Kızlarrr yanınızda
gelinliğe uygun spor ayakkabı/babet vb rahat ayakkabılar,
herhangi bir aksiliğe karşın iğne iplik
yedek iç çamaşırı bulundurmayı unutmayınnn.
ahahhahaha
Allah iyiliğini versin kııızz
ayy seninle de iki dk konuşsak olay +18 e intikal ediyo
asıl seneryolar sende gibi geliyo bana
seni gidi seniiii:111:
cnm benim bol bol mutluluklar şimdiden:)kızlarrrr artık ben de aranızdan ayrılıorum geçici bir düre yardımlarınız paylaşımlarız için çooook teşekkürederim. şuan çok duyguluyum anlatamam. sizi çoook sevdim gerçekten. artık düğünden sonra da görüşürüzzz. kendinize çok iyi bakınnn. yarın GELİN HAMAMIM, perşembe KINA GECEM, cuma DÜĞÜNÜM varrrr. hepinizi öpüorrr mutluluklar diliorummmm. bu arada kına gecem bir duak yaptırdı arkadaşım bayılacaksınız artık fotoları koyarım gelince. hoşçakalın kızlaaaaaaaaaaarrrr. MUTLULUKLAR KOCACIKLARIMIZLA:)))))))))
canım bana gri ve tonları yakısıyor başkada renk yakışmıyor o tonlarda yaptırıcağım
kızlar albume fotoları ekledim 12 gün sonra düğünüm var ve evin hali bu bomboşşşşşş
ben de aynen öyleyim burcu hppidi hoppidi
aydasu, semerta...
ayy hepimiz ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz bi bilseniz
ben brda hiçbişy anlatmıyorum ama anlatmaya kalksam ohooooo
inanın "yuh yaa bu nasıl bir aile" dersiniz
benim canım annem hasta haliyle 3 gün boyunca benim evinmle uğraştı benimle berabver
Allaha çok şükür destekçilerim yardımcılarım her zaman çok oldu ama
diğer taraftan bir kişi bile canı gönülden yardım etmek istemedi
yardım etmeyi bıraakkk o şöyle bi kenarda dursun
arayıp sormuyolar bile neler eksik neler yapılcak diye
herşeye ben ailem ve nişanlım koşturuyoruz
lafa gelince "gelinmiz çok iyi gelinimiz bi tane"
ama beni lafta sevmeselerdi keşke
ahh sadece bunlar olsa yine iyii
ben öyle bi aileye gelin gidiyorum ki
benim kara dediğim onlarda ak
ak dediğim kara
çok zıt insanlar
karakterler, yaşam tarzları, alışkanlıklar...
offf anlatmak istemiyorum gerçekten
hiç üzmeyin kendinizi ben nişandan beri kendim koşturdum herşeyime. gerektiği yerde kocamıda sürükledim. benim ailemde ancak şimdi yardım ediyorlar. onlara hak veririm hepsi çalışıyor. kuzenim evlendi onun telaşı vardı benden önce. ama hiç dert etmiyorum. bende istenmeyen gelinim sebebide eşim askere gitmeden evlenmek istediğimiz için. bana güya ceza veriliyor. ama umurumda değil. gelinliğimi ben beğendim. eşim aldı. hala bile düğün salonunda düğünü organize etmeye uğraşıyorum. ve herkese inat severek yapıyorum. maddiyat zorlasada hayalimdeki şeylere kimseye ihtiyacım olmadan yapmaya çalışıyorum. aydasu eğer bizimde yapabileceğimiz birşey olursa söyle canım. herkes elinden geldğince yardımcı olur. sen sadece üzme kendini. ayıp onların olsun.
Kızlar düğünümüze sayılı günler kaldı ha bugün arar sorarlar hadi şu da geçsin arayıp sorarlar diye diye düğün geldi çattı hala arayınımız eksiğimizi gediğimizi soran yok, napalım bizler damat alıyoruz devir böyle olmuşş,
kızlarrrr artık ben de aranızdan ayrılıorum geçici bir düre yardımlarınız paylaşımlarız için çooook teşekkürederim. şuan çok duyguluyum anlatamam. sizi çoook sevdim gerçekten. artık düğünden sonra da görüşürüzzz. kendinize çok iyi bakınnn. yarın GELİN HAMAMIM, perşembe KINA GECEM, cuma DÜĞÜNÜM varrrr. hepinizi öpüorrr mutluluklar diliorummmm. bu arada kına gecem bir duak yaptırdı arkadaşım bayılacaksınız artık fotoları koyarım gelince. hoşçakalın kızlaaaaaaaaaaarrrr. MUTLULUKLAR KOCACIKLARIMIZLA:)))))))))
kızlarrrr artık ben de aranızdan ayrılıorum geçici bir düre yardımlarınız paylaşımlarız için çooook teşekkürederim. şuan çok duyguluyum anlatamam. sizi çoook sevdim gerçekten. artık düğünden sonra da görüşürüzzz. kendinize çok iyi bakınnn. yarın GELİN HAMAMIM, perşembe KINA GECEM, cuma DÜĞÜNÜM varrrr. hepinizi öpüorrr mutluluklar diliorummmm. bu arada kına gecem bir duak yaptırdı arkadaşım bayılacaksınız artık fotoları koyarım gelince. hoşçakalın kızlaaaaaaaaaaarrrr. MUTLULUKLAR KOCACIKLARIMIZLA:)))))))))
kızlar kına ve düğün için programları nasıl yaptınız,nereye kaçta gitceksiniz?[/QU
ben varım sadece sanırım
sabah 9 da 10 gibi evimden çıkıp kadıköye nişanlımın ablasının evine gideceğim kuaför oraya gelicek saç makyaj evde yapılacak oradan sonra 14 de studyoya gidip fotoğraf cektiriceğiz 1 saat cekin sürermiş sonra baba evime gideceğim tekrar avrupa yakasınaoradan beni almaya 5 gibi gelirler 6 30 da tekrar kadıköye nikaha sonrada küçükyalıya düğün yemeğine ne kadar çok karışık demi
Mideme çok afedersınız su dakıka koca bır öküz oturdu...
Kayınvaldem aramıs sımdı, persembe gunu gelınlık bakmaya gıdıyomusuz :86:
Kendımı salak gıbı hıssedıyorum, nıye kı...
nedenkii:26:
kızlar bu arada işten sonra eve geldim gitmedim gelin evime annemler davetiye dağıtmaya gtimiş bende hazır kimse yokken oyun havası provaları yapıyım dedim
Mideme çok afedersınız su dakıka koca bır öküz oturdu...
Kayınvaldem aramıs sımdı, persembe gunu gelınlık bakmaya gıdıyomusuz :86:
Kendımı salak gıbı hıssedıyorum, nıye kı...
nedenkii:26:
kızlar bu arada işten sonra eve geldim gitmedim gelin evime annemler davetiye dağıtmaya gtimiş bende hazır kimse yokken oyun havası provaları yapıyım dedim
:111::111:
canım ya arada kulaklarını çınlatmak gerekiyo bizimkilerin galliba:)
yoksa burayı takip eden biri var ehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?