2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

kızlar neler oluyoooo bırakmayın kendizi hepimiz gerginiz bşyler yetişmeyecek korkusu var bütün kavgalar bu yüzden ama nasıl olsa düğün günü herşey bitmiş olacak tadını çıkarmaya bakalım son günlerimizin....

Ozdn sanırım anlaşmazlıklar var ufak şeylerdendir eminim düzelir aranız sıkma canını 11 günün kalmış şunun şurası o kadar hevesin bir günde bittiğine inanamam moralin bozuk diye böyle söylüyorsun,belki biraz sakinleşirsin diye aramıyordur arasa belkide dahada büyüycek konular nolur sıkma canını düzelt bi kendine gel herşeyin hayırlısı bizler için canım benim

Sen ne istiyorsan o olsun kulak asma birtakım şeylere eğer içinden bunu yapmak geliyorsa yap,eşinede makul birşekilde açıkla güzellikle ben istiyorum de kırma beni de,sen gelinsin unutma bunu seninkiler öncelikli annende kendine göre haklıdır o kadar insan gelicek ev temiz olmalı e bunun yemeği var tatlısı var ayrı ikramları var,benimki bu haftadan temizliğini dip köşe yapıyor buzluk dolduruldu yapraktı oydu buydu ancak yetişirmiş bende hıhı diyorum herşeye annem ne kadar umursamazsın ben bu kadar telaş yapıyorum sen çok rahatsın diyor aman anne diyorum evlenicem altı üstü

tünaydın kızlar
perdecimiz yaktı beni ona güveniyodum annemin perdecisi ama o da bu hafta kendi perdelerini dikiyomuş haftaya balayına gidiyomuş tam zamanını bulmuş evlenecek yaa.....
ayyy şansa bak yaaa
maltepe taraflarında olanlara bi yer önere bilirim çok uygun fiyatları var
saol cnm ya çok makbule geçti
ya aslında hepsi eşin de/eş adayında bitiyor
üzülme bence olabilecekse zorla tüm kapıları olmuyorsa da sıkma kendini nie bu günlerini sıkıntılı geçiresin

bu streste çiftler en çok birbirlerini kırıyor, nazları geçtiği için sanırım.. Arayıp kavga etmektense, sakinleşmeyi beklemek en iyisi..

sağolun kızlar
eşim biraz bu konularda cimri gereksiz görüyor. ben baştada söyledim gerek yok diyor. ben kendim görüştüm az önce. normalde böyle şeyler yapmıyoruz ama yardımcı oluruz dediler. beni eski işyerimden tanıyormuş birisi. akşam tekrar görüşeceğiz. ben düğünüm için herşeye evet dedim kızlar. istediğim şey inanın mahalle arasında kalmış bir salonda sıradan bir düğün yapmak değildi. 8 milyarlık düğünü bir milayara kabul ettim. o yüzden bari bu isteğim olsun istedim. inşallah bir aksilik çıkmaz.

levrekcim bahçelievlerde oturuyorum uzak yani 1-2 yere daha bakıcaz olmazsa çocuk balayından dönüşte yaparım diyo ayın 20 si gibi takarım diyo yani düğünüme 3-4 gün kala en son perdelerim olmuş olur ne yapalım ben çeyizim gidince perdelerim de olsun istiyodum ama çok geç kaldım nişanlımın ailesi hiç bşyle ilgilenemiyo görümcem hasta olduğu için annemle koşturuyoruz hep ben düğün hazırlıklarımı böyle hayal etmemiştim hiç kimse ilgilenmiyo sanki zorla beni gelin alın dedim

Ben annemin hatta sülalemizin perdecisine yaptırdım gittim seçtim hatta taçta beğendiğimiz tül farkı renkte geldi ekru beğendim katalogda açık toz pembeymiş ama biz bunu farketmedik böyle bir aksilik olmasına rağmen 3 günde dikildi bütün evin perdeleri fonları güneşlikleri dördüncü gün takıldı çeyizim mobilyam gitmeden ilk işim perdeydi çünkü çeyiz giricek mobilya gelicek perde olmadan göstermiyor ne yazıkkı,bence başka perdecileri araştır bak içine sinen olur teslim tarihini biraz önceye aldırmaya çalışırsın.Bende annemle hallettim her işimi perde,mobilya,halı bütün herşeye annemle koştuk yaptık ettik sıkma canını hepimiz yaşıyoruz bunları kimse kendi ailen gibi düşünmez seni ben bunu gördüm hayırlısı olsun

eminönünden baksana ben cumartesi sipariş verdim bugün alacağım, annemde storlarını, evin perdelerini ordan almıştı.. Hem çok çeşit var, tüm dükkanlar yan yana seçeneğin fazla, hemde fiyatı bayağı uygun

evet haklısınız hepimiz için hayırlısı olsun cumartesi çarşıya çıkıcaz ordan da bakiim ama sonuç itibariyle en erken önümüzdeki h.içi gelecek ve ben bu hafta sonu çeyizimi götürüyorum...bunu düşündükçe daha da geriliyorum ama nişanlım hala çok acelecisin diye bana söyleniyo...

kızlar benim 2 haftam var ama 1 haftam varmış gibi düşünüyorum çünkü düğünümden 1 hafta önce ankara da olmam gerkiyo teyzemin oğlu evleniyo 1 hafta içinde herşeyi bitirip gidicem gelince kına ve düğün çooookkk daha yorucu olacak benim için

Kızlar nasılsınız, cuma kınam var cumartesi de düğünüm ama bennn evet biz hala çalışıyoruz Allahımm şirket elemanı olmak mı suçum,
yapılacak işler var, öyle kara kara düşünüyoruz Allahım yardımıcımız olsun hepimizin, yarın misafirler de damlar,

allahım seni eşinle çok mutlu etsin yasemincim böle veda etme gel yine ben daha 2 hafta buradayım balayına ne zaman gidiyorsun ve nereye

cnm izin alamadı balayımız yok şimdilik ama kışa uludağa gitcez ona yer ayırtcazz bidahaki ay. bakalımda. tamam fırsat buldukça geleceğim:) darısı sizeee hadi bakalım benm gelin hamamım bitti... yarın kına gecem varrr:) öpüorum sizi cnmmmm

canıımmm, yaw duygusallığını bana aktardın şimcik, ne içten yazmışsın :2: herşey gönlünden geçen gibi olsun, koccaman mutluluklar dilerim

ah cnm benm adım yaseminn:) çoook teşekkürler inş. güzel geçer hamam harika geçti ziller oynamalar yemekler falan:)) yarın kınam bakalım. kopamıorum burdan iki dakikalığına da olsa giriorum:)) darısı size artıkk:) hepinizee mutluluklar diliorum düğünden sonra hemeeeenn fotolarınıza bakmaya gelecem ona göre:))

canım sana kolay gelsin kazasız belasız sorunsuz istediğin gibi olur inş.herşey mutluluklar....

canıımmm, yaw duygusallığını bana aktardın şimcik, ne içten yazmışsın :2: herşey gönlünden geçen gibi olsun, koccaman mutluluklar dilerim

tatlım az önce hatlar karışmış:) ynlış yazmışım. valla çok duyguluyum sorma cnm bnmmm. hepimizin herşey gönlümüzce olsun. çoook teşekkürler cnmmm

benim adımda özlem canım, herşeyin güzel geçmesine sevindim, tüm stresini at eğlenerek.. Düğünden sonra görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…