yalnız değilsin zahter düğünüme 11 gün kala gram evlenmek istemiyorum dün gece çok kalbim kırıldı çok ağlatıldım malesefve ben dün teli kapatırken bile ağlıyordum ama bu saatte kadar arayıp sormadı bile beni kendimi değersiz salak bir kız gibi hissediyorum
yalnız değilsin zahter düğünüme 11 gün kala gram evlenmek istemiyorum dün gece çok kalbim kırıldı çok ağlatıldım malesefve ben dün teli kapatırken bile ağlıyordum ama bu saatte kadar arayıp sormadı bile beni kendimi değersiz salak bir kız gibi hissediyorum
youtube dan video indirmek isteyenler google amcaya youtube video downloader yazsın onuda çevirmek için free flv converter var :)
bugün belediyeye gidip soracağım en az 200+kdv yazıyordu fiyatları. eşimde artık bunalmış bana bencilsin diyor. hep sen istiyorsun. evet kimse ilgilenmiyor çünkü. anneme sorsanız düğün telaşında çok işi var çok yoğun. evimi temizledim eşyamı yerleştirdim. bütün alışverişimi yaptım. halada koşturuyorum. kızlar ben evlenmekten vazgeçtim diyemiyorum zaten evliyim
ayyy şansa bak yaaatünaydın kızlar
perdecimiz yaktı beni ona güveniyodum annemin perdecisi ama o da bu hafta kendi perdelerini dikiyomuş haftaya balayına gidiyomuş tam zamanını bulmuş evlenecek yaa.....
saol cnm ya çok makbule geçtiyoutube dan video indirmek isteyenler google amcaya youtube video downloader yazsın onuda çevirmek için free flv converter var :)
bugün belediyeye gidip soracağım en az 200+kdv yazıyordu fiyatları. eşimde artık bunalmış bana bencilsin diyor. hep sen istiyorsun. evet kimse ilgilenmiyor çünkü. anneme sorsanız düğün telaşında çok işi var çok yoğun. evimi temizledim eşyamı yerleştirdim. bütün alışverişimi yaptım. halada koşturuyorum. kızlar ben evlenmekten vazgeçtim diyemiyorum zaten evliyim
levrekcim bahçelievlerde oturuyorum uzak yani 1-2 yere daha bakıcaz olmazsa çocuk balayından dönüşte yaparım diyo ayın 20 si gibi takarım diyo yani düğünüme 3-4 gün kala en son perdelerim olmuş olur ne yapalım ben çeyizim gidince perdelerim de olsun istiyodum ama çok geç kaldım nişanlımın ailesi hiç bşyle ilgilenemiyo görümcem hasta olduğu için annemle koşturuyoruz hep ben düğün hazırlıklarımı böyle hayal etmemiştim hiç kimse ilgilenmiyo sanki zorla beni gelin alın dedim
levrekcim bahçelievlerde oturuyorum uzak yani 1-2 yere daha bakıcaz olmazsa çocuk balayından dönüşte yaparım diyo ayın 20 si gibi takarım diyo yani düğünüme 3-4 gün kala en son perdelerim olmuş olur ne yapalım ben çeyizim gidince perdelerim de olsun istiyodum ama çok geç kaldım nişanlımın ailesi hiç bşyle ilgilenemiyo görümcem hasta olduğu için annemle koşturuyoruz hep ben düğün hazırlıklarımı böyle hayal etmemiştim hiç kimse ilgilenmiyo sanki zorla beni gelin alın dedim
Ben annemin hatta sülalemizin perdecisine yaptırdım gittim seçtim hatta taçta beğendiğimiz tül farkı renkte geldi ekru beğendim katalogda açık toz pembeymiş ama biz bunu farketmedik böyle bir aksilik olmasına rağmen 3 günde dikildi bütün evin perdeleri fonları güneşlikleri dördüncü gün takıldı çeyizim mobilyam gitmeden ilk işim perdeydi çünkü çeyiz giricek mobilya gelicek perde olmadan göstermiyor ne yazıkkı,bence başka perdecileri araştır bak içine sinen olur teslim tarihini biraz önceye aldırmaya çalışırsın.Bende annemle hallettim her işimi perde,mobilya,halı bütün herşeye annemle koştuk yaptık ettik sıkma canını hepimiz yaşıyoruz bunları kimse kendi ailen gibi düşünmez seni ben bunu gördüm hayırlısı olsun
eminönünden baksana ben cumartesi sipariş verdim bugün alacağım, annemde storlarını, evin perdelerini ordan almıştı.. Hem çok çeşit var, tüm dükkanlar yan yana seçeneğin fazla, hemde fiyatı bayağı uygun
allahım seni eşinle çok mutlu etsin yasemincim böle veda etme gel yine ben daha 2 hafta buradayımbalayına ne zaman gidiyorsun ve nereye
canıımmm, yaw duygusallığını bana aktardın şimcik, ne içten yazmışsın :2: herşey gönlünden geçen gibi olsun, koccaman mutluluklar dilerim
Evlenen gelinlerimiz birer birer dökülüyorlar topiğimizeesofistike de gelmiş hoşgelmişş
canım benim herşeyin güzel geçmesine çok sevindim, Allah bir ömür boyu ağzınızın tadını bozmasın, evinizden huzur eksik olmasın
Şimdi sırada 0505 var ismini bilmiyorum :26: ama bir ömür boyu mutluluklar diliyorum , inşallah senin düğünün de çookkkk güzel geçeerr[/
0505=yasemin:))))) çok teşekkürler cnm benm inşallah güzel geçer. darısı sizlere olsun.
cnm izin alamadı balayımız yok şimdilik ama kışa uludağa gitcez ona yer ayırtcazz bidahaki ay. bakalımda. tamam fırsat buldukça geleceğim:) darısı sizeee hadi bakalım benm gelin hamamım bitti... yarın kına gecem varrr:) öpüorum sizi cnmmmm
canıımmm, yaw duygusallığını bana aktardın şimcik, ne içten yazmışsın :2: herşey gönlünden geçen gibi olsun, koccaman mutluluklar dilerim
canım sana kolay gelsin kazasız belasız sorunsuz istediğin gibi olur inş.herşey mutluluklar....
ah cnm benm adım yaseminn:) çoook teşekkürler inş. güzel geçer hamam harika geçti ziller oynamalar yemekler falan:)) yarın kınam bakalım. kopamıorum burdan iki dakikalığına da olsa giriorum:)) darısı size artıkk:) hepinizee mutluluklar diliorum düğünden sonra hemeeeenn fotolarınıza bakmaya gelecem ona göre:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?