offf diyerek başlıyorum bugunngelinliğimi teslim almaya gittim,beğenmediğim yerleri vardı almadım tekrar bakcaklar,benim gelinliğim biliyosunuz taşlı,öndeki taşalrdan birinin ipi sökülmiş sarkıyodu,birindede taş düşmüştü boş yuvası duruyodu,onları sölerdim,kadın dio kusur ararsan bulursun,dedim o nedemek bu benim en özel günüm tabiki heryerine bakıcam.zaten kim görcek,kuaförde fln takılır dökülür dedi manyak ya.kimse görmücek diye böylemi alcam dedim,çok sinir etti beni gıcık kadın.en son ne dediysem hepsini yazdı.bakalım cumaya tekrar gidiyorum inş sorunsuz alırım..satıcılar ne kadar patavatsız.ben böyle muamele olmasın diye gelinliğimi ordan buldan almadm düzgün bi yerden aldım ama yok yok hepsi böle bunların,ister istemez insanın morali bozuluyo
bence de içine sinmiyosa yine söyle gerekirse parasını eksik ver senin için en özel şey
biz de çıkışta perdeciye gidicez inş.beğenirim ve cumartesine yapar bitirirler çok sevinirim valla
sofiiiiş bir ömür mutlu olun canım çok sevindim güzel geçmesine....
kızlar beğen butonu niçin yok bende ya
Sofıstıke
Hosgeldın canım, cok sevındım herseyın guzel gecmesıne...
Of yazını okuyunca agladım, cok duygusal olduk cok...
kızlar hepinize çok çok tşk ediyorummm. umarım hepiniz en az benim kadar mutlu olursunuzzEvlenen gelinlerimiz birer birer dökülüyorlar topiğimizeesofistike de gelmiş hoşgelmişş
canım benim herşeyin güzel geçmesine çok sevindim, Allah bir ömür boyu ağzınızın tadını bozmasın, evinizden huzur eksik olmasın
Şimdi sırada 0505 var ismini bilmiyorum :26: ama bir ömür boyu mutluluklar diliyorum , inşallah senin düğünün de çookkkk güzel geçeerr
ya her evlenen bi geliyo herşey güzeldiyip gidiyo seviniyorum sorunsuz geçtiğine o ayrı ,ayrıntıları verseniz azcık,biz ne yapsak ne yapmasak söleseniz.
yalnız değilsin zahter düğünüme 11 gün kala gram evlenmek istemiyorum dün gece çok kalbim kırıldı çok ağlatıldım malesefve ben dün teli kapatırken bile ağlıyordum ama bu saatte kadar arayıp sormadı bile beni kendimi değersiz salak bir kız gibi hissediyorum
bugün belediyeye gidip soracağım en az 200+kdv yazıyordu fiyatları. eşimde artık bunalmış bana bencilsin diyor. hep sen istiyorsun. evet kimse ilgilenmiyor çünkü. anneme sorsanız düğün telaşında çok işi var çok yoğun. evimi temizledim eşyamı yerleştirdim. bütün alışverişimi yaptım. halada koşturuyorum. kızlar ben evlenmekten vazgeçtim diyemiyorum zaten evliyim
kızlar hepinize çok çok tşk ediyorummm. umarım hepiniz en az benim kadar mutlu olursunuzz
bi kere sakın stres yapmayın o gün zaten herşey tıkır tıkır oluyo sanki otomatiğe bağlanmış gibi :)) herkes çok gergin oluyor ( biz öyleydik) sakin olun nişanlınızla kavga etmeyin birbirinizi kırmayın çünkü biz kuaförün kapısında bi güzel kapıştıydık :) şimdi anlatıp gülüyoruzdüğün bitince tüm herşey bitiyo inanın o yüzdende aman şu istediğim gibi olmadı diyip kendinize zehir etmeyin hiç bişeyi. çünkü benim düğün günümde yağmur yağdı ve düğünüm hiç istediğim gibi olmadı içerde oldu ve ben sinirden çatladımmmm resmen suratım asıldı ağlıcaktım nerdeyse sonra baktım eğlenen heryerde eğlenir boşverdim ama düğünümün ilk anlarını heba ettim maalesef...
düğün bitti hep birlikte eşimin evine gittik biz üstümüzü değiştik bişeyler yedik annemle babamla vedalaştık ki babamla vedalaşmam çok kötüydü düşündükçe hala gözlerim doluyorikimizdde ağladık sonra herkes ağladı ah ahh babam benim öyle ağlaya ağlaya atladık arabamıza bastık yollara düştük gece 1 de iki arkadaşımızla birlikte ( samsuna bıraktık onları) yolculuk süperdi müzik son ses eğlene eğlene gittik sabah da sinop a vardık :) burası sessiz sakin manzarası süper ama denizi buz gibiiii:)aman ne önemi varrr 8 senenin muradına erdik çok mutluyuz şükürler olsun allahım herkesin gönlüne göre versin.
şimdi aşağı inip yemek yicez. yarın ankaraya dönüyoruz aşkımın izni bitmeden birazda orda gezelim dedik.. öpüyorumm herkesiii eylül gelinleriiimmmm
Canım şuara hiçbişey yapmıyorum haftaiçi çok yoğunum,haftasonu tül - perde , halı işine girişicez bakalım, eskiden olsam internetten model bakardım , sonra mağaza mağaza dolaşırdım, artık sıkıldım mı nedir bilmiyorum girip bi mağazadan alıp çıkmak istiyorum, vee artık düğünüm olsun bitsin istiyorum yoruldum artıkEkim gelinim benim
Sağol canım benim destegın ıcın...
Ya zaten cok hassasız, ınsan ıster ıstemez stres oluyor, nısanlım burda olsa hıncımı ondan cıkarırdım pek de guzel olurdu ama :) işi zaten streslı, gece, gunduz...
Insallah dedıgın gıbı olur canım sen ne alemdesın?
ayy kızlar acayip heyecanlıyım çok mutluyum
gelinliğimi teslim aldım
az önce evde giydim
Aman Allahım yaaaaaaaaaaa süper olmuş çok begendi herkes
sadece aileme gösterdim herkese süpriz olcak :111:
Ayyy çook sevindim canım gelinliğin içine sinmiş ne güzeleminim çook güzel bir gelin olucaksın sennnn
kızlar düğün rsimlerini koydum bakin bakalım
Ayyy çook sevindim canım gelinliğin içine sinmiş ne güzeleminim çook güzel bir gelin olucaksın sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?