2011 Eylül'de düğünleri olacak kızlar buraya...

benim bulaşık makinam her gün çalışıyor...amerikan mutfak ev tezgaha bişey koyamıyorum...öyle de olunca tencere tava bardak elime geçeni anında atıyorum makinaya:)...iyi ki almışım bulaşık makinamı kurtarıcım oldu valla:)
bende evde degişilik yaparım diyordum ama temizliğe zor fırsat bulunca yer degiştirmeye vakit hiç olmuyo:)ayy acaba düzen oturtup hamarat bi ev hanımı ne zaman olucam merak ediyorum..

burdayım kızlar yaa bırakır mıyım hiç sizi ama gerçekten eski hareket yok topikte bazen yetişemezdik yazılanları okumaya...

kızlar size ne anlatıcam bizim evimiz müstakil. eşim de yurtdışında biliyosunuz bende annemlerdeydim dün gece. biz eve alarm sistemi kurdurduk
böyle hareket detektörleri var bazı kapılarda manyetik detektör var kapı açılınca alarm çalıyor. hareket detektörü de hareketi algılıyor. dün gece saat 1.30da telefonum çalıyor bi açtım güvenlik şirketi dediki bodrum kattaki hareket detektörü bir hareketlilik algıladı bilginiz varmı dedi. bende yok dedim evde değilim dedim. hemen polis yolluyorum eve size döncem dedi
bu arada kurarken demişlerdi ki bu hareket dedektörleri insan ısısına duyarlı yani insan hareketini algılıyor hatta diğer bazı dedektörler böcek geçse algılar ama bu öyle değil demişerdi. ben nasıl tırsıyorum kesin dedim hırsız girdi eve yarım saat sonra aradı dediki polis ekibi evinizi kontrol etti bir olumsuzluk yok yani kapılar pencereler kapalı. ama ben nasıl korktum tamam dedim yattım uyuyamıyorumm tam dalıyorumm sıçrayıp uyanıyorum. sabah abimi aradım gitti oda baktı yok bişey dedi ama çok korktum. bide hırsız girerse ben o eve bi daha giremem falan die telaş yaptım evimide çok seviyorum halbuki.

çok kötü bi duygu
bizim evde de alarm var düğünden önce daha eve yerleşmeden ev havalansın die camları açık bırakmıştım gece içeri kuş mu girmiş ne alarm ötmüş polisler falan gelmiş ertesi gün komşular camı açık bırakmayın demişlerdi

hırsızmıı:18: biz balayındayken girmişti bizim evede anlatmıştım topikte. kilidimizi sökmüşler öyle girilmiş. gerçi alarm felan yoktu bizde bu olaydan sonra çok düşündük yaptıralım bizde diye öylece kaldı. lazım mutlaka ki benim eşim 2 haftada 7 gece evde olmuyo tek kalıyorum ve inanılmaz korkuyorum. hırsız olayından sonra heleki sabahlara kadar uyumuyorum. bende taşınalım diye tutturmuştum asla kalamam diye ağlamıştım günlerce ama geçiyo kendimden biliyorum
büyük geçmiş olsun canım..

Slm kızlar.. Öğlen eve gittim kocacımla ewde yedik öğle yemeğimizi. Gitmişken ortalığı toparladım , çöpü attım geldim. Ama bulaşıkları hala duruyo. Akşam makineye tepcem artık. Ewde de hiçbişey kalmadı, bu çarşamba günü pazarada çıkamadım. Manawdan alsam bişeyler orasıda pahalı oluyo. Napsam bilemedim ya.

İşe dalmışım kk da açık kalmış, bulduğum boşlukta hemen yazılanları okuyorum,
bizde alarm sistemi yok küçük bi yer burası bu tür olaylar pek yaşanmaz Allaha şükür, kapımızı penceremizi gece kapatır huzur içinde uyuruz

Ay arkadaşım şükürki bişey olmamış. Benimde çok korktuğum bi konu Allah korusun. Bizim binaya da girmiş geçenlerde hırsız alt kattaki ablanın oğlunun ayakkabısını çalmışlar kappının önünden dün duydum bende daha. Ben kapıyı kilitlerim,üstteki kilidide kilitlerim ayrıca demir halkasını geçiririm. Eşimde ne gerek var bu kadar güwenliğe diyo. Ama içimin rahat etmesi gerek korkuyorum.

