2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Hadi bakalım hayırlısı olsun dini nikahınız,sıra hükümete geldi oda hayırlısıyla kıyılsın çok mutlu olun canım benim,dün aranız iyice düzelmiştir artık mutluluklar dilerim

düzeldi artık canım tamamen zaten nikahımızı kıyan abi sanki malum olmuş gibi hep tartışma konularında konuştu :) bugün birde doğum günüm benim sabah çok iyi uyandım ayyy 27 oldum bende:)

Son düzenleme:
düzeldi artık canım tamamen zaten nikahımızı kıyan abi sanki malum olmuş gibi hep tartışma konularında konuştu :) bugün birde doğum günüm benim sabah çok iyi uyandım ayyy 27 oldum bende:)

ufak kırgınlıklar bile bu streste moral bozuyor, sorunlarınızı halletmenize sevindim.. iyki doğduuuun

İyi yapmış bence dargınlıklar kırgınlıklarınız olmasın br daha güzel geçinin.İyiki doğdun ozdncim 27 yide gördün hadi bakalım 27 yaşındada evleniyosun çok güzel bir yaş bugün çok güzel geçsin senin için bütün istediklerin olsun içine huzur dolsun.Bu arada ben 30'da evleniyorum

doğum günün kutlu olsun özdencim sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum sevdiklerinle...
10 gün sonra da benim doğum günüm başak burcuyuz yani ayrıntıyı seven titiz...

doğum günün kutlu olsun özdencim sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum sevdiklerinle...
10 gün sonra da benim doğum günüm başak burcuyuz yani ayrıntıyı seven titiz...

benim doğumgünümde 30 ağustostaydı,3 başak burcu olduk bende ayrıntılara fazla önem veririm bazen çok yorucu oluyor

çok saolsun canlarım bende 18 ime girmiş gibi hissediyorum demetcim sorma en sevmediğim huyum bu zaten arabaya biniyorum arabayı topluyorum eve gidiyorum evde sürekli birşeyleri katlıyorum düzenli olsun istiyorum öyle çok temiz biri değilim ama tek takındım düzen tertip düzgün gözüksün gözüme hersey

kızlar belki ben bu akşam ahsenin kınasına gidebilirim eğer erken gecersem eve gideceğim..... meğersem biz çok yakınmışız birbirimize inşllah gidebilirim oynarım biraz :118:

Son düzenleme:
ne güzel eğer gidersen selam söyle
gerçekten başak burcu olmak yorucu bazen kendime gıcık oluyorum herşeyden tiksinirim herşey çok temiz olmalı benim için bir de simetri var en kötüsü...

arkadaşlar merhabaaaa ben geldim hepinizi çok özledim ve çok merak ettim, geçmişi okumadım umarım hepiniz çok iyisinizdir, düğünü olanlar sorunsuz bir şekilde geçirmişlerdir inşallah en mutlu günlerini...

ben süperim balayımız harika geçti, bugün döndük. hala yorgunluk var üstümde daha valizleri bile açmadım.. henüz fotoğrafçıya gitmedik, albüm için fotolarıızı seçmemiz gerekiyor, arkadaşlarımın ve kardeşimin düğünümüzde ve kınamızda çektiği resimler var elimde, onları ekleyecem albümüme..

yavrum ben gördüm seni çok güzel gelin olmuşsun çokta mutluydun balayın nasıldı olduda bitti bile canım artık darısı bize insallah :26:

yavrum ben gördüm seni çok güzel gelin olmuşsun çokta mutluydun balayın nasıldı olduda bitti bile canım artık darısı bize insallah :26:

lemlem07 = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

mina_ = 31 Ağustos - Kına, 1 Eylül - Düğün :123:

buanbuan = 1 Eylül Kına, 2 Eylül - Düğün :123:

mavi_superisi = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

artena = 2 Eylül - Kına, 3-7 Eylül - Düğün :123:

nostalgia = 2 Eylül - Kına, 3 Eylül - Düğün :123:

CuKuLaTa = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

AngelNese = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

esraaydn = 3 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

sofistike = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

ebrumemet = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

mlkkmtp = 2 Eylül - Kına, 4 Eylül - Düğün :123:

uurbocee = 7 Eylül - Kına, 8-18 Eylül - Düğün :123:

gelinn = 8 Eylül Kına, 9 Eylül Düğün :123:

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün :123:

sniperelit = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

ballifinduk = ... Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

servet85 = 9 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caponumm = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

chenn = 10 Eylül Kına, 11 Eylül - Düğün :123:

caglasam_mı = .. Eylül - Kına, 16-20 Eylül - Düğün :123:

ANK1986 = 13 Eylül Kına, 14,17 Eylül - Düğün :123:

MucizesinSen = 14 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

siyahdeniz = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

jeloo1981 = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

HeraGırl = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

similla = 16 Eylül Kına, 17 Eylül - Düğün :123:

ozdn = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

kardelen44 = 17 Eylül Kına, 18 Eylül - Düğün :123:

demet86 = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

Levrek = 23 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

angelprenses = .. Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

shadowshows = 18 Eylül Kına, 24 Eylül - Düğün :123:

eftelya = .. Eylül Kına, .. - Düğün :123:

northstar = 30 Eylül Kına, 1 Ekim Düğün - Düğün :123:

zahter = 29 Eylül Kına, 2 Ekim - Düğün :123:

zvy = 7 Ekim- Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

seven_up = ...l Kına, 8 Ekim - Düğün :123:

miracle07 = 8 Ekim Kına, 9 Ekim - Düğün :123:

aydasu = 20 Ekim Kına, 23 Ekim - Düğün :123:

çok teşekkür ederim canım, arkadaşlr etiketlemiş facede görmüşsündür. balayımız gerçekten çok güzeldi, yunan adalarındaydık, çok güzel tarihi yerleri falan gezdik, denize girdik.. gemide çok güzeldi, yemekler odamız falan çok güzeldi, daha fotolarımızın hepsine bakmadım bende..

lemleeeem hayırlı olsun canım

yani sen şimdi akşamları evini temizlemeye boyaya bişiler almaya falan gitmicen mi

Hoşgeldiiiin Yaw çok kısa bi süre önce düğünlerimizden bahsediyorduk, sen evlenip geldin bile, heycan bastı birden umarım benimkide sorunsuz geçer, zaman yaklaştıkça stres yapıyorum(

kızlarr merhaba benimde salı günü kına gecem ve çarşamba günü düğünüm var bunlar ankarada=) pazar günü de antalya kaşta düğünüm var=) bugün gelinliğimi alıcam çok merak ediyorum inşallah çookk güzel olmuştur=)

eylül gelinleri bugün uğramıyor buraya sanırım.... bu akşam birçoğunuz kınası var kızlarrr ..

Lemlemcim cok sevindim guZel gecmesine herseyin ins bi omur mutlu olursun.pazar gunu abimin dugynu var abim damat olyor sirada bana geliyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…