2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Çalışmak böyle bişey işte,hayırlısı olsun canım sen içinde bugün değilsin ama yarın olucaksın bir işin kalmamıştır hazırlıklarla ilgili yarın güzel güzel kuaförüne gidip güzelleşip hazırlanırsın kınana hayırlı olsun

günaydın:82:
kızlar dün berbat çok çirkin bir gün yaşadım buraya yazmak bile içimden gelmedi hiç allahtan sorunları kısmende olsa cözdük kalp kırıklıklarım için daha çok zaman ihtiyacım var tabi
bu akşam imam nikahım kıyılıyor gelinliğimide alıyorum artık dün gelinlikci bayan aradı beni onunla bile konuşmak istemedim ben sizi daha sonra arayacağım dedim ve kapadım kadın bile sasırdı ama benimde artık biraz kafamı dinlemeye su hazırlıklardan bir günde olsa uzaklaşmaya ihtiyacım vardı .. ama bugün çok hazırım hazırlıklara

ebrucum canım benim çok güzel olmuşsun çok yakışmışsınız umarım korkularını yenmişsindir yolunda gitmiştir hersey
ah ahsen sende su damadın kulaklarını bir çek üzdü vala beni ( ki ben kolay kolay kırılmam üzülmem )

Ne oldu sana böyle baya bi kırılmışsın belli inşallah geçer bu durum ki geçmeli az zamanın kaldı çok mutlu olman gerekirken gelinliğini bile hiçe saymıysın ozdncim yakışmıyor sana, neşe doluydun inşallah sorunlar ve sıkıntılarından kurtulup rahatlarsın.

servett yarınmııı:18::18::18: eee saatlerin kaldı artık tatlım izin iste ve git bence onların teklif etmesi lazım burada regli ağrısından bile işten izin alıp giden var kiiiii senin düğünün var kalk ve git kovmazlar sanırım yada işler aksamaz bazi işverenler çok katı oluyor bu konularada gercekten

sorma jeloo konuda o kadar basitki işte oda bende bunaldık sanırım o özür diledi benden ama ben dilemedim ben dilemeyince koptu iyice olay ...aman ne bileyim 5 yıldır beraberiz hiç böle kırgınlığımız olmadı düğüne 10 gün kala oldu kısmet işte... ben sanırım kendi kendimi nazarladım dedimki hiç su düğün zamanı anlaşmazlığımız olmadı millet neler neler yasıyor dedim gördüm sonra günümü ..sanırım bazı güzel şeyleri dillendirmemek gerekiyormuş anladım :26:
bu arada biz salıdan beri konuşmuyoruz dünde liseli gibi mesajlaştık sadece sabah artık o kadar özledimki onu aradım açmadı uyuyorda olabilir tabi ben daha erken kalkıyorum cünkü...
velhasıl bugünüde atlatırsam daha iyi olup yeni gelin moduna gireceğim insallah

kızlarrr benim de yarın kınam var çalışıyorum( ama 1 2 saate çıkarım kuaförde randevum var,
bi telaşşş sardı ki sormayınn ufff Allahım Cumartesi davulcular kapıya dayandığın da napıcam ben bilemiyorum şimdiden avuçlarım terliyo ellerim titritooo,
Ki sabah uyandığım da kuaför rand. olduğunu bile unutmuşum daha çarşamba sanıyorum bugünn offf dua edin kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun yüzümüzü kara çıkarmasın

veda ettim ama kopamıorumm:)) bugece kınam var. inşallah dün gelin hamamındaki kadar eğleniriz. inşallah düğünü biten kızların [ ki artık kız diiller :)))))))) ] dediği dibi inş. güzel gecerrrr ve ewe gidince herşeyi güzel hatırlarız. veee yarın da düğünüm. offf çok heycanlıyım. dışardan misafirler geldi ev çok kalabalık. herkes çok mutlu ve koşuşturma derdindeler. kuruyemişleri süslü paketlere doldurdum. meyve sularını ve kekleri hazırladık. kınalarım, kına tepsim duağım elbisem bindallım ayakkabılarım takılarım karşımdaa:)))) çoook mutluyum şükürler olsunn. Allahım hepimizi çooook mutlu etsin inş.

