2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

Lemleeeeeeem, harıka olmussun, nasıl ağladım resımlere bakarken anlatamam...
Yuvanda cok cok mutlu ol ınsallah canım benım...

Kuafor konusunda sanslı olmana ve ıcıne sınmesıne cok sevındım benım cıldım bıraz sorunlu bu yuzden porselen makyaj sart. Bı yer buldum ama cok cok pahalı fakat guzel olacagından emınım sımdı fıyat dusurmeye calısıyorum fıyatı 500 de ((

Dun evlenen, bugun dugunu olan tum arkadaslarım...
Hepınız cok mutlu olun ınsallah...

Ben de gelıngılımı ve kına abıyemı sectım dıkıme verdım ılerleyen gunlerde resımlerıı koyarım ınsallah sızler de bılırkısı olarak yorumlarsınız

günaydııın harika eylül gelinleriiiii

hazırlıklarınızı dikkatle takip ediyorum rabbim yuva kuran tüm arkadaşlarımın huzurunu,aşkını ve mutluluğunun daim etsin.

bizde de acayip bir hızlanma oldu ve karşımıza hayalimizdeki ev çıktı ve çok şükür onu tuttuk artık bizim

dün girdiğimiz ilk mağazadan perdelerimizi aldık.2000 lira tuttu.

pzt. elektirik suyu üzerimize alıp açtıracağız ve evimiz temizlenecek.ayrıca mobilyalarımızın da siparişi verildi.

pembe oturma odam,kahve krem tonlarında salonum,beyaz ve fuşya yatak odam olacak inş

ama bizde de paralar suyunu çekmeye başladı galiba halılara çok bütçe ayıramayacağız ama hayırlısı bakalım

şükürler olsun ki herşey yolunda gidiyor

ayrıca davetiyelerimizi de teslim aldık

dün 100 tanesini hazırladım zarfına koydum insan ne değişik duygular yaşıyo kendi davetiyesini hazırlarken..

dün ve bugün de düğünü olan arkadaşlarım herşeyiniz sorunsuz mükemmel geçmiştir inş.

hemen gelip anlatın bizlere detayları

Son düzenleme:
selam kızlar düğünden sonra ilk defa giriyorum 1 haftalık evli biri olarak =) düğünüm o kadar güzel geçti ki anlatamam size herkes ne zamandır böyle kına gecesi görmediğini söylemiş salonumda harikaydı kına günü hiç oturmadığım için ayaklarım çok fena şiş ve su toplamıştı düğün salonunda çok zorlandım akşamı yapana kadar canım cıktı çok çabuk geçti gitti hala şaka gibi geliyor bana hala ağlayasım geliyor hatta ama evlililk çok güzelmiş şimdi valiz hazırlıyorum bu akşam balayına yolculuk var gelince fotoğraf yüklerim herkese mutluluklar kızlar darısı bekleyen gelin adaylarına

Lemlemmmmmm resimlerine baktımm, saçın makyajın hepsi çok güzel olmuş, babanla veda anını anlattığın yerde ben de tutamadım kendimi ve ağladım düğünün en zor anı sanırım o an olacak

ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmm evlenip de geldimmmmmm
herkescikler nerde düğün mü oluyor yoksa:26::26::26::26::26:
sizleri çok özlemişim yeni evimde ve yeni netimle tekrardan kavuştum.herkesi çooooook merak ediyorum

sizleri çok özlemişim yeni evimde ve yeni netimle tekrardan kavuştum.herkesi çooooook merak ediyorum

ayyy neşe gelmişşşşş
hoş geldin şekerimmmmm hayırlı uğurlu olsunnn bende evliyim kocacıkla tv izleyip çekirdek çıtlıyoz bi bakiim dedim:))
nasılsın canım nasıl geçti düğününn anlat herbirşeyi:76::76:

düğün süperdi,düğün öncesi sorunlar oldu herkesinki gibi tabi buralarda yoktum uzun süre.beklediğimden güzel oldu.düğünün hemen sonrası kısmı benim için pek süper değildievi düğünden sonra yerleştirdik hala eksik çok.tvmiz bile yok dahaikimiz de pc başındayız işte foto eklicem ama çok büyük diyo ekleyemedim.yarın uğraşırım artık.her bişeyi anlattım:))sen naptın sana da hayırlı olsun senin düğün nasıldı?

benim başıma gelen felaketler zincirinden haberin yok tabi:) düğünden 20 gün önce düştüm köprücük kemiğimi kırdım, düğünüm açık havada yapılacaktı düğün saatimde felaket yağmur yağdı ve tıkış tıkış düğün salonunda yaptık düğünü, balayı dönüşüde evimize hırsız girmiş evi talan etmiş bişe bulup alamamış ama bi daha ev düzenledim tüm bu aksiliklere rağmen herşey güzeldi yaa en azından şuanda sevdiğim adamlayım 8 yılın muradına erdik

kızzzzzzzz bu neeeeeeeeeeeeeeeee.allah iyiliğini versinneyse muradına erebildin ya zor da olsamutluluklar canım.düğün 1 günlük olay önemli olan ömür boyu olması tabi.bak şimdi sevdiğinle rahatına bakıyosun

öyle tatlım. Allah mutluluğumuzu bozmasın inşallah. hep böle kalsak ne güzel olur dimi yaa :))

NEŞE hayır olsn,allah bi yastıkta kocatsın..

