Hadi bakalım hayırlısı olsun dini nikahınız,sıra hükümete geldi oda hayırlısıyla kıyılsın çok mutlu olun canım benim,dün aranız iyice düzelmiştir artık mutluluklar dilerim
düzeldi artık canım tamamen zaten nikahımızı kıyan abi sanki malum olmuş gibi hep tartışma konularında konuştu :) bugün birde doğum günüm benim sabah çok iyi uyandım ayyy 27 oldum bende:)
düzeldi artık canım tamamen zaten nikahımızı kıyan abi sanki malum olmuş gibi hep tartışma konularında konuştu :) bugün birde doğum günüm benim sabah çok iyi uyandım ayyy 27 oldum bende:)
doğum günün kutlu olsun özdencim sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür diliyorum sevdiklerinle...
10 gün sonra da benim doğum günüm başak burcuyuz yani ayrıntıyı seven titiz...
arkadaşlar merhabaaaa ben geldim hepinizi çok özledim ve çok merak ettim, geçmişi okumadım umarım hepiniz çok iyisinizdir, düğünü olanlar sorunsuz bir şekilde geçirmişlerdir inşallah en mutlu günlerini...
ben süperimbalayımız harika geçti, bugün döndük. hala yorgunluk var üstümde daha valizleri bile açmadım.. henüz fotoğrafçıya gitmedik, albüm için fotolarıızı seçmemiz gerekiyor, arkadaşlarımın ve kardeşimin düğünümüzde ve kınamızda çektiği resimler var elimde, onları ekleyecem albümüme..
arkadaşlar merhabaaaa ben geldim hepinizi çok özledim ve çok merak ettim, geçmişi okumadım umarım hepiniz çok iyisinizdir, düğünü olanlar sorunsuz bir şekilde geçirmişlerdir inşallah en mutlu günlerini...
ben süperimbalayımız harika geçti, bugün döndük. hala yorgunluk var üstümde daha valizleri bile açmadım.. henüz fotoğrafçıya gitmedik, albüm için fotolarıızı seçmemiz gerekiyor, arkadaşlarımın ve kardeşimin düğünümüzde ve kınamızda çektiği resimler var elimde, onları ekleyecem albümüme..
yavrum ben gördüm seni çok güzel gelin olmuşsun çokta mutluydun balayın nasıldı olduda bitti bile canım artık darısı bize insallah :26:
çok teşekkür ederim canım, arkadaşlr etiketlemiş facede görmüşsündür. balayımız gerçekten çok güzeldi, yunan adalarındaydık, çok güzel tarihi yerleri falan gezdik, denize girdik.. gemide çok güzeldi, yemekler odamız falan çok güzeldi, daha fotolarımızın hepsine bakmadım bende..
kızlarr merhaba benimde salı günü kına gecem ve çarşamba günü düğünüm var bunlar ankarada=) pazar günü de antalya kaşta düğünüm var=) bugün gelinliğimi alıcam çok merak ediyorum inşallah çookk güzel olmuştur=)
inşallah içine siner gelinliğin canım.. 2 düğün olunca ne güzel gelinliğini 2 kere giyeceksin, çok hoşuma gidiyor benim hevesinide alıyorsun, tüm gün gelinliğimi çıkarmamayı düşünüyorum bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?