Canım benim kırgınlığın sürmesin gerekirse sende özür dile gerçi bende sevmem özür dileyim falan ama gerektiği yerde dilemek gerek konuyu fazla uzatmamak gerek,bizde geçen gün ilk kavgamızı yaptık hemde evimizde uzadı uzadı büyüdü sonra bana dediki bit kadar şeyi büyüttün olay haline getirdin farkındamısın sonra düşündüm biz niye kavga ediyoruz o kadar gereksizdiki sebebi sonra gülmeye başladım tabi oda güldüsonra konuyu uzatmadık çünkü oturup uzatsam daha neler neler çıkıcak ortaya daha kötü olucak herşey sonuçta her istediğimizi çok şükürki yaptılar yapmayada çalışıyorlar biz belkide çok alınganız hemen savunmaya geçiyoruz artık bir aile olucaz karı koca olucaz aynı evde olucaz,lütfen toparlan bir kendine gel canım onada yazık sanada ikinizede 10 gün kala bunları sil at bir kenara mutlu ol mutlu et huzurlu neşeli güler yüzle geçirin bu 10 gününüzü

kızlar istanbul avrupa yakasında (bahçelievler de oturuyorum) bildiğiniz temiz ve uygun hamam var mı tavsiye edebileceğiniz????

En güzel telaşlara gelmişsin işlerini toparla ve çık canım kuaförde işlerini hallet sonra az biraz dinlen yorgun gelin olma bugün benimde son gelinlik provam var ve unutmuştum sabah hatırladım ayakkabımı ve iç çamaşırımı aldım hemen yanıma ay unutkan gelinler olduk sanırım kınanda düğününde çok güzel geçsin mutlu huzurlu inşallah

canım benim o benden özür diledi ama bana bir şey ifade etmedi kırdıktan sonra özür dilesenn ne olur önemli olan ağzından çıkan laflara dikkat etmek aynen öle dedim ona ... neyse büyüklük bende kalsın aradım senin yorumunu okuyunca hala nazlı gelin gibi görsen yavrum bebeğim diyen adam telefonu günaydın diye açtı neyse şimdi içimizdeki negatif elektiriği atıyoruz... eski düzenimize dönüyoruzzz

sizdedemi davul var canım bizede gelecek davul sesi beni hep hüzünlendirir dımdıdmdıdmdıdm ayy kulağıma kadar geldi sesi

yasemin hiç güleceğim yoktu ilahi alemsin ki artık kız diiller :)))

Son düzenleme:
bu arada dün akşam perde siparişimi verdim c.tesi takılacak inş. ve akşam çeyizlerimi açtık salona h.sonu götürücez

sizdedemi davul var canım bizede gelecek davul sesi beni hep hüzünlendirir dımdıdmdıdmdıdm ayy kulağıma kadar geldi sesi

bizim de davul zurnayla çıkar gelin zaten düğün boyunca da davul zurna halay...

bu arada dün akşam perde siparişimi verdim c.tesi takılacak inş. ve akşam çeyizlerimi açtık salona h.sonu götürücez

sizin perdeci hızlıymış ne güzel bizimkisi neredeyse 1 ay oldu yok ortada perde ... perde olmayınca tv falanda kurulmadı hırsızların iştahını açmamak için koltuğuda sırtlayıp götürmez herhalde

Ozdncim takılma detaylara sabah yavrum bebeğim demez öğleden sonra der akşama derki diyecek emin ol büyüklük sende kalsın benimkindende o gün ağzından ne laflar çıktı inanki dumur oldum onca sene hiç öyle laflar duymamıştım ondan,dediği şey sabrımın sonuna getirdiğin için söyledim dedi ki hep biz diyelim onlar sussun olmuyorboşver neler oluyor hayatta sağlık sıhhat yerinde olsun yeterki bak o kadar yzüdük yüzdük kuyruktayız evleniyoruz ve oydu buydu stres yapıyor herşey tartışmalar bundan ama ne yapıyoruz sakin gelin oluyoruz sinir stresi koy bir tarafa mutlu ol bakim birde gelinlikçini ara ve gelinliğinin durumunu öğren hatta akşama git mutlu eder bu seni

bu akşam imam nikahım var gelinlikci kadıköyde yarın gideceğim birde yarın makyaj provamı halledicem en korktuğum o

bu akşam imam nikahım var gelinlikci kadıköyde yarın gideceğim birde yarın makyaj provamı halledicem en korktuğum o

Aaaaaaaaaaaaa Bu akşam imam nikahın var ve hala küs duruyosunuz ay inanmıyorum size,hadi bakalım hayırlısıyla kıyılsın ilk nikahınız makyaj provası en önemli şey porselenmi yaptırıcaksın ben daha kuaför araştırmadım bile bu hafta saçımı boyatmam lazım bide gelin başı için kuaför ne rahat gelinim güel olur eminim makyaj provan canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…