ALBÜMÜME YAPTIGIM TİŞORTLARI EKLEDİM.YORUMLARINIZBENİM İÇİN ÖNEMLİ

Bizde Cuma günü geldik Sivas'tan.Köyde Kına Gecesi ve düğün oldu 3 gün.Orada çokta tınlamadım açıkçası hiç birşeyi,sanki başkasının düğününe gittim :))

Ama şimdi içim daralıyor.Düşünmemeye çalışıyorum ama 5 gün kaldı sadece.Ne yapacağım bundan sonra ben diye karamsarlaşıyorum.
Diğer sayfaları okuyamadım kızlar,çok birikti tabii.Lemlem'in albümüne baktım sadece.Allah mesut etsin canım.Bir yastıkta kocayın :) Ve tabii bu süe içinde düğünleri olan herkese mutluluklar diliyorum...

Lemlemmmmm çok güzel olmuşsun canım... Allah mesut etsin bir ömür boyu mutluluklar...

6 gün kaldıııııııııı . . .

Günaydın kızlaaaar, uzun bir tatilden sonra ilk iş günümdeyim.. (16gündür tatildim) pazartesi sendromunu alasını yaşıyorum, çok erken başlıyor bizim iş yaa off çok gıcık..

dün gece bizim karşı daireye gelin geldi, gözetleme deliğinden izledim arkadaşlarıyla beraber çıkmışlardı yukarı kapı önünde baya sohbet ettiler, aonra arkadaşları damadı yumruklayıp içeri soktu bide karşı aptna gelin geldi, onlarıda camdan izledim, bizim eve ilk girişimiz geldi aklıma, ben en son kata kadar çıktıktan sonra koridorun başında bekledim, duvağımıda kapattım, eşim eve girdi, eşyalar vardı elinde onları bıraktı, arkasına baktı ben yokum şaşırdı gelsene ne bekliyosun dedi önce, cık mık dedim, gelip beni kucaklayıp eve götürmüştü henüz evlenmeyen gelinlerimiz sizde öyle yapın girmeyin kucaklarına alsınlar

hayırlı olsun canım, fotoları yokmu evinin, yeni gelin evine bakalım yaa merak ettim..

hoşgeldiniz esraa ve neşee, ay çok sevindim kızlar foto ekleyin yaaaa.. esracım inşallah güzel bi balayı geçirirsin.
neşe herkes ya düğünde ya düğün telaşında ya balayında, kimsecikler kalmadı buralarda, ama evlenenler yavaş yavaş geliyoruz, topiğimiz yeniden canlanmaya başlıyor

Teker teker gidiyor herkes :)
Lemlem07, sofistike tebrik ediyorum; Allah daim etsin mutluluğunuzu :)
Darısı düğün gününü bekleyen tüm adaylara :)

Son düzenleme:
kızlaaaaaaar ben geldim bayadır bakamıodum kk ya malum düğün hazırlığı telaşı

ama ilk olarak Lemlem07, sofistike tebrik ediyorum sizi Allah mutluluğunuzu daim etsin ohh atlattınız valla büyük günü bende inanılmaz strestym son 11 gün
dün sonunda sıkıntılı çeyizim serildi ama aksilikler hiç bitmioki bu sfrde perdelerim yetşmedi nys oda nazarı olsun dedik ama evim çooook tatlı oldu ya o telaştan foto çekmeyi bile unuttum kızlar ev baya kalablktı bizimkiler fln hepsi telaşta
nys bu haftada gelin alışverişi olcakta artık takmıyorum kafaya daha eksikliklerimiz var ama boşa sıkıntı oluo olucak elbet hepsi bunları neden söylüyorum kk ya grmedgm sürede baya skntı stres yasadık o geldimi su geldmi buna bakmadık nabıcaz bi yandan nişanlmn iş yeri açılıo ona koşştruo onada üzülyrum stres off binbir sıkntı işte amaaaaan nys takmayalım dimi kızlar kafaya

Kızlar merhaba evlenenler evlenmiş gelmiş ne güzel benimse bugünle beraber tam 5 günüm kaldı heyecan varmı derseniz henüz yok,sadece birşeye sıkıntı yapıyorum doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bugün birinci kutu bitti şimdi 7 günlük ara vermem gerekiyor ama veremem bu hafta evleniyorum yarından itibaren hiç kesmeden 2.kutuya başlıycam ne evlendiğim gün nede balayında regl olmak istemiyorum ama ya olursamda kafamı kurcalıyor,pazartesi balayına gidiyoruz sabahtan balayı boyunca içicem ilacı ancak döndüğümde kesebilirim ilacı inşallah regl olmam balayım berbat olsun istemiyorum:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…