Çalışmak böyle bişey işte,hayırlısı olsun canım sen içinde bugün değilsin ama yarın olucaksın bir işin kalmamıştır hazırlıklarla ilgili yarın güzel güzel kuaförüne gidip güzelleşip hazırlanırsın kınana hayırlı olsun
sağol cnm ya aslında yapılacak işte çok ama nedense artık pek umursamıyorum ..nasılsa olur diyip geçiyorum..eve dün bilgisayar masasını ve kitaplığını getirdi nişanlım onlar tozmuş ve yerleşmesi lazım...tv geldi bugun kurulacak bide girip çıktılar tekrar temizlemek lazım..gelin çiçegim ve eldivenim yok kına abiyemin kurdelesini vermemiş gelinlikçi kurdele almam gerekiyo...bide kına salonda olucak su falan alınacak bardak tabak falan iş çıkışı alcam bana kldı bu iş:)kuaföre dün gidip ayak üstü gün söyledim ne model ne makyaj yok ortada:) artık yarın sabah erken kalkıp gezerim çarşıyı akşama nasıl oynarım bilmiyorum bayramda topuklu vurmuştu ayağımı bak o işi unutmuşum:) bu kadar iş var ve ben çok rahatım napıyım ya düğünden sonra hallerim temizliği falanda nasılsa bi gün evdeyiz sonra tatillllllll...
AaaaaaaaaaaaaBu akşam imam nikahın var ve hala küs duruyosunuz ay inanmıyorum size,hadi bakalım hayırlısıyla kıyılsın ilk nikahınız makyaj provası en önemli şey porselenmi yaptırıcaksın ben daha kuaför araştırmadım bile bu hafta saçımı boyatmam lazım bide gelin başı için kuaför ne rahat gelinim güel olur eminim makyaj provan canım.
makyöz kız mac kullanıyormuş jeloo onun porseleni varmı bilmiyorum zaten bana porselen lazım kesinlikle sabah 9 başlayacak koşturmaca geceye kadar :26::26:
akşama kadar içime sinene kadar barışmazsak akşam nikahta 50 altın isteyeceğim kendime başlık parası görsün oda
makyöz kız mac kullanıyormuş jeloo onun porseleni varmı bilmiyorum zaten bana porselen lazım kesinlikle sabah 9 başlayacak koşturmaca geceye kadar :26::26:
akşama kadar içime sinene kadar barışmazsak akşam nikahta 50 altın isteyeceğim kendime başlık parası görsün oda
kızlar biz dün akşam çok fena kavga ettik çok gereksiz aptalca bişi yüzünden. ve ben çok sinirlendim vazgeçtim evlenmicem dedim .... o da git söyle babana o zaman kimse vazgeçilmez değil dedi((((( sabah kadar ağladım şimdi de konuşmuyoruz.... yarın kınam var hiç bişi yapmak istemiyorum (((
kızlar düğün rsimlerini koydum bakin bakalım
kızlar biz dün akşam çok fena kavga ettik çok gereksiz aptalca bişi yüzünden. ve ben çok sinirlendim vazgeçtim evlenmicem dedim .... o da git söyle babana o zaman kimse vazgeçilmez değil dedi((((( sabah kadar ağladım şimdi de konuşmuyoruz.... yarın kınam var hiç bişi yapmak istemiyorum (((
canım benim kuaförüm de mac kullanıo porselen makyaj yapıo sürekli de yaptırıyorum çok güzel bi marka zaten rahat ol makyajı da güzel yapıosa ki yapıodur işi o sonuçta çok güzel olacaksın bence
bende 10 cumhuriyet istedim :)) iste walla alsınnnnn
walla benim kuaför ne kullanıyo hiç bilmiyorum ya,ama 2 de çıkmam gerektiği için dayanırmı akşama kadar dedim.24 saat dayanır porselen makyaj dedi rahatladım.kafamda ne bi makyaj rengi nede saç modeli var,kuaförüme güveniyorum,onlarla karar veririz,nede olsa ellerinden hergün onlarca gelin başı geçiyo.benim en çok korktuğum geç kalmak.kuaförlerden nedense hep ben en son çıkarım benim pek şansım yoktur.benim düğün günümde 10 gelin başı var kuaförde
kızlar yarın kınam var
ayakkabımı daha yeni aldım az önce
kiraladığımız kafeyi süslemek istiyorum am
herkes gerek yok gerek yok deyip durdu hevesimi kaçırdılar
kızlar yarın kınam var
ayakkabımı daha yeni aldım az önce
kiraladığımız kafeyi süslemek istiyorum am
herkes gerek yok gerek yok deyip durdu hevesimi kaçırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?