2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ahsen aynen bende öle düşünüyorum senin için bende hep merak ediceğim burayı kim ne yaptı neler oldu diye ahsen kuzum biz neden birbirimizin facebookunda yokuz

ahsen aynen bende öle düşünüyorum senin için bende hep merak ediceğim burayı kim ne yaptı neler oldu diye ahsen kuzum biz neden birbirimizin facebookunda yokuz

ben face kullanmıyorum tatlım
ama hepinizi merak ediyorum
lemanla, heroşla falan msn den konuşuyoz ama

kıss bnmde kınam yrn :)
bnde merak ediyorum herkesiiii......

hhehehehehe ben geldimm gelinliğimi aldım mumlarımı süslicem şimcik,akşam salona gittik son bir kontrol yaptımm,slow yabancı müzik arıyorum şimdi buldukalrtımı nişanlım beğenmedi yani istemiyor çok bilinmiş şeylermiş ben daha burdayımm,heyecan doruktaaa yavaş yavaş pıt pıt pıt atıyorrr

shaina twain-you are still the one

bunu seviyorum ben

benim de yarın kınam var. bugün gelinliğimi almaya giderken kardeşimle birbirimize girdik hıçkıra hıçkıra hatta afedersiniz anıra anıra ağladım annem de üzüldü o da ağladı... sonra gittim gelinliğimi aldım... akşama da kaynanamın imalı laf sokmalarıyla kafam şişti... şimdi beynim zonkluyo ağlamaktan... bugün kuaföre gidip manikürümü pedikürümü dahi yaptıramadım hepsi yarına kaldı.... yarın kınam var ama ben bütün gün uyumak istiyorum....

canım benim ya kıyamam
heroş biz hep aynı anda ağlıyoruz ne hikmetse
ben de az önce arkadaşımla konuştum moralimi bozdu bir sürü saçma sapan şey söyledi
oturdum ağladım ben de

Geçmişi okudum heyecanım tavan yaptı. Benimde 10 gün kaldı nikahıma, düğünümede 14 gün:) Çok heyecanlandım burayı okuyunca. Biraz önce valizimi topladım, yarın akşam gidiyorum nikahımın olacağı şehire:) Sanki hiç geri dönmeyecekmiş gibi bir valiz hazırlamışım, dolabı bi açtım kıyafet kalmamış:) Kızlar müzik indirebileceğim bir site varmı? Yarın kına ve nikah için birkaçtane şarkı indirmem lazım. Birde Ankarada güzel temiz önerebileceğiniz bir hamam varmı?
Pazar günüde arkadaşımın nişanı var:) Bize 3 hafta düğün dernek yani:))

günaydın cnm sanada...

kınama saatler kaldı heyecan birascık başladı..saat 15 gibi nişanlım geecek kuaföre gideceğiz..aceba saçım nasıl olacak? tam istediğim gibi olur inş..bnm saçlarım omuzumda o yüzden sentetik işlem görebilen saçlardan almıştım ama dün kuaförüm maşa tutmaz bu dedi cnm sıkıldı ya

kına 23.30 da biter sonra kuzenlerle evde pijama partisi vapacağız

benimde nişanımda ilave saç vardı gayette güzel tuttu, normal saçtan biraz daha fazla tutması gerek sadece.. cnm inşallah herşey güzel geçer, eğlenmene bak, kınanın tadını çıkar

kızlarrr el çiçeklerinizi ne yaptınız
renkli pembe ve mor tonlarında istiyorum ama ya çok pahalı ya istediğim gibi yok

dün dini nikahım vardı kızlar o kadar korktumki bana 32 frzı soracak diye:) ay oturdum gelene kadar ezberlemeye calıştım ama sormadı .. sadece çok güzel bir konuşma yaptı bize ve ailelere öğütler verdi çok güzel dileklerde bulundu kızlar bu arada bizim dini nikahımızı oxford a prof. olan çok değerli bir iktisatcı kıydı ... imamın kıyması gerekmiyormuş bilen yetiyormuş ahsencimde aydınlatmıştı beni bu konuda şimdi hükümet nikahımızda sıra

Son düzenleme:

Hadi bakalım hayırlısı olsun dini nikahınız,sıra hükümete geldi oda hayırlısıyla kıyılsın çok mutlu olun canım benim,dün aranız iyice düzelmiştir artık mutluluklar dilerim

bizim dini nikahımız düğün günü kıyılacak evden çıkmadan sabah saatlerinde genelde öyle oluyo bizde

32 Farzın sorulduğunu ilk kez duydum yaa
haydi hayırllısıyla hükümetide hallederseniz inş.ben çok heyecan yapıyorum yaaa
Fiyatlar iyiymişben bukadar para veremem bir günlük için sonra kuruycak çöpe gidicek haftasonu bi çiçekçileri araştırıyım bakalım
bunlar kuruların fiyatları cnm ben solmasın dökülnmesin die kuru bakıyorum
sende bi araştır bakalım kadıköyde bi yapay çiçek merkezi die bi yer buldum bide oraya bakıcam offf çok pahalısın çokkkk
bizim dini nikahımız düğün günü kıyılacak evden çıkmadan sabah saatlerinde genelde öyle oluyo bizde
bende herhalde kınadan 1 gün önce fln organize ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…