2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

ben anneme versem zaten pimpirikli hiç rahat edemezdi evinde bide allah muhafaza bişey olsa kaybeden annem olucak çok üzülecek o yüzden banka en iyisi dedik 300 verdik senelik ama olsun en azından içimiz rahat ya...

bizde ev almayı düşünüyoruz ama düğünde pek bişey takılmadı.. çok az.. ev almak için verecek peşinata bile yetmiyor.. biriktirecez 2-3 yıl sonra kredi çekip alabilecez..

ah ah bende ev almayı çok istiyorum ama eşim araba ilk diyoo nede olsa sabit bi yerde oturamıcaz bahaneside bu. bende olsun kiraya veririz diyorum gerçi ev arabadan önce bizin öğrenim kredisi borçlarımız var maalesef

Altınmı? benim bi bileziğim var abimin takıtığını bozdormadım sadece en yükseği oydu çünkü onu da anneme verdim saklaması için, anneciğim taktığı ve kayınvalidenin (düğün öncesi çekilen krediyle kına günü aldığı düşük fiyatlı) taktıklarını ve düğündeki takı vs. çok azdı zaten hepsi bozuldu salon, kuaför hepsini biz ödediğimiz için hiç bişi kalmadı elimizde, iş yerindeki kızların taktığı setim duruyo bi de, Ahh ahh yaram açıldı yine:)) kuaför masrafı 1,700 tuttu adam bütün masrafı biz ödediğimiz için 1,200 aldı (sevgili görümcelerim röflelerini bile düğün gününe saklamışlarda), yani altınım yok derdim yok:)

buyrun gelinn yaa hakkaten hepimiz aynı şehirde olsaydık gün felan yapardık

pc başında bu kadar muhabbet ediyoruz karşılıklı otursak bide aman allahım ne eğlenceler olurdu...süper olurdu ya..resimlere bakar kocişleri çekiştirirdik:)

mercimek köftesi yaptım şimdiiii kk den aldım tarifi. bi kaç güne misafirim gelcek akşam çaya prova yaptım hep sulu kalıyodu yaptıklarım bu sefer güzel oldu şimdi afiyetle yicem az yiyim bari

Ellerine sağlık yarında bana misafir geliyor ama yemeğe bu akşamdan yapacağım yemeklerimi...

düğün saçında röfle mi yaptırdılar...fenaymış o zaman benim düğünümde bi kardeşimin ki yapıldı çok fazla ödemedim zaten 100 verdik galiba ama kuaförümü düğün günü buldum ben epey bir sorunluydu saç işlerim

ah canım yaaa, kuaföre o kadar para mı ödediniz gerçekten.. ne düşüncesiz insanlar var, bunların üstünde yük çok hadi bide biz binelim demişler resmen.. bizde herşeyimizi kendimiz yaptık, 5.000tl kredi çektik hatta şimdi onu ödüyoruz bide 12 ay.. düğünde eşimin akrabaları falan hiç bişey takmadı, amcaları 50tl taktı düşünün. 3 teyzesi var biri gelmedi bile 2side 1'er gramlık altın taktılar, bizim düğünden sonrada tatil yaptılar, antalyada heryeri gezmişler.. dede falan düğünümüze bile gelmedi zaten.. aileside 3 tane bilezik taktı ikisi 10'ar gram incecik bişey zaten.. benim annem babamın taktığı bilezikten bile az taktıkları.. moblyalarımızı beyaz eşyamızı herşeyimizi kendimiz aldık, ailesi yardım etmedi, şimdi de araba alacaklarmış, biz kredi ödüyoruz onlar araba bakıyolar. aman neyse.. bu zamana kadar konusunu açmamıştım.. burda da kapatayım geri..

Ellerine sağlık yarında bana misafir geliyor ama yemeğe bu akşamdan yapacağım yemeklerimi...

bi kere akşamdan yapmaya kalktım oda olmadı..allahtan eşim yemek falan istemiyo:)annemde dün iki çeşit yemek yapmış dolaba koydum ısıtıcam yiycez:)

Görgüsüz, çıkarcı şeyler.İnsanda biraz utanma biraz düşünce olur.

bizde düğünde takılan paralarla düğün masaraflarını ve kuaförü felan ödedik sonra eve dönerken gezdik şehir şehir orda harcadık bayağı... nakitler öylece uçup gitti... bi altınlar kaldı şimdi çeyrekleri bozup bilezik yaptık. banada öyle çok bilezik takılmadı kaydadeğer olarak eşimin yaptığı burmalar ve babamın taktığı bilezik var. aman hanımlar hepimiz sağlıklıyız altın yapılır, ev alınır allahın izniyle... Allah güç kuvvet sağlık versin yeter..

pc başında bu kadar muhabbet ediyoruz karşılıklı otursak bide aman allahım ne eğlenceler olurdu...süper olurdu ya..resimlere bakar kocişleri çekiştirirdik:)

teşekkür ederim canım. banada bi kaç gün sonra gelicek.. daha tam belirlemedim neler yapacağımı. sen ne yapmayıu düşünüyosun?