benim eşimde her gece kilitler kapıları neme lazım insan korkuyo ya hoş evde takı falan yok hepsini bankaya kasaya koyduk ama genede huzursu oluyo...ben evde tek kalamıyorum ya..çok korkağım o kadar ki gündüz bile tedirgin tedirgin gidiyorum diger odalara falan off napıcam ben bu korkaklıkla....

gel elif bizim burda pazar var bugün :)))

hırsızlar sokak kapısından altın dedektörüyle bakıp, içerde altın varsa öyle giriyorlarmış.. bizim evde de hiç altınımız yok. balkon kapılarını dış kapıyı falan kilitleyip yatıyoruz.

onlarda garantici olmuş artık bizimde altınlar bankada ev bakıyoruz bankada boş boş durmasınlar

ya kızlar siz bileziklerinizi, çeyreklerinizi falan naptınız? bizimki kasada... ama eşim bankada altın hesabı açtı birikimlerimizi oraya TL olarak atıyoruz sonra altın alıp vadeli yapıyo.... bilezikleride satalım onları da bankaya yatıralım diyor.. ama ben istemiyorum.. bankalara güven olmaz onlar altın olarak kalsın istiyorum.. sonuçta zaten altın yükselince onlarda değer kazanıyor.. tek farkı bankada olunca aylık vadeliye yatırıyorsun hem altın yükselince kazanıyor hem vadeli olduğundan.. oda ayda 150-200 arası getiriyomuş öyle diyor.. kaç gündür başımın etini yedi satalım diye. bilmiyorum yaa..

mercimek köftesi yaptım şimdiiii kk den aldım tarifi. bi kaç güne misafirim gelcek akşam çaya prova yaptım hep sulu kalıyodu yaptıklarım bu sefer güzel oldu şimdi afiyetle yicem az yiyim bari

onlarda garantici olmuş artık bizimde altınlar bankada ev bakıyoruz bankada boş boş durmasınlar

bizde ev almayı düşünüyoruz ama düğünde pek bişey takılmadı.. çok az.. ev almak için verecek peşinata bile yetmiyor.. biriktirecez 2-3 yıl sonra kredi çekip alabilecez..

bizde ev almayı düşünüyoruz ama düğünde pek bişey takılmadı.. çok az.. ev almak için verecek peşinata bile yetmiyor.. biriktirecez 2-3 yıl sonra kredi çekip alabilecez..

Bizim cok şükür takımız fena değil.Beğendiğimiz bir kaç ev var araştırıyoruz verdiğimiz kiralara her ay içim acıyor.

canım bizde bu konuda bayağı kafa yorduk eşimle hatta gidip bi kaç bankayla konuştuk. bi de evimize hırsız girince insan tedirgin oluyor. şimdi altın hesabı birikim hesabı ayda para yatırıyomuşsun banka o para kadar has altın alıyomuş senin yerine bunun getirisi; banka piyasadan biraz daha ucuza veriyomuş sana bi de galiba yılda altın üzerinden kar koyuyomuş sana ama tüm bankalarda geçerlimi bu durum bilmiyorum... biz altınları direkt alıyo sanıyoduk bozup getirmek lazımmış ki bu da bayağı zarar demek hatta çalışan kadında altın bozulurmu zarar edersiniz, birikim için altın hesabı açalım siz aydan aya para yatırın demişti. direkt altınları alsaydı değerinden kaybetmeden verip kurtulacaktık. bankada kasa kiralayalım dedik o da 400-500 lira civarında dedi bende en güvenli bankaya yolladım altıncıklarımı anneme
bence altınlarınızı bozup da altın hesabına yatırmayın zaten şuanda altın düşüyo bildiğim kadarıyla. bide vadeli demişsin canım vadeliyse faiz geliyodur büyük ihtimal vade şekline göre aylık, 3 aylık vs. şekline göre benim karşı olduğum bi konu bu o yüzden tercih etmem. hem altın altındır satma kasaya felan koy. altın hesabında birikime devam edin o da ekstranız olur ne güzel

bizimkiler bilezik olarak duruyo...ama iş arkadaşım var o altın hesabına yatırmış epey kar ediyo diye biliyorum şimdi arabasını satıp onu da o hesaba yatıracakmış...

mercimek köftesi yaptım şimdiiii kk den aldım tarifi. bi kaç güne misafirim gelcek akşam çaya prova yaptım hep sulu kalıyodu yaptıklarım bu sefer güzel oldu şimdi afiyetle yicem az yiyim bari

en çok sevdiğim şeydir ya mercimek köftesi.. bizede ver köfte yanınada çay pasta işii gücü bırakalım eylül gelinleri oturması yapalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…