2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

iyi geceler kızlarrr
ay bu gece kimin düğünü var acabaa
hepinizi çok merak ediyorum sakin olunn kızlarrr unutmayın
biz bugün nüfus cüzdanlarımı değiştirdik soyadım değişti çok garip oldum :)) aşkımın ağzı kulaklarındaydı bunu kutlamalıyız dedi yemeğe götürdü kocacık beni
bu arada dün evimize döndük bi de ne görelim evimize hırsız girmişşş anahtar kilidini sökmüşler ve girmişler sinirlerim altüst oldu içeri girdik ki yatak odası darmadağın belli altın para aramışlar bi daha iş çıktı bize gün boyu evi topladık.. bize kurban kesmek farz oldu artık başımızda bi kara bulut var gitmiiiiyy:26:
yinede herşey çok güzell iyiki evlenmişim
geçmişi çok okuymamıyorum kızlar malum :)
çok öpüyom sizleriii

yuh ya ne hırsızıııııııı.amannn varmı zarar ziyan

ocwmays = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün

semerta = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün

elif_87 = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün

burcik = 8 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün

mutsuz82 = 9 Eylül Kına, 10 Eylül Düğün

kızlar yarın düğününüz olcak inşallah umarım sorunsuzz cok guzel gecer Allah bır omur boyu mutlu etsın sızı, hepımızı..

lemlem canım ben goremedım ddüğün fotograflarını evını gordum sadece cok guzel masallah
ank1986 umarım herşey cok guzel gecer
sofistike kurban kestırın acılen Allah beterınden korusun cok korkarım ben hırsızdan :18: artık evlısınız ve yasadıklarınızı paylasıyorsunuz ne guzel masallah bızede sıra gelıyor cok az kaldı Allahın ıznıyle atlatırızz ınsallah

kızlar face te ekleyelim birbirimizi,benim face tamamen kapalı.mail adreslerinizi atarsanız eklerim özelden

kızlar belki ben bu akşam ahsenin kınasına gidebilirim eğer erken gecersem eve gideceğim..... meğersem biz çok yakınmışız birbirimize inşllah gidebilirim oynarım biraz :118:

bekledim seni ama işin geç bitti sanırım

kızlar iki saat önce kınam bitti
müthiş göbek attım acayip oynadım bi an bile oturmadım
ama çok yorgunum ayaklarım acıyo
herşey güzeldi ama başlangıçta çok aksilik oldu ağladım
neyse sonra acısını çıkardım bol bol
yarın nikahım var
ertesi gün de bursada düğün
hepinizi öpüyorum

canım benim yaaa inşallahh herşey güzel geçer, mutlu haberlerinle dönmeni bekliyoruz Ahsencimm

Semertaa

Elif

Burçiik

Mutsuzz

Bugün düğünleriniz varrrrr inşallah sorunsuz şekilde atlatırsınız herşeyii, hadi bakalım mutlu mutlu aramıza dönün bir an önce

ohh kurtlarını döktün yavrum. aksilikler hep oluyo sen keyfini çıkarmaya bak. bugün nikahın var dimi şekerim hadi bakalımmm.
ay hadi hepiniz bi an önce evleninde tekrar konuşalım buralarda topikciğimiz kurudu
lemlem canım fotolarını göremeddim ben yaa. herşeyin güzel geçmesxine çok sevindim hayatımbende eklicemde buraya olmuyo boyutları büyük geliyo o yüzden uğraşamadım açıkçası.

Geçmiş olsun yaw, ben evde uyurken bizede hırsız girmişti eskiden,çok huzursuz olmuştum.. bozma sinirlerini, demek çok nazara geldiniz bu sıralar.. Allah kem gözlerden sakınsın..

lemtoşş hoşş geldinnn..çk sevndim senin adınaaa...

kızlarrr dünde bnm kınam vardı saatlerce oynadım tepindim..herşey çk süperdi çk şükür..ağlamadım kına yakılırken sonra 11kuzen gece bzde kaldık ama yorgun olunca erkenden uyuduk ve sbh süper kahvaltı anneciğim neler hazırlamış..şimdide altınlara baktık hediyeleri açtık çok eğlenceli oldu..
herkese mutluluklarrrr...evimin biras fotosunu atıyorum albümüme bakarsınız..

selam kızar ay giremedim kaç gündür. evde temizlik haftası ilan ettim. haftaya kendi evimi temizleyecğim. sonrada kendimi bakıma alacağım. ama çok yoılrdum. kimse elini bişeye sürmüyor. ya . benim face de kapalı bana mail atın özelden ekleyeyim sizi :))) bir süre evimde pc olamayacak çünkü. telefondan kkya giremiyorum.

merhabalar kızlarrr,

dün benim de kınam vardı:) ilk başta sabahtan herşey çok güzel yolunda gittii eve geldim hazırlanırken aksilikler yaşadım çok ağladım ama sonra otele gidip tüm sevdiklerimi karşımda görünce unuttum herşeyi bol bol oynadım. herşey çok güzeldi...

