ben de dün makinaya çamaşır attım çamaşırlıkta kurumayı bekliyolar, dışarı hiç çamaşır asmıyorum küçük odanın camını açıyorum 2 günde zor kuruyorlar,
akşamda beyazları yıkarım, kuruyanları topla yerleştir, bi de beyazları atarım,
kızlar ya ben közlenmiş biber koymuştum kavonoza dün bakim dedim hep suyu akmış 2 kavonuzun kesin bozulmuştur onlar ya ne hevesle yapmıştım halbuki(
suyu nereye akmış kapaktanmı taşmış? bende hala yapamadım yaaaa... ay ne tembelleştim.. iki gün öncede kayınvalideme gittik yemeğe, orda kışlık yerli domates verdi bana, hazırladı buzdolabı poşetlerinede beraber koyduk, eve gelincede buzluğa attım.. ev makarnası yapmış birsürü de ondan verdi, biber salçası ve domates salçasıda verdi, annemde koca bi kavanoz tarhana getirmişti..
Ay lemancım Allah korusun yaa daha yeni evliler bu kadar şiddetli kavga olur mu Allah korusun ya. Ya bazı kadınlar erkekleri çileden çıkartıyo ama her lafa cevap alttan alma yok yuwayı kurtarmak için değil yıkmak için uğraşıyolar sanki. Yazık ya... Biz de dünden tartışmalı yatmıştık ama kavga deildi. Eşim bu aralar hassas. Bişeye kızmıştı ama yine sarılıp yatmıştık. Sabahta kahvaltısını filan hazırladım. Ben ondan önce gidiyorum işe. hiç sabah öpmedi beni.Gidiyorum ben dedim ellerini yıkıyodu.İyi güle güle dedi. Sabah sabah ne bu senin tawrın dedim. Seslenmedi. Bende çıktım gittim. Az önce yanıma gelmiş işyerine.Sarılıyo öpüyo filan. Kusura bakma aşkım diyo. Affettiriyo kendini hemen eşşek
ee erkeklerin aradığı şey zaten. boşver bırakma birlikte gezin ev işleri dursun zaten bitmiyo sonu yok
canım ben o biberleri közleyip soyuyorum biraz iri doğruyorum içine domates rendeleyip biraz tuz, sirke ekle 4-5 diş sarımsak ez hepsini karıştır geniş bi kapta ha zeytinyağınıda unutma 3 yemek kaşığı koydum ben. bi güzel karıştır cam kavanozlara koy ben 2 buçuk kilo biberle yaptım 4-5 tane domates rendeledim domateslerim çok sert ve susuzdu aşırı sulu olmasın yeter. dolapta sakla canım.
Valla benimkide iş yaptırmıyo ya. Akşam yemekten sonra bulaşıkları filan yıkatmıyo. Bende 2 kişinin bulaşığını her zaman makkineye atmak istemiyorum3-4 günde zor doluyo çünkü. Elimde yıayıvereyim diyorum. (tabi kışın asla elimde yıkayamam soğukta) akşamki bulaşıklar duruyo lavaboda mesela. Gel şöle uzan, yorulma,benimde yanımda dur özlüyorum zaten akşama kadar diyo. E ewe gidince bide bulaşık yıka yemek yap.
Ya kızlar farkındamısın 4 kişi aramızda sohbet edip duruyoruz. semerta - lemlem- ben-sofistike.. Diğerleri terk etti gitti bizi ewlenince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?