabahta erkenden kalkıp tekrar işe gideceğim
kızlar ne kadar yoğunuz biz yaa çok girmek istiyorum buraya napıosunuz ne ediyosunuz merak ediyorumm ama bir türlü olmuyor
umarım herkesin keyfi yerindedir
aynen bak ben işten cıkacağım 6 da tekstilkentten kadıköye gideceğim bir ucdan bir uca yatak odasını sileceğim kışlıklarımı yerleştireceğim ütü yapacağım sonra eve gecmem saat 12 yi bulur sabahta erkenden kalkıp tekrar işe gideceğim
en azından yemek ve yatak odam gelseydi çeyizi yerleştirirdim cuma günü yatak odam gelecek galiba ama yemek odam yetişmeyebilirmiş büyük ihtimal
bu h.sonu çeyizimi götürcez yatak odamı yerleştiririm ama büyük bi problem var buz dolabımız 3 cm fark yüzünden sığmayacak bütün alt ve üst dolap tezgah sökülüp kesilip yeniden takılacak h.sonuna yetişir mi bilemiyorum hiç olmazsa mutfağı da yerleştiririm yoksa kupkuru eve çeyiz götürürsem adama gülerler...
en azından yemek ve yatak odam gelseydi çeyizi yerleştirirdim cuma günü yatak odam gelecek galiba ama yemek odam yetişmeyebilirmiş büyük ihtimal
bu h.sonu çeyizimi götürcez yatak odamı yerleştiririm ama büyük bi problem var buz dolabımız 3 cm fark yüzünden sığmayacak bütün alt ve üst dolap tezgah sökülüp kesilip yeniden takılacak h.sonuna yetişir mi bilemiyorum hiç olmazsa mutfağı da yerleştiririm yoksa kupkuru eve çeyiz götürürsem adama gülerler...
ahsen metrobüsüm varama oda 2 saat sürüyor :26:arabayla zaten iş cıkış saatti köprüden gecmek işkence metrobüs sadece köprü üstünde bekliyor biraz ...
erkek cıkmaya artık yüzüm yok o kadar çok erken cıktımmı insanları iyi niyetini kullanmakta istemiyorum
yaşasın metrobüse binmeeeekkkk:111::111::111:
evet eylül gelinleri artık tamamen kıvama geldiii kafayı yemeden evlenseydik iyiydi12 gün sonra düğünüm var evimin haline bakınn
sezon değişti ben hala sandalet terlik falan almadım oturma odasının halısı yok ( cidden yok saka gibi:)) bir gece yatacağım evde zaten :89: gerisini annemller halletsin yoksa hunili gelin olucağım hee bide baharat takımı bulamadım daha
ahsen istersen seni gezdireyim iş cıkısında edirnekapıdan söğütlücesmeye bak boğazdanda geciririm
ben hala ne perde baktım ne de halı ne gevşeğim yaaa
o saatte ben boğazdan gecersem bir daha boğazı ömrümde göremem
hem planını anlamış değilim, beni eve mi atacaksın
ben senin bildiğin kızlardan değilim:111::111:
ayyyy ne alaka acabaaasana söğütlücesmede büfede ilaçlı kola alıcağım sonra seni boş evime atıcağım perdemde yok :89::89::89:
ee şunun şurasında 4 günüm kalmış
aklım hep kötü şeylere çalışıyo
deme öyle şeyler :111:
sen görürüsün 4 gün sonra nuri alço senaryolarını ... 4 gün sonra sadece aklın çalışmayacak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?