Ahsencim gerçekten de hep aynı zamanlr da ağlıyoruz kına günümüz de de öyle olmuş baksana.... neyse Allah eşlerimizden yana hep güldürsün hepimizi inşallah... nazarlık ufak tefek sorunlar... Allah beterinden esirgesin . . .

heracıım inşallh düğünün süper geçer bir daha ağlamazsın, en stresli olduğumuz dönemler, biz herşeyin güzel olması için çabalarken en ufak bişey kötü etkileyebiliyor, ama kafanıza takmayın, bugün kaç kişinin daha düğünü var ne güzel, bütün eylül ekim gelinlerimiz çok güzel bir şekilde atlatır inşallah, kızlar ben güzel bir açılış yaptım darısı sizlere inşallah..

bu arada fotoların boyutu çok büyüktü ekleyemedim, evde de birsürü işlerim vardı onları hallettim, şimdi uğraşıp bikaç foto ekleyecem..

bugün kocacım evde yok, kendisi fanatik beşiktaşlı olduğu için eskişehire gitti arkadaşlarıyla maça.. arkadaşları aradığında yok ben gitmicem dedi, kıyamadım yaa aşkım benim evde işlerim var sen git dedim, bugün sabahtan kalktık kahvaltımızı yaptık sonra yolcu ettim onu, gece gelecekler inşallah.. çok özledim gerçi o varkende buraya giremiyordum, sürekli sizi merak ediyordum.. iyi oldu birazda bütün geçmişi okudum..
okurken çok duygulandım kızlar, kına ve düğün günümde hep dualar etmişsiniz çok teşekkür ederim hepinize belkide sizin dualarınız sayesinde güzel oldu herşey, bende şu an tüm kalbimle dua ediyorm inşallah bugün düğünü olanlar hatta bütün eylül ekim gelinlerimizin düğünleri çok güzel geçer herşey mükemmel olur inşallah..

heheeeeee ne soracağını biliyoooom, korkmayın kızlar, bizleri seven kocalarımızla evleniyoruz, zaten mutlaka sizlerde bişiler hisssediyorsunuzdur, mutlaka elektrik alıyorsunuzdur ki evleneceksiniz.. biz çok ama çok yorgunduk eve geldiğimizde duşa girecek halim bile yoktu, kafamdaki o kadar tokayı ayıkladık, önce o duşa girdi, sonra ben girdim, uykusuzluk gözümden akıyordu, sarılıp uyuyalım dedik, sarıldık bi süre öyle yattık, çok güzeldi... ama ne kadar yorgun olursanız olun ateşle barut yan yana durmuyormuş, üstelik bütün engeller kalkmışken, bi anda gelişti herşey heheeeeehee olan oldu :78::78: darısı sizlere...

canım ben kınamda da düğünümde de porselen makyaj yaptırdım, unutmayın orjinal porselen makyajın markası krylon gibi bişiler.. kesinlikle akmıyor bozulmuyor, ben gelin alma zamanında babamla vedalaşırken çok ağladım tutamadım kendimi o an makyajımı bile düşünmedim, sonra arabaya bindiğimizde de hüngür hüngür ağladım, nişanlım sakinleştirdiğinde aklım başıma geldi bu seferde makyajım bozuldu diye ağladım, ama aynada falan kontrol ettiğimde gram bozulmamıştı çok şaşırdım..

ee asıl sız anlatın heyecan durumlarınız ne alemle...

