kızlar size ne anlatıcam bizim evimiz müstakil. eşim de yurtdışında biliyosunuz bende annemlerdeydim dün gece. biz eve alarm sistemi kurdurduk
böyle hareket detektörleri var bazı kapılarda manyetik detektör var kapı açılınca alarm çalıyor. hareket detektörü de hareketi algılıyor. dün gece saat 1.30da telefonum çalıyor bi açtım güvenlik şirketi dediki bodrum kattaki hareket detektörü bir hareketlilik algıladı bilginiz varmı dedi. bende yok dedim evde değilim dedim. hemen polis yolluyorum eve size döncem dedi
bu arada kurarken demişlerdi ki bu hareket dedektörleri insan ısısına duyarlı yani insan hareketini algılıyor hatta diğer bazı dedektörler böcek geçse algılar ama bu öyle değil demişerdi. ben nasıl tırsıyorum kesin dedim hırsız girdi eve yarım saat sonra aradı dediki polis ekibi evinizi kontrol etti bir olumsuzluk yok yani kapılar pencereler kapalı. ama ben nasıl korktum tamam dedim yattım uyuyamıyorumm tam dalıyorumm sıçrayıp uyanıyorum. sabah abimi aradım gitti oda baktı yok bişey dedi ama çok korktum. bide hırsız girerse ben o eve bi daha giremem falan die telaş yaptım evimide çok seviyorum halbuki.
Slm kızlar.. Öğlen eve gittim kocacımla ewde yedik öğle yemeğimizi. Gitmişken ortalığı toparladım , çöpü attım geldim. Ama bulaşıkları hala duruyo. Akşam makineye tepcem artık. Ewde de hiçbişey kalmadı, bu çarşamba günü pazarada çıkamadım. Manawdan alsam bişeyler orasıda pahalı oluyo. Napsam bilemedim ya.
gel elif bizim burda pazar var bugün :)))
hırsızlar sokak kapısından altın dedektörüyle bakıp, içerde altın varsa öyle giriyorlarmış.. bizim evde de hiç altınımız yok. balkon kapılarını dış kapıyı falan kilitleyip yatıyoruz.
onlarda garantici olmuş artık bizimde altınlar bankada ev bakıyoruz bankada boş boş durmasınlar
bizde ev almayı düşünüyoruz ama düğünde pek bişey takılmadı.. çok az.. ev almak için verecek peşinata bile yetmiyor.. biriktirecez 2-3 yıl sonra kredi çekip alabilecez..
ya kızlar siz bileziklerinizi, çeyreklerinizi falan naptınız? bizimki kasada... ama eşim bankada altın hesabı açtı birikimlerimizi oraya TL olarak atıyoruz sonra altın alıp vadeli yapıyo.... bilezikleride satalım onları da bankaya yatıralım diyor.. ama ben istemiyorum.. bankalara güven olmaz onlar altın olarak kalsın istiyorum.. sonuçta zaten altın yükselince onlarda değer kazanıyor.. tek farkı bankada olunca aylık vadeliye yatırıyorsun hem altın yükselince kazanıyor hem vadeli olduğundan.. oda ayda 150-200 arası getiriyomuş öyle diyor.. kaç gündür başımın etini yedi satalım diye. bilmiyorum yaa..
ya kızlar siz bileziklerinizi, çeyreklerinizi falan naptınız? bizimki kasada... ama eşim bankada altın hesabı açtı birikimlerimizi oraya TL olarak atıyoruz sonra altın alıp vadeli yapıyo.... bilezikleride satalım onları da bankaya yatıralım diyor.. ama ben istemiyorum.. bankalara güven olmaz onlar altın olarak kalsın istiyorum.. sonuçta zaten altın yükselince onlarda değer kazanıyor.. tek farkı bankada olunca aylık vadeliye yatırıyorsun hem altın yükselince kazanıyor hem vadeli olduğundan.. oda ayda 150-200 arası getiriyomuş öyle diyor.. kaç gündür başımın etini yedi satalım diye. bilmiyorum yaa..
mercimek köftesi yaptım şimdiiiikk den aldım tarifi. bi kaç güne misafirim gelcek akşam çaya prova yaptım hep sulu kalıyodu yaptıklarım bu sefer güzel oldu şimdi afiyetle yicem az yiyim bari
en çok sevdiğim şeydir ya mercimek köftesi.. bizede ver köfte yanınada çay pasta işii gücü bırakalım eylül gelinleri oturması yapalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?