Özdencim salonun mobilyaların harika huzurla oturun inş,
Sayende çekmecelerim geceliklerle doldu:))) canım benim çekmece yerleştirirken bol bol kulaklarını çınlattım dua ettim, 4 günüm kaldı benimde ayyyy
hiç üzmeyin kendinizi ben nişandan beri kendim koşturdum herşeyime. gerektiği yerde kocamıda sürükledim. benim ailemde ancak şimdi yardım ediyorlar. onlara hak veririm hepsi çalışıyor. kuzenim evlendi onun telaşı vardı benden önce. ama hiç dert etmiyorum. bende istenmeyen gelinim sebebide eşim askere gitmeden evlenmek istediğimiz için. bana güya ceza veriliyor. ama umurumda değil. gelinliğimi ben beğendim. eşim aldı. hala bile düğün salonunda düğünü organize etmeye uğraşıyorum. ve herkese inat severek yapıyorum. maddiyat zorlasada hayalimdeki şeylere kimseye ihtiyacım olmadan yapmaya çalışıyorum. aydasu eğer bizimde yapabileceğimiz birşey olursa söyle canım. herkes elinden geldğince yardımcı olur. sen sadece üzme kendini. ayıp onların olsun.
Canım sanırım aynı sebepten ötürü benim ki de henüz askere gitmedi:)) ama sevgili kayınvalide diğer oğluna oğlum seni de evlendirelim aşiyan daki evde oturalım birlikte diyor, ona kim bakarsa ev-ler (2 evi var:))onun olurmuşşş benim yanımda diyor bide :))) biz kiralık ev zor bulduk ama kimseye minnet borcum yok, herşeyim benimn istediğim gibi oldu kendi paramızla kendi zevkimizle,
özdencim evin çok güzel canım huzurla ve mutlulukla oturun inş. benim hala sadece koltuklarım var....:84:
ekledim seni canım bol bol koltuk var başka bişi yok
Kızlar düğünümüze sayılı günler kaldı ha bugün arar sorarlar hadi şu da geçsin arayıp sorarlar diye diye düğün geldi çattı hala arayınımız eksiğimizi gediğimizi soran yok, napalım bizler damat alıyoruz devir böyle olmuşş,
acaba lemlem ve banu suan ne yapıyor
Canım sanırım aynı sebepten ötürü benim ki de henüz askere gitmedi:)) ama sevgili kayınvalide diğer oğluna oğlum seni de evlendirelim aşiyan daki evde oturalım birlikte diyor, ona kim bakarsa ev-ler (2 evi var:))onun olurmuşşş benim yanımda diyor bide :))) biz kiralık ev zor bulduk ama kimseye minnet borcum yok, herşeyim benimn istediğim gibi oldu kendi paramızla kendi zevkimizle,
Şimcik gördüm canım, evin çok aydınlık ferah, ne güzel, içim açıldı,karanlıkta kasvet basıyor bana.. Aslında evin büyük eşyalarını yerleştirmişsin, diğerleri çok zamanını almaz bence.Allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin hepBenim daha dün beyaz eşyalarım geldi,onlarda kutularında, ince temizliğim duruyor..Diğer eşyalar bir hafta sonra gelecek, bakalım.. Ben artık deliliğe vurdum napim yetişmezse diye strese girmekten mide hastası olucam..
kızlar ne kadar yoğunuz biz yaa çok girmek istiyorum buraya napıosunuz ne ediyosunuz merak ediyorumm ama bir türlü olmuyor
umarım herkesin keyfi yerindedir
kız bizimkilerin kulaklarını çınlattım
az önce görümcem aradı, kına malzemelerini almak istiyorz neler eksik dedi :)
ben de kınama 3 gün kalmasına ragmen daha alışverişe çıkamadık son güne kaldı dedim
tmm biz şimdi almaya gidiyoz dedi :))
ne kdar ayıp ya
aklınca sana dokundurma yapıyo
25 Eylül de, sadece 2 hafta sonum var, haftaiçi çok bişey olmuyor.. Nasıl yetişecek bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?