Kuaforunuzu ne kadar zaman once ayarladınız...

aydasu canım ben düğüne 1 hafta 10 gün falan kala bikaç kuaför dolaştım, farkettimki önemli olan saçtan çok makyaj bana göre, saçına sonuçta duvak taç falan takılıyor her halukarda güzel bişiler oluyor ama makyaj çok önemli, porselen makyaj yapıyomusunuz diye sordum, hangi marka kullandıklarını sordum öyle karar verdim.. ama benim kuaförümde karar vermemi sağlayan şey konuştuğum kadının sıcaklığı olmuştu.. profosyonel makyaj uzmanıymış zaten sertifikaları falan vardı, krylon kullanıyordu.. makyajımın rengini bile söylemedim ona bıraktım..

acaba lemlem ve banu suan ne yapıyor

yazdığın tarihe ve saate baktım, o saatlerde atinada dolaşıyordum canım...

kızlar düğün rsimlerini koydum bakin bakalım

ebrucuuuum çok güzel bir gelin olmuşsun..tebrik ediyorum mutlu bir ömür geçirmenizi dilerim.. saçlarında çok güzel olmuş ben foto çekimlerinde sıcaktan duramam diye açık yaptırmadım, ama kınamda yandan topuz yaptırmıştım bu gibi..

lemleeeem hayırlı olsun canım

yani sen şimdi akşamları evini temizlemeye boyaya bişiler almaya falan gitmicen mi

ayyy evet artık bitti herşey, yan gelip yatma zamanları başladı... salonumu boyamıştım ya inanın sim falan hiç belli değil, duvarlara bakıp bakıp şu simler için girdiğim stres harcadığım zaman emek ve paraya acıyorum.. arada bir kocacımla duvarlara bakıp bak aşkım ne güzel de parlıyor diiiiimiiii diyorum oda yaa yaaaa evet iyikide boyamışsın deyip gülüşüyoruz... gerçi tatlı bir anı olarak kaldı o da güzel

Son düzenleme:

ayyyy bu akşam ahsenin, semertanın, elifin, burcikin ve mutsuzun düğünleri vaaaaar, şu anda koşturmaca içindelerdir, ya gelin alma yada tam düğün salonuna girmek üzere bekliyorlardır, acaba şu an ilk danslarını yapanlar varmıdır...

yarında sniperelit, ballifinduk, servet, caponum ve chennin düğünleri var, onlarında şimdi kınalarında döktürmelerine az kaldı..

bu hafta baya bir gelinimizi evlendiriyoruz... hadi bakalım darısı kalanların başınaaaaaaaa.... hepinizi çok özledim kızlar, bir an önce dönünde gelin artık yaaa..

walla özlemişiz seni.forumun eski halini özledim ya.şimdi tenha buralar herkes telaşta

Bugün çeyizim gitti evimi yerleştirdik herşey gıcır gıcır miss gibi çok güzel oldu çok içime sindi Haftaya bugün bu saatlerde evli bir bayan olarak düğünümde göbecikler atıyor olacağımmm Offf nasıl bir heyecandır bu yaaaaaa karnıma ağrılar giriyorrrrr:76:

walla özlemişiz seni.forumun eski halini özledim ya.şimdi tenha buralar herkes telaşta

[B][/B]bende çok özledim hepinizi, inanın balayında bile kocacıma saat kaç aa bugün ayın kaçı acaba kimlerin düğünü var, şimdi napıyolar acaba bizim kızlar deyip duruyordum.. int olsa girerdim kesin, gerçi vardı ama çok pahalıydı.

kızlar biraz önce muhallebi yaptım geldim mısır nişastasıyla, evde haala bir sürü eksiğimiz var, mesela un almamışız, canım bişiler yapmak istemişti ama unsuzda ne börek çörek ne kek hiç bişi olmuyor.. toz şekerimiz bile yok, hani ev boşken ilk getirdiğimiz malzemelerden küp şeker vardı bi paket , muhallebiyi bile onlar yaptım

topimiğimiz aynı neşesine kavuşacak kızlar yakında, farklı konularlar yine burada olacağııııııııııızzz

bende haftaya bugün sanırım bu saatte dans ediyo olucam :) şaka gibi inanasım gelmiyoooo

haftaya bugünleriniz mükemmel geçer kızlar inşallah.. düşünmeyin çok fazla inanın herşey bi şekilde oluyor, hiç birşeyi dert etmeyin.. düğününüzde bol bol gülümseyin, güzel çıksın videolarınız fotolarınız falan..

şimdide kına fotolarımın boyutunu küçültüp albüm yapacam.. kızlar kk da bir sorun var galiba, bugün düğün fotolarını yüklerkende çok uğraşmıştım, kaç defa ekledim ekledim görünmedi deli oldum...

Son düzenleme:
düğün salonumla konuştum bugün adama ne dediysem ya anlamadı yada bende problem ben anlatamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…