2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Kızlarrr yanınızda
gelinliğe uygun spor ayakkabı/babet vb rahat ayakkabılar,
herhangi bir aksiliğe karşın iğne iplik
yedek iç çamaşırı bulundurmayı unutmayınnn.

canım Allah razı olsun uyarın için bak iğne iplik güzel fikir
iç çamaşırı neden :111:
her ihtimale karşı derken :111:

ayy söylemeyin şöyle şeyler diyorum size

ahahhahaha
Allah iyiliğini versin kııızz
ayy seninle de iki dk konuşsak olay +18 e intikal ediyo
asıl seneryolar sende gibi geliyo bana
seni gidi seniiii:111:

ne sandın bebişim kitabı yazarım dizi ceker 8 sezon oynatırım tövbeee alakam bilem yok o konularla

kızlarrrr artık ben de aranızdan ayrılıorum geçici bir düre yardımlarınız paylaşımlarız için çooook teşekkürederim. şuan çok duyguluyum anlatamam. sizi çoook sevdim gerçekten. artık düğünden sonra da görüşürüzzz. kendinize çok iyi bakınnn. yarın GELİN HAMAMIM, perşembe KINA GECEM, cuma DÜĞÜNÜM varrrr. hepinizi öpüorrr mutluluklar diliorummmm. bu arada kına gecem bir duak yaptırdı arkadaşım bayılacaksınız artık fotoları koyarım gelince. hoşçakalın kızlaaaaaaaaaaarrrr. MUTLULUKLAR KOCACIKLARIMIZLA:)))))))))

cnm benim bol bol mutluluklar şimdiden:)

canım bana gri ve tonları yakısıyor başkada renk yakışmıyor o tonlarda yaptırıcağım

Bugulu tarzda bır makyaj cok guzel gıder o zaman ozdencım

kızlar albume fotoları ekledim 12 gün sonra düğünüm var ve evin hali bu bomboşşşşşş

Canım evın ne kadar buyukmus masallah, Rabbım agız tadıyla oturmayı nasıp etsın...

Basa gelen cekılıyor demı, ne desek bos...
Herkes ıcınde neler yasıyor...
Acımasız olayım unutmayım bu gunlerı dıyorum ama kendıme guvenemıyorum
Cok zor ısler bunlar...
Tepkısızlıkten orta yerımden ayrılcam o kadar...

Esın askere gıtmedı dıye sen nıye ıstenmıyorsun sonucta bu esının kararı...
Ay kufredecem ya, gozunun ustunde kasın var gelınnnnnn

Nasıl bacım ya, arayıp sormuyorlar mı?
Allah ım cok zor cok...
Mıllet soruyor sunu nasıl yapcanız, salak salak bakıyom ee ııı sey bılmem kı, konusmadık daha :)
Neyse ya aceleye gerek yok nıkahtan bı gun once hallederız :)

Canım Allah yardımcın olsun...
Insallah cok sorunsuz atlatırsın herseyı...
Mutlu haberlerle gel bıze olur mu...
Hadı Allah a emanet...

Kızlar bu arada ben ısten ayrıldım :)
Evde anamla oturuyorum, yuruyusa basladım malum gelın olcaz...
Suan yaptıgım tek aktıvıte sabah annemle yuruyuse gıdıp sısman teyzelerın totolarını gormek

kızlaaaarrr yorgunluktan ölmek üzereyim... izindeyim ama işte olsam daha az yorulurum ve ay çalışıyorum napiim der işlerden sıyrılırdım ama şimdi tüm gün koştur koştur.... cuma akşamı kınam varrrrrrr :=)

şimdi kendi evimdeyim kına müziklerini organize etmeye geldim.. bi liste yapıp yayınlıycam inşallahh az sonra.....

ay bi garip oldum bi heyecanlanıyorum bi ruhsuzlaşıyorum bi gülüyorum bi ağlıyorum.. az önce yeşim salkımın kına gecesi şarkısını dinleyip kınamu hayal ederken ağladım :/ Allahım delirmek istemiyorum:18:

ya senin bu veda mesajın bile beni duygulandırdı,ne sulugöz olduk ya.inşallah sorunsuz geçer cnm bol bol oyna tadını çıkar.

darısı bizim başımıza

allahım seni eşinle çok mutlu etsin yasemincim böle veda etme gel yine ben daha 2 hafta buradayım balayına ne zaman gidiyorsun ve nereye

kızlar liste tamam fakat 50 adet şarkıyı tek tek buraya nasıl yazıciiimmm listeden bi kopyalam yöntemi var ise söyleyin aksi takdirde asla hepsini yazamıcam takatim yok beni affedin ...

Mideme çok afedersınız su dakıka koca bır öküz oturdu...
Kayınvaldem aramıs sımdı, persembe gunu gelınlık bakmaya gıdıyomusuz :86:
Kendımı salak gıbı hıssedıyorum, nıye kı...

nedenkii:26:
kızlar bu arada işten sonra eve geldim gitmedim gelin evime annemler davetiye dağıtmaya gtimiş bende hazır kimse yokken oyun havası provaları yapıyım dedim

kızlar bu arada işten sonra eve geldim gitmedim gelin evime annemler davetiye dağıtmaya gtimiş bende hazır kimse yokken oyun havası provaları yapıyım dedim

Gunlerdır strese gırdım, daha oglen yazıstım sızınle bu konuda aksama aradılar, kulaklarını cınlattım sanırsam ozdencım...

Ben dengesız ruh halıne bıraz erken gırdım, kah agladım bugun kah ben de sen gıbı oyun oynadım

:111::111:
canım ya arada kulaklarını çınlatmak gerekiyo bizimkilerin galliba:)
yoksa burayı takip eden biri var ehehe

sofissssssss ;

nasıl geçti düğüüüünnnnn ? ses veeerrr onlinesın gördüüüüüüüm :)

selam kızlarrrrrrrrrrrr uzun bi ara oldu farkındayım düğünden bi hafta önce ben netimi kapattım doğal olarak giremedim ama varyaaaaaaaa çatladım sizden haber alamayınca :)
ay kızlarrrr biz kocişkoyla tatildeyiz evlendikkkk şaka gibi yaaaa hala inanamıyozz süper bişey lemlem evlendi onu merak ediyommm geçmişi okuyamadım kısıtlı zamanda giriyommm malum:90::90: hepinizi öpüuorummm çokkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…