Düğün öncesinde kimseye minnet borcum yok dedim hep ve hala öyle, bir bilezik 2 çeyrek takıldı ailesinden onlarda çekilen krediden, şuan mardinde 2 abla ve kayınvalide yaşıyorlar, samsun da 1000 tl lik eve sırf içinde eşya var diye kira veriyorlar, ama bi röflelerinin bile bize yaptırarak kaar ettiklerini sanıyorlar, napim bu da benim sınavım görmüyorum duymuyorum benden uzaklar huzurum var böyle konuşulunca aklıma geliyo işte

teşekkür ederim canım. banada bi kaç gün sonra gelicek.. daha tam belirlemedim neler yapacağımı. sen ne yapmayıu düşünüyosun?[/QUOTE]

ezo gelin çorba , mantarlı tavuk, mısırlı pilav, salata, biber közleme, patlıcan közleme, börek.Bir meze daha yapacağım ama daha karar veremedim.tatlıyıda düşünüyorum.Ne yapsam ki acaba?

Ben de yarın ki misafirlerime
haşhaşlı tatlı
sigara böreği
Kremşantili kurabiye (Elifin tarifi)
elmalı kurabiye (belki)
yaprak sarma (üşenmezsem)

teşekkür ederim canım. banada bi kaç gün sonra gelicek.. daha tam belirlemedim neler yapacağımı. sen ne yapmayıu düşünüyosun?

ezo gelin çorba , mantarlı tavuk, mısırlı pilav, salata, biber közleme, patlıcan közleme, börek.Bir meze daha yapacağım ama daha karar veremedim.tatlıyıda düşünüyorum.Ne yapsam ki acaba?[/QUOTE]

vaktin varsa bence zeytinyağlı bişey yap yanına.barbunya olabilir mesela yada fasülye... tatlı olarakta ben yemeğe misafirim geldiğinde sütlü irmik tatlısı yapmıştım ceviz ya da çikolata sosuyla servisi çok güzel oluyo

Ben de yarın ki misafirlerime
haşhaşlı tatlı
sigara böreği
Kremşantili kurabiye (Elifin tarifi)
elmalı kurabiye (belki)
yaprak sarma (üşenmezsem)

haşhaşlı tatlıyı nası yapıyosun canım? kek gibimi yoksa hamura haşhaşlı karışım sürüp fırınamı veriyosun? ben haşhaşlı çöreğe bayılırım ama yapma cesareti göstermeedim henüz

ezo gelin çorba , mantarlı tavuk, mısırlı pilav, salata, biber közleme, patlıcan közleme, börek.Bir meze daha yapacağım ama daha karar veremedim.tatlıyıda düşünüyorum.Ne yapsam ki acaba?

vaktin varsa bence zeytinyağlı bişey yap yanına.barbunya olabilir mesela yada fasülye... tatlı olarakta ben yemeğe misafirim geldiğinde sütlü irmik tatlısı yapmıştım ceviz ya da çikolata sosuyla servisi çok güzel oluyo[/QUOTE]

Buzlukta barbunya vardı aslında, o tatlıyı hiç yapmadım bildiğim bir şey yapıpta garantiye almalıyım.Tavuk göğsü mü yapsam?

tavuk göğsüde olur çokda güzel olur cuplara koyarsın güzel gözükür. hatta sakızlı muhallebi süper oluyo ben hep hazır alır yaparım

Canım revani gibi oluyo çok güzel,
1 bardak şeker
1 bardak irmik
1 bardak haşhaş (siyah olandan)
1 paket vanilya,
1 paket kabartma tozu,
1 bardakta un
bunları çırp düz bi tepside pişir ama
şerbeti içinde
1,5 bardak şeker ile 2,5 bardak suyu

ikiside ılıkken şerbetini dök,
soğuduktan sonra üzerine hazır krema dök, bu sefer krem şanti denicem ama,
ağzında çıtır çıtır haşhaşlar çok güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…