herkes yavaş yavaş veda ediyo
benim yarın kınam var ama hala buralardayım :111:
bu gece yasemin ve elifin kınası var
umarım herşey çok güzel geçer
benim cumartesi istanbulda nikahım var
pazar bursada düğünümüz
ben yarın da girer yazarım
çatlarım yoksa
ahsen aynen bende öle düşünüyorum senin içinbende hep merak ediceğim burayı kim ne yaptı neler oldu diye ahsen kuzum biz neden birbirimizin facebookunda yokuz
herkes yavaş yavaş veda ediyo
benim yarın kınam var ama hala buralardayım :111:
bu gece yasemin ve elifin kınası var
umarım herşey çok güzel geçer
benim cumartesi istanbulda nikahım var
pazar bursada düğünümüz
ben yarın da girer yazarım
çatlarım yoksa
Caponum 3 gün sonra evleniyosun heyecan durumun nasıltabi senin daha yoğun hazırlıklar biz daha başlamadık bişeye,hazırlıklarını bitirmişsin ne güzel Allah bir ömür boyu mutlu etsin balayının bol bol tadını çıkar
hhehehehehe ben geldimm gelinliğimi aldım mumlarımı süslicem şimcik,akşam salona gittik son bir kontrol yaptımm,slow yabancı müzik arıyorum şimdi buldukalrtımı nişanlım beğenmedi yani istemiyor çok bilinmiş şeylermiş ben daha burdayımm,heyecan doruktaaa yavaş yavaş pıt pıt pıt atıyorrr
benim de yarın kınam var. bugün gelinliğimi almaya giderken kardeşimle birbirimize girdik hıçkıra hıçkıra hatta afedersiniz anıra anıra ağladım annem de üzüldü o da ağladı... sonra gittim gelinliğimi aldım... akşama da kaynanamın imalı laf sokmalarıyla kafam şişti... şimdi beynim zonkluyo ağlamaktan... bugün kuaföre gidip manikürümü pedikürümü dahi yaptıramadım hepsi yarına kaldı.... yarın kınam var ama ben bütün gün uyumak istiyorum....
günaydın cnm sanada...
kınama saatler kaldı heyecan birascık başladı..saat 15 gibi nişanlım geecek kuaföre gideceğiz..aceba saçım nasıl olacak? tam istediğim gibi olur inş..bnm saçlarım omuzumda o yüzden sentetik işlem görebilen saçlardan almıştım ama dün kuaförüm maşa tutmaz bu dedi cnm sıkıldı ya
kına 23.30 da biter sonra kuzenlerle evde pijama partisi vapacağız
kızlarrr el çiçeklerinizi ne yaptınız
renkli pembe ve mor tonlarında istiyorum ama ya çok pahalı ya istediğim gibi yok
Ben daha bakmadım bile el çiçeği renkli istiyorum bende ne kadar fiyatları çokmu pahalı
valla bilmiom ama bence pahalı güzel olanlar 125-150 den başlıyor 250tl'ye fln var çok güzeller ama
dün dini nikahım vardı kızlar o kadar korktumki bana 32 frzı soracak diye:) ay oturdum gelene kadar ezberlemeye calıştım ama sormadı .. sadece çok güzel bir konuşma yaptı bize ve ailelere öğütler verdi çok güzel dileklerde bulundu kızlar bu arada bizim dini nikahımızı oxford a prof. olan çok değerli bir iktisatcı kıydı ... imamın kıyması gerekmiyormuş bilen yetiyormuş ahsencimde aydınlatmıştı beni bu konuda şimdi hükümet nikahımızda sıra
32 Farzın sorulduğunu ilk kez duydum yaadün dini nikahım vardı kızlar o kadar korktumki bana 32 frzı soracak diye:) ay oturdum gelene kadar ezberlemeye calıştım ama sormadı .. sadece çok güzel bir konuşma yaptı bize ve ailelere öğütler verdi çok güzel dileklerde bulundu kızlar bu arada bizim dini nikahımızı oxford a prof. olan çok değerli bir iktisatcı kıydı ... imamın kıyması gerekmiyormuş bilen yetiyormuş ahsencimde aydınlatmıştı beni bu konuda şimdi hükümet nikahımızda sıra
bunlar kuruların fiyatları cnm ben solmasın dökülnmesin die kuru bakıyorumFiyatlar iyiymişben bukadar para veremem bir günlük için sonra kuruycak çöpe gidicek haftasonu bi çiçekçileri araştırıyım bakalım
bende herhalde kınadan 1 gün önce fln organize ederimmbizim dini nikahımız düğün günü kıyılacak evden çıkmadan sabah saatlerinde genelde öyle oluyo bizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?