ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmm evlenip de geldimmmmmm
herkescikler nerde düğün mü oluyor yoksa:26::26::26::26::26:
sizleri çok özlemişim yeni evimde ve yeni netimle tekrardan kavuştum.herkesi çooooook merak ediyorum
ayyy neşe gelmişşşşş
hoş geldin şekerimmmmm hayırlı uğurlu olsunnn bende evliyim kocacıkla tv izleyip çekirdek çıtlıyoz bi bakiim dedim:))
nasılsın canım nasıl geçti düğününn anlat herbirşeyi:76::76:
düğün süperdi,düğün öncesi sorunlar oldu herkesinki gibi tabi buralarda yoktum uzun süre.beklediğimden güzel oldu.düğünün hemen sonrası kısmı benim için pek süper değildievi düğünden sonra yerleştirdik hala eksik çok.tvmiz bile yok daha ikimiz de pc başındayız işte foto eklicem ama çok büyük diyo ekleyemedim.yarın uğraşırım artık.her bişeyi anlattım:))sen naptın sana da hayırlı olsun senin düğün nasıldı?
benim başıma gelen felaketler zincirinden haberin yok tabi:) düğünden 20 gün önce düştüm köprücük kemiğimi kırdım, düğünüm açık havada yapılacaktı düğün saatimde felaket yağmur yağdı ve tıkış tıkış düğün salonunda yaptık düğünü, balayı dönüşüde evimize hırsız girmiş evi talan etmiş bişe bulup alamamış ama bi daha ev düzenledim tüm bu aksiliklere rağmen herşey güzeldi yaa en azından şuanda sevdiğim adamlayım 8 yılın muradına erdik
kızzzzzzzz bu neeeeeeeeeeeeeeeee.allah iyiliğini versinneyse muradına erebildin ya zor da olsa mutluluklar canım.düğün 1 günlük olay önemli olan ömür boyu olması tabi.bak şimdi sevdiğinle rahatına bakıyosun
Bugün çeyizim gitti evimi yerleştirdik herşey gıcır gıcır miss gibi çok güzel oldu çok içime sindiHaftaya bugün bu saatlerde evli bir bayan olarak düğünümde göbecikler atıyor olacağımmm Offf nasıl bir heyecandır bu yaaaaaa karnıma ağrılar giriyorrrrr:76:
selam kızlar düğünden sonra ilk defa giriyorum 1 haftalık evli biri olarak =) düğünüm o kadar güzel geçti ki anlatamam size herkes ne zamandır böyle kına gecesi görmediğini söylemiş salonumda harikaydı kına günü hiç oturmadığım için ayaklarım çok fena şiş ve su toplamıştı düğün salonunda çok zorlandım akşamı yapana kadar canım cıktı çok çabuk geçti gitti hala şaka gibi geliyor bana hala ağlayasım geliyor hatta ama evlililk çok güzelmiş şimdi valiz hazırlıyorum bu akşam balayına yolculuk var gelince fotoğraf yüklerim herkese mutluluklar kızlar darısı bekleyen gelin adaylarına
ben geldiiiiimmmmmmmmmmmmmm evlenip de geldimmmmmm
herkescikler nerde düğün mü oluyor yoksa:26::26::26::26::26:
sizleri çok özlemişim yeni evimde ve yeni netimle tekrardan kavuştum.herkesi çooooook merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?