2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Özdencim salonun mobilyaların harika huzurla oturun inş,
Sayende çekmecelerim geceliklerle doldu:))) canım benim çekmece yerleştirirken bol bol kulaklarını çınlattım dua ettim, 4 günüm kaldı benimde ayyyy

rica ederim ne demek güle güle giy inşallah

Kızlar düğünümüze sayılı günler kaldı ha bugün arar sorarlar hadi şu da geçsin arayıp sorarlar diye diye düğün geldi çattı hala arayınımız eksiğimizi gediğimizi soran yok, napalım bizler damat alıyoruz devir böyle olmuşş,

Canım sanırım aynı sebepten ötürü benim ki de henüz askere gitmedi:)) ama sevgili kayınvalide diğer oğluna oğlum seni de evlendirelim aşiyan daki evde oturalım birlikte diyor, ona kim bakarsa ev-ler (2 evi var:))onun olurmuşşş benim yanımda diyor bide :))) biz kiralık ev zor bulduk ama kimseye minnet borcum yok, herşeyim benimn istediğim gibi oldu kendi paramızla kendi zevkimizle,

bana böyle konuşmalar ayıp geliyor, anne nasıl çoçuklarını ayırt edebilirki.. Bana bakarsan ne demek, zaten size ihtiyacı olsa hayır mı denir.. Aslında böyle zihniyete, herşeyi kendin yapman eniyisi , dediğin gibi kimseye minnet borcun olmaz..

özdencim evin çok güzel canım huzurla ve mutlulukla oturun inş. benim hala sadece koltuklarım var....:84:

ekledim seni canım bol bol koltuk var başka bişi yok

Şimcik gördüm canım, evin çok aydınlık ferah, ne güzel, içim açıldı,karanlıkta kasvet basıyor bana.. Aslında evin büyük eşyalarını yerleştirmişsin, diğerleri çok zamanını almaz bence.Allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin hep Benim daha dün beyaz eşyalarım geldi,onlarda kutularında, ince temizliğim duruyor..Diğer eşyalar bir hafta sonra gelecek, bakalım.. Ben artık deliliğe vurdum napim yetişmezse diye strese girmekten mide hastası olucam..

kız bizimkilerin kulaklarını çınlattım
az önce görümcem aradı, kına malzemelerini almak istiyorz neler eksik dedi :)
ben de kınama 3 gün kalmasına ragmen daha alışverişe çıkamadık son güne kaldı dedim
tmm biz şimdi almaya gidiyoz dedi :))

acaba lemlem ve banu suan ne yapıyor

:111::111::111:

ne kdar ayıp ya
aklınca sana dokundurma yapıyo

benim herşeyim son on günde gelmişti hatırlarsanız
çok şükür hiçbir aksaklık olmadığı için yetişti hespi
yarın yatakodam tamamlanacak sadxce
bi de halıları sercez silip süpürcezz
bittiiiii:111:

özden güle güle otur bebem çok şıkmış hepsi

kızlar ne kadar yoğunuz biz yaa çok girmek istiyorum buraya napıosunuz ne ediyosunuz merak ediyorumm ama bir türlü olmuyor
umarım herkesin keyfi yerindedir

haftasonu 12 düğünümüz var kızlar gelecek haftada balayına gidenler döner :) onlarla konusuruz

senin düğünün ne zaman ?

kızlar ne kadar yoğunuz biz yaa çok girmek istiyorum buraya napıosunuz ne ediyosunuz merak ediyorumm ama bir türlü olmuyor
umarım herkesin keyfi yerindedir

Yetişmişcek stresimiz olmadan geçirseydik, daha güzel olurdu ama.. Çalışınca zaman çok kısıtlı, evde öğlene kadar uyumak,tembellik yapmak istiyorum.. Öğlen aralarında bile bişey yetiştirmeye çalışıyorum, gece yatıyorum saat olmuş 2 ben hala kafamda program yapıyorum.. Çok yoruldum yaw, balayında olmak istiyorum şimcik:84:

Sizinkiler bir adım önde baksana bana hiçç sormadılar, benim hiç yorgan yastık eksiğim olurmu kız annesi buna müsade edermi hiç bunları almış, ama gelmedi hiç sanırım kırmızı kurdele bağlayıp gelicek, ben evi yerleştirdim ettim neyseee

Heee ben müsade edermiyim hiç tabi başımın üstünde yeri var hastalıkta sağlıkta elimden geldiğince bakarım lakin aynı evde yaşamayı unutsunnnn

Son düzenleme:
25 Eylül de, sadece 2 hafta sonum var, haftaiçi çok bişey olmuyor.. Nasıl yetişecek bilmiyorum..

aynen bak ben işten cıkacağım 6 da tekstilkentten kadıköye gideceğim bir ucdan bir uca yatak odasını sileceğim kışlıklarımı yerleştireceğim ütü yapacağım sonra eve gecmem saat 12 yi bulur sabahta erkenden kalkıp tekrar işe gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…