iyi geceler kızlarrr
ay bu gece kimin düğünü var acabaa
hepinizi çok merak ediyorum sakin olunn kızlarrr unutmayın
biz bugün nüfus cüzdanlarımı değiştirdik soyadım değişti çok garip oldum :)) aşkımın ağzı kulaklarındaydı bunu kutlamalıyız dedi yemeğe götürdü kocacık beni
bu arada dün evimize döndük bi de ne görelim evimize hırsız girmişşş anahtar kilidini sökmüşler ve girmişler sinirlerim altüst oldu içeri girdik ki yatak odası darmadağın belli altın para aramışlar bi daha iş çıktı bize gün boyu evi topladık.. bize kurban kesmek farz oldu artık başımızda bi kara bulut var gitmiiiiyy:26:
yinede herşey çok güzell iyiki evlenmişim
geçmişi çok okuymamıyorum kızlar malum :)
çok öpüyom sizleriii
kızlar belki ben bu akşam ahsenin kınasına gidebilirim eğer erken gecersem eve gideceğim..... meğersem biz çok yakınmışız birbirimize inşllah gidebilirim oynarım biraz :118:
kızlar iki saat önce kınam bitti
müthiş göbek attım acayip oynadım bi an bile oturmadım
ama çok yorgunum ayaklarım acıyo
herşey güzeldi ama başlangıçta çok aksilik oldu ağladım
neyse sonra acısını çıkardım bol bol
yarın nikahım var
ertesi gün de bursada düğün
hepinizi öpüyorum
ohh kurtlarını döktün yavrum. aksilikler hep oluyo sen keyfini çıkarmaya bak. bugün nikahın var dimi şekerim hadi bakalımmm.
bekledim seni ama işin geç bitti sanırım
kızlar iki saat önce kınam bitti
müthiş göbek attım acayip oynadım bi an bile oturmadım
ama çok yorgunum ayaklarım acıyo
herşey güzeldi ama başlangıçta çok aksilik oldu ağladım
neyse sonra acısını çıkardım bol bol
yarın nikahım var
ertesi gün de bursada düğün
hepinizi öpüyorum
iyi geceler kızlarrr
ay bu gece kimin düğünü var acabaa
hepinizi çok merak ediyorum sakin olunn kızlarrr unutmayın
biz bugün nüfus cüzdanlarımı değiştirdik soyadım değişti çok garip oldum :)) aşkımın ağzı kulaklarındaydı bunu kutlamalıyız dedi yemeğe götürdü kocacık beni
bu arada dün evimize döndük bi de ne görelim evimize hırsız girmişşş anahtar kilidini sökmüşler ve girmişler sinirlerim altüst oldu içeri girdik ki yatak odası darmadağın belli altın para aramışlar bi daha iş çıktı bize gün boyu evi topladık.. bize kurban kesmek farz oldu artık başımızda bi kara bulut var gitmiiiiyy:26:
yinede herşey çok güzell iyiki evlenmişim
geçmişi çok okuymamıyorum kızlar malum :)
çok öpüyom sizleriii
arkadaşlar merhabaaaa ben geldim hepinizi çok özledim ve çok merak ettim, geçmişi okumadım umarım hepiniz çok iyisinizdir, düğünü olanlar sorunsuz bir şekilde geçirmişlerdir inşallah en mutlu günlerini...
ben süperimbalayımız harika geçti, bugün döndük. hala yorgunluk var üstümde daha valizleri bile açmadım.. henüz fotoğrafçıya gitmedik, albüm için fotolarıızı seçmemiz gerekiyor, arkadaşlarımın ve kardeşimin düğünümüzde ve kınamızda çektiği resimler var elimde, onları ekleyecem albümüme..
lemlemmm tatlım ayy taze gelinimiz çok sewindim iyi olmana.ya ne güzel herşeyi atlatınız miss gibi ewinizdesiniz. süperr.. fotoğraflarını çok merak ediyorum. çok yorgunsundur dimi. ya sorucak bisürü şey var anlatsana herşeyi. Ay şimdi bişey sorardım ama kocacığın yanındadır okursa ayıp olmasın.
kızlar ya benim fotoğrafçım kuaförden 13.30 da çık diyo,4 saat çekim yapcakmışız dış çekim ya,ya ben o saatte kuaörden çıkarsam akşam 9 a ne saç ne makyaj kalır,makyaj porselen olcak ama yinede kalmaz dimi yaa,dert oldu banaaa bu
ee asıl sız anlatın heyecan durumlarınız ne alemle...
Kuaforunuzu ne kadar zaman once ayarladınız...
acaba lemlem ve banu suan ne yapıyor
kızlar düğün rsimlerini koydum bakin bakalım
lemleeeem hayırlı olsun canım
yani sen şimdi akşamları evini temizlemeye boyaya bişiler almaya falan gitmicen mi
ayyyy bu akşam ahsenin, semertanın, elifin, burcikin ve mutsuzun düğünleri vaaaaar, şu anda koşturmaca içindelerdir, ya gelin alma yada tam düğün salonuna girmek üzere bekliyorlardır, acaba şu an ilk danslarını yapanlar varmıdır...
yarında sniperelit, ballifinduk, servet, caponum ve chennin düğünleri var, onlarında şimdi kınalarında döktürmelerine az kaldı..
bu hafta baya bir gelinimizi evlendiriyoruz... hadi bakalım darısı kalanların başınaaaaaaaa.... hepinizi çok özledim kızlar, bir an önce dönünde gelin artık yaaa..
walla özlemişiz seni.forumun eski halini özledim ya.şimdi tenha buralar herkes telaşta
Bugün çeyizim gitti evimi yerleştirdik herşey gıcır gıcır miss gibi çok güzel oldu çok içime sindiHaftaya bugün bu saatlerde evli bir bayan olarak düğünümde göbecikler atıyor olacağımmm Offf nasıl bir heyecandır bu yaaaaaa karnıma ağrılar giriyorrrrr:76:
bende haftaya bugün sanırım bu saatte dans ediyo olucam :) şaka gibi inanasım gelmiyoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?