2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

offf diyerek başlıyorum bugunn gelinliğimi teslim almaya gittim,beğenmediğim yerleri vardı almadım tekrar bakcaklar,benim gelinliğim biliyosunuz taşlı,öndeki taşalrdan birinin ipi sökülmiş sarkıyodu,birindede taş düşmüştü boş yuvası duruyodu,onları sölerdim,kadın dio kusur ararsan bulursun,dedim o nedemek bu benim en özel günüm tabiki heryerine bakıcam.zaten kim görcek,kuaförde fln takılır dökülür dedi manyak ya.kimse görmücek diye böylemi alcam dedim,çok sinir etti beni gıcık kadın.en son ne dediysem hepsini yazdı.bakalım cumaya tekrar gidiyorum inş sorunsuz alırım..satıcılar ne kadar patavatsız.ben böyle muamele olmasın diye gelinliğimi ordan buldan almadm düzgün bi yerden aldım ama yok yok hepsi böle bunların,ister istemez insanın morali bozuluyo

olduuu o zaman sende paranı eksik al deseydin, yaw böyle esnafa sinir oluyorum Bir gelin için en önemlisi gelinlik bilmezlermi, herşey tekrar alınabilir, beğenmezsen sonra değiştirebilirsin amaa o gelinlik bir kere giyilir o düğün bir kere olur.. sen hiç sıkma canını, cuma günü içine sinmeyen bişey olursa yine söyle, içine sinsin.. Gerekirse kadını dövmeye gelirim seninle

bence de içine sinmiyosa yine söyle gerekirse parasını eksik ver senin için en özel şey
biz de çıkışta perdeciye gidicez inş.beğenirim ve cumartesine yapar bitirirler çok sevinirim valla

bence de içine sinmiyosa yine söyle gerekirse parasını eksik ver senin için en özel şey
biz de çıkışta perdeciye gidicez inş.beğenirim ve cumartesine yapar bitirirler çok sevinirim valla

kafanda ne istediğini belirlediysen çok zorlanmazsın.. desenler birine benziyor, eminönündeki tüm perdecilere girip çıkmış biri olarak söylüyorum

aslında duvağımda pek içime sinmedi..2 duvak yaptırdım biri kısa diğeri baya uzun,kısa olan düz tül ucuna 1 sıra taş diktiler,zarif oldu.uzun olanın da aşağı doğru yoğunlaşarak taşlar atcaklardı aralara,heryerine taş serpiştirmişler.o fazla geldi bana.kadın onada zaten bu duvak ekstra diyip duruyodu,desem beğenmedim zaten ektra dicek.beğenmezsem kendim yaparım yada hiç uzuna girmem bilmiyorum

demetçim senin perdelerin yetişir merak etme,şu gelinlikleri bile güya aylarca önceden dikmeye başlıyolar,ama ben biliyorum hep randevu gününden önce hazırlıyolar,için rahat olsun,kız güvenilirse bekle,değilse başkasına diktir,ama bence kızın balayından gelme işe başlama zamanı çoktan bellidir,hemen senin işinle uğraşır,sende arar taciz edersin hemen

sofiiiiş bir ömür mutlu olun canım çok sevindim güzel geçmesine....

kızlar beğen butonu niçin yok bende ya

Sofıstıke
Hosgeldın canım, cok sevındım herseyın guzel gecmesıne...
Of yazını okuyunca agladım, cok duygusal olduk cok...

kızlar hepinize çok çok tşk ediyorummm. umarım hepiniz en az benim kadar mutlu olursunuzz
ya her evlenen bi geliyo herşey güzel diyip gidiyo seviniyorum sorunsuz geçtiğine o ayrı ,ayrıntıları verseniz azcık,biz ne yapsak ne yapmasak söleseniz.

bi kere sakın stres yapmayın o gün zaten herşey tıkır tıkır oluyo sanki otomatiğe bağlanmış gibi :)) herkes çok gergin oluyor ( biz öyleydik) sakin olun nişanlınızla kavga etmeyin birbirinizi kırmayın çünkü biz kuaförün kapısında bi güzel kapıştıydık :) şimdi anlatıp gülüyoruz düğün bitince tüm herşey bitiyo inanın o yüzdende aman şu istediğim gibi olmadı diyip kendinize zehir etmeyin hiç bişeyi. çünkü benim düğün günümde yağmur yağdı ve düğünüm hiç istediğim gibi olmadı içerde oldu ve ben sinirden çatladımmmm resmen suratım asıldı ağlıcaktım nerdeyse sonra baktım eğlenen heryerde eğlenir boşverdim ama düğünümün ilk anlarını heba ettim maalesef...
düğün bitti hep birlikte eşimin evine gittik biz üstümüzü değiştik bişeyler yedik annemle babamla vedalaştık ki babamla vedalaşmam çok kötüydü düşündükçe hala gözlerim doluyor ikimizdde ağladık sonra herkes ağladı ah ahh babam benim öyle ağlaya ağlaya atladık arabamıza bastık yollara düştük gece 1 de iki arkadaşımızla birlikte ( samsuna bıraktık onları) yolculuk süperdi müzik son ses eğlene eğlene gittik sabah da sinop a vardık :) burası sessiz sakin manzarası süper ama denizi buz gibiiii:)aman ne önemi varrr 8 senenin muradına erdik çok mutluyuz şükürler olsun allahım herkesin gönlüne göre versin.
şimdi aşağı inip yemek yicez. yarın ankaraya dönüyoruz aşkımın izni bitmeden birazda orda gezelim dedik.. öpüyorumm herkesiii eylül gelinleriiimmmm

ayy kızlar acayip heyecanlıyım çok mutluyum
gelinliğimi teslim aldım
az önce evde giydim
Aman Allahım yaaaaaaaaaaa süper olmuş çok begendi herkes
sadece aileme gösterdim herkese süpriz olcak :111:

oyy benim kuzum nasıl ağlatır seni o damat
ben de gecen hafta fena halde kırgındım hatta nişan atıyodum hatırlarsaan
ama sonra anladım ki gerginlik strest, sıkıntı bizden çok erkekleri sarıyor
sen de öyle düşün
aramasını bekleme biraz sakinleşmek en iyisi
şu saatlerde sorunu çözmüşsünüzdür umarım

Burcu, üzülme tatlım erkeklerin odunlukları bununla sınırlı değil malesef
biz fazla detaaycıyız, her ayrıntının mükemmel olmasını istiyoruz
ama erkekler genele odaklılar
beyinleri öyle çalışıyo napalım:)
ama senin düğün için yaptığın fedakarlığını okuyunca bir "ahh" çektim
ben de çok fedakaarlık yaptım biçok şeyi "boşver" diyerek geçiştirdim
ama inanır mısın karşı taraf ne bir Allah razı olsun dedi ne de teşekkür etti
biz istediğimz kadar fedakarlık yapalım burcu, inan o fedakarlıkları yapmayanlar daaha da kıymete biniyolar

çook güzel anlatmışsın cnm gülerek okudum .dediğin gibi hiçbişeyi takmamak lazım ama şimdi bile gerginiz malesef.olcak bitcek ya hiç anlamıcaz doyamıcaz biliyorum ama napalım keşke 40 gün 40 gece olsa

Canım şuara hiçbişey yapmıyorum haftaiçi çok yoğunum,haftasonu tül - perde , halı işine girişicez bakalım, eskiden olsam internetten model bakardım , sonra mağaza mağaza dolaşırdım, artık sıkıldım mı nedir bilmiyorum girip bi mağazadan alıp çıkmak istiyorum, vee artık düğünüm olsun bitsin istiyorum yoruldum artık

selam kızlarrr,

ay çok yoruluyorum her gün bir sürü koşturmaca... davetiyeleri dağıtıyoruz iki gündür. yarından sonra kınam var...

bugün gelinliğim almayha gidiyorduk yol da baya var arası evimizle yolda aradım biz almaya geliyoruz bitti dimi aramadınız diyorum ay canım biz de yeni haber aldık yetişmicek bugüne sen en iyisi yarın gel dediler... aramasam onca yolu gidicektim ya yarım yamalak vericekler gelinliği ya da orda diceklerdi olmadı diye... sinirden delircektim hoş gene kızdım ya... salaklar ya o kadar para alıyorlar ama hizmet sıfır ... neyse gene de takışmıyorum özenle yapsınlar diye...

kızlar düğün rsimlerini koydum bakin bakalım

Eklentiler

• $IMG_3072.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_3078.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $IMG_3220.webp
    54,7 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_3239.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 29
Hergün pilates yapmaya başladım, çok az zaman var ama belki yinede faydası olur dedim. Pilates diyet yapan varmı? Sırt ağrılarım nasıl artmış, pilates yaparken sırtımdan acayip sesler geliyo ya

kızlar düğün rsimlerini koydum bakin bakalım

çok güzel olmuşsun cnm maşallah..benimde yarın kınam var ve ben iş yerinde çalışıyorum:)düğün bu günden başladı gelen gidenler olacak hep hayırlı olsun demeye evde bi telaş var ama ben o telaşın içinde